دقیق توجه نکردم ولی فکر کنم دائم روشن بود....
Printable View
دقیق توجه نکردم ولی فکر کنم دائم روشن بود....
سلام دوستان
تو خرید ماشین ال نود صفر هم ممکنه سرم کلاه بره ؟
من هیچی از ماشین نمیدونم و تا بحال ماشین خرید و فروش نکردم. می خواستم ثبت نام کنم و از کارخونه تحویل بگیرم ولی ظاهرا ثبت نام ندارن و باید بگردم تو همشهری ببینم کی فروشنده ماشین صفر هست ازش بخرم.
سلام
روغن هیدرولیک ماشین باید تعویض بشه؟ هر به چند وقت؟
شنیدم که اصلا نیازی به این کار نیست مثل ترمز .....
توی دفترچه قید کرده
البته اگر در مناطق مرطوب زندگی می کنید حتما تعویض کنید
ضمن اینکه روغن هیدرولیک برعکس روغن ترمز دائم در جریان و حرکت هست پس بهتر هست در مناطق مرطوب هر 2-3 سال تعویض بشه و در مناطق خشک هم هر 4 سال تعویض بشه
من بعد 2 سال و نیم قشنگ متوجه سیاه شدن و بو دار شدن روغن هیدرولیک شدم.
یه 10 ماهیه عوض کردم. چند وقت پیش هم اومدم بازش کردم توریشو همینجوری نگاه کردم دیدم یه پلیسه و شبیه خاک فلز کمی روی توریه نشسته. خیلی توری ریز و جالبیه. نمیدونم این روغن که میچرخه مداوم از روی این توری فلزی میگذره و فیلتر میشه یا نه...:n13:
روغن هیدرولیک فابریک معلوم نیست چه کوفتی توی ماشین میریزن که زود تغییر رنگ میده!نقل قول:
یکبار با برند مرغوب تعویض بشه درست میشه
در مورد توری هم من زمان تعویض کل مخزن را کشیدم بیرون و شستم و توری را هم در اوردم
مکانیزم بسیار جالبی دار(خوب میشد مونتاژ کنندگان داخلی از این مکانیزم تقلید کنند)
ورود روغن از بالای مخزن هست و خروج روغن به سمت پمپ هم دقیقا از زیر مخزن که میشه زیر توری
کل مخزن هم یک قالب خاص داره که توری دقیقا توی اون قالب میشینه و چفت میشه(به سختی خارج میشه) و جای لوله خروجی هم زیر قالب توری دیده شده
به عبارتی تنها راه خروج روغن و رفتنش به سمت پمپ گذر از توری و خارج شدن از لوله زیر هست و هیچ راه دیگه ای وجود نداره
زمان جا زدن توری هم باید خیلی دقت کرد طبق قالب جا بره وگرنه اگر بیخودی فشار وارد بشه مخزن و توری هر دو آسیب خواهند دید
یک مکانیزم بسیار جالب دیگه مخزن آب رادیاتور هست که بقدری خوب طراحی شده که اگر ماشین ایراد فنی نداشته باشه در طول یکسال اصلا آب کم نمی کنه و نیاز به بررسی زیاد هم نداره که چه خوب میشد سمند هم همین طراحی را پیاده سازی می کرد که من هر وقت می خوام آب رادیاتور را چک کنم نیاز به روشن کردن فلش موبایل نداشته باشم!!
روغن هیدرولیک را هم سال 92 تعویض کردم و تا به امروز تغییر نکرده
سلام
مدتیه وقتی کولر میگیرم از ماشین صدای زوزه مانندی شنیده میشه که شدید هم هست. به نمایندگی مراجعه کرم و همونطور که خودتون میدونید بدون بررسی درست و حسابی و صرفا با نگاه کردن گفتن که مشکل از کمپرسور هست. وقتی ماشین بدون حرکت و خلاص هست اصلا صدائی شنیده نمیشه و کولر نرمال کار میکنه. صدا تنها وقتی شنیده میشه که ماشین در حال حرکت و دنده هم درگیر هست. وقتی هم که حین حرکت ماشینو خلاص میکنم صدا قطع میشه. من خودم احتمال میدم مشکل از پولی سر میل لنگ باشه. چون اگه کمپرسور مشکل داشته باشه وقتی ماشین خلاص هست هم باید شنیده بشه. لطفا دوستانی که سر رشته دارن راهنمائی کنن ممنون میشم
ال90 تو ایران خیلی طرفدار انگاری داره اما خب من خودم موندم که بخرم یا نه! از ظاهرش خوشم نمیاد اما از طرفی ظاهرا مزایای خوبی داره
تو این مقاله هم ۵ دلیل واسه خریدنش رو گفته که نمیدونم واقعیت داره یا نه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا راهنماییم کنید
ال90 تو ایران خیلی طرفدار انگاری داره اما خب من خودم موندم که بخرم یا نه! از ظاهرش خوشم نمیاد اما از طرفی ظاهرا مزایای خوبی داره
تو این مقاله هم ۵ دلیل واسه خریدنش رو گفته که نمیدونم واقعیت داره یا نه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا راهنماییم کنید
مواردی که ذکر شده در ۴۰۵ و سمند و سورن و پارس و لیفان و ... هم هست . بیشترین موردی که باعث خرید ال ۹۰ میشه کیفیت بهترش به نسبت هست وگرنه چیز خاصی نداره . با اون قیمت فضایی و خنده آور .نقل قول: