فایروال کومودو گزینه ای نداره که تیکشو برداریم USB رو به صورت realtime اسکن نکنه؟؟
من نمیخوام کلا realtime رو دیسیبل کنم...فقط میخوام به یو اس بی کاری نداشته باشه.
چیزی پیدا نکردم در اپشن های اسکنش
فایروال کومودو گزینه ای نداره که تیکشو برداریم USB رو به صورت realtime اسکن نکنه؟؟
من نمیخوام کلا realtime رو دیسیبل کنم...فقط میخوام به یو اس بی کاری نداشته باشه.
چیزی پیدا نکردم در اپشن های اسکنش
سلام
سلام امروز بالاخره ویندوز رو عوض کردم و حال دادم به سیستم و بعد از مدت ها از 7 به نسخه 8 کمودو اومدم
فقط یک مشکل عجیب دارم الان میخوام pes 2015 نصب کنم همون اول کار یک هو کومودو میزنه بالا میگه میلوار داره !!!
در صورتی که وقتی 7 داشتم این بازی رو نصب کردم و بازی کردم
مشکل از کجا هست ؟!
سلام دوست عزیزنقل قول:
برای منم همینطوره. نسبت به نسخه 7 کومودو دیرتر اجرا میشه.اما هنگ نمیکنه!
و در موردتهیه عکس وفیلم از محیط کیوسک با snagit نمیشه عکس یا فیلم گرفت ولی همچنان print screen کار میکنه!
موفق باشید
سلام ایا در Comodo firewall قسمتی هست که مثل netstate ویندوز بشه کلیه کانکشن ها ، targetسایت ها، و ادرس اتصال کلیه سایت ها هم به صورت آی پی و هم یبه صورت اسم سایت رو دید ؟ کدوم قسمتش ؟
مرسی پیشاپیش :n16:
با سلامنقل قول:
اگر درست متوجه سوال شما شده باشم جواب این است.
در Advanced Settings در قسمت Global Rules رفته و Add را انتخاب کنید تا پنجره زیر برای شما باز شود :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب حالا هر کار بخواهید انجام دهید میتونید :
1- در قسمت Action میگید که می خواهید اجازه اتصال بدهید یا خیر.
2- در قسمت Protocol که مشخص است باید پروتوکل ورودی را انتخاب کنید.(در صورت ندانستن Any را انتخاب کنید)
3- در قسمت Direction نوع ارتباط که میتونه ورودی یا خروجی و یا هر دو باشه را انتخاب می کنید.
4- در قسمت Source Address ادرس مبدا که میتونه شامل همه چیز باشه (هم ip هم host و ... که در تصویر مشخص است) و در قسمت Destenation هم ادرس مقصد که دقیقا تنظیماتش مانند Source Address را وارد می کنید و تظیمات Port هم که مشخص است.
5- در نهایت در صورتی که می خواهید گزارش هم بگیرید گزینه Log را هم بگیرید آن را تیک بزنید و در نهایت ذخیره کنید.
* توجه داشته باشید که قوانین بر اساس اولویت از بالا به پایین اجرا می شود در نتیجه قانون خود را در level مورد نظر قرار دهید (هر چه بالاتر اهمیت بیشتر).
تمام
با تشکر
آقا یکی لطفا جواب منو بده...چرا نمیشه کاری کرد درایو یو اس بی رو چک نکنه اتوماتیک؟؟؟؟ بیت دفندر این قابلیت رو داره! ولی اینترنت سکیوریتی کومودو نداره!؟!!!!!!!
سلام مرسی :n01:نقل قول:
من در حال حاضر کومودو رو نصب نکردم چون میخوام مطمئم شم قابلیتی که میخوام داره یا نه
با توجه ب توضیح شما این قسمتش مثل فایروال می مونه که دسترسی ها رو محدود میکنخه یعنی ما از قبل باید آی پی سایتها و target سایت ها رو خودمون بدونیم که اینجا سطح دسترسی تعریف کنیم اما منظورم این بود مثل
network connection درنرم افزار DU meter یا netstat ویندوز که اتصالات اپلیکیشن ها رو نشون میدن ، کومودو اون طوری هست که نشون بده یا نه؟؟ مرسی اگر مجدد راهنمایی کنید :n40:
آقا حدود 2هفته هست که کومودو 8 اومده ولی هنوز کومودویی که نصب دارم پیغام آپدیت به ورژن 8 رو نداده، پس چرا اینطوریه، دیگه مثل قبل از خود کومودو نمیشه ارتقا داد؟ فک کنم باید به صورت دستی دانلود و نصبش کنم، خیلی صبر کردم ولی ظاهرا خبری از آپدیت درون برنامه ای نیست
این ورژن8
اپدیت افلاین نمیشه
چکار کنم روش دیگه سراغ ندارید
لطفا یکی به من کمک کنه راهنماییم کنید
با سلامنقل قول:
من زیاد با نرم افزار Du Meter کار نکردم و کاملا متوجه سوال شما نمی شوم (زمانی که یک فایروال قوی داشته باشید نیازی به نرم افزار های جانبی نیست)
به عکس های زیر دقت کنید :
با توجه به قسمت های که در عکس های بالا مشخص است، کارهای که فایروا کومودو میتونه برای شما انجام بده به صورت زیر است :
1- نمایش تمام کانکشن ها و امکان قطع ارطبات
2- امکان قطع ارتباط با تمامی شبکه ها
3- کانفیگ فایروال برای هر اپلیکیشن (که می توانید برای آن اپلیکشن خاص قانون تعریف کنید که به چه جاهای بتونه وصل بشه و به چه جاهای نتونه و یا کلا به هیچ شبکه ای نتونه وصل بشه)
4- تعریف قوانین کلی که در پست قبل توضیح دادم
5- معرفی و مدیریت port ها
6- مانیتور کردن تمامی پروسه های سیستم چه در رم و چه در شبکه توسط کیل سوئیچ
و ...
البته جزئیات زیادی دارد مثلا می توان از تمامی قسمت ها یاد شده لاگ تهیه کنید و ...
حالا اگر به جای فایروال از اینترنت سکیوریتی استفاده کنید قسمت های زیر نیز اظافه می شوند.
1- Behavior Blocker
2- AntiVirus
3- HIPS
4- Auto Sandbox
5- Safe Browser
6- Kiosk
7- Viruscope
و ...
که هر کدام تنظیمات کامل خود را دارد.
---
ببینید دوست عزیز این سوئیت امنیتی واقعا کامله، من مدت 5 سال است دارم ازش استفاده می کنم و روی بقیه سیستم هام سایر سوئیت ها را تست می کنم تا حالا نشده کاری بخواهم بکنم که کومودو نتونه انجام بده.
خب اما یکسری مشکلات هم داره مثلا کار کردن باهاش یکم سخته اما زود عادت می کنید.
با توجه به این که بیشتر سوئیت ها یا ایران را تحریم کرده و یا اهمیت زیادی برای کاربران ایرانی قائل نمی شوند تا حالا ندیدم کومودو سرویسی را از ایرانی ها بگیره و یا ...
و خوبیش هم اینه که سوئیت امنیتیش رایگانه و نسخه رایگان با پولی فقط از نظر گارانتی و پشتیبانی آنلاین فرق داره، هر چند که به تست های شرکت های مختلف اعتماد ندارم اما شرکت AV-TSET نمره خوبی به کومودو داده و از نظر فایروالش هم که همیشه از بهترین ها بوده.
---
جمع بندی :
یک بار این سوئیت را بگیرید و سعی کنید کانفیگش کنید و چند روزی باهاش کار کنید و اگر هم مشکلی داشتید مطرح کنید دوستان کمکتون می کنند و بعد خودتون تصمیم بگیرید.
با تشکر