-
مايکروسافت و زيمنس تجهيزات اطلاعاتی - تفريحی اتومبيل توليد می کنند
دو کمپانی مايکروسافت و زيمنس با همکاری يکديگر تجهيزات مسيريابی و سرگرمی برای اتومبيل توليد می کنند تا کاربران به راحتی بتوانند در داخل اتومبيل از گوشی های موبايل و دستگاههايی مانند پخش موسيقی استفاده کنند .
اين دو کمپانی اعلام کردند که نخستين توليدات زيمنس که بر اساس نرم افزار مايکروسافت است در سال 2009 وارد بازار می شود . به گزارش گروه تحقيقاتی isuppli ، بازار توليدات اطلاعاتی - تفريحی اتومبيل در حال حاضر 38 بيليون دلار است که تا سال 2012 به 54 بيليون دلار خواهد رسيد . با افزايش دستگاههای قابل حمل Media Player و محتوای قابل دانلود از اينترنت ، سازندگان و توليد کنندگان اتومبيل ناگزير می شوند در محصولات خود اين پيشرفت ها را ارائه بدهند که اخيرا به سيستم های صوتی مجزا انجاميد .
-
توقف واردات گوشی های ساژم به ايران
شرکت ساژم عرضه کننده رسمی گوشی های ساژم در بازار تهران اعلام کرد که فعالیت خود را تا زمان کاهش تعرفه گوشی همراه یا اجرای مجدد طرح رجیستری متوقف می کند.
سالاری مدیر فروش ساژم با اعلام این خبر گفت : پس از افزایش قاچاق گوشی همراه و استقبال خریداران از این قبیل گوشی ها ، میزان تقاضا برای گوشی های گارانتی دار کاهش یافت و در نتیجه این شرکت هم مشتریان خود را تا حد زیادی از دست داد.
وی افزود : با توجه به لغو طرح رجیستری و کاهش مجدد طرفداران گوشی هایی که به طور قانونی وارد کشور شده اند ، شرکت ساژم تصمیم جدیدی را اتخاذ کرد که بر اساس آن تا پیش از کاهش تعرفه هیچ گونه فعالیتی را انجام نخواهد داد.
سالاری تاکید کرد: طی سه ماه اخیر این شرکت هیچ گونه گوشی جدیدی را وارد بازار نکرده است و فقط به عرضه کالاهای موجود در انبار خود پرداخته است.
آخرین مدلی که از سوی ساژم وارد بازار تلفن همراه کشور شده X700 است که اکنون با گارانتی " بهار سرویس رانجو" و به قیمت 2 میلیون و 70 هزار ریال در بازار تهران به فروش می رسد.
-
ZTE قرارداد شبکه پاکستان را به خود اختصاص داد
کمپانی ZTE اعلام کرد که قراردادی را با CMPAK پاکستان برای توسعه شبکه GSM در اين کشور به امضاء رسانده است . طبق اين قرار داد ، توسعه شبکه شامل احداث 14،000 اپراتور ( Carrier ) برای شبکه راديويی و 10 ميليون خط برای شبکه اصلی می باشد . CMPAK پيش از اينکه در سال 2007 به مالکيت China Mobile درآيد Paktel ناميده می شد .
ZTE از نسل جديد پايگاههای اصلی V3 برای توسعه استفاده می کند و شبکه مرکزی از حالت شبکه All-IP پشتيبانی می نمايد .
سازگاری با تکنولوژی پيشرفته پوشش Netspeed اين امکان را فراهم می آورد که پوشش در نواحی دور با کيفيت بالاتری فراهم شود .
-
برای نخستین بار در کشور
یک مخترع یزدی، دستگاه کنترل روشنایی دکل های مخابراتی را ساخت
موبنا - دستگاه کنترل روشنایی دکل های مخابراتی به صورت 6 و 4 لامپه توسط یک مخترع یزدی ساخته شد.
"حسین امیدی" ، مخترع و محقق یزدی در گفت وگو با خبرنگار "موبنا" اظهار داشت: سیستم های قدیمی Tower Ligt" " تنها برای تشخیص و اعلام اخطار درباره سوختن لامپ دکل های 6 لامپه در ایستگاه های قدیمی و برای لامپ های 100 وات با مدار خیلی ساده توسط شرکت های آمریکایی طراحی و نصب شده بود.
وی افزود: به منظور تسریع و تسهیل در امر نگهداری روشنایی دکل های مخابراتی برای انواع لامپ ها سیستم جدید روشنایی دکل برای اولین بار در مرکز مایکروویو شرکت مخابرات استان یزد طراحی و ساخته شده است.
امیدی افزود: این دستگاه نمونه خارجی ندارد و کاملا ابتکاری بوده و در مرکز مایکروویو شرکت مخابرات استان یزد فعال است و همچنین در کمیته نظام پیشنهادات شرکت مخابرات استان تایید شده است.
-
نوکیا به استقبال ماه رمضان می رود
ICTna.ir - شرکت نوکیا، پیشرو جهانی بازار ارتباطات سیار، اعلام کرد که برنامه های کاربردی جدیدی را برای همگامی با ماه مبارک رمضان ارائه خواهد کرد.
به گزارش ایستنا از روابط عمومی نوکیا در ایران نوکیا برای همراهی بیشتر با کاربران خود، بخشی از گوشی های خود را به این برنامه های جدید مجهز نموده و روانه بازار خواهد نمود. این گوشی ها از بین مدل هایی که فروش موفقی را در خاورمیانه و شمال آفریقا داشته اند انتخاب شده اند. گوشی های N73 Special Edition ،N95، 6300، 6120 Classic ، 3110 Classic، E61i، E90 و E65 از زمره همین گوشی ها هستند که با نرم افزارهای جدید ارائه خواهند شد.
تیمو تویکانن، قائم مقام ارشد بازاریابی و مشتریان نوکیا در خاورمیانه و آفریقا اظهار داشت: " در نوکیا ما ازرقابت در حل چالش ها یی که در راه توسعه و پرورش برنامه های ویژه، برای راحتی زند گی مشترکانمان لذت می بریم.."
وی همچنین معتقد است: برنامه های ویژه رمضان که برای گوشی های نوکیا تهیه شده است ، به خصوص Azkar و Ramadaniat مسلمانان را جهت بهره مندی هرچه بیشتر از ماه مبارک رمضان امسال و سال های بعد کمک خواهد کرد. ضمن آنکه برنامه های اسلامی، مناسب آن دسته از کاربرانی است که به دلیل مشغله زیاد تمایل دارند از فناوری برای استفاده بهتر از زما نشان یاری بگیرند.
مروری بر برنامه ها:
* برنامه Azkar مجموعه ارزشمندی از دعاهای سحر و افطار است. این برنامه به زبان های عربی، انگلیسی، فارسی، فرانسه و اردو تهیه شده و امکان ارسال ادعیه را از طریق SMS نیز دارد. در ضمن یک برنامه شمارنده نیز در آن تعبیه شده که می تواند به عنوان تسبیح برای شمارش اذکار و ادعیه به کار رود.
* برنامه دیگر به نام Ramadaniat مشتمل بر مجموعه بزرگی از دستورات مربوط به روزه، زکات فطریه، برکات لیالی قدر و برنامه اعتکاف در ماه رمضان است. این برنامه شامل تعدادی تصویر مربوط به موارد گفته شده نیز می باشد. همانند برنامه Azkar، موارد مهم این برنامه نیز از طریق SMS قابل ارسال است.
* برنامه Ramadan Greeting امکان ارسال کارت تبریک برای ماه های مبارک از جمله رمضان را از طریق SMS و MMS فراهم می کند. تعداد زیادی تصویر که از گالری برنامه قابل انتخاب هستند امکان تهیه کارت های زیبایی را فراهم می آورند . در ضمد با استفاده از برنامه مخصوصی که در کوشی تعبیه شده امکان خلق کارت های شخصی هم به مشترکان داده شده است.
* برنامه Hajj and Umrah راهنمای کامل حج و عمره است. این نرم افزار به صورت چند رسانه ای و گویا مناسک حج و عمره راقدم به قدم آموزش می دهد.
* برنامه Islamic Organizer که روی بعضی از گوشی ها نصب خواهد شد، شامل الارم برای اعلام وقت نمازهای پنج گانه بوده، قبله نما داشته و دارای تقویم هجری است. ضمن آنکه امکان علامت گذاری مناسبت های مهم مذهبی را نیز دارد.
* واژه نامه Universal نیز با پشتیبانی از زبان های انگلیسی، عربی، فارسی، اردو و فرانسه، امکان شنیدن و دیدن ترجمه لغات را فراهم می آورد.
