من هر ساعت بگی ..اصلاً انگار نه انگار مسخرست هيچکی ميدونه چيکار بايد کردنقل قول:
فعال سازي طرح قرمزو ميگم
من هر ساعت بگی ..اصلاً انگار نه انگار مسخرست هيچکی ميدونه چيکار بايد کردنقل قول:
فعال سازي طرح قرمزو ميگم
زنگ بزن 130نقل قول:
حساب منو درست کردن. دوستان یزدی هم صبر کنن تو قبض درست حساب میشه.... :27:
شما حتما سیم کارتت تو شبکه رجیستر نشده و تا زمانی که مراحل ثبت نامت کامل نشده نمی تونی طرحی رو انتخاب کنی.نقل قول:
آقا از ديروز تا حالا هر كس مي خواد برام اس ام اس بفرسته با موبايل دولتي نمي تونه خودمم با 3 تا موبايل جاهاي مختلف شهر امتحان كردم ديدم راست ميگن جالب اينجاست كه من مي تونم واسشون بفرستم وهمون دقيقه به دستشون ميرسه ولي اونا كه ميخوان بفرستن يا error ميده يا مينويسه wrong number مي خواستم ببينم بقيه اين مشكل رو ندارن در ضمن من تهرانم واعتباري دارم
نمي دونم اين ديگه چه جور مسخره بازيه حسابي كلافم كرده
من امتحان كردم يك ثانيه طول كشيد و بعد دريافت شدنقل قول:
تو كرمانشاهم
راستي يه سوال الان شماره هاي دولتي تهران رسيده به 0918 درسته؟
خب كد شهر ما براي دولتي از روز اول 0918 بود حالا اينا با هم قاطي نميشه؟
سلام....
آقا سيمكارت من 0935437 است و عيد خريدم و سيم كارت دوستم 0935433 است و امروز خريده ( از اين سيمكارت هايي كه يكي بخر 2 تا ببر! )
حالا اس ام اس هاي من مجانيه ولي اس ام اس هاي اون پولي! ميشه بگيد چرا اينطوريه؟ ( ضمنا هردو اعتباريه!)
با تشكر از دوستان
خوب شما شاید طرحت را فعال کردی ولی اون فعال نکرده....نقل قول:
سلام....
آقا سيمكارت من 0935437 است و عيد خريدم و سيم كارت دوستم 0935433 است و امروز خريده ( از اين سيمكارت هايي كه يكي بخر 2 تا ببر! )
حالا اس ام اس هاي من مجانيه ولي اس ام اس هاي اون پولي! ميشه بگيد چرا اينطوريه؟ ( ضمنا هردو اعتباريه!)
با تشكر از دوستان
اگه بدونه فعال کردن طرح مجانیه که خوشبحالت مثله بعضی ها شانس آوردی:46:نقل قول:
ولی اگه نه پس طرح تعرفه تشویقی واسه شما فعاله که واسه اون فعال نیست:20:
یه سوال ؟
من فک کنم 19 -20 ام ماهه قبل طرح تشویقیم و فعال کردم حالا از کجا بدونم که زمان طرحم تموم شده ؟
دوباره انتخاب کنم یا یه ماه بشه خودش طرحم و بازم فعال میکنه و اون مبلغ خاصش و کم میکنه ؟
سیمکارتمم دایمیه:20:
لطفا راهنمایی پلیززززززززززززز:31: