سلام علیکم،نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام علیکم،نقل قول:
سلامنقل قول:
شما موقع تست فایل را به لیست سفید کمودو که اضافه نمیکنید؟
===
* خب اگر کمودو این برنامه را بزاره توی لیست سفید خودش، شما میخواهید چی را تست کنید؟؟ با این وجود اصلا کمودو میخواد چی رو دفع کنه؟
فرض کن شما یک تروجان را بزارید توی لیست سفید و بعد بخواهید اونو تست کنید!!!!
وقتی شما فایلی را میزارید در لیست سفید، یعنی دارید به کمودو میگید که==> آقای کمودو با این فایل کاری نداشته باش.....
اگر CLT را بزارید در لیست سفید کمودو احتمالا امتیازتون همون 160 میشه :31:
از من این دو تا ایراد گرفت:
چیکارش کنم اینا هم درست بشن؟ایا این دو مورد اهمیت دارن؟
21.InfoSend: DNS Test Vulnerable
25.Impersonation: Coat Vulnerable
ضمنا ما اخرش نفهمیدیم این DNS توی کومودو چی هست
سلامنقل قول:
من احساس میکنم که کمودوی شما روی Proactive Security نیست.
بنابراین پیکربندی را بزارید روی پرواکتیو و سیستم را ریستارت کنید و مجددا تست....
در مورد DNS که خیلی بحث شده یه سرچی بکنی مطالبی پیدا میکنید
اره نبود این حالت چی هست؟ چه فرقی میکنه با اینترنت سیکیوریتی پیش فرضش؟
الان بردم روی اون حالت فعلا حسش نیست تست کنم
این حالت مشکلی که پیش نمیاره؟
یه سوال دیگه در رابطه با این موردی که اول کار در این حالت میپرسه که اطلاعات رمزنگاری بشه(فکر کنم نظورش همین بود) باید اکانتش رو بخری؟ چند هست به پول ما؟ و اینکه اینجا جواب میده چون فکر کنم از SSl استفاده کنه باید کند بشه (الان تو ایران نسبتا SSL کند هست و محدودش کردن حداقل برا من اینطوری هست)
و در اخر کار همون چیز پی ان رو میکنه؟
:46:نقل قول:
====
ساده میگم: در حالت پرواکتیو کمودو خیلی قدرتمندتره.... (سر فرصت اگر نیاز شد به تفصیل توضیح میدم. ولی این حالتها تفاوتهایی با هم در تنظیمات و نقاط حفاظت شده دارند) قبلا هم ذکر کردم که همه کمودو را بزارن روی پرواکتیو چه دوستانی که CIS دارند و چه دوستانی که CFW دارند.نقل قول:
چه فرقی میکنه با اینترنت سیکیوریتی پیش فرضش؟
====
شما ببر روی پراکتیو؛ نیازی هم به تست مجدد نیست....نقل قول:
الان بردم روی اون حالت فعلا حسش نیست تست کنم
====
نه؛ عالیه....نقل قول:
این حالت مشکلی که پیش نمیاره؟
====
تا سقف 10 گیگ رایگان... چند صفحه قبل توضیح دادم.نقل قول:
یه سوال دیگه در رابطه با این موردی که اول کار در این حالت میپرسه که اطلاعات رمزنگاری بشه(فکر کنم نظورش همین بود) باید اکانتش رو بخری؟ چند هست به پول ما؟
====
متاسفانه تو ایران کار نمیده!!!!نقل قول:
و اینکه اینجا جواب میده چون فکر کنم از SSl استفاده کنه باید کند بشه (الان تو ایران نسبتا SSL کند هست و محدودش کردن حداقل برا من اینطوری هست)
و در اخر کار همون چیز پی ان رو میکنه؟
در آخر هم: تا حدودی!
:11:
سلام دوستان
من یه مشکلی با فایروال CIS دارم.بعضی مواقع نمیدونم چرا ریپورت نمیده برای دسترسی به اینترنت.چندتا برنامه بودن که از اینترنت استفاده میکردن.سری اولی که استفاده کردم ازشون انگار نه انگار که فایروال دارم.اما بعد از اینکه ریست کردم سیستمو پیغام دسترسی داد.
روی CustomPolicy هم هست.
چندبار هم پیش اومده این مشکل برام
یه سوال دیگه
بهترین تنظیمی که میتونم برای قسمتهای مختلف CIS انتخاب کنم چیه؟
نقل قول:سلام علی آقا :11:نقل قول:
(کار چیز پی ان رو تا حدودی می کنه) چی؟
اینکه چرا ریپورت نداده، شاید به تنظیماتتون ربط داشته باشه، بهترین تنظیمات استاد مهران:نقل قول:
اگه حالا میپرسه، می تونید برید و اونهایی که نپرسیده و خودسر رفتن اینترنت، دسترسی شون رو مجدد مطابق میل تون محدود کنیدکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5447675&postcount=27
با سلام
با اولین اجرا برنامه میرفت توی سند بوکس . بعد من برای دفعه بعد میزدم که نره توی سند بوکس ( اشتباه اینجا بوده )نقل قول:
سلام
شما موقع تست فایل را به لیست سفید کمودو که اضافه نمیکنید؟
===
* خب اگر کمودو این برنامه را بزاره توی لیست سفید خودش، شما میخواهید چی را تست کنید؟؟ با این وجود اصلا کمودو میخواد چی رو دفع کنه؟
فرض کن شما یک تروجان را بزارید توی لیست سفید و بعد بخواهید اونو تست کنید!!!!
وقتی شما فایلی را میزارید در لیست سفید، یعنی دارید به کمودو میگید که==> آقای کمودو با این فایل کاری نداشته باش.....
اگر CLT را بزارید در لیست سفید کمودو احتمالا امتیازتون همون 160 میشه
البته الان خود برنامه رو کامل توی سند بوکس در حالتهای limit و untrusted اجرا کردم امتیاز شد 260
دوستان این برنامه هایی که به قسمت defense + rules میان از چه طریقی وارد این قسمت میشن ؟ مثلا وقتی دیفنس یک هشدار در مورد یک برنامه و کارکرد اون توی سیستم میده و ما بهش اجازه میدیم که اجرا بشه میاد توی این لیست ؟
منظور از این custem policy چیه ؟
حذف یک برنامه از این قسمت چه تاثیری رو سیستم داره ؟
اگر در این قسمت برای برنامه مورد نظر یکی از این گزینه ها رو انتخاب کنیم دیگه رفتار اون برنامه بر اساس این انتخاب ما هست ؟
با تشکر
بستگی داره چه اجازه ای بدی ! برا مثال اجازه دسترسی به یک فایل رو بدی میاد اینجا ... ( البته بزار وقت شد user guide رو بخونم دقیق توضیح بدم ، برا خودم تو یک موضوع سوال پیش اومد )نقل قول:
دوستان این برنامه هایی که به قسمت defense + rules میان از چه طریقی وارد این قسمت میشن ؟ مثلا وقتی دیفنس یک هشدار در مورد یک برنامه و کارکرد اون توی سیستم میده و ما بهش اجازه میدیم که اجرا بشه میاد توی این لیست ؟
یه سری قوانین پیشفرض تعریف شده که اسم های خاص دارند مثلا Windows Applications که فایل های جزو این گروه یک سری دسترسی خاص دارند حالا اگر یک برنامه رو به صورت دستی بهش دسترسی بدید مثلا اجازه اجرا بدید ولی اجازه ویرایش کلید های محافظت شده ریجستری رو ندید میشه Custom یا به عبارتی تنظیمات سفارشی ... ( نه پیش فرض )نقل قول:
منظور از این custem policy چیه ؟
درباره برنامه سوال میپرسه ...نقل قول:
حذف یک برنامه از این قسمت چه تاثیری رو سیستم داره ؟
اینا همون تنظیمات پیشفرضی ( از پیش تعیین شده ) هست که پیش تر گفتم ، شما برید به تب predefined policies اونجا لیست تنظیمات پیشفرض هست و میتونید انتخاب کنید و گزینه edit رو بزنید سپس Customize و ببینید هر کدوم از این گزینه ها چه میزان دسترسی میدن ، مثلا Trust Applicationدسترسی کامل میده که هر کاری دلش خواست انجام بده ، یا مثلا Isolated Application همه درخواست ها رو block میکنه ! اینجا میتونید مجموعه قانون های خودتون رو هم بسازید.نقل قول:
اگر در این قسمت برای برنامه مورد نظر یکی از این گزینه ها رو انتخاب کنیم دیگه رفتار اون برنامه بر اساس این انتخاب ما هست ؟