امکانات ویژه برای N73
دارندگان گوشی های N73 Special Edition علاوه بر برنامه های گفته شده، دو کتاب الکترونیکی ارزشمند چهل حدیث قدسی و چهل حدیث نبوی را به صورت از پیش نصب شده روی حافظه های miniSD دریافت خواهند نمود
-
در واکنش به تعیین تعرفه پیام رسان ایرانسل
معاون وزیر ارتباطات بر ضرورت کاهش تعرفه سرویس های اپراتور اول تاکید کرد
موبنا - معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت : اپراتور اول باید در رقابت با ایرانسل در زمینه تعیین قیمت سرویس پیام رسان، تعرفه های خود را کاهش دهد.
وفا غفاریان در گفت وگو با خبرنگارگ موبناگ، تعیین تعرفه 100ریالی سیم کارت های پیام رسان ایرانسل را بر خلاف آنچه که گفته می شود، دامپینگ قیمتی ندانست و اظهار داشت: تنها در شرایط مشابه و در صورتی که یکی از اپراتورها قیمت های خود را به حدی پایین بیاورد که سبب از بین بردن سهم بازار اپراتور دیگر شود ،دامپینگ محسوب می شود.
وی با تاکید بر این که شرایط اپراتور اول از لحاظ تعداد مشترک و سطح خدمات بسیار متفاوت از ایرانسل و سایر اپراتور ها است ،افزود:کاهش قیمت سرویس پیامک ایرانسل به ایجاد فضای رقابتی بین اپراتورها دامن می زند.
غفاریان کاهش تعرفه خدمات ایرانسل را بلامانع دانست و گفت: اپراتور اول نیز می تواند در این جریان رقابتی، قیمت سرویس های خود را کاهش دهد.
وی در خصوص فعالیت اپراتور های sms کشور که تعرفه هر پیام کوتاه برای آنها 110 ریال محاسبه می شود، خاطر نشان کرد: در این شرایط تعداد مشترک نیز مطرح است، زیرا گستره فعالیت اپراتورهای ارزش افزوده اپراتور اول برابر با 18 میلیون مشترک است اما ایرانسل تنها 3 میلیون مشترک دارد
غفاریان با تاکید بر این که مقایسه اپراتورها و خدمات و تعرفه آنها نیازمند شرایط یکسان است گفت: مردم باید انتخاب کنند که از کدام اپراتور سرویس دریافت کنند.
معاون وزیر ارتباطات با بیان این که فضای رقابتی یعنی خدمات بهتر با قیمت پایین تر افزود: این روند فعالیت ایرانسل طبیعی و مطلوب است و اپراتور اول نیز باید تلاش کند پاسخ مشابه بدهد .
-
انجمن تصویر و صدا اروپا:
گوشی سامسونگ SGH-U700 گوشی برتر اروپا معرفی شد
موبنا - انجمن اروپایی تصویرو صدا" (EISA) ماه گذشته گوشی تلفن همراه سامسونگ SGH-U700 را گوشی برتر اروپا طی سال 2008- 2007 میلادی معرفی کرد.
به گزارش سایت اینترنتی slashphone ، این گوشی که بعنوان نمونه برتر سری گوشی های تلفن همراه سامسونگ شناخته شده ، ترکیبی از طراحی مطابق مد روز با بکار گیری آخرین فن آوری در زمینه مولتی مدیا با پشتیبانی سیستم HSDPA با سرعت 6/3 مگابایت برثانیه است.
گوشی تلفن همراه مذکور همچنین دارای یک دوربین 2/3 مگاپیکسلی با شکل و شمایلی بسیار نازک و صفحه نمایش با مشخصات 2.2" wide QVGA TFT LCD wide screen می باشد.
یکی از دلایلی که این انجمن گوشی SGH-U700 را بعنوان گوشی برتر سال اروپا معرفی کرده است قابلیت تبادل ارتباط های مخابراتی با سرعت بسیار زیاد معادل 10 برابرسرعت در سیستم UMTS و همچنین دیگر قابلیت های آن در زمینه مولتی مدیا از جمله بکارگیری فن آوری های
audio-compression ، دوربین داخلی 2/3 مگاپیکسلی است.
-
گزارش از مرکز ارتباطات مردمی 09990
اپراتور شماره ... بفرمائید
موبنا - اکرم شعبانی - نرسیده به پل سیدخندان وقتی در سایه خنک خیابان شریعتی حرکت می کنی، شاید متوجه نباشی که این خنکا از دولتی سر ساختمان های بلند و خاکستری مخابرات است.
اما همین غول های خاکستری گاهی هم، چنان سرگردانت می کنند که از حد تحمل آدمی خارج است. تا جایی که مجبور می شوی به دفعات مسافت اولین تا آخرین برج از مجموعه عریض و طویل چاپارخانه دیروز و وزارت ارتباطات و فناوری امروز را گز کنی تا شاید، یکی، از سر رفع تکلیف و دلسوزی هم که شده سوالت را پاسخ بدهد.
این سرگردانی زمانی به اوج می رسد که بعد از بالا و پایین رفتن های بسیار و جست و جو در حاشیه خیابان شریعتی غول شماره 14 مخابرات را پیدا نکنی. انگار قطره ای روغن که در زمین فرو رفته باشد و به رغم بلندای بسیارش که کلاه از سر آدم می اندازد دیده نمی شود.
اما امروز، مرکز ارتباطات مردمی "09990" تا حدی توانسته این دست گرفتاری های مشترکان مخابرات ایران را برطرف کند. اگر چه هنوز هم برخی از مشترکان، وقتی نمی توانند پاسخ سوالات خود را بگیرند، ته دلشان می گویند: این هم مثل...
پرده اول؛ روز- تماس از دفتر موبنا
به عنوان یک مشترک و نه خبرنگاری که مامور شده تا از مرکز ارتباطات مردمی "09990" گزارش بنویسد با اپراتور این مرکز تماس می گیرم که گفته می شود برای پاسخگویی به مشکلات مشترکان تلفن همراه ایجاد شده است. شماره را که می گیرم، سیستم گویای پشت خط بدون فوت وقت شروع می کند به دادن اطلاعات اولیه: « باسلام ، شماره 09990 تلفن ارتباطات مردمی و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران است. برای ارتباط با سیستم مکانیزه، شماره 1، ارتباط با اپراتور شماره 2، دریافت پاسخ...»
در ضمن این تذکر را هم می دهد که « فقط با ارائه مشخصات کامل شامل نام و نام خانوادگی، شماره تلفن همراه یا ثابت پرونده شما پیگیری خواهد شد،...»
برای ارتباط با اپراتور انگشتم را روی دکمه 2 فشار می دهم. آهنگ ملایمی که پخش می شود، چند دقیقه ای به طول می انجامد تا بالاخره تلفن زنگ می خورد و سیستم گویا یادآوری می کند که با «اپراتور شماره ...» صحبت می کنید.
بعد از چند ثانیه مکث خانمی می گوید: « بفرمایید» و من که هنوز فکر نکرده ام چه مشکلی را می خواهم مطرح کنم با دستپاچگی می گویم «در سیستم ارسال sms ام مشکلی پیش آمده و از صبح هر چی sms می زنم failedمی شود.»
«هر چی سیستم گویا بهتون گفت انجام بدید.» این جوابی است که خانم اپراتور می دهد و حواله ام می دهد به سیستم گویا، همان ناطق بی احساسی که انگار همه چیز را می داند و فقط ماموریت دارد تا دانسته های ضبط شده اش را تحویل ارباب رجوع بدهد: «با توجه به اینکه سیستم پیام کوتاه تمام خطوط تلفن همراه راه اندازی شده، لذا وارد منوی message settings شوید و با وارد کردن center number سیستم پیام کوتاه خود را فعال کنید.» و بعد از چند ثانیه به صورت خودکار و بدون خداحافظی تلفن را قطع می کند.
پرده دوم؛ همان روز- تماس مجدد از دفتر موبنا
من که از دریافت این جواب ابتدایی حیرت زده شده ام، یک بار دیگر شماره را می گیرم، این بار پیش دستی می کنم و قبل از آن که سیستم گویا بگوید، خودم دکمه شماره 2 را فشار می دهم. این موسیقی ملایم جان می دهد برای آرام کردن آدم هایی که از تلفن همراه شان کلافه شده اند.
آقایی از آن طرف خط می خواهد که مشکلم را بگویم و من هم توضیح می دهم که طی تماس قبلی چه مشکلی را مطرح کردم و چه جوابی شنیدم. اپراتور مرد با نوعی خوشرویی که بیشتر شبیه طعنه زدن مودبانه است، می پرسد: «اپراتور قبلی خانم بود؟» چطور ؟ و با همان لحن معنی دار جواب می دهد: «متاسفانه این مشکل (کمبود اطلاعات) در مورد خانم های اینجا یک امر طبیعی است!» و خودش برای رفع مشکل failedشدن sms از من درباره شماره مرکز پیامک( center number) و مدل گوشی ام می پرسد و می خواهد بگویم که «دقیقا در چه نقطه ای از شهر قرار دارم؟»
و خودش می گوید « به این خاطر می پرسم که طی چند روز گذشته محدوده شریعتی و بهار با مشکل مواجه بوده اند.» و من هم به همان دقت جواب سوالاتش را می دهم .
یک بار دیگر توضیح می دهد « البته این محدوده هم که شما هستید دچار مشکل شده ولی تا به حال مشکل sms گزارش نشده بود.» برای اینکه دقیق تر به مشکلم پی ببرد سوالات دقیق تری در مورد تماس تلفنی و دریافت پیام کوتاه و یک سری سوالات دیگر را مطرح می کند که به همه آنها جواب می دهم، به عنوان آخرین سوال و تشکیل پرونده شماره تلفن و اسمم را می پرسد، و برای اینکه دریافت پیام کوتاهم را چک کند خودش با یک شماره تالیا برایم sms می فرستد. و در آخر هم توضیح می دهد که «پرونده تان پیگیری خواهد شد و طی 48 ساعت آینده به شما گفته می شود که به چه علت در ارسال پیام کوتاه با مشکل مواجه شده اید.» این بار از این پیگیری مصرانه هم تعجب می کنم و هم خوشحال می شوم، تصمیم بعدی این است که به صورت حضوری از مرکز ارتباطات مردمی مخابرات یا همان "09990" دیدن کنم.
پرده سوم؛ فردای همان روز- دفتر روابط عمومی کجاست؟
از بس در هوای داغ نزدیک ظهر دنبال واحد روابط عمومی گشته ام خسته و کلافه ام. بالاخره بعد از کلی گشت و گذار با کمک های مردمی و نگهبان های ورودی مخابرات ساختمان شماره 14 را که واحد روابط عمومی و امور بین الملل مرکز مخابرات ایران است، پیدا می کنم. وارد ساختمان که می شوم از نگهبان می پرسم مرکز "09990" یا همان ارتباطات مردمی در کدام طبقه مستقر هستند، و نگهبان که از این سوال من متعجب شده، با حیرت جواب می دهد: «توی این ساختمان چنین واحدی وجود ندارد!برایش بیشتر توضیح می دهم که از وجود این مرکز در ساختمان شماره 14 اطمینان دارم و او باز هم اظهار بی اطلاعی می کند و مصرانه می گوید که چنین چیزی در این ساختمان وجود ندارد که ندارد. از او می پرسم مگر دفتر دکتر زارعیان مدیر کل روابط عمومی در این ساختمان نیست؟
و او با لبخند می گوید: «دفتر ایشان توی همین ساختمان است، اما فعلا مرخصی هستند.» می گویم: «می خوام خانم ... رو ببینم و او راهنمایی ام می کند به طبقه چهارم. پله را به آسانسور ترجیح می دهم و هنوز پله های یک طبقه را کامل طی نکرده ام که چشمم به تابلوی آبی رنگی که روی آن نام "واحد ارتباطات مردمی" نوشته شده می افتد. در بسته اتاق را باز می کنم و وارد می شوم.
با باز کردن در، خنکای دلنشین باد کولر به صورتم می خورد و با دیدن فضای باز مقابلم جلو می روم. میز نیم دایره ای که رو به رویم قرار گرفته و تصویر مردی که با دیدن من و عکاس سرپا می ایستد باعث می شود در جا میخکوب شوم. پیش از اینکه خودم را به او معرفی کنم، می گوید از قبل از حضور من اطلاع داشته و خوشامد می گوید. تا می آیم توضیح بدهم که از کجا و به چه منظوری آمده ام با لبخند می گوید:«در جریان هستم.»
