من مد این بنز میخوام کی داره؟
Printable View
من مد این بنز میخوام کی داره؟
سلام بچه ها می خواهم از اول شروع کنم اگه من ard کاملش کنم از همان اول پول های زیادی می توانم بگیرم یا به مرحله هم بستگی داره اگه امکان داره توضیح بدهین اگه این طوری ادامه بازی خودم بدهم بعد 4 مرحله تمام میشه و ard تکمیل میشه اگه نه از اول شروع نکنم
بگین کدامش به صرفه هست
متاسفانه اسکینش قابلیت تغییر رنگ نداره تو محیط بازی ( نمی دونم فایل خودش رو می شه ویرایش کرد تا رنگهاش عوض بشه )نقل قول:
اگر خواستین بگین تا اسکین رو براتون آپ کنم .
بابت مود فیزیک هم ممنون
کسی نمی دونست این علامت های TIR و L که رو کامیون ها می نویسن معنیش چیه ؟
نهخ عزیز هم به لول بستگی داره هم به ADR هم به Important Cargo هم In Time Delivery..... همه ی اینا رو اگر پر کنی لولت هم تا ته باشه اون وقت بار های 100000 تایی میگیرینقل قول:
سلام بچه ها می خواهم از اول شروع کنم اگه من ard کاملش کنم از همان اول پول های زیادی می توانم بگیرم یا به مرحله هم بستگی داره اگه امکان داره توضیح بدهین اگه این طوری ادامه بازی خودم بدهم بعد 4 مرحله تمام میشه و ard تکمیل میشه اگه نه از اول شروع نکنم
بگین کدامش به صرفه هست
نظر من هم در مورد کامیون ها همین عکسه ولی با ی تغییر کوچک اون هم این که جای MAN و Mercedes با هم عوض بشه.:sq_25:نقل قول:
دست درد نکنه متشکرم دوست عزیزنقل قول:
نقل قول:
من بعد از بنز از کشنده های آمریکایی خوشم میاد.
رنوی جدیدم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چجوری رانندمو مردش کنم ؟؟
:sq_10:بازیم stop working میده :((
نه نمیشه اگر هم بشه موقعی هست که ممکن تو بازی Pause کنی و اگر دوباره بازی رو ریستارت کنی درست میشه ..نقل قول:
اگر هم Activation Page اومد یکی از سریال ها رو بزن بی خیال میشه !