من شنیدم یه راهی هست برای اینکه بشه روی هاردهای USB برای آرکید هر چقدر که می خوای(تا جایی که ظرفیت داره)بازی نصب کرد.حتماً میدونید در حالت معمولی تقریباً 16 گیگ(یعنی دوتا بازی)بیشتر نمیشه نصب کرد و بقیه ظرفیت هارد را نمیشناسه.
راهی هست؟
من شنیدم یه راهی هست برای اینکه بشه روی هاردهای USB برای آرکید هر چقدر که می خوای(تا جایی که ظرفیت داره)بازی نصب کرد.حتماً میدونید در حالت معمولی تقریباً 16 گیگ(یعنی دوتا بازی)بیشتر نمیشه نصب کرد و بقیه ظرفیت هارد را نمیشناسه.
راهی هست؟
سلام به همگی .
امروز می خواستم یه سایت خوب برای خرید بازی های XBOX360 بهتون معرفی کنم .
من خودم ازشون خرید کردم . کارشون حرف نداره .
بازی XBOX360 رو با کاور کوتد + دی وی دی TGate + قاب کریستال میده فقط و فقط 1500 تومان .
باورتون میشه ؟؟؟؟!!!!
من که خیلی باهاش حال کردم .
لیستش هم مثل سایت های دیگه نیست که الکی فقط بازی اضافه می کنن و هیچ وقت موجودی ندارن . تموم بازی هایی که تو سایت هست رو موجود دارند .
اینم آدرسش :
کد:http://shop.harajy.com
ممنون:11:نقل قول:
این درایو چه برتریتی نسبت به بقیه ی درایو ها داره؟
در صورتی ارزش داره ازش خرید کنی که تعداد بالا بخوای 5000 تومان پوله پیکشه:41:نقل قول:
این اقا میده 2500 تومان تازه با قاب بلوری و دی وی دیه t-gateنقل قول:
کد:http://www.pardazandeh.com
با پول پیک؟نقل قول:
نه ولی میتونی حظوری بگیری بازی هارونقل قول:
مرسینقل قول:
:thumbsup:
کسی نمیدونه؟نقل قول:
... چرا این فروشگاه ها اینقدر اصرار بازی ها رو با قاب Blue Ray بفروشند ؟ ... اصلا به بازی های Xbox نمیاد... آخه میان کاورش رو بَد درست میکنند ... خیلی کشیده میشه ... اون آرم Xbox ( کره هِ) میشه تخم مرغ ... مگه قاب DVD چشه؟ ...
فروشگاهی هست که سایز کاور ها رو درست داره ؟ ... ممنون میشم اگه آدرسشو بگید ... ( البته فکر نمیکنم باشه )
نمیشه به این فروشگاه ها خودم عکس کاور بدم .؟بعد اونا با همون اندازه پرینتش بگیرن ، همراه با بازی بفرستن؟
منمون:31:
حتما مطمئنی سایت مال خودتون نیست ..... :27:نقل قول:
منظورم این بود که درایو DVD مهمه چی باشه؟ مثلا ساسمونگ لایت آن یا مثلا سونی و این چیزا!
قبلا بیشتر بحثش بود که این خوبه یا اون بهتره. آخه من به نظرم نباید زیاد فرقی داشته باشن با هم!
ممکنه تو 360 تفاوتی توی این درایو ها باشه؟
ببخشید من درست توضیح ندادم!!!
:19::19::19:نقل قول:
چرا اینقدر کاور برات مهمه. بابا بازی برای بازی کردنه نه گذاشتن تو تاقچه و به عکس کاور نگاه کرد.نقل قول:
در ضمن کاور ها رو معمولا به صورت عمده میخرن و اونقدر بیکار نیستن که واسه شما تکی پرینت بگیرن
زیادی داری وسواس بخرج میدی بابا من و رفیقم وقتی یکیمون یه بازی میخره ، از رو هم رایت میکنیم و نه کاوری هست نه سایزی که درست باشه
از نظر من مهم خود بازی
دوست عزیز شاید تفاوت خیلی زیادی نباشه اما نمیشه گفت که هیچ فرقی هم نمیکنه الان میگن لایت آن از همه بهتره یه نگاه به این لینک که joykiller360 تو چند پست قبل گذاشته بودن بندازیدنقل قول:
[HTML][/HTML]کد:http://www.forum.new4us.ir/showthread.php?8
قابل توجه بچه ها که ببینید این دوستمون اونقدر به فکر ما بوده که توی اولین پستش با چه آب و تابی این قضیه رو مطرح کرده و یه جوریم گفتن: باورتون میشه؟؟؟؟!!!!نقل قول:
مشخصه چیزیم به این دوستمون نمیماسه و فقط نیت خیر دارن
فقط مشکل اینجاست که خیلی تابلو
منم خوشم نمی آید کاور بازی بد شکل باشه یا کاور بازی هام با هم فرق داشته باشند . به نظرم قشنگ تر می شه قشنگ و یک دست باشن .نقل قول:
وسواسه دیگه :13:
بازیه کپی میخرید طلب هم دارید ؟
شمام که دیگه کارتون خیلی باحاله هر بازی 1500 با 5000 هزار تومان هزینه ی ارسال :18::27:نقل قول:
من برادر کوچیک یکی از دوستهام xbox360 گرفته بود.ازش پرسیدم میگفت من اصلا کرک و قمه کشی و اینها بلد نیستم چی چیه اصلا.همون شب اول که از مغازه گرفتمش رفتم هر چی بازی کپی شده بود خریدم بازی کردم.
جریانش چیه؟
یه فروشگاهی اینترنتی هم تو ایران میشناسم که میگه xbox elite سیصد و پنجاه هزار تومن همرا با دو تا بازی اشانتیون.بازی ها که فکر نکنم اصل باشه ! یعنی به نظرتون xbox کرک شده میفروشه؟
در ضمن یه سوال مهم دیگه : قمه کشی و کپی خور کردن ایکس باکس عوارض جانبی ای خرابی ای چیزی نداره؟!؟
ما چیزی به نام کرک در مورد کنسول ها نداریم و اصطلاحی که برای کنسول در این زمینه استفاده میشه کپی خور بودن کنسول است!نقل قول:
که اون هم چیز مهمی نیست و به فرض مثال هم اگه کپی خور نباشه با 8 تومن کپی خور میشه ولی فروشگاه هایی که کنسول را میفروشن به جرات میتونم بگم همشون کنسول را به صورت کپی خور میفروشن.
خیر هیچ ضرری نداره.نقل قول:
در ضمن یه سوال مهم دیگه : قمه کشی و کپی خور کردن ایکس باکس عوارض جانبی ای خرابی ای چیزی نداره؟!؟
درود به تمام دوستان گیمر اقا یه سوالی داشتم من تو بازی Red dead redmtion تو بعضی جاهاش بازی دو بار قفل کرد مجبور شدم خاموش روشن کنم البته بعد از این کار درست شد میخواستم ببینم مشکلی که نداره از بازیه یا از دستگاه من مدل دستگاه ارکید با هارد 120 مین جسپر راهنمایی کنید ممنون میشم با تشکر:11:
نه چیزی نیست ، از اونجایی که این بازی مثل سری GTA و بقیه بازی های راک استار بازی سنگینی هست و از موتور های مشابه استفاده میکنه عادیه . اگر چند باره هنگ کرد باید نگران بشید .نقل قول:
خوب. بازی رو نصب کردی قفل کرد یا تو درایو dvd بازی میکنی ......نقل قول:
اگه با dvd بازی میکنی از dvd هست اگر تو هارد ... مشکل از هارد یا پر بودن زیاد هارد پیش مییاد ok ..
1-مشکل گرمایی یا سه چراغ چیه؟!؟ چه جوری به وجود میاد و چه جوری میشه رفعش کرد؟
2-بازی با دسته xbox360 براتون سخت نیست؟به نظرتو بازی با کامپیوتر به خاطر موسش راحتتر نیست؟
1 - اون مال سری های خیلی قدیمه همون طری های اول . الان دیگه از این خبر ها نیست البته اگر کابل ها رو بد جا بزنید سه چراغه میشه که با سفت کردنشون درست میشه .نقل قول:
2 - خیر سخت نیست . بازی های شخص اول چرا راحت تره ولی بقیه نه راحت تر نیست . البته برای بازی های شخص اول هم 360 ابزار هایی داره که ماوس جلوش بوقه !
مثل این :
کد:http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.5998
نقل قول:
با هارد چنین مشکل هایی بر طرف میشه؟
راستش این روزها اینقدر در حق بازیهایی که برای PC میسازن ظلم میشه مثل: دیر ریلیز شدن یا اصلا ریلیز نشدن!...اشکالات در کرک و غیره که خودتون بهتر میدونید
گفتم یه کسنول 360 بخرم
یه سوالی که توی ذهنمه اینه که آیا همونطور که هرروز بازیهای جدیدی که برای PC میان احتیاج به سیستم بالاتری برای اجرای روون دارن, در مورد کنسولها هم همینطوره؟!!
یعنی اگه الان من یه کنسول بخرم دیگه نمیتونم سال بعدش جدیدترین بازی رو با جزییات بالا روون اجراش کنم؟
تا 99% بله برطرف میشه .نقل قول:
---------- Post added at 11:01 PM ---------- Previous post was at 11:01 PM ----------
خیر این طوری نیست ، هر بازی که برای مثلا 360 تولید میشه روی همه 360 هاا از اولینی که تولید شده تا آخرینش خیلی خوب و راحت اجرا میشه .نقل قول:
ممنون از دوستان بخاطر لطفی که کردن و جواب دادن بازی تو هارد نصبه هارد هم نصفش خالیه آیا مشکل از بازیه یا دستگاه دارم نگران میشمنقل قول:
سلام to all
من یه 360 با برد opus دارم که سه چراغ شده میخواستم ببینم جایی اینو از من میخره؟؟
(درایو هیتاچی . کابل کامپوننت . ترانس . قاب سفید
بدون دسته بدون هارد و بدون مموری!!!
مال منم ایتوری شدنقل قول:
مشکل از بازیته بازیو از و هارد پاک کن یه red dead دیگه بخر
بعد از یه جای دیگه بازیاتو بخر که اینتوری نشه
من که احساس می کنم شدیداً اشتباه کردم ایکس باکس خریدم!!!!فرق چندانی بین PC و XboX ندیدم حداقل تو این دو سه تا بازی فرقی ندیدم(Splinter Cell,Dead Red Redemption )
بازیهاش که ارزون نیستن.حداقل باید 2500 یا 3000 هزار بدیم برای بازی-اما برای PC با حداقل 800 میشه یه بازی خرید.
اگه بخواهیم بهترین کیفیت را داشته باشیم باید یه مانیتور یا تلویزیون HD داشته باشیم با اون قیمت زیاد!!!!
اما PC این دردسرها رو نداره
...
خوب بی خیال جواب سوال قبلیم داده نشد:
نقل قول:
راهی هست؟
اقا شما هم حرف زدی ها بازی های x360 شاید مثل بازی pc باشه ولی وقتی بازی میکنی میبینی که خیلی تو بازی از نظر game paly گرافیک خیلی سر تره از pc و pc تو برای بازی باید بندازی آشغالی ..... وبه سن ودرک و علاقه هم زیاد ربط داره تا خوشت بییاد . کلان x360 یک چیز دیگر هست ... با 10 سال تجربه در بازی کنسول و کامپیوتر می گم... و قیمت بازی هم خیلی الان کم شده ... ولی pc یک بازی میشه 3 تا dvd و مشکل کرک. ویندوز..ویروس.دی وی دی.کارت گرافیک.وخیلی چیز دیگر که به نظر من pc باید جم بشه و pc بازها گیمر واقعی نیستند ...نقل قول:
نکته: و ویرایش بازی های pc به دست نابود گران بازی های رایانه ای... ولی x360 نه ..
و tv هم مال من 21 اینچ LG .... ال سی دی هم نیست ولی توپه تو بازی .. تو هم x360 بچسب..
جواب2:نقل قول:
من فقط با دسته 30 دقیقه مشکل داشتم در بازی سوم شخص ..... ومیخواستم بگم که بهترین و راحت ترین دسته ای که تو عمرم بازی کردم xbox 360 بوده که دسته پلی استیشن باید بره بوق بزنه.و به نظر من برای بازی با دسته 360 گه میخوای کامل مسلط بشی به سن خیلی ربط داره داداش من میگه عالیه و خوش دسته سن برادرم:26 هست .....ومنم خودم خیلی رازی ام تو بازی سوم شخص خوره هستم دسته x360 تودستام مثل موش گرفتاره و کامل مسلطم نمی دونم شما چطوری میگی سخته ....شاید سن شما کمه..
دوست عزیز تا دسته x360 هست ...موس کیلو چنده...x360 بچسب...
اشتباه نکن و x360 رو نفروش و ... که من قبلا کردم رو انجام نده . شما الان داری بازی ها رو بدون نصب اجرا می کنی. کلی انحصاری برای کنسولت اومده که حتی PS3 هم نداره . ( Alan wake و Geow )نقل قول:
بازی هایی که روی PC می آیند جدیدا 2 ماه یا بیشتر تاخیر می خورند در حالی که شما قبلش بازی رو خز کردی رفته .
سلام
ناتال كي عضه ميشه؟ و اينكه نرم افزاري نيومده كه جلوي بن شدن رو بگيره؟
ممنون دوست عزیز خیالم راحت شد:11:نقل قول:
سلام دوست عزيزنقل قول:
خود مايكروسافت گفته بود كه براي تعطيلات پايان سال جاري ميلادي به بازار عرضه ميشه، ولي هفتهی گذشته یکی از مسوولان کمپانی مایکروسافت از عرضهی عمومی حسگر حرکتی ناتال در ماه اکتبر سال جاری میلادی خبر داد.
مسوولان کمپانی مایکروسافت برنامههای ویژهای برای معرفی حسگر حرکتی ناتال در جریان نمایشگاه E3 سال جاری میلادی ترتیب دادهاند. طبق اخبار منتشر شده مسوولان مایکروسافت در کنفرانس بعد از ظهر روز سیزدهم ژوئن بطور کامل به حسگر حرکتی ناتال خواهند پرداخت.
طبق برنامهریزیهای انجام شده قرار است حسگر حرکتی ناتال قبل از تعطیلات کریسمس سال جاری میلادی وارد بازار شود.
و سوال دوم شما=> خير.
البته شما halo reach و fable 3 رو فراموش كرديد.:31:نقل قول:
بله، به لينك زير مراجعه كنيد:نقل قول:
راهنمايي==> به جاي --------- از بازيسنتر استفاده شود.کد:http://forum.----------.com/showthread.php?t=29504
خب سوال اولتون رو که جواب دادن ولی درباره سوال دومت بگم شما اگه بن بشید سریال دستگاهتون توسط مایکرونقل قول:
ثبت میشه و میرید تو لیست سیاه !!!