پرده چهارم؛ همان روز- حضور در مرکز ارتباطات مردمی
واحد ارتباطات مردمی با حساب راهروی جلوی در، به سه قسمت تقسیم شده، در راهروی وسط که به ظاهر ساکت ترین بخش این واحد است دو کارشناس ارتباطات مردمی مستقر هستند. اتاق سمت چپ محل استقرار اپراتورهایی است که تازه مشغول به کار شده اند و در حال کارآموزی هستند و اتاق سمت راست، محل استقرار اپراتورهای کارکشته است.
وارد هر اتاق که می شوی، شلوغی آن توجه هر بیننده تازه واردی را جلب می کند، در هر کدام از اتاق ها تعدادی اپراتور که با هدفون با مشترکان پشت خط در حال صحبت کردن هستند، دیده می شوند.
بعضی از اپراتورها مواردی را روی کاغذ یا همان پرونده های مشترکان یادداشت کرده و بعضی هم اطلاعاتی را که از مشترک پشت خط می گیرند وارد دستگاه می کنند و سپس پاسخ مشترک را می دهند.
"هومن روشنی" یکی از اپراتورهای این مرکز که مدرک روانشناسی دارد، در مورد کارش می گوید: « جواب هایی که به مشترک می دهیم اصولا حاصل تجربیات ما هستند یعنی اینجا چیزی به عنوان اصول کاری به ما تحویل داده نشده، فقط این را می دانیم که باید به بهترین شکل با مشترک برخورد کنیم، علت نوسان اطلاعات در بین اپراتورها نیز همین مساله تجربی بودن کار آنهاست.» چیزی که گاهی اوقات باعث می شود تا مردم با خودشان فکر کنند پرسه زدن در خیابان شریعتی و گز کردن دیوار بلند وزارتخانه برای دریافت اطلاعات مورد نیاز بهتر از شنیدن این جواب های تلفنی است!
"محمد مهدی مظاهری تهرانی" کارشناس واحد ارتباطات مردمی مخابرات نیز در مورد تماس های روزانه با مرکز "09990" می گوید: «به طور کلی تعداد تماس ها زیاد است، آنقدر زیاد که ما ابتدا با تعدادی خانم از صبح تا 2 بعدازظهر شروع کردیم ولی چون تماس ها بیش از حد توان آنها برای پاسخگویی بود،یک شیفت دیگر از 2 بعدازظهر تا 8 شب اضافه شد که اپراتورهای آن را آقایان تشکیل می دادند.»
او اضافه می کند: « وقتی دیدیم باز هم نمی توانیم همه تماس ها را پاسخگو باشیم، از سیستم مکانیزه کمک گرفتیم. در کل به دلیل اینکه تماس با این مرکز رایگان است و هزینه ای بابت آن دریافت نمی شود، مردم سعی می کنند، مشکلاتشان را با خود مرکز در میان بگذارند و ما هم برای هر تماس پرونده ای موضوعی تشکیل می دهیم و به مرکز می فرستیم تا به بهترین شکل پیگیری شود. مشترکان هم بعد از گذشت 48 ساعت می توانند جواب سوال هایشان را دریافت کنند.»
اما با وجودی که از نخستین تماس من با مرکز تا لحظه ای که در حال نگارش این گزارش هستم، بیشتر از 48 ساعت می گذرد تا کنون هیچ جوابی دریافت نکرده ام، جالب اینکه هیچ شماره پرونده ای هم نگرفته ام که بتوانم بر آن اساس به پیگیری جواب سوالم بپردازم.
پرده پنجم؛ همان روز- میزبان- واحد مدیریت روابط عمومی
اتاق مدیریت برعکس واحد ارتباطات مردمی خلوت است و آرامش عجیبی دارد. به محض ورود به اتاق تنها کسی که می بینی، منشی مدیر و معاون این بخش است که می تواند شما را به اتاق مدیر یا معاون راهنمایی کند. و به دلیل اینکه مدیر روابط عمومی در مرخصی است من به اتاق سمت چپ که مخصوص معاونت این بخش است راهنمایی می شوم.
معاون روابط عمومی و امور بین الملل مخابرات در مورد مرکز ارتباطات مردمی "09990" می گوید که وظیفه مرکز 09990 راهنمایی و پاسخگویی به مردم است نه انجام کارهای اجرایی و معتقد است؛« کارهای اجرایی به عهده بخش های دیگر است.»
از او در مورد کمبود و اختلاف سطح اطلاعات بین اپراتورهای ارتباطات مردمی می پرسم و جواب می شنوم: « با شرکت ارتباطات سیار قراردادی نانوشته داریم که طبق آن نیروهای متخصص این شرکت اطلاعات تخصصی در این زمینه را در اختیار مرکز خواهند گذاشت.»
جلالی بهجت، معاون روابط عمومی اضافه می کند: « این کار تا حدودی به انجام رسیده، و قبل از پایان سال هم به طور کلی این بخش به شرکت ارتباطات سیار واگذار خواهد شد و با این واگذاری مشکل کمبود و نوسان اطلاعات بین اپراتورها نیز برطرف خواهد شد.»
گاهی پیش می آید، مشترکان به خاطر مشکل خطوط تلفن همراه به اندازه ای عصبانی شوند که خودشان را محق می دانند هر طور می خواهند با اپراتور پشت خط صحبت کنند، در مورد این گونه برخوردها جلالی می گوید: « ما یک آئین نامه داریم که آن را قاب کرده ایم و به دیوار زده ایم، این آئین نامه به اپراتورها یادآوری می کند، مشترکانی که با این مرکز تماس می گیرند، به خاطر وجود نارسایی های ارتباطی مستاصل و عصبی هستند، بر این اساس ما باید همیشه حق را به آنها بدهیم و حتی اگر موردی پیش آمد و مشترک به اپراتور ناسزا هم گفت، اپراتور باید به بهترین شکل جواب او را بدهد و حق درگیری لفظی با او را ندارد.»
به گفته جلالی بهجت، در صورتی که اپراتور بر اساس این بخشنامه عمل نکند توبیخ خواهد شد.در مقابل اگر مشترکان از یک اپراتور راضی بوده و تقدیر کنند، اپراتور مربوطه تشویق خواهد شد.»
به یاد آماری می افتم که وب سایت موبنا همین خرداد ماه روی منتشر کرده بود، این آمار نشان می دادند تعداد تماس هایی که با مرکز "09990" در سال 85 گرفته شده، به یک میلیون و دویست هزار تماس می رسید، از جلالی در مورد تعداد تماس های روزانه و اینکه بیشتر تماس ها حول چه محوری هستند می پرسم، او می گوید: «روزانه بین 2500 تا 3000 تماس با این مرکز گرفته می شود که تعدادی را سیستم مکانیزه جواب می دهد و تعدادی هم بر عهده اپراتورهاست.»
وی می گوید که تماس ها «حول محور خاصی نمی چرخد و بسته به شرایط است، به عنوان نمونه اگر زمات ثبت نام سیم کارت باشد، اکثر تماس ها در این رابطه هستند، یا اگر مشکل عمومی آنتن ایجاد شود، عمده تماس ها معطوف به این مساله می شوند. ولی به طور کلی طرح مشکلات آنتن دهی بخش قابل توجهی از تماس های مرکز را به خود اختصاص می دهند.»
و پرده آخر؛ همان روز- و تمام آنچه که دیدم و شنیدم
درمسیر بازگشت، تمام آنچه را که دیده و شنیده ام، از اولین تماس تلفنی با مرکز "09990" و برخورد اولین اپراتور، تماس مجدد و دومین اپراتور، حضور درمرکز ارتباطات مردمی و در نهایت هم صحبتی با معاونت روابط عمومی در ذهنم مرور می کنم. آفتاب داغ تر از قبل می تابد، حالا دیگر حتی برج های خاکستری که برخی به طعنه از آنها با عنوان قلعه امپراتوری ارتباطات مخابراتی نام می برند هم سایه ای ندارند. حتی یک وجب!
-
كيفيت شبكه همراه اول افزايش چشمگيري خواهد يافت
معاون نظارت و مديريت شبكه شركت ارتباطات سيار از برگزاري همايش مديريت و بهرهبرداري شبكه توسط شركت ارتباطات سيار در تبريز خبر داد و گفت: تجربيات شبكه تلفن همراه ميان تهران و استانها مبادله شده و كيفيت آن بيش از پيش افزايش خواهد يافت.
محمد حسين فلاح اصغري در گفت و گو با فارس اظهار داشت: همايش مديريت و بهرهبرداري شبكه به منظور انتقال و مبادله تجربيات استانها در خصوص نگهداري و بهبود شبكه تلفن همراه براي اولين بار به همت شركت ارتباطات سيار امروز و فردا برگزار ميشود.
وي با بيان اينكه شبكه ارتباطات سيار از لحاظ همبستگي اجزا، شبكه به هم پيوستهاي است، گفت: با برگزاري اين همايش به سمت ايجاد يكپارچگي بيشتر در تفكر نگهداري شبكه و استفاده بهينه از آن ميرويم.
فلاح اصغري موضوعاتي چون به روز نگهداشتن شبكه از نظر تجهيزات و اطلاعات موجود، افزايش مانيتورينگ شكبه از لحاظ ترافيك و كيفيت و افزايش كيفيت شبكه در تهران و استانها در اين همايش مورد بحث قرار خواهد گرفت.
وي گفت: استفاده بهينه از تجهيزات منصوبه در شبكه ارتباطات سيار و آشنايي استانها با تجهيزات جديد و به روز از ديگر اهداف اين همايش است.
معون شركت ارتباطات سيار نگهداري و نظارت، بررسي پروژه بعلاوه 3و پشتيباني و نگهداري شبكه را از جمله موارد سخنراني مديران كل استانها در اين همايش بيان كرد و افزود: همچنين در حاشيه اين همايش كارگاههاي تخصصي برگزار ميشود.
وي به وجود 12 هزار Btsو 322 Bsc در كشور اشاره و عنوان كرد: شبكه ارتباطات سيار شبكه بزرگي است و نيازمند مديريت و نگهداري دقيق ميباشد كه اين همايش در اين باره ميتواند به هماهنگي بيشتر ميان مديران منجر شود.
فلاح اصغري با تاكيد بر اينكه برگزاري همايش مديريت و بهره برداري شبكه صد در صد در بهبود كيفي شبكه ارتباطات سيار در آينده تاثير گذار خواهد كرد، افزود: قصد داديم تجربيات و نقطه نظرات شبكه تهران كه از لحاظ حجم مشترك 40 درصد شبكه تلفن همراه را به خود اختصاص داده است، با ديگر استانها مبادله كنيم.
معاون نظارت و مديريت شبكه شركت ارتباطات سيار گفت:اگر استقبال استانها از اين همايش قابل قبول باشد قصد داريم براي جمعبندي موارد مطروحه در 6 ماهه دوم سالجاري براي بار دوم اين همايش برپا شود.
وي اظهار داشت: در همايش مذكور به استانهاي برتر نيز جوايزي اهدا خواهد شد و مسوولان شركت ارتباطات سيار از جمله رئيس هيات مديره و مدير عامل به سخنراني ميپردازند.
-
مدیر روابط عمومی شرکت مخابرات ایران:
تعرفه سرویس پیام رسان ایرانسل موجب بروز دامپینگ می شود
موبنا - مدیر کل روابط عمومی شرکت مخابرات ایران گفت: تعرفه 100ریالی سرویس پیام رسان اپراتور دوم سبب بروز دامپینگ (شکستن قیمت) و افزایش آسیب پذیری اپراتور های کوچک تر خواهد شد.
"داوود زارعیان" درگفت وگوبا خبرنگار "موبنا" اظهار داشت : تعرفه اعلام شده سرویس پیام رسان ایرانسل ،به دلیل مزایا ی بالای اپراتور اول، نمی تواند هیچ گونه تاثیری در کاهش متقاضیان این اپراتور داشته باشد
وی از سازمان تنظیم مقررات خواست تا برای تعیین تعرفه ،حد فاصل مشخصی را برای سقف و کف قیمت ها در نظر بگیرد که به گفته او ، این امر در تمام دنیا مرسوم است .
وی اظهار داشت: ایرانسل حتی اگر تعرفه سیم کارت پیامک های خود را رایگان کند، نمی تواند با اپراتوراول رقابت داشته باشد.
زارعیان گفت: شرکت ارتباطات سیار اولین و بزرگترین اپراتور کشور محسوب می شود به گونه ای که از بالاترین تعداد مشترک و بیشترین سطح پوشش در سراسر کشور برخوردار است به همین منظور اپراتور دوم نمی تواند رقیب اپراتور اول باشد.
سیم کارت های پیامک ایرانسل 40 هزار ریال است که همراه با ده هزار ریال مالیات،50 هزار ریال شارژ اولیه با قیمت ی..د هزار ریال عرضه می شود.