Printable View
مسی: گرفتن جام قهرمانی لالیگا از رئالی ها سخت است
ستاره آرژانتینی معتقد است که آبی اناریها باید تا آخرین لحظه به مبارزه ادامه دهند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Lionel Messi - Barcelona
سایت گل – لیونل مسی ستاره آرژانتینی باشگاه بارسلونا اکنون در اردوی تیم ملی کشورش در سوئیس به سر می برد تا در دیداری دوستانه به مصاف با تیم ملی این کشور بروداین ستاره آرژآنتینی در گفتگویی به بررسی شرایط کنونی اش در بارسا پرداخته.دراینجا می توانید صحبتهای مسی درمورد مسائل مختلف را مطالعه کنید:تمدید قرارداد گواردیولاپپ باید درمورد شرایطش فکر کرده و آنها را آنالیز کند.او می داند که باید دراین باره تصمیم گیری شود؛همه ما ترجیح می دهیم که او بماند
بهترین بازیکن دنیاهیچ وقت هدفم این نبوده که بهترین بازیکن دنیا شوم. می خواستم در لالیگا بازی کنم و در تیم ملی آرژانتین و بارسلونا بازی کنم. هیچ وقت فکر نمی کردم که رویاهایم همگی محقق شوندسعی می کنم که به رشد ادامه دهم و در هر بازی نسبت به بازی قبل بهتر شوم. هیچ وقت به شرایط کنونی رضایت نمی دهم. سعی می کنم سطحم را حفظ کنم و در نکاتی که می توانم، بهتر شوم.بی اهمیتی به صحبتهامن فرا تر از آنچه پله یا سایرین می گویند،هستم. سعی می کنم که به کارنامه ورزشی ام توجه کنم و هرروز بهتر شومرابطه با رختکن بارساهیچ حسادتی بین من و چابی یا هیچ یک از هم تیمی های دیگرم وجود ندارد. مدتهاست که با چابی و اینیستادرکنار هم توپ می زنیم و رابطه ما فراتر از کسب جایزه هاست.زندگی خارج از فوتبالبه لطف خدا، درجایی زندگی می کنم که می توانم درخیابان قدم بزنم و مردم با من خیلی خوب هستند. مربی تیم،بعضی روزها را آزاد اعلام می کند و درآخرین تعطیلاتم با نمازدم به پاریس رفتم که برای استراحت خیلی خوب بودواقع بینی در لالیگاپس گرفتن جام قهرمانی رقابتهای این فصل لالیگا از رئال کار سختی است. آنها خیلی قدرتمند هستند وباید تا انتها جنگید ولی ده امتیاز خیلی زیادی است.مصاف با بیلبائو در فینال جام حذفیتیم بیه لسا در لالیگا و درلیگ اروپا شرایط خوبی دارد.آنها علمرکد خوبی دارند و تیم محبوبی هستند.من شانس بازی کردن زیر نظربیه لسا را نداشته ام ولی دوست داشتم که زیرنظر او تمرین کنم. او شبیه گواردیولا به نظر می رسد. امیدوارم که روزی مربی ام شود. فینال زیبایی را در جام حذفی شاهد خواهیم بود.چون اتلتیک شانه به شانه ما بازی می کندنقش مسی دربارسااززمان روی کار آمدن گواردیولا، نقش من در بارسا یکسان بوده. بارسا گروهی از بازیکنان است که رابطه خیلی خوبی باهم داریم.تک تک بازیکنان از وظایفشان مطلع هستند.همه ما دوست هستیم و نقش من در تیم تغییری نمی کند.قهرمانی با آرژانتینحاضرم توپ طلایم را برای قهرمانی در جام جهانی 2014 برزیل بدهم. فوق العاده خواهد بود. حاضرم تک تک جوایز فردی ام را با قهرمانی در جام جهانی عوض کنم. رویایم بالای سربردن جام جهانی استبازیهای بد مسیدر برخی بازی ها سعی می کنم که کارهایی انجام دهم ولی اوضاع بروفق ماد من پیش نمی رود. بعضی وقتها در بعضی بازیها خیلی بد هستم ولی سعی می کنم بهتر شوم.
نایب رئیس بارسا: شرایط به نحوی است که تیم برتر نمی تواند به قهرمانی برسد
ویلاروبی در صحبتهایی اعلام کرد که آبی اناری ها گله و شکایتی نسبت به داوری ها ندارند
نایب رئیس بارسا: شرایط به نحوی است که تیم برتر نمی تواند به قهرمانی برسد
ویلاروبی در صحبتهایی اعلام کرد که آبی اناری ها گله و شکایتی نسبت به داوری ها ندارند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Vilarrubi - Barcelona
سایت گل- کارلس ویلاروبی، نایب رئیس باشگاه بارسلونا روز دوشنبه در گفتگو با راک1 شرکت کرد و درصحبتهایش به آنالیز شرایط کنونی باشگاه کاتالان پرداختنایب رئیس باشگاه بارسلونا گفت:« آبی اناری ها درشرایط مشاهبی با رئالی ها برای فتح لالیگا نمی جنگند.»او با استفاده از صحبتهای اخیر پپ گواردیولا، فرصت را غنیمت شمرد تا پیغام جدیدی را اعلام کند:« شرایط برای آنکه تیم برتر به قهرمانی برسد فراهم نیست.»او در ادامه به این نکته اشاره کرد که گواردیولا برای انتقال پیغامش از لحن طنز الودی استفاده کرده و گفت:« گواردیولا با بهره گیری از لحنی طنزآلود به دنبال انتقال این نکته بوده .چرا که از دید منطقی شرایط مناسب برای آنکه بارسا قهرمان لالیگا شود فراهم نیست.»روزنامه مارکا در ادامه بازتاب صحبتهای ویلاروبی نوشت:ـ بارسایی ها هیچ وقت گلایه و شکایتی از داوران ندارند.» و به این نکته اشاره کرد که صحبتهای آبی اناری ها هیچ وقت سانسور نمی شود. او ادامه داد:« رفتار بازیکنان بارسلونا در زمین چمن شایسته یک امتیاز مثبت بزرگ است؛ چرا که آنها در شرایط عادی همیشه آماده بازی ومبارزه هستند.»او در ادامه درمورد دیدار ساندرو روسل، رئیس باشگاه بارسا با آنخل ماریا ویار، رئیس فدراسیون فوتبال اسانیا گفت:« این دو برای مذاکره در مورد فینال جام حذفی با هم دیدار کردند.»رئالی ها با برگزاری دیدار فینال در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو مخالفت کرده اند وازنظر ویلاروبی این قابل قبول نیست:« این قابل قبول نیست که رئالی ها مانع از برگزاری بازی فینال دربرنابئو شوند. این نوعی بی احترامی به هواداران است.»
سخنگوی مورینیو: بوسکتس مثل پدرش بود؛توپ را مشت کرد ولی بدون دستکش
سخنگوی مورینیو درمورد خطای هند بوسکتس به اظهارنظر پرداخته است
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Getty Images
سایت گل- الادیو پارامس، سخنگوی ژوزه مورینیو با استفاده از صفحه توئیترش بار دیگر صحبتهایی جنجالی را در مورد بارسلونا برزبان آوردهدر جریان دیدار یکشنبه شب دو تیم بارسلونا و اتلتیکومادرید در ورزشگاه بیسنته کالدرون بود که سرخیو بوسکتس از دستش بهره برد و همین موضوع بهانه خوبی بود تا سخنگوی جنجالی مورینیو دوباره به اظهار نظر بپردازددر صفحه توئیتر پارامس می خوانیم:« ژنتیک موضوعی فوق العاده است. دیروز دیدیم که بوسکتس مثل پدرش رفتار کرد؛ توپ را مشت کرد ولی بدون دستکش.»قابل ذکراست که پدر بوسکتس، دروازه بان سابق باشگاه بارسلونا بود.این اولین باری نیست که پارامس در مورد صحنه ای جنجالی درجریان بازی به اظهارنظر می پردازد. بعد از بازی والنسیا- بارسلونا در جام حذفی بود که او در مورد مهار توپ توسط پینتو با دست و در خارج از محوطه جریمه به اظهارنظر پرداخت و بعد از یکی از بازیهای اخیر ال کلاسیکو، دانی آلوس را «خر» نامید
انقدر ناراحتم که نمیدونم چی بگم بهتره سکوت کنم...!
اتلتیکو مادرید 1-2 بارسلونا: همچنان مشتاق برد!
گل زیرکانه و زیبای مسی در دقیقه 81 ام بازی دیشب، سه امتیاز را از یک میدان سخت در ویسنته کالدرون برای بارسا به ارمغان آورد.
دیشب، شانس با بارسا یار بود و گل دقایق پایانی مسی آنچه را که شایسته بود به تیم بخشید. این برد باعث شد بارسا همچنان در کورس کسب عنوان قهرمانی باقی بماند. بعد از پشت سرگذاشتن نیمه اول بازی که با شکسته شدن دیواره محکم دفاعی اتلتیکو مادرید توسط دنی آلوز همراه بود؛ مردان دیگو سیمئونه بارسا را شگفت زده کردند. در نیمه دوم آنها گل زودهنگامی را به ثمر رساندند اما مردان گواردیولا دست از تلاش برنداشتند و برتری خود را همچنان حفظ کردند و در نهایت توانستند با گل مسی برنده این مسابقه باشند.
شروع فوق العاده
احتمالا بازی دیشب بهترین شروع بارسا در این فصل نام گیرد؛ شوت زودهنگام ژاوی، گل مردود مسی که به دلیل خطای هند پذیرفته نشد همگی نشان از یک شروع عالی می داد. آنها کاملا بر میزبان خود مسلط بودند و آنها را وادار به عقب نشینی به زمین خود کردند تا بازی را کاملا با احتیاط ادامه دهند.
گل آلوز
درحالیکه بارسا مالکیت 83 درصدی توپ را به نام خود ثبت کرده بود و اتلتیکو سعی داشت با رویکردی فیزیکی نبض بازی را به دست آورد، کورتویس در دقیقه 20 ام ضربه آزاد ژاوی را دفع کرد. در ادامه این تیم خلاق میدان بود که توانست با پاسکاری مسی و سسک، آلوز را تمام کننده حرکات تک ضرب کاتالان ها قرار دهد و نتیجه آن اولین گل مسابقه در دقیقه 36 بود.
گل تساوی روند داستان را تغییر داد
اگرچه اتلتیکو سعی داشت از این حالت خارج شود، اما والدز موقعیت خطرناک آنها را مهار کرد و بارسا بار دیگر بازی را به دست گرفت و نیمه اول را به عنوان تیم برتر به رختکن رفت. به محض شروع نیمه دوم مسابقه، مردان سیمئونه تلاششان را برای به ثمر رساندن گل تساوی بیشتر کردند و فالکائو با اشتباه بوسکتس در دفع کرنر بازی را به تساوی کشاند. این بار تیم میزبان بود که سبک بازی خود را حاکم بر میدان می کرد.
مسی آب سردی بر پیکره میزبان ریخت
گواردیولا در واکنش به این اتفاق، سیستم تیم را به 3-4-3 تغییر داد. ریسک این کار زمانی معلوم شد که والدز ضربه فالکائو را به خوبی مهار کرد. در این بین الکسیس دو موقعیت خوب را از دست داد؛ مسی در ده دقیقه پایانی بازی، با یک ضربه آزاد خارج محوطه بارسا حریف را شگفت زده کرد و بارسا را پیش انداخت.
در دقایق باقی مانده تیم دفاع بسیار خوبی را با مهارهای عالی والدز انجام داد و حاصل این تلاش ها بردی بود که تیم، آن را با حلقه زدن در میانه میدان جشن گرفت.
گواردیولا: "در یک آزمون سخت سربلند شدیم"
سرمربی بارسا گفت که تیمش به سبک بازی اش وفادار ماند و رقیب "قدرتمند خود" اتلتیکو مادرید را در یک "مسابقه سخت" شکست دادند.
گواردیولا گفت که مسی از آن دسته رهبرانی است که "وقتی همه چیز پیچیده می شود رو به جلو حرکت می کند"
جوزپ گواردیولا وفاداری تیمش به سبک بازی خود در بازی یکشنبه شب در ورزشگاه ویسنته کالدرون را خاطرنشان کرد. با این پیروزی بارسا سه امتیاز از یک دیدار "بسیار سخت" از یک "رقیب قدرتمند" گرفت. سرمربی بارسا معتقد است که تیمش "یک آزمون خیلی خوب" مقابل رقیبش اتلتیکو مادرید را با موفقیت پشت سر گذارد، رقیبی که در "شروع نیمه دوم حقیقتا خوب کار کرد" و در آن زمان بود که گل تساوی را به ثمر رساند و بارسا نیز توانست "به خوبی عکس العمل نشان دهد."
مسی پیشوا
سرمربی همچنین به تمجید از لئونل مسی، که با یک ضربه آزاد هوشمندانه قفل دروازه را شکست پرداخت: "رهبران گوناگونی وجود دارند. وقتی اوضاع پیچیده می شود، مسی رو به جلو حرکت می کند. در طول چهار سال گذشته، این بازیکن همواره به این صورت عمل کرده است." وقتی از او درباره غیبت مهاجم آرژانتینی در بازی بعدی مقابل اسپورتینگ خیخون سوال شد، گواردیولا به شوخی گفت: "همه از من می خواهند به او استراحت دهم و اکنون او می تواند استراحت کند، دقیقا همانند پپه."
با پیروزی مقابل تیم سیمئونه (سرمربی اتلتیکو مادرید) بارسا فاصله 10 امتیازی اش پشت مادرید را حفظ کرد. با توجه به اختلاف امتیاز 10 امتیازی، گواردیولا گفت، "فکر نمی کنم ما قهرمان لیگ شویم، ولی می جنگیم تا همانند آنچه که در گذشته بودیم باشیم." او افزود: "بازی دشواری مقابل رقیب سرسختی بود، و شرایط زمین بسیار بد بود، ولی سربلند شدیم. همچنین، ویکتور (والدز) یکبار دیگر نشان داد که دروازه بان با کیفیتیست."
"احساس می کنم قهرمان لالیگا نخواهیم شد"
گواردیولا گفت که هدف بارسا این است که برای هر بازی بجنگد: "احساس درونی ام می گوید ما قهرمان لالیگا نخواهیم شد، اختلاف امتیاز بسیار زیاد است، این بازی ها فرصت این را می دهند تا تیمی همانند گذشته باشیم و مانند گذشته بازی کنیم. ما به تلاش برای هر بازی ادامه خواهیم داد."
منبع: سایت رسمی باشگاه
اینیستا، دوبلور کارتون دزد دریایی
ستاره باشگاه کاتالان در فیلم کارتونی دزد دریایی به دوبلوری پرداخته است
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Andres Iniesta - Barcelona
سایت گل- تا چند ماه دیگر و در فصل تابستان فیلم انیمیشینی «دزد دریایی» روی پرده سینماهای اسپانیا می آید. جالب اینجاست که دوبلور شخصیت اصلی این انیمیشین که یک دزد دریایی به نام آلبینو است، را آندرس اینیستا، بازیکن باتجربه بارسلونا برعهده داردروز 29 ژوئن سال 2012 این فیلم اکران خواهد شد. در نسخه این فیلم به زبان اسپانیایی، شخصیت بزرگی در صداگذاری مشارکت کرده؛ آندرس اینیستا که صدایش روی شکست کارتونی دزد دریایی ای به نام «آلبینو» شنیده می شود. اینیستای خجالتی نهایت تلاشش را به کار خواهد گرفت تا کاپیتان او به بزرگترین رویایش که فتح جایزه برترین دزد دریایی سال است برسدآلبینو، یک دزد دریایی است که ماجراجویی های فراوانی از سواحل کارائیب گرفته تا خیابانهای لندن دارد و در جریان این کارتون با دشمن بزرگش، ملکه ویکتوریای انگلیس هم روبرو می شود.خود اینییستا که پدر یک دختر کوچو نیز هست در صحبتهایی اعلام کرده که این تجربه خاص و ویژه ای برای او خواهد بود:« از فکر اینکه دخترم در آینده می تواند فیلم انیمیشینی را با صدای پدرش تماشا کند، واقعا انگیزه می گیرم.»
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فابرگاس: قهرمانی در لالیگا سخت شده است!
هافبک مليپوش بارسلونا اعتراف کرد که با توجه به فاصله 10 امتيازي با رئال مادريد صدرنشين کسب عنوان قهرماني در اين فصل لاليگا سخت شده است.
سسک فابرگاس کاپيتان فصل گذشته آرسنال که در فصل جابجايي تابستاني توپچيهاي لندن را به مقصد بارسلونا ترک کرد در گفتوگو با روزنامه مارکا گفت با وجود اين که در فوتبال غير ممکن وجود ندارد، اما قهرماني تيمش در اين فصل لاليگا با توجه به فاصله 10 امتيازي با رئال مادريد صدرنشين بسيار سخت شده است.
وي افزود: وقتي که به بارسلونا پيوستم، احساس کردم که سطح لاليگا بالاتر از فوتبال جزيره است. در بارسلونا احساس شور و نشاط ميکنم. چيزهاي زيادي وجود دارد که بايد در اينجا ياد بگيرم. اگر چه فاصله ما با تيم صدرنشين رئال مادريد 10 امتياز است، اما ما تا آخرين لحظه دست از تلاش بر نخواهيم داشت. با اين وجود بايد بگويم که اولويت ما ليگ قهرمانان قهرمانان اروپا و دفاع از عنوان قهرماني است.
فابرگاس درباره شرايط داوري در اسپانيا گفت: ما صد در صد به داوران اطمينان داريم. نبايد تيمها با اعتراض زياد وضعيت داوري را
سخت و پيچيده کنند، بلکه بايد داوران را به حال خود واگذار کنيم تا با آرامش و بدون هيچ گونه فشاري به کار ادامه دهند.
وي درباره عملکرد خود در مدت حضورش در ترکيب بارسلونا بازي کرده است، گفت: به صراحت بگويم که از عملکرد خودم راضي هستم. آمار خوبي را از خود به جا گذاشتهام. چيزهاي زيادي را در اينجا ياد گرفتهام و هنوز فرصت زيادي براي ياد گرفتن بيشتر دارم. با نهايت شادابي و نشاط در تمرين و بازيها حضور مييابم. هرگز چنين لحظاتي را تجربه نکردهام.
فابرگاس درباره فرناندو تورس که فصل خوبي را با چلسي سپري نميکند و براي ديدار با ونزوئلا به تيم ملي اسپانيا دعوت نشده گفت: فوتبال نوسان زيادي دارد. گاهي اوقات يک بازيکن به اوج ميرسد و همه نگاهها را به خود معطوف ميکند، در مقابل بعضي اوقات هم نميتواند انتظارات را برآورده کند و از شرايط ايدهآل دور ميشود. تورس در حال حاضر در شرايط خوبي به سر نميبرد. او زماني که در ليورپول بود، نمايش فوقالعادهاي داشت و تمام بازيکنان براي او بازي ميکردند، اما متاسفانه در چلسي هنوز نتوانسته خود را با شرايط اين تيم وفق دهد. مطمئنم که او به روزهاي اوج برخواهد گشت.
هافبک آبي ـ اناريها درباره اين سوال که آيا اسپانيا ميتواند در يورو 2012 عنوان قهرماني را به دست آورد، گفت: از عنوان قهرماني دفاع خواهيم کرد. اسپانيا از نامزدهاي اصلي کسب عنوان قهرماني است،اما با اين وجود نبايد ديگر تيمها را دست کم بگيريم. در بازي اول جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي مقابل سوئيس فکر ميکرديم به راحتي ميتوانيم به پيروزي برسيم، اما متاسفانه بازي را واگذار کرديم. نميخواهيم دوباره دچار اشتباه شويم.
فابرگاس به ستايش از ليونل مسي و کريستيانو رونالدو پرداخت و گفت: آنها روح لاليگا هستند و کمک زيادي به پويايي و جذابيت آن ميکنند. هر دوي آنها استثنايي هستند و رقابت را در لاليگا به اوج رساندهاند. وجود آنها باعث شده است که بسياري بازيهاي لاليگا را پيگيري کنند.
وي درباره اين سوال که آيا گوارديولا قراردادش را تمديدخواهد کرد يا نه؟ گفت: ما به گوارديولا اطمينان کامل داريم و احترام زيادي
براي او قائل هستيم. او شخصيتي مناسب براي اين چنين پستي است. اميدواريم که قراردادش را تمديد کند و در جمع ما بماند.
فابرگاس در پايان به ستايش از رابين فان پرسي هم تيمي سابقش در آرسنال پرداخت و گفت: فان پرسي فصل بسيار خوبي را در آرسنال پشت سر ميگذارد. اميدوارم قراردادش را تمديد کند. آرسنال تيم مورد علاقهام درانگليس است و به آن عشق ميورزم.
لینک خبر
ترجمه ی تیترهای روزانه ی اسپورت در 28 فوریه ی 2012
آلوز از من خواست تا با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قرار داد امضا كنم
نيمار مي گويد آلوز او را تحت فشار قرار داده تا به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بپيوندد
توصیه های رونالدینیو: "او به خوبی در مورد باشگاه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و آب و هوا صحبت می کند"
آينده اش در بلوگرانا : اتفاقات زيادي مي تواند قبل سال 2014 اتفاق بيفتد
مسي : من آرزو ميكنم روزي ژاوي مربي من شود
تياگو سيلوا : اينكه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دنبال جذب من است باعث افتخارم ميشود
داوري در لاليگا دچار فساد است . بازيكنان مادريد انچنان كه حقشان است مجازات نميشوند و در 13 بازي گذشته 7 بازيكن از تيم هاي حريف اخراج
شده اند
ترجمه ی تیترهای روزانه ی ال موندو در 28 فوریه ی 2012
تياگو مي خواهد بيايد
بازي در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] يك رويا خواهد بود
اگر كيتا پيشنهاد ميلان را قبول كند خريد سيلوا ارزان تر خواهد بود
مسي : من در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مي مانم تا زماني كه فوتبال حرفه ايم به پايان برسد
پپ به بازيكنان : ما نمي توانيم لاليگا را ببريم اما اگر همينطورر بازي كنيم قادر به بردن كوپا و ليگ قهرمانان خواهيم بود
بازيكنان رايو در اتتقاد از داوران : انها از مادريد مي ترسند. آنها به ما حمله ور شدند تا جايي كه مي خواستند
تیاگو سیلوا: بازی در بارسا رویای هر بازیکن است
در یک سال اخیر صحبت های زیادی در مورد پیوستن این مدافع برزیلی به بارسا منتشر شد اما این اتفاق رخ نداد اما او تایید کرد اگر پیشنهادی از بارسا دریافت کند، رد کردن آن دشوار خواهد بود
سایت گل- تیاگو سیلوا، مدافع میلان، علاقه مندی اش به حضور در بارسا را تایید کرد و تاکید کرد بازی در این باشگاه کاتالانی رویای هر بازیکنی است.
در یک سال اخیر صحبت های زیادی در مورد پیوستن این مدافع برزیلی به بارسا منتشر شد اما این اتفاق رخ نداد اما سیلوا تایید کرد اگر پیشنهادی از این باشگاه دریافت کند، رد کردن آن دشوار خواهد بود.
او در گفتگو با ال موندو دپورتیوو گفت:" اگرچه بارسا در لا لیگا شرایط خوبی را سپری نمی کند اما به نظر من آنها بهترین تیم دنیا هستند. پوشیدن پیراهن بارسا رویای هر بازیکنی است.
من از طریق رسانه ها و دوستانم از شایعات با خبر می شوم؛ شنیده ام که بارسا به خرید من علقه مند است.
ما هیچ پیشنهادی به طور رسمی دریافت نکردیم اما نمی دانید در آینده چه اتفاقی ممکن است رخ دهد. من این مسائل به مدیر برنامه هایم واگذار می کنم. در حال حاضر، تنها به میلان و قهرمانی دوباره در سری آ فکر می کنم."
تیاگو سیلوا که 25 بازی ملی برای برزیل انجام داده، در سال 2009 از فلومیننزه به میلان پیوست و از آن زمان خود را به عنوان یکی از بهترین مدافعان دنیا معرفی کرد.
اتلتیکو مادرید 1-2 بارسا از لحاظ آمار
پیروزی بارسا در زمین ویسنته کاالدرون، شامل نکات قابل توجهی بود از جمله می توان به پنجمین گل مسی در بارسا از روی ضربه آزاد مستقیم و هشت مهار عالی از جانب ویکتور والدز اشاره کرد.
گل استادانه مسی در بازی اخیر تیمش، پنجمین گل او در بارسا از روی ضربه آزاد مستقیم محسوب می شود؛ به عبارت دقیقتر دومین گل او به اتلتیکو مادرید از روی ضربه آزاد مستقیم بود. وی پیش از این نیز در فصل 2008 و در نیوکمپ موفق شده بود مقابل این حریف دیرینه گل مشابهی به ثمر برساند.
مسی با گل یکشنبه شب خود برابر اتلتیکو مادرید به یکی دیگر از رکوردهای سزار دست یافت. هم اکنون هر دو رکورد دار 15 گل برابر اتلتیکو مادرید در لالیگا هستند.
در بازی با اتلتیکو مادرید بیشترین خطاها بر روی مسی و سسک انجام شد، در واقع هر کدام 4 بار.
ویکتور یکی از ستاره های این مسابقه بود. دروازه بان بارسلونا 7 مهار عالی داشت و 8 بار نیز توپ را دفع کرد.
پس از بازی هشتم ژانویه بارسا در زمین کورنلا ال پرات، برای اولین بار ژاوی، اینیستا، بوستکس و سسک یکبار دیگر در خط هافبک تیم بازی کردند که از بین آنها ژاوی با 99 پاس صحیح از 110 پاس خود، حضور موثرتری داشت.
آندرس اینیستا به رکورد چندو یعنی 47 بازی متوالی بدون شکست در لیگ دست یافت و فقط 3 بازی تا دست یافتن به رکورد بیشترین حضور متوالی بدون شکست در لالیگا فاصله دارد.
بارسلونا طبق روال معمول در این مسابقه هم در اکثر دقایق بازی مالکیت توپ را در اختیار داشت. 74 درصد مالکیت توپ در کل بازی از آن بارسا بود و این عدد در برخی از دقایق تا 80 درصد هم می رسید.
کارلس پویول از بارسا و تیاگو از اتلتیکو مادرید با 12 بار توپ ربایی، از این حیث بهترین بازیکن میدان بودند. ماسکرانو و آبیدال هر کدام فقط 10 بار موفق به توپ ربایی شدند.
هفته ای در آمیخته با بازی های ملی
تقریبا تمام تیم اصلی این هفته با تیم های ملی شان مشغول هستند. آن ها تا روز پنجشنبه قادر به شروع تمرینات برای بازی مقابل اسپورتینگ نمی باشند.
از روز دوشنبه هفته ای خاص برای جوزپ گواردیولا و تیمش شروع شده است. با وجود درگیری بسیاری از بازیکنان به خاطر مسئولیت ملی شان، تنها کیتا، پدرو و پینتو در بارسلونا باقی مانده اند. به عبارت دیگر تمرین اصلی برای بازی لیگ مقابل اسپورتینگ در نیوکمپ تا روز پنجشنبه که تمامی اعضا باز می گردند شروع نخواهد شد.
با یادآوری حضور پدرو، کیتا و پینتو که تمرین را همراه با تیم ب به مربی گری اوزه بیو ساکریستان گذراندند، امروز در سیوتات اسپورتیوا خوان گمپر هنگام تمرین احساس عجیبی وجود داشت و سپس به آن ها گفته شد که می توانند روز های سه شنبه و چهارشنبه را به استراحت بپردازند.
پنجشنبه: تمرکز بر اسپورتینگ
جلسه تمرین روز پنجشنبه در سیوتات اسپورتیوا خوان گمپر که در ساعت 18:00 برنامه ریزی شده است می بایست شامل تمامی اعضای تیم باشد و این تنها زمانی است که بازیکنان می توانند آن طور که باید بر روی بازی پیش رو تمرکز کنند. دیدار بعدی آن ها در ساعت 11 صبح روز جمعه و در همان محل، پس از کنفرانس مطبوعاتی پیش از بازی جوزپ گواردیولا خواهد بود. به غیر از الکسیس سانچز که پس از بازی با شیلی در آمریکا در روز جمعه باز خواهد گشت، تمام بازیکنان ملی پوش بارسا در تمرین روز چهارشنبه حضور خواهند داشت.
ظهر روز شنبه
طبق معمول در باز های خانگی در نیوکمپ، گواردیولا تمرینی در صبح روز بازی برگزار خواهد کرد. این تمرین در خود استادیوم در ساعت 11:30 و این بار پشت درهای بسته برگزار خواهد شد. بازیکنان غذای خود را در نیوکمپ خواهند خورد و تا گرد همایی دوباره در همان مکان در ساعت 18:15 به استراحت خواهند پرداخت. بازی مقابل آستوریانی ها در ساعت 20:00 آغاز خواهد شد. برنامه این چنین است که تیم تمام روز یکشنبه را به استراحت بپردازد.
مسی و بوسکتس بازی مقابل خیون را به خاطر محرومیت از دست خواهند داد
این دو بازیکن بارسا با دریافت کارت زرد بازی پیش روی بارسا در لیگ را به خاطر محرومیت از دست خواهند داد.
لئو مسی و سرجیو بوسکتس بازی بعدی بارسا در روز یکشنبه آینده در ورزشگاه کمپ نو مقابل اسپورتینگ خیخون را از دست خواهند داد. این دو بازیکن بارسا در بازی مقابل اتلتیکو مادرید در ورزشگاه ویسنته کالدرون کارت زرد گرفتند و این بدین معنیست که گواردیولا نمی تواند در بازی بعدی از آنها استفاده کند.
مسی در دقیقه ششم بازی وقتی داور بازی گل این بازیکن آرژانتینی را به خاطر کنترل توپ با دست مردود اعلام کرد، کارت زرد دریافت کرد. این سومین باریست که این بازیساز بارسا به خاطر حطای هند کارت زرد دریافت می کند (اسپانیول و بتیس). دو کارت دیگر را به خاطر تمارض در محوطه جریمه رئال سوسیه داد و اعتراض در بازی الکلاسیکو مقابل مادرید دریافت کرده است.
اولین بازی لیگ بدون مسی
هفته بعد اولین بازی لیگ در فصل 12-2011 خواهد بود که بارسا بدون مسی به میدان می رود. این بازیکن آرژانتینی در هر 24 بازی گذشته لیگ حضور داشته است. در واقع، مسی تنها در سه بازی در کل رقابت ها حضور نداشته است: 2 بازی در جام حذفی مقابل هاسپیتالت و یک بازی لیگ قهرمانان مقابل باته باریسف در ورزشگاه کمپ نو. این بازیکن برای این سه بازی حتی برای لیست کلی تیم فرا خوانده نشد.
تیم اصلی بارسا بار دیگر غیبت سرخیو بوسکتس را احساس خواهد کرد. در 12 بازی اخیر که بارسا انجام داده، این هافبک میانی در 9 بازی حضور داشته است. شایان ذکر است که این بازیکن 2 بازی را به خاطر مصدومیتی که در بازی مقابل رئال سوسیه داد متحمل شد از دست داد.
سسک در راه اثبات هنرمند پاس های گل
این هافبک میانی در جمع بازیکنان بارسا از حیث تعداد پاس های گل در مکان دوم قرار دارد، رکورد 14 پاسش تنها توسط مسی شکسته شده است.
سسک فابرگاس 14مین پاس گلش را در بازی یکشنبه مقابل اتلتیکو مادرید ارسال کرد. در دقیقه 35 پس از رسیدن توپ به سمت چپ، او توپ را برای دنی آلوز سانتر کرد و او 2مین گل فصل 12-2011 اش را به ثمر رساند.در این فصل تاکنون او 7 پاس گل در لالیگا، 6 پاس در جام حذفی و 1 در لیگ قهرمانان داده است.
پاس های مطمئن
بعضی از این پاس ها حقیقتا به یادماندنی هستند، مخصوصا پاسش در بازی مقابل والنسیا در جام حذفی، که با یک ضربه کوچک فوق العاده به توپ آن را برای ژاوی مهیا کرد و به لطف آن گل بارسا جواز حضور در فینال را کسب کرد.پاس دیگر زیبایی نیز در ورزشگاه "بای آرنا" برای سانچز مهیا کرد، در آن بازی از یک شکاف کوچک در دفاع ژرمن ها پاسی داد که منجر به گل برتری بارسا شد. تنها بازیکنی که بیشتر از بازیکن سابق آرسنال پاس گل داده است لئو مسی با 21 پاس است.
و 15 گل
در اولین فصل حضورش در ترکیب تیم اصلی بارسلونا، این کاتالانی در 33 بازی حضور داشته و در 26 تا از آنها از ابتدا در ترکیب قرار گرفته است. او تا کنون 15 گل به ثمر رسانده و این نشانه آن است که او چقدر فوق العاده با نیاز های تیم هماهنگ شده است، و علی رغم این موضوع او همواره در کنفرانس های مطبوعاتی اش اشاره می کند که هنوز معتقد است که در حال استفاده از تمام توانایی و قابلیت هایش نیست.
تمرين پینتو، کیتا و پدرو با تیم ب
این سه بازیکن بارسا که در اردوهای تیم های ملی حضور ندارند، زیر نظر "اوزه بیو" با تیم ب تمرین کردند.
اولین وقفه بین المللی بازی های ملی در سال 2012 تقریبا تیم را غیرفعال کرد. تنها سه بازیکن تیم اصلی (پینتو، کیتا و پدرو) باقی مانده اند که امروز صبح در زمین شماره 2 مجموعه سیوتات اسپورتیوا با تیم ذخیره تمرین کردند. جوزپ گواردیولا و اوزی بیو ساکریستان به همراه یکدیگر تمرین را هدایت کردند.
تعطیل تا پنج شنبه
به این سه بازیکن گفته شد که می توانند تا روز پنج شنبه استراحت کنند تا بقیه بازیکنان ملی پوش به تمرینات بازگردند. جلسه تمرینی روز پنج شنبه جهت آماده سازی دیدار یکشنبه مقابل اسپورتینگ خیخون (یکشنبه 14 اسفند ساعت 22:30 به وقت تهران) در ساعت 18 آغاز خواهد شد.
منبع: سایت رسمی باشگاه