دوست عزیز من نوبی بیش نیستم . اما به نظر مننقل قول:Sony Cyber-Shot DSC-WX100 دوربین خوبی یه توی این رنج
دوست عزیز من نوبی بیش نیستم . اما به نظر مننقل قول:Sony Cyber-Shot DSC-WX100 دوربین خوبی یه توی این رنج
سلام خدمت اساتید
یه دوربین عالی میخوام هم واسه فیلم هم واسه عکس بودجم هم تا 800 تومنه
یه چندتا هم خودم در نظر گرفتم:
sony cybershot wx170
sony cybershot DSC-hx10V
sony cybershot DSC-wx150
sony cybershot DSC-wx100
canon Ixus 125 Hs ( ELPH 110 HS)
حالا یا از بین اینا یا پیشنهاد دیگهای که هست لطف کنید راهنمایی کنید
تو این رنج قیمت دوربینی نیست برتری خاصی نسبت به HX10 داشته باشه نه عکسشون در حد HX10 هست و نه فیلمشون . .نقل قول:
1 - HX10V
2- WX150
مدل 170 هم همون 150 هست فقط نمایشگرش تاچ هست و پیشنهاد میکنم بیخیالش بشی .
یکی یه سایت دیگه بگه برم اونجا سوالمو بپرسم
سلام دوستان
کدوم رو برا کاربرد خانوادگی توصیه میکنین؟
کیفیت عکس تو محیط بسته برام مهمترین فاکتور هست
Canon IXUS 240 HS
Sony Cybershot WX170
سلامنقل قول:
WX170 بهتره.
سلام
یه دوربین خوب شبه dslr میخوام توی رنج 700 تومن.راهنماییم کنید.مرسی:n16:
سلام
یه دوربین در حدود 600-700 تومن میخوام بگیرم
کیفیت عکاسی در اولویت هست و فیلم برداریش هم اصلا مهم نیست
ترجیحا باتریش هم لیتیومی باشه
ممنون
خب درمورد حرفه ای ها البته با بودجه ی 2300 میشه به canon 600d و Nikon D5100 توجه کرد. اما باید در نظر داشته باشید که اینا در رده ی حرفه ایه مبتدی هستن و به نسبت حرفه ای تر باید بودجه تونو بالا ببرید.نقل قول:
پیشنهاد بعدی هم میتونه این باشه که یباین مثلا فقط بدنه ی canon550d رو بخرید و بقیه ی پولتون رو بذارید واسه یه لنز شارپ
دوربین فعلیتون رو هم مثلا 30 درصد زیر قیمت نو در بازار
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Fujifilm FinePix S4000نقل قول:
اگه بتونید بودجه تونو تا 900 تمن افزایش بدید Canon PowerShot SX260 HS انتخاب مناسبی خواهد بودنقل قول:
در رنج 700 تمن Canon PowerShot SX230 HS هست که با روشن شدن دوربین فلاشش بیرون میاد که یکم رو اعصاب وگرنه دوربین خوبیه
سلام.دوستان بخدا امروز رفتم بیرون تا یه دوربین بخرم سر در گم دست از پا درازتر برگشتم خونه..اصلا" نتونستم انتخاب کنم.یکی میگه کانن.یکی میگه سونی..یکیم میگه س..نی اصلا بدرد نمیخوره عکساش خوب نیست..توروخدا راهنمایی کنید این حقیقت داره دوبینای سونی عکس خوبی نسبت کانن ندارن ؟
سونی wx50
کانن ixy210f
بودجم تا 600 تومنه آخرش..خواهشن کمک کنید..
سلام
آيا ixus230 با مدلهايي نظير A4000-A3400 يا A2400 تفاوت قابل توجهي دارند ؟
حرف فروشنده رو ول کن ، سود دوربین سونی زیاد نیست یعنی وارد کننده اصلی سونی هست و تو همه نمایندگی های سونی با یک قیمت ارائه میشه فروشنده های متفرقه عموما یا نمیارن اونایی هم که میارن نمیتونن روش مانور بدن و مجبورن قیمت رو در حد نمایندگی یا حتی کمتر نگهدارن ولی کانن چندین وارد کننده و نماینده و گارانتی کننده و ... داره و رقابت بینشون زیاده و از اول تا آخر بازار رو بگردی تفاوت قیمت یه مدل بیش از 50 60 تومان هست این یعنی سود خالص ...نقل قول:
تو دوربین های ارزون قیمت امکاناتی که سونی بتون میده ارزنده تر از کنون هست .
مثلا : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[QUOTE=Переклад не;7599916]خب درمورد حرفه ای ها البته با بودجه ی 2300 میشه به canon 600d و Nikon D5100 توجه کرد. اما باید در نظر داشته باشید که اینا در رده ی حرفه ایه مبتدی هستن و به نسبت حرفه ای تر باید بودجه تونو بالا ببرید.
پیشنهاد بعدی هم میتونه این باشه که یباین مثلا فقط بدنه ی canon550d رو بخرید و بقیه ی پولتون رو بذارید واسه یه لنز شارپ
دوربین فعلیتون رو هم مثلا 30 درصد زیر قیمت نو در بازار
650D چطوره؟ متوجه نشدم بدنه؟ مگه لنز چنده؟ تا 2800 حرفه ای نمیشه گرفت؟
سلام بین مدلهای پایین به نظر شما کدوم برای یه آماتور بهترن؟ اگر ممکن هست مقایسه کنید خصوصا بین فوجی،کنون و سونی.
Sony Cyber-Shot DSC-HX20V(فرق این با hx30 چیه؟)
Canon PowerShot SX260 HS
Fujifilm FinePix F770EXR
Olympus SZ-11
Nikon Coolpix P310
ممنون میشم اگه پیشنهاد بهتری تا ماکزیمم یک تومن هست رو بگید.
دوست عزیز ممنونم از توجه و پاسخ سریعتون...
اخه توی حرف مردم هم فقط میشنویم کانن کانن کانن..واسه همین آدم می ترسه بره سراغ برندی دیگر..و
میشه زحمت بکشی بزرگی کنی و راهنماییم کنی که با این بودجه چه برند و مدلی رو میتونم بگیرم که بهتر از بقیه باشه که پس از خرید پشیمون نشم از عملکرد و عکساش..اون مدل کانن 12 مگاپیکسلی درسته ؟
wx70 یا wx100یا wx50یاwx 150
میون اینا کدوم بهره.wx 70 صفحه لمسی داره چشمم گرفته
ممنوننقل قول:
نظرتون در مورد این دو مدل چطوره
Canon SX 160IS
Fujifilm F660 EXR
از نظر کیفیت عکس کدوم بهتر هستن (تفاوتی بین 160SX و 230 هست)؟
چون فیلمبرداری فول اچ دی و جی پی اس و ... برام مهم نیست
فرق HX30 با HX20 تو داشتن وای فای هست .نقل قول:
زیر یک تومان SX260 عالیه ولی بازم فیلم برداری قوی نداره اگر یکم بیشتر هزینه کنی HX20 یا HX30 رو برداری ضرر نکردی .
صفحه لمسی کار با دوربین رو سخت میکنه به خصوص تاچ دوربین که به حساسیت تاچ گوشی نیست و از طرفی هم لکه شدن صفحه و موندن جای انگشت چیز جالبی نیست .نقل قول:
WX70 همون WX50 با صفحه تاچ هست معلومه WX150 خیلی بهتره .
زمین تا آسماننقل قول:
از لحاظ کیفیت 230 خیلی بالاس
دوست عزیز من متخصص نیستم اما با دوربین های زیادی کار کردمنقل قول:
هیچ مارکی به کنون (ژاپن) نمیرسه sx260 مدل باحالی هستش از خریدش پشیمون نمیشی
در رده های بالاتر nikon ,Fujifilm
حرفهایی برای گفتن دارن اما در این رده قیمتی خیر :n10:
نقل قول:
canon Ixus 125 Hs ELPH 110 HS
canon Ixus 125 Hs ELPH 110 HSنقل قول:
در حال حاظر من این دوربین رو دارم و بهت پیشنهاد میکنم
سونی هم مدل های خوبی داره اما به پای
Ixus 125 نمیرسه هم کیفیت عکس هم کیفیت فیلم بسیار بالایی داره تنها ایرادی که داره زوم پاین دوربین هستش
این دو دوربین کیفیت های عکاسی مشابهی دارن .معمولا عکساشون نویزیهنقل قول:
اگه با امکانات متوسط و اندازه ی تصاویر متوسط مشکلی نداشته باشین ، دوربین Canon IXUS 1000 HS دوربین خوبی هستش
فوکوس بجا و عالی و نیز عکسهای با کیفیت و بدون نویز از مشخصه های این دوربین هستن
قیمتشم قبلا 500 تمن بود
محتوای مخفی: نمونه عکسا
دوربین های حرفه ای لنزشون جدا از بدنه شون هستشنقل قول:
650D چطوره؟ متوجه نشدم بدنه؟ مگه لنز چنده؟ تا 2800 حرفه ای نمیشه گرفت؟
650 فرق فاحشی با 550 نداره.یه سری امکانات جبران نویز و سرعت عکاسی و اینچیزا
کسی نیست که این دو دوربین رو امتحان کرده باشه ؟هر چی بیشتر سوال میکنم بیشتر سر در گم میشم.
canon Ixus 125 Hs ELPH 110 HS
sony cybershot wx70یا sony cybershot wx50
مشخصات هر دو دوربین خوبه بالاست اما ظاهرا در عمل تفاوت ها بالاست..اینجوری که دوستان میگن..یه سری سونی رو خوب میدونن یه سری کانن رو بالاتر از همه...
سلام
کیفیت دوربینای لومیکس پاناسونیک چطوره؟ کسی تا حالا مدل sz7 رو داشته یا راجع بهش اطلاعاتی داره؟ قیمتش تو بازار چه قدره؟
با تشکر
یه دوبین میخوام برام کیفیت عکاسی با هاش در اولویته .و اینکه بتونه فیلم هم بگیره
رنج قیمت 600 چی میتونم بگیرم
سلام یه دوربین خوب تا رنج 500-600 هزار تومن با قابلیت عکس برداری عالی در روز و شب --- بهترینش
فیلم هم full hd باشه بهتره
با تشکر
ممنوننقل قول:
ولی دقیقا نفهمیدم در مجموع کدوم یک از این سه مدل بهترین لنز و کیفیت و کمترین نویز رو بدون توجه به امکانات دارن
Canon SX 160IS
Canon SX 230 HS
Canon IXUS 1100 HS
Fujifilm F660 EXR
اگر ممکنه رده بندی کنین
سلام و خسته نباشید برای خرید بین دو مدل موندم راهنمایی میخوام ممنون میشم کمک بفرمایید :n16:
Sony Cyber-Shot DSC-WX70
(Canon IXUS 125 HS (ELPH 110 HS
سلامنقل قول:
کنن چه مال ژاپن باشه و چه چین هیچ فرقی از نظر کیفیت نداره !
مورد بعدی اینکه میگید هیچ مارکی به پای کنن نمیرسه را من به شخصه قبول ندارم ! مثلا همین Sx260 هم رده سری HX سونی هست و حتی اگر بررسی هارو ببینید میتونید متوجه بشید که حتی عکس های مثلا HX10v در بعضی موارد بهتر از SX260 هست ! در فیلم برداری هم برتری کاملا با HX هست . من خودم به شخصه هیچ کدوم ازین دو دوربین را از نزدیک باهاشون کار نکردم ولی در سایت های مختلف که بررسی شده بودن این مورد را متوجه شدم.
کلا ما ایرانیا خدا نکنه یه برند بیفته سره زبونمون اونوقته که هیچ چیزه دیگری توی کتمون نمیره !
خیلی ممنون از جوابتون! 650D خوبه حالا؟ تو این رنج چی پیشنهاد میدید ؟ یعنی همیشه با یه لنز آپدیت میشه دوربین؟ :n02:نقل قول:
650D خوبه یا 60D ?
p500 nikon چطوره بچه ها؟از قیمتش اطلاع دارید؟به نطرتون d450 canon نو گیرم میاد؟
سلام
من بعد از نزدیک یک هفته تحقیق امروز رفتم تا hx20v رو بگیرم اما در کمال ناباوری یهو hx200 رو خریدم اومدم بیرون!
اینو میدونستم که hx20v تقریبا بهترین دوربین سفری آماتور بازار هست اما در مورد hx200 تحقیق خاصی نکرده بودم.بنا به ریویوی phtographyblog .com ریتینگ hx20v بالاتر از hx200 هست.
به نظر شمااشتباه کردم؟!
سلامنقل قول:
ابتدا این :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوما :
حتما پایین صفحه بخش Verdict را بخونید.
به نظر من هر دو تقریبا یکی هستن با این تفاوت که یکی ظاهر کامپکت و دیگری ظاهر DSLR داره.
بله 650 دررده ی مبتدی یکی از بهترین ها هست اما ارزشمند نیست.ارزشمند یعنی اینکه چیزی نسبت به قیمتش کارایی بالاتری داشته باشه.این دوربین همون 600 d قبلی هست با یکم تغییر در مکانیسم فوکوس و چنتا مورد دیگه. بله میشه گفت شما با یه دوربینی مثله 550 یا d600 و بالنز Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM میتونید به روز ترین باشید اما در صورتی که عکاس حرفه ای باشید. این لنز معمولا همراه canon 5d mark3 یا mark 2 ارائه میشه.نقل قول:
60 دی در کلاس حرفه ای سایز بزرگ قرار داره .سری xxd .اما از نظر کیفیت عکاسی و فیلم، 650 بهتر به نظر میاد.
میتونید یه canon 600d بخرید که با کیف و مموری و فیلتر پولاریزر و لنز هود و سه پابه و برخی امکانات دیگه حدود 2500 درمیاد
اما در نظر داشته باشید که لنز کیت خوده این دوربین با نام Canon 18-55 IS II کیفیت متوسطی داره و اگه بتونید این لنز رو نخرید و بجاش با یه بودجه ی خوب (بالای 1 تمن) یه لنز شارپ بخرید عالی میشه
در مورد لنز ها هم باید بپرسید و تو نت جستجو کنید
موفق باشید
نقل قول:60 دی در کلاس حرفه ای سایز بزرگ قرار داره .سری xxd .اما از نظر کیفیت عکاسی و فیلم، 650 بهتر به نظر میاد. یعنی 650 بهتر از حرفه ای 60D هستش؟:n13:
نسبت به hx100 v چقدر فرق داره؟ :n02:
پس کلا کنون بهتر از نیکونه؟ :n01:
سه پابه دارم! فیلتر پولاریزر و لنز هود چیه؟و اینکه سایز دوربین از hx100 کوچیکتر که نیست ؟ چون میخوام بزرگ باشه! :n02: hx100 سایزش کوچیکه :n15:
این دوربین با نام Canon 18-55 IS II کیفیت متوسطی داره و اگه بتونید این لنز رو نخرید و بجاش با یه بودجه ی خوب (بالای 1 تمن) یه لنز شارپ بخرید عالی میشه (یعنی به فروشنده بگم اینو برداره جاش یه لنز شارپ بده؟ با پول بیشتر )
:n23:نقل قول:
دیدی بعضی از آدما با سیلی صورتشونو سرخ نگه میدارن؟ این hx100 هم همین طوریه.یعنی ادای دوربینای حرفه ای رو در میاره :دی. یعنی hx100 ربطی به بحثای اخیرمون نداره
حسگر hx100v اندازه 1/2.3 اینچ - 4.55 × 6.17 میلیمتر رو داره در حالی که 600d اندازه 14.9 × 22.3 میلیمتر رو برای حسگرش داره
حالا ذیگه به نوع و پردازهنده و ... شون نپرداختیم
کلا این دو دوربین تو کلاس های متفاوتی قرار دارن
نخیر کنون بهتر از نیکون نیست . این دو برند پا به پای هم دارن رقابت میکنن
نه فروشنده میگی من لنزشو نمیخوام و عوضش لنزی رو که خودت تحقیق کردی و پسندیدی رو ازش میخوای یا از جای دیگه ای میخری .یعنی فقط بدنه رو از فروشنده میخری
600d یکم بزرگتر هست
دوستان یه دوربین تا رنج قیمتی 600 هزار تومن معرفی کنید که حداقل 16 مگاپیکسل باشه و عکساش عالی باشه عکسی که تاری و نویز و .. نداشته باشه و واضح باشه
خلاصه بهترین پیشنهاد ممکن که جوابش و داده باشه
به نظر شما این چطوره بگیرمش؟ Sony Cyber-Shot DSC-WX150
دی جی کالا زده 660000 تومن
گزینه بهتری سراغ دارین؟
سلامنقل قول:
تا این قیمت بهترین گزینه به نظر من همین WX150 هست.