من رفتم ارتقا دادم به 512
ببینیم امشب سرعت چطور میشه
نتیجه رو فردا صبح میزارم اینجا
Printable View
من رفتم ارتقا دادم به 512
ببینیم امشب سرعت چطور میشه
نتیجه رو فردا صبح میزارم اینجا
وقتی کلا 500 مگ هم نمیتونی دانلود کنی چه فایده داره؟نقل قول:
من شاتل 128 شاتل دارم به طور وحشتناکی دانلود میکنم یعنی فردا صبح بلند میشم IDM ـمم زخمی شده :n02:
سرعتم 40 البته اوایل ک گرفته بودم شاید باور نکنید ولی خدایی راس میگم سرعتم 260 بود منم خیلی خوشحال شده بودم
نشستم واسه دانلود 26 گیگ دانلود کردم ( اگه دروغ بگم سگم)
از ماه بعد سرعتم شده بود 5 :n29:
بعد دیدم اندیشه FUP نداره
منم زیاد دانلود میکنم واسه همین موخوام نامحدود بگیرم
عایا ب نظرتون 256 بگیرم ( نامحدود) خوفه؟
مزایا و معایب این سرورسی ک گفتم رو لطف میکنید بگید :n05:
منمون...
داش آرت نگیری بهتره من الان اکو ۵۱۲ دارم سرعتم از ۵۰ بالاتر نمیره ... خودشون گفتن اگه آرت بگیری سرعتت نصف همین میشهنقل قول:
تو رشت هم که بیشتر از ۵۱۲ نمیدن (تا هفته پیش که ابنطوری بود )
خیلی شاتل گند زده دلمون به این سرعتش خوش بود اینم که تر زد...یه سرویسی هست به اسم dedicated شاید اونا خوب باشن ..نمیدونم
من ک نمیخوام شاتل بگیرم...می خوام اندیشه سبز خزر بگیرم.... دیگه شاتل رو نگاه هم نمیکنم....
از روی تریسی که عکسش رو گذاشتی مشخصه که این مساله دخلی به مخابرات و اندیشه نداره و از گیت-وی خروجی هستنقل قول:
دلیلش ؟ پر بودن ظرفیت اون گیت-وی بخصوص
در این مورد خاص کاری از دست مخابرات یا اندیشه بر نمیاد چون این گونه مسایل کاملا مربوط به شرکت زیرساخت ایران و در حوزه اختیارات اونهاست.
نقل قول:
خسته نباشی
خود اندیشه گفت سرعت ها رو واقعی کردیم
یعنی 128 1 تا 7 صبح سرعتش از 16 بیشتر نمیشه!
الی اخر
کیا اینجا 256 نامحدود دارن؟؟؟(اندیشه):n20::n20:
میخواستم ببینم سرعت دانلودشون چنده واسه من پینگ زیاد مهم نیست...:n05:
عایا افت سرعت دارن یا نه؟:n19::n19:
شاتل ک مارو کلافه کرد!!!:n02::n02::n02:
بین 60 تا 70 فکر کنم باشه ....نقل قول:
پس همین 256 میگیرم....
6 روز میزارم لبتاپم بخوابه....:n02:
چون باید 1 ماه بی خوابی بکشه...
کسی مودم (وایرلس یا غیره وایرلس) برای فروش داره؟
خبر ندارم كدوم شركت تو بلوار گيلان سرويس ارائه ميدهنقل قول:
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
نقل قول:
قیمتش 27800
بالاتر از 32 نمیره
سرعت ها رو واقعی کردن داداش
سلام.من مشترک مخابراتم.خواستم شارژ کنم دیدم یه سرویس دارن 2 مگ در 4 گیگ محدود 25 تومن.چرا اینقدر قیمتش پایینه؟؟
اقا اونایی ک شاتل دارن یه خبر خوب من الان 128
دارم سرعتم 260 شد
شاتل ب کاربرانش حال داده...
اگه شاتل دارین برید تو کار دانلود
شما مطمئنی ؟نقل قول:
من با 128 نامحدود دارم 35 دان میکنم !
دوست عزیز 128 نامحدود سرعت 30 الی 40 دارهنقل قول:
و 256 نامحدود سرعت 60
من خودم تو لاهیجان همین سرعت رو دارم -- ثابت
شما ساکن کجا هستی ؟؟ معمولا 256 نامحدود سرعتش از 60 شروع میشه و حداکثر تا 70 میره (( از 60 پایین تر نمیاد به جز اینکه شما نویز داشته باشی یا اینکه ترافیک خط زیاد باشه ))نقل قول:
مثل همین مشکلی که الان تو رشت پیش اومده -- به دلیل تمام شدن پهنای باند سرعت رو استاندارد کردن
البته هنوز تا لاهیجان خدا رو شکر همچین مشکلی پیش نیومده و 256 نامحدود سرعت 60 رو ثابت داره :n02:
این دومین باره ک شاتل داره ب من همچین سرعتی میده...فعلا نمیخوام برم اندیشه
اینم مدرک :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس چرا من همیشه سرعتم 40 هست :n03: ... مشکل از خط تلفنمه ؟ 256 نامحدود هستم و ساکن رشت نیستم .. هشتبرنقل قول:
اگه ساکن رشت بودین سرعتتون ب طور حتم 60 بود...
چرا اینجا نباید باشه ؟ ... من الان یک ساله و نیم هست که از اندیشه دارم ... حالا رشت که یوزرهاش بیشترهنقل قول:
من چیزی راجب اندیشه نمیدونم ولی اینو میدونم
چون مرکز اندیشه رشته...سرعت بالا تره
هشتبر ی کوچولو از رشت دوره اخه
تو همه شهرها سرعت بالا نمیدن -- مثلا اون موقع که خطوط رشت مثل الان شلوغ نبود (( حدود 7 یا 10 ماه پیش )) 128 محدود لاهیجان از 128 محدود رشت سرعت کمتری داشتنقل قول:
مثلا سرعت انزلی به طور متوسط از لاهیجان بالاتر بود
البته اینا واسه قبل بود -- نه الان که به دلیل شلوغی پورتا ترکیده :n27:
الان هیچ قانونی ندارن :n02:
اگه کسی اینترنت مخابرات داره یه کم راجع به تعرفه های جدید و سرعتشون اطلاعات بده.چون قیمت ها خیلی عجیبه مثلا 256 نامحدود12600 و 512 نامحدود 20500
میخواستم دامون نت بگیرم این هارو دیدم فعلا صبر کردم ببینم نظر بقیه چیه.شنیدم مخابرات قطعی زیاد داره و سرعتش اوایل اشتراکت خوبه ولی بعد پایین میاد.اگه میشه هر چه زودتر راهنماییم کنید ممنون میشم
به جون خودم دوران اندیشه هم فکر کنم به سر برسه ... چیه آخه بابا ... دوست من میگه سرعت 128 نامحدود من رو 40 هست ... انزلی زندگی میکنه ... حالا من هم 40 باشم ... به خدا جای تاسف دارهنقل قول:
دوست عزیز این تعرفه های نامحدودی که شما میگی نامحدود با ضریب اشتراک 1 به 10 هست -- یعنی همون dial-up :n02:نقل قول:
تعرفه 256 نامحدود 28 تومان و 512 نامحدود 145 هزار تومان هست
در مورد قطعی و کاهش سرعت بستگی به شهر سکونت شما داره
مثلا الان رشت کلا ترکید و سرعت پایین اومده
دوستان ۵۱۲ نامحدود اندیشه خط ۵ رشت چنتا سرعت میده؟:n13:
من ۱تا۷ صبح با ۵۱۲ محدود نزدیکای ۳گیگ دانلود میکردم، این ۵۱۲ نامحدود بدردم میخوره؟
من که رفتم یه ماهه رایگان پارس آنلاین رو ثبت نام کردم ببینم چجوریاس :n05:
ولی هیچی مثل نامحدود نمیشه :n02:
دوست عزیز 512 نامحدود 145 هزار تومان قیمتش هست :n02:نقل قول:
اون 512 نامحدود که 20 تومان قیمتشه ضریب اشتراک 1 به 10 داره --- همون dial-up خودمون :n02:
البته سرعتش فکر نکنم زیاد باشه -- چون الان با این شلوغی خط سرعت استاندارد میدن و ارزش نداره واسه سرعت 64 شما 145 تومان پول بدی -- چون حداکثر تو 24 ساعت 5 الی 6 گیگ دانلود میکنی
نقل قول:
دوست عزیز پارس آنلاین نامحدود گرفتی یا محدود ؟؟ نامحدود پارس آنلاین محدودیت دانلود داره
مقدار دقیقش یادم نیست ولی فکر کنم 128 نامحدود محدودیت 20 گیگ و 256 نامحدود محدودیت 40 گیگ رو داشته باشه
نه خودشون 256 2 گیگ رو یه ماهه به صورت رایگان میدن، برا جذب مشتری هست، هزینه آبونمان و این چیزا هم با خودشونهنقل قول:
البته الان 4 روزه که 3 روزه موقت اندیشه رو فعال کردم هنوز قطع نشده :n02:
بهشون گفتم اینور دارم جمع آوری می کنم، کاراش رو کنن تا اینور جمع آوری میشه زیاد طول نکشه
ساکن انزلی هستم در ضمن قیمت های جدید مخابرات رو مطمئنم چون 128 نامحدودش هم 9900 هست.اگه خوب نیست یا ممکنه بعدا به خاطر افزایش مشترک بترکه بگید آره یا نه؟اگه کسی هم داره سرعت دانلودشو بنویسه
رشت که اینطوریهنقل قول:
اگر دانلود شبانه میخوای بکنی دوزار نمیارزهنقل قول:
بعضی شبا تا 5کیلوبایت هم به زور میرسه و معمولا ترکیده اس
یه نگاهی به صفحات قبلی بندازی میبینی
دوست عزیز اینی که شما میگی با ضریب اشتراکی 1 به 10 هست که اصلا به درد نمیخورهنقل قول:
128 عادی 14 تومان و 256 عادی 28 تومان هست -- سرعت 128 حدود 30 تا 40 و 256 نامحدود 60 هست
واسه دانلود 256 نامحدود خوبه و تو 1 روز میتونی راحت 5 گیگ دانلود کنی
من تو شب بين 60 تا 70نقل قول:
مركز772
خوب چه کاریه هم حجممون رو محدود کنن هم سرعت رو؟نقل قول:
پس من اندیشه می مونم چون اگر سرعت رو استاندارد کردن اما به حجم کاری ندارن لااقل
ببین دوست من، من که سرعتم 512 هست ار راس ساعت 1 که محدود می شه سرعتم می شه بین 60 تا 70 حالا ما 60 حساب کنیم. بزار محاسبه کنیم :نقل قول:
60ثانیه ضربدر 60 کیلوبایت=3600 کیلوبایت که می شه دقیقه ای 3.6 مگابایت
3.6 مگابایت ضربدر 60 دقیقه که می شه ساعتی 216 مگابایت
216 مگابایت ضربدر 6 ساعت 12.96 مگابایت یا 12.2 گیگ می شه ماکسیمم حجمی که من با 512 می تونم بین 1 تا 7 دانلود کنم
یعنی به نظر شما بهتر نیست من الان برم مخابرات و اندیشه رو بی خیال بشم ؟نقل قول:
در روز 2 گیگ میگیرم ... در ماه دیگه یکسره بزارم فوقش میشه 70 گیگ ... یک بار حساب کردم دانلودهام رو شد 72 گیگ در ماه