مثلا Xperia. Z1، یکی دو هفته بعد اومد ایران.نقل قول:
اینم حتما مثل همونه.
Printable View
مثلا Xperia. Z1، یکی دو هفته بعد اومد ایران.نقل قول:
اینم حتما مثل همونه.
50 دلار میشه 150 هزار تومن البته سامسونگ دیدی دامپینگ کرد.نقل قول:
بستگی به خود سامسونگ داره. سامسونگ محصولاتش رو معمولا زود وارد ایران میکنه.
نه عزیزم یکی از 0 جا موند :n02:نقل قول:
دوستان صحبت یک دوست راجب فون پد 7 ایسوس .............
دوستان یه مشکل بزرگ برام تو fonepad7 بوجود اومده.
وقتی سیم کارت رایتل با سرعت اینترنت ۱mb/s رو روی فون پد استفاده می کنم سرعت دانلودم خیلی پایینه و بین ۱۵ kb/s الی ۳۰ kb/s هستش.
در صورتیکه با همون سیم کارت و در همون اتاقی که با فون پد تست سرعت گرفتم وقتی سیم کارتو روی تبلت قبلیم ( samsung p1000) استفاده میکنم سرعت دانلودم بیم ۱۰۰kb/s الی ۱۲۰kb/s هستش.
یعنی فون پد در مقایسه با سامسونگ سرعت اینترنتو یک سوم میکنه.
گارانتی فون پد رو شرکت ویستا انجام داده. به پشتیبانی شرکت ویستا هم مراجعه کردم و گفتن که مودم تبلت به اندازه سامسونگ سرعت نداره و کاریش نمیشه کرد.
تشکرنقل قول:
توی نت سرچ کردم مثل اینکه سیم کارت نمیخوره بعدش میگن سونی خوب نیست لطفا راهنمایی کنید
هرکی گفته سونی خوب نیست، بده من دهن رو مورد عنایت قرار بدم :n02:نقل قول:
سامسونگ تو این رنج، تبلت خوب نداره. اما خب تو رنج های بالاتر حرف اول رو میزنه.
Fujitsu Stylistic M532 هم هست، که مثل همین سونیه هست.
الان من سونیه رو دارم، هیچ مشکلی نداره. یکی از دوستام Samsung Galaxy Tab 3 10.1 P5200- 16GB گرفته،
میگه آسفالت و ... روش لگ داره و از این حرفا. پردازندش زیاد خوب نیست.
اما این یکی تگرا 3 هستش. همه چی رو راحت اجرا میکنه.
درکل به نظرم، تو این رنج، اصلاً سامسونگ نگیر!
تو این رنج Asus Google Nexus 7 2 4G - 32GB هم هست. اما ایراد زیاد داره. ( دوربین پایین، جذب اثر انگشت
و چون Nexus هست، از رابط کاربری ساده ی اندروید استفاده می کنه)
بنابراین، شما که از سونی خوشت نمیاد، Fujitsu Stylistic M532 انتخاب خوبیه. الان بـابام داره و ازش
راضـیـه اما کیفیت صفحه نمایش، خیلی جذاب نیست و از رابط کاربری ساده ی اندروید استفاده می کنه البته نا
گفته نمونه که استاندارد نظامی STD-810G هم داره.
( اگـه من جای شـمـا بــودم، Sony Xperia Tablet S - 32GB مـی گرفـتـم. شک نکن تو این رنج خیلی خوبه)
دوستان عزیز یه مشاوره ی نهایی میخوام
برند برام مهم نیست
تو رنج 500 تا 600 میخوام یدونه تبلت بگیرم ، حالا یکم بالاتر مشکلی نیست ولی نمیخوام زیاد هزینه کنم ، دم عید :n02:
خیلی خیلی کم اهل بازیم ، صفحه نمایش خوب مهم برام ( خیلی مهمه ) + اسپیکر راضی کننده باشه ( البته بیشتر اوقات هدست میزنم )
( بیشترین کارم نگاه کردن فیلمو سریال هست ، میخوام طاقت چندین ساعت پشت هم فیلم نگاه کردنو داشته باشه )
انتظارات :
علاوه بر صفحه نمایش خوب
رم بخوره
سیمکارت بخوره = قابلیت مکالمه داشته باشه + SMS
بلوتوس + GPS + GPRS داشته باشه
دوربین هم داشته باشه
انتظارام زیاد شد :n02:
از 7 اینچ خسته شدم ، اگه از 7 اینچ بیشتر باشه ( 8 ) که چه عالی ، نبود هم زیاد مهم نیست
حالا تبلت های مد نظرم :
همونطور که تو چندین پست قبلیم گفتم
Lenovo A3000
Farasoo Fast = که 8 اینچ هست و همه ی اون چیز هایی که میخوامو داره ولی فقط نمیدونم صفحه نمایشش چطوریاس ، خوبه ؟
Asus Fonepad ME371MG New - 8GB = البته نمیدونم چرا حسه خوبی به این مدل ندارم :n02:
Ainol Numy 3G AX1 = :n13:
یه مدل دیگه هم بود که خوشم اومد = Acer Iconia A1- 811 = که متاسفانه قابلیت مکالمه نداره
فقط دوستان ، من میخوام تبلت خودمو بفروشم و یکی دیگه بگیرم
فقط میخوام مشکلات تخیلی نداشته باشه ، مثل موقع مکالمه حتما باید هدست باشه و ....
اگه موارد دیگه ای هم بود با قیمت معرفی کنید
خیلی خیلی ممنون :n16:
پیشنهاد من اینه که تبلت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بگیریدنقل قول:
اگه با محصولات خانواده اپل مشکلی ندارید ipad بهترین گزینس، سخت افزار مناسب در کنار سیستم عامل بهینه iOS
سلامنقل قول:
درمورد تبلت A3000 بگم که کیفیت صفحه نمایشش خیلی کمه...
ولی برعکس Asus Fonepad ME371MG New، کیفیت صفحه نمایشش بـالاسـت. البـته
نقطه ضعف صفحه نمایشش اینه که نورش خیلی زیاد نیست. که به نظر من اصلاً ایراد
محسوب نمیشه.
به نظر بهترین انتخاب شما Asus Fonepad ME371MG New هست.
خب پس گزینه ی لنوو از رو میز برداشته شد :n02:نقل قول:
اون قراسو چطوری هست ؟؟؟ چون 8 اینچه بیشتر تمرکزم رو اونه
اگه اونم خوب نباشه باید همین ایسوس رو بگیرم