حمید جان 1072 چطوره ؟نقل قول:
320 میارزه>؟
یه سوال دیگه 609 الان موجود هست؟ قیمتش حدودا؟ چه امپی برای درایوش میخواد فقط ML 75.4??
من تا 800.900 میتونم کلا هزینه کنم(با هزینه کابل و نصب و........) بیزحمت خودت یه سیستم برام بچین
حمید جان 1072 چطوره ؟نقل قول:
320 میارزه>؟
یه سوال دیگه 609 الان موجود هست؟ قیمتش حدودا؟ چه امپی برای درایوش میخواد فقط ML 75.4??
من تا 800.900 میتونم کلا هزینه کنم(با هزینه کابل و نصب و........) بیزحمت خودت یه سیستم برام بچین
اقا حمید خیلی ممنون فقط اینگليدن Rs 15 که گفتین چقدر هزینش میشه اخه من کلا با امپلی حدود 600 میتونم هزینه کنم البته فعلا مگه اینکه بزارم واسه یه 2 ماه دیگه. ماشینمم پراید 131 هستش. بعد میخوام یه جوری هم باشه که بتونم تو مسافرت و اینا وسایل میخوام بزارم پشت ماشین زیاد جا نگیره یا راحت بازش کنم و ببندمش... واسه کامپوننت هم خودم میخوام ولی یکی از دوستام گفت صداش خیلی جیغ و تویتر های باندات جواب میده... خیلی ممنون
چرت و پرت بهت گفتن.1073 توی بیس تکه ، امکان نداره توی بیس چیزی مثل 1073 پیدا کنین اما خوب قطعا کیفیت به پای co609 نمیرسه.نقل قول:
اقا حمید میگفت 1073 کلا ووفرهای بزرگی داره برای همین بیسش خیلی خفنه
سلام
من می خوام سیستم صوتی فاریک رانا را ارتقا بدم. و نمی خوام که رو طاقچه باند نصب کنم. نظرم بهبود باندهای روی در هاست و نیز ساب داخل صندوق.
برای پخش شما بین 7650 پایونیر و 7016 کنوود کدوم رو پیشنهاد می کنید؟؟
برای باندهای درها (چه باند چه کامپ) چی رو پیشنهاد می کنی؟ فکر کنم اگه کامپ بذارم برای نصب توییترهاش دچار مشکل میشم! چون رانا جای توییتر نداره!!!
برای ساب داخل صندوق و آمپ چطور؟
نظر خودم اینه که باندها رو بدون آمپ نصب کنم و فقط یه آمپ مونو برای ساب بذارم!
بودجم هم حدود یک میلیونه!
خوب حميد جان تا 300 بگو پس : دينقل قول:
نوشته شده توسط smart.pro666 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
استاد حميد يه كامپوننت زير 200 بهم معرفي كن كه رو طاقچه عقب ببندم ( كيك پنل )
كلاً ميخوام كواك ها رو جمع كنم و از كامپ + سابم لذت ببرم . . .
بودجمم ميدونم كمه ولي سعي خودت رو بكن
مخلصيم
مخلصتون هستم. من استاد نيستم.:n16:
تنها گزينه اي كه به ذهنم ميرسه پايونير TS-G 1604C هست كه 130 تومن قابل تهيه هست.ولي ديگه خودتون ميدونيد كيفيت و ...تعطيله.
بيشتر ميخوام قدرت داشته باشه
حميد خودم اين رو پيدا كردم : KICKER CSS69
يه بررسي بكن مشخصاتش رو ، خودت هم يه چي بگو . . .
بچه ها من یه ساب 3010 کنوود دارم رو طاقچه،جنس و نوع صداشو خیلی دوست دام.اما تو بعضی موزیکا خارج میزنه،یعنی بعضی جاهارو مثل خرخر میشه صداش.انگار کم میاره،فقط بعضی موزیکاروها،تو ولومهای بالا.اما در کل خوش صداست.به نظرتون از چیه؟از آمپه یا چیز دیگه؟آمپم البته باید بگم آمپ سابقم که دزدان ربودند، ام بی آگوستیک 7500 بود.
حالامیخوام یه آمپ جدید بگیرم، 8604 پایونیر.اگه زورم نرسید 6604. به نظرتون درست میشه یا نه؟
ساب دیگه برای روی طاقچه،با همین جنس و مدل و نوع صدا،فقط یه کم قدرتمند تر و پر حجم تر،چی معرفی میکنین؟
چرا آمپ منو براش نمیگیرید؟نقل قول:
مثل 8106 یا 9105 کنوود
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
چون اونوقت باید 2 تا آمپ گیرم،هزینه میره بالا.میدونم کیفیتم میره بالا اما فعلا نظرم رو 8604 هست.نقل قول:
حالا مشکل از آمپ بوده یا ساب ...
سلام.من یه 7150 پایونیر دارم.ازشم راضیم خوبه.اما به سرم زده عوضش کنم.دلمم به سمت کنوود نمیره،اما اگه بدونم خوبه میخرم.بیشتر آلپاین دوست دارم،بعد همین پایونیر.
تو همین حدود قیمتها،چیزی که از این بهتر و با کیفیت تر باشه و usb بخوره چی هست؟مثلا 145 آلپاین؟
پس حتما همون 8604 رو بگیریدنقل قول:
و اینکه بله میتونه از آمپ بوده باشه چون آمپ نقش خیلی مهمی توی اجرای بیس ها داره و اگه آمپ مناسب نباشه بیس ها دقیق و درست اجرا نمیشن یا ساب عقب میمونه از بقیه درایو ها
حالا باز خود آقا حمید اگه قبلا صدای این ساب رو گوش داده باشند دقیق تر میتونند کمکتون کنند چون احتمال اینکه ذات این ساب اینجوری باشه هم هستش
ببین دوست عزیز یه دفه بخوای از پایونیر بری به سمت آلپاین دلت رو آلپاین میزنه به خاطر جنس صدای کاملا متفاوتشوننقل قول:
شما 8019 یا 7056 کنوود بخر که از خریدت لذت ببری نه اینکه بیشتر زده بشی خیلیا رو میشناسم که از 7150 اومدن روی 8019 و خیلی خوششون اومده شمام مسلما خوشت میاد و لذت میبری
احتمالا بتونم 7150 رو بدم و بدونه اینکه چیزی سر بدم 7056 بگیرم درسته؟
البته قبلش باید گوش بدم هم کنوود هم آلپاین.کجا میشه اینکارو کرد؟میدونین؟
الپاین صد درصد گرون تر در میادنقل قول:
من تا 3 هفته پیش الپاین 141 داشتم 375 تومن.خوب من دفعه اولم بود سیستم میبستم خیلی به دلم ننشست ولی شاید شما بشینه
3 روزه کنوود 7056 دارم و راضیم قیمت هم 500 تومن
آقا ما دیروز یه سوتیایی میدادیم موقع سیستم بستن درحد سوتی های جواد خیابانی :n08:
مثبت مفنی اسپیکر جابجا میبستم زنگ میزدم به اقا حمید میگفتم کانال 1و2 آمپم صدا نداره :n02:
گین یه طرف رو کامل بسته بودم یه طرف باز بود بعدش زنگ میزدم به اقا حمید میگفتم 3و4 م قوی تر از 1و2 هست :n02: آخه صدتا کار باهم انجام میدادم هیچکدوم هم درست انجام نمیشد
خلاصه بعد از سه هفته فراز نشیب داریم از سیستم لذت میبریم
آهنگ گوش میدیم دعا به جون آقا حمید میکنیم
این سیستم یه ساب کم داره فقط که اونم ایشالا یه چند ماهی دیگه که دست و بالم بازتر بشه براش تهیه میکنم
ممنون از نظرت.نقل قول:
پس من اگه بیس خاستم 1073 واگه باکس گذاشتم ،609 را بگیرم؟
هر دو موجوده؟حدود قیمتش چقدر؟[
خييييلي ممنون ار حمييدجان و راهنمايي هاشون
به كمكشون امروز يه بخش و باند تووپ گرفتم
بازممم مرسييي حميد جان ٣>
مبارکه!نقل قول:
چی خریدین؟
سلامنقل قول:
اگر در اینده میخواید ساب باکس بگیرید بهتره از الان کامپوننت تهیه کنید.
کلا بیخیال کواکسیال
چون اینطوری کیفیت و تفکیک صدا بیشتر میشه.....
Sent from my HTC One max using Tapatalk
مرسی داداشنقل قول:
فعلا یه MC609 . U456
سلامنقل قول:
صبح چهارشنبه سوریتون بخیر.:n02:امیدوارم شب خوبی رو پشت سر گذاشته باشین و همگی در صحت و سلامت.انشاءالله.:n12:
علی جان. 1073 رو بارها در موردش صحبت شده. 1073 حجم بیس بسیار بالائی داره ولی تیوتر و میدرنج جالبی نداره.
در مورد کدنس متاسفانه من خیلی کار نکردم.برخی معتقدند صداش خوبه. من تک وتوک شنیدم بد نبوده.
به نظر من برای تفکیک بهتر ترکیبی از کامپوننت و ساب ووفر اگر استفاده نمائید هم کیفیت بهتری خواهید داشت هم قدرت مطلوبی.
نه پس کلا از سایز 15 باید بیائید بیرون.چون حجم باکس بالائی رو میطلبه. بالای 70-80 لیتر.نقل قول:
همون 12 رو باید روش کار کنیم.
در مورد کامپوننت اگر گین تنظیم باشه و افکت صدائی به موزیک ندیم و فلت گوش کنید اصلا تیز نیست مخصوصا با پخشهاب کن وود. ولی با آلپاین و برخی پایونیرها ممکنه احساس تیز بودن رو داشته باشید.
من پخش رو 7056 پیشنهاد میکنم.نقل قول:
کامپوننت MX 165 رو به عنوان کامپ پیشنهاد میکنم.اگر جا برای تیوتر نداره مشکلی نیست روی داشبورد نصب کنید.
برای ساب هم میتونید سایز 12 تو باکسهای سیلد یا پورتد (با توجه به نیاز فضای در دسترس صندوق) براتون طراحی کنم.
به نظر من بهتره اسپیکر رو بدون آمپ نصب نفرمائید.چرا؟به خاطر اینکه فشار روی اسپیکر افزایش می یابد و باعث دیسرتورشن و در نهایت آسیب دیدگی خواهد شد. میشه.
آلپاین sps-610c میتونید بگیرد 365 تومن. یا spg-17cs قیمت 370نقل قول:
MX 165 هم 360 تومن.
دوست خوبم اون خارج زدن یا خرخر مربوط به نصب Free Air ی هست که انجامن دادید.حتما تو باکس نصب کنیدذ و تفاوت رو متوجه بشید.همچنین ممکنه گین آمپتون خیلی باز باشه. اگر ولوم پخش از 50% به بالا صدا خراب میشه گین بیش از حد بازه. باید کمش کنید.نقل قول:
دستورالعمل تنظیم گین تو تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست. دقیق مطالعه و انجام دهید.
آخه بحث اینه که 145 نیامده. ولی من مطمئنم که کن وود شما رو راضی خواهید کرد.نقل قول:
آخه من تعجب میکردم نمیشه آمپلیفایر مشکل داشته باشه. اونم این امپ.نقل قول:
یواش یواش امین جان تجربه کسب میکنی.صبر کن.
به نظر من کامپوننت بگیرید با ساب داخل باکس مناسب.نقل قول:
ماشین چیه؟
چقدر میتونید هزینه نمائید؟
مشخصات پایونر5050 را می خواستم 7650 را فروختم و5050 خریدم نظرتون چییه به نظر من 5050 خیلی خوبه فقط دمو نداره؟
سلام .ببخشید اگه میشه یه آمپیلی واسه dls 1073 معرفی کنید
سلام به همه به خصوص اقا حمید:n16:
من از نزدیک صدای کامپوننت را نشنیدم،اگه شما میگید خوبه ،میرم تهیه میکنم،البته بعد از عیدـ
ماشین 206ـمیشه رو طاقچه نصب کرد؟
از نظر هزینه مشکل نیست،فقط، نمیخام زیاد بالا بره،چند مدل خوب بهم پیشنهاد بدید ممنون میشم،باحدود قیمتش.
درمورد پخش میشه بگید کنوود 7056 چطوره؟پخش قبلیم 7150 بود،کدوم بهتره؟
با سلام به همه دوستان و تبریک پیشاپیش برای سال نو
امروز رفتیم برای خرید عید، یه مقدار میوه گرفتیم گذاشتیم صندوق عقب ماشینم پارک کردیم گوشه خیابون که پیاده راحتتر بریم یه کمی خرید کنیم. یه دو ساعتی طول کشید برگشتیم دزدگیر رو زدم صداش میگفت که دزدگیر قبلا عمل کرده، ماشین رو چک کردم چیز خاصی ندیدم رفتم وسایل رو بزارم تو صندوق (اون صحنه و حسی که تو دل آدم یه دفعه میریزه برا هیچکس پیش نیاد!) جناب دزدان قفل صندوق رو شکسته بودن و آمپلی و سبد میوه ها رو برده بودن، نکته تاسف برانگیز قضیه اینجا بوده که دزدگیر عمل کرده و اینا با وجود صدای دزدگیر با خیال راحت تمام پیچهای آمپلی رو باز کردن سیمها رو هم باز کردن و بردن!
البته نکته مثبت هم این بوده که به زاپاس و جک و جعبه ابزار دست نزدن.
ایشالله که برای هیچ کدوم از دوستان پیش نیاد این موضوع، چند تا پیشنهاد میکنم برا دوستایی که سیتم دارن تو صندوق عقب:
قفل صندوق رو عوض کنین (پراید!) از نوع سوییچی بندازین
برا کاپوت قفل بزارین تا نتونن دزدگیر رو از کار بندازن
مغزی قفل درها رو عوض کنین سوییچی بندازین تا راحت با یه پیچ گوشتی باز نشه در
شاسی صندوق عقب رو از داخل قطع کنین تا اگر کسی اومد تو ماشین نتونه راحت صندوق رو باز کنه
رو باندای عقب یه رو داشبوردی چیزی بزارین تا تو چشم نباشن
در آخر یه آمپلی بهم معرفی کنید تا بعد از عید برم بگیرم الان پخش بدون آمپلی کار نمیکنه!
آخ آخنقل قول:
متاسفم داداش
مطمئن باش 10 برابرشو با پول دوا دکتر میدن
ولی آخه شما چرا آمپ رو داخل صندوق عقب پراید نصب کرده بودین
این پراید همینجوریش یه لگد محکم بزنی صندوق عقبش باز میشه!
ایشالا بعدش که آمپ خریدی پشت صندلی عقب نصبش کن که نه تو چشمه نه کسی راحت میتونه بهش دسترسی پیدا کنه
اتفاقا من رو پراید خودم قفل درهای جلو + صندوق عقب رو از نوع کلیدی انداختم ( ینی کلیدشون مجزا از کلید استارت ماشینه )
آقا خیلی ناراحت شدیم
خدا از سرشون نگذره که شب عید مردم رو خراب میکنن
خداروشکر که به مالت خورد
اینو به فال نیک بگیر که شاید خدای نکرده زبونم لال قرار بود تصادفی چیزی اتفاق بیفته که اینجوری رفع بلا شد
سلامنقل قول:
سال نو رو خدمت تمامی دوستان تبریک عرض میکنم
ان شاالله که سال خوبی رو پیش رو داشته باشید
اقا حمید عید شما هم مبارک. ممنون از پاسخی که دادین خب حالا تو سایز 12 چه مدلی پیشنهاد میکنید هم ساب هم کامپوننت هم امپ. مرسی...
سلام خدمت تمام دوستان و بخصوص آقا حمید؛
سال نو رو به تمام اعضای p30 تبریک میگم و امیدوارم سال بسیار خوبی داشته باشید. :n16::n16::n16::n16::n16:
سلام به همه دوستان عیدتن مبارک
می خواستم یه پخش و 2 تا باند عقب برای 405 بگیرم به نظر شما چه مارکی و چه مدلی بگیرم..
خیلی اهل صدای بلند نیستم کیفیت می خوام...
سال نو بر تمامی دوستان و عزیزان مبارک باد
سالی شاد توام با سلامتی و کامیابی برای همه سروران آرزومندم
با تبریک سال نو یه سوال فنی دارم
یه امپ 2 کانال دارم که در حالت 2 اهم 2 تا 110 وات میده (110+110)
4 تا هم اسپیکر 4 اهمی 100 وات
میخوام 2 به دو اسپیکر هارو موازی ببندم به هر کانال که امپ 2 اهم بشه...
سوالم اینه که به هر باند چهند وات میرسه؟با خیلی ها بحث کردم یه عده میگن به هر باند 110 وات ولی امپ جریان بیشتری میکشه و یه عده میگن 110 هر کانال نصف میشه...یعنی 55 وات واسه هر باند
یه نفر وارم با دلیل علمی واسم روشن کنه...ممنون میشم...
ببین عزیز شما کلا 220 وات این وسط داری روی دو اهم حالا اگه دو تا باند دو اهمی یا یه جفت باند دو اهمی اگه ببندی یعنی به هر دونه از باندات 110 وات میرسه حالا اگه بیای و چهار تا باند رو موازی ببندی که هر جفت از باندا مقاومتشون بشه دو اهم و وصل کنی به آمپت در اصل شما همون مقدار واتی که به دو تا باند دو اهمی میرسوندی الان داری به چهار تا باند دو اهمی میرسونی پس به هر دونه از باندات 55 وات میرسهنقل قول:
امیدوارم تونسته باشم منظورم رو برسونم بهتون
دوستان برای این پخش AutoMaxCo ، جایگزینی هم وجود داره با امکانات مشابه و برندی معتبرتر!؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند تا مورد هست:
1:حتما با کنترل فرمانی 206 کار کنه.(حالا رابطی/اینترفیسی هم لازم داشت بگید)
2: سقف قیمت 1.5 میلیون باشه!(کلا با توام لوازم مورد نیاز، بیشتر از 1.5 نباشه! کمتر هم باشه که چه بهتر)
3: اگه GPS داشته باشه که عالی میشه، اگه نباشه هم زیاد مهم نیست.
4: از این 2 دین ها باشه! زیاد به این مدل ها که مانیتور بصورت کشویی میاد بیرون علاقه ندارم...
درضمن سیستم بدون آمپلی خواهد بود و با 2 تا باند گرد 16 سانتی و 2 تا باند گرد 13 سانتی کار خواهد کرد، پس خروجی صداش هم نسبتا قوی باشه...
*و اینکه ماشین صفر کلومتر هست و با دسته سیم اکومکس (مدل 92)
سلام
من یک پرشیا دارم و به صدای خیلی بلند علاقمندم
یک سیستم میخوام که بلندترین صدا و بهترین تفکیک صدا رو به من بده
دو بلندگو برای دربها و دو بلندگو برای عقب
به ساب هم علاقه خاصی ندارم،
وضوح صدا برام مهمتره، البته اگر نبازه حرفی نیست
اگر راهنمایی کنید ممنون میشم
عید همگی دوستان مبارک مخصوصا حمیدخان که خیلی اذیتش کردم این چندوقت
تو این عیدم من ول کن نیستم :ی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این امپ برای mc609 خوبه؟ رو 4اهم 2تا110 میده رو 2دوهم هم دوتا 185(الان mc609 که 3اهمه چه جوریه میشه؟ چون شنیدم اگه بیشتر از توان باند بهش برسونی خراب میشه نه؟)
این بهتره یا ml60.2 >؟ قیمت این خیلی مناسب تره
سلامنقل قول:
فرارسیدن بهار 1393 رو خدمت تک تک شما سرورانم تبریک عرض میکنم.از خداوند منان برای همگی شما عزیزانم آرزوی سلامتی و تندرستی،شادکامی و موفقیت رو آرزومندم.:n12::n16::n12::n16::n12::n16::n1 2::n16::n12::n16::n12::n16::n12::n16:
برای 1073 باید هر کانال 150 وات در نظر بگیرید.تو آمپلیهای ارزون پایونیر 5602 گزینه مناسبی هست.
سلام ارادت دارمنقل قول:
کامپوننت خوب تفکیک بسیار بالائی بهتون میده.ولی توصیه میشه،عزیزانی که از ست کامپوننت تو خودروهاشون استفاده میکنند،در کنارش جهت تکمیل رنج فرکانس از ساب ووفر هم بهره مند گردند.
206 یکی از خودورهای به قول خودم خوش استیج هست از نظر چرخش صدا (البته هاچ بکش.چون SD ش رو تست نکردم)لذا اگر تو استچ جلو کامپوننت مناسب ببندید نیازی به استیج عقب نیست.
من پیشنهادم
1- پخش 7056 قیمت 500(البته قیمت ممکنه تغییر کرده باشه)
2-کامپوننت gladen SQX 165 قیمت 735 تومن
3-آمپلیفایر چهار کانال آدیو سیستم ML 75.4 قیمت 520
4- ساب MX 10 قیمت 210
5- باکس سیلد حدود 60 تومن.
6- پک برق و سیمکشی حدود 220 تومن
ای بابا ابی جان خیلی ناراحت شدم.انشاءالله بدبه جونت نخوره.سالم باشی و تندرست.من هم دزد زده هستم (قبلا) البته از نوع کلی(ماشین) کاملا درکت میکنم.خیلی وحشت داره تازه من ماشین امانتی دستم بود وقتی دیدم نیست انگار یه سطل آب ریختن سرم.البته خدا رو شکر سریع پیدا شد.نگران نباش جاش یه نو میاد.نقل قول:
آمپ چی میخواهی؟اسپیکرها چی بودن؟هزینه؟
سلام .عید شما هم مبارک دوست خوبم.نقل قول:
من ساب رو RS12 یا MX 12 پیشنهاد میکنم.
کامپوننت رو هم میتونید MX 165 نصب کنید یا اگر 50-60% بتر میخواهید SQX165
آمپ هم ML 75.4 واقعا آمپ خوب و با کیفیتیه.
پخش رو U456 و اسپیکر رو هم جی وی سی HX 7158نقل قول:
سلام دوست خوبم.به فروم خودتون خوش آمیدید.پخش دارید یا خیر؟نقل قول:
دو جفت کامپوننت SQX 165 +آمپ ML 75.4.
من ساب 15 اینچ هم از همین برند توصیه میکنم.ساب RS 15 و باکس پورتد که خودم براتون طراحی میکنم.آمپ مونو هم 9105 میتونه براش مناسب باشه.
جمعا حدود 3100 بدون پک برق هزینه داره براتون.
پک برق و کابل اسپیکر هم 250 تومن.
ولی صدا از نظر تفکیک و حجم بیس تضمین شده هست.
اختیار داری حسین جان.نقل قول:
چند قیمته؟
رو 3 اهم 110 وات لازم داره. این کمی براش زیاده.باید تو تظیم گین خیلی دقت کنی.
با تشکر از همدردی و توجه شمانقل قول:
پخش 7056 و اسپیکرها 1073 هستن. قبلا یه مرحوم پایونییر 5500 بود.الان یه چیز خوب با قیمت مناسب بگید. اگر میشه چند تا مدل از ارزون به گرون معرفی کنید تا انتخاب کنم!
سلام دوست خوبم.به فروم خودتون خوش آمیدید.پخش دارید یا خیر؟
دو جفت کامپوننت SQX 165 +آمپ ML 75.4.
من ساب 15 اینچ هم از همین برند توصیه میکنم.ساب RS 15 و باکس پورتد که خودم براتون طراحی میکنم.آمپ مونو هم 9105 میتونه براش مناسب باشه.
جمعا حدود 3100 بدون پک برق هزینه داره براتون.
پک برق و کابل اسپیکر هم 250 تومن.
ولی صدا از نظر تفکیک و حجم بیس تضمین شده هست.
سلام حمید جان
از اینکه به سوال من جواب دادی خیلی ممنونم
من پخش هم ندارم
برای سیستم پیشنهادی شما چه پخشی مناسبه؟
در کل سیستمی نمیشه جمع کرد که مناسب تر تموم بشه ولی همین کیفیت را داشته باشه
سلام ارادتمندم.نقل قول:
5602 جای 550 آمده.برای 1073 مناسبه.
خواهش میکنم دوست خوبم.نقل قول:
متاسفانه RS شرکت تموم کرده.
میتونید MX 165 ببندید که 360 تومن هست.
هزینه خیلی کاهش پیدا میکنه.کیفیتش هم خوبه ولی قدرت و میدباس SQX رو نداره.
به جای ساب 15 هم میتونید سایز 12 بردارید.حدود 50 تومن هم اینجا صرفه جوئی میشه.:n02:
تو اکسسوری اصلا کم نزارید که کار بسیار اشتباهی هست.
خواهش میکنم دوست خوبم.
متاسفانه RS شرکت تموم کرده.
میتونید MX 165 ببندید که 360 تومن هست.
هزینه خیلی کاهش پیدا میکنه.کیفیتش هم خوبه ولی قدرت و میدباس SQX رو نداره.
به جای ساب 15 هم میتونید سایز 12 بردارید.حدود 50 تومن هم اینجا صرفه جوئی میشه.:n02:
تو اکسسوری اصلا کم نزارید که کار بسیار اشتباهی هست.[/QUOTE]
پخش چی؟