چیزی که عجیبه تصمیم شرکت حسابگر برای قطع نامحدود هست...
حسابگر شرکتیه که به این راحتیا تغییر تو سرویساش نمیده مگه اینکه مجبور باشه و یا از چیزی زودتر از بقیه خبر داشته باشه!
حالا چرا و چطور دیگه سرویس نامحدود نمیده؟
Printable View
چیزی که عجیبه تصمیم شرکت حسابگر برای قطع نامحدود هست...
حسابگر شرکتیه که به این راحتیا تغییر تو سرویساش نمیده مگه اینکه مجبور باشه و یا از چیزی زودتر از بقیه خبر داشته باشه!
حالا چرا و چطور دیگه سرویس نامحدود نمیده؟
سرویسهای نامحدود 1 به 5 دوباره اضافه شدند اما با قیمتهای کذایی حالا نمیدونم واقعا این دفعه 1 به 5 واقعیه یا همان 1 به 8 سابقه
64 :13000
128: 21000
256: 29500
512: 40000
تایید می شه اضافه شدهنقل قول:
اینا بیمارن خوب همون 1به 8سابق رو می دادن
ولی این وضعیت خطر نامه چون دارن ضریب اشتراک رو اعلام می کنن
سرویس های قبلی درسته اسما 1 به 8 بود ولی درواقع همون 1به 1 بودن!!!!!!!!!!!!
اینا توی سیستم اکانتیگ هیچ قابلیتی برای اشتراک گذاشتن یه پعنای باند بین افراد ندارن فقز می تونن روی یه سرعت ببندن
ولی این ذکر کردن ضریب اشتراک جا برای بی کیفیت کردن سیستم می زاره اونم با دلیل کاملاقانونی !! بدون جای کوچک ترین اعتراض
مثلا همین سرویس 512 1به 10 یعنی حداقل سرعت تضمین شده 6.4 کیوبایت !!!! تا این سرعت رو گارنتی می کنن بیشتر شد که هیچ اگه کمتر از این مقدار شد می تونین شکایت کنین
ولی از اون جای که گفتم نمی تونن ضریب اشتراک گذاری رو اعمال کنن به احتمال زیاد میان سرعت ها رو پایین تر می بندن !!!!!
خدایی مملکت بی صاحب شده تمام قیمت ها 3 برابر شده اینم از اینترنتشون که یک ساعته قیمت ها را دوبرابر کردند. وای خدا کجای دنیا قیمت اینترنت گران میشه
یک مگ شده 70 تومن.خاک بر سرها .. بقیه دنیا با افزایش کیفیت از مردم بیشتر پول میگیرن اینجا کیفیت همونه ، بدتر هم میشه پول بیشتری هم میگیرن
من هنوزم نمیتونم 512 اشتراک 1به10 رو تو لیستشون پیدا کنم!
حذف کردن 512 رو برای یک به ده؟
واقعا متاسفم برای مملکتی که داریم 256 نا محدود 30 هزار تومان وای خدا جک از این خنده دار تر ! رید..... به مملکت رفت خلایق هر چه لایق
من راضی ام این پولو بدم فقط به شرط این که سرعتش واقعا بر 5 تقسیم شه و اصلا قطعی نداشته باشه.
به طور کلی حاضرم 2 برابر این قیمتا رو هم بدم اما فقط بتونم یه نفس راحت بکشمو یه روز راحت بشینم پای نت !
شما مثله اینکه بچه مایع داری......دوستان بنظرتون از چه شرکتی نت بگیریم؟؟؟؟
نذاشتن متقاضیش زیاده اینا هم حذفش کردن (اوج حماقت)نقل قول: