سلام
دوستان اگه میشه 2 تا LED از بهترین های بازار یکی تا سقف 5 تومن و نه بیشتر و یکی تا سقف 4 تومن حالا یه خورده بیشتر معرفی کنین
با تشکر فراروان
Printable View
سلام
دوستان اگه میشه 2 تا LED از بهترین های بازار یکی تا سقف 5 تومن و نه بیشتر و یکی تا سقف 4 تومن حالا یه خورده بیشتر معرفی کنین
با تشکر فراروان
بهتریم مدل 32 چیه؟
ميخوام تلويزيون 40 اينچ سامسونگ بخرم و فقط ميخوام led باشه و wifi داشته باشه ..چه مدلي رو پيشنهاد ميكنيد؟ترجيحاً ارزونترين قيمت...
دوست عزیزنقل قول:
سری 5 اگر با دانگل پیدا کردید ارزون است وگرنه باید از سری 6 انتخاب کنید که بسته به سال آن که f -e-h قیمتها متفاوت است . به این سایت مراجعه کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رفقا بین دو راهی گیر کردم و ازتون مشورت میخوام...بودجه من طوریه که بین تلویزیون32 و پلاسما43 یکی رو باید انتخاب کنم! لطفا راهنمایی کنید که کدوم رو بخرم...کیفت رو فدای سایز کنم یا سایز رو فدای تصویر:n01:
رفقا به نظرتون کیفیت این مدل چطوریه؟( انتظارم کیفیت مناسبه)
Samsung LED 40F5550
دوستان عزیز تلویزیون های هوشمند سامسونگ و یا ال جی همگی این قابلیت ها رو دارند؟؟! : (آخه جایی ندیدم این قابلیت ها رو نوشته باشه!) قابلیت ظبط هم روی برخی مدل ها دیدم...نظر بیشتر روی سری 5 و 6 سامسونگ است...
Dual Screen
MHL(Mobile High Definition Link)
PVR
Time Shift
Multi-screen Interactive
واینکه نظرتون راجب X.Vision LE-47K3DS200 چیه؟! من کنار سامسونگ سری 6 و سونی w700 دیدم کیفیتش حرف نداشت! امکانات هم که خیلی داره!...
سلام ميخوام يک تلويزيون led از برند سامسونگ خريد کنم 55 اينچ يا 65 اينچ بهترين مدل اين برند کدومه از لحاظ کيفيت تصوير مخصوصاً سه بعدی و امکانات هم برام مهمه البته مدل های 4k نميخوام قيمتش بالاست نهايت تا 16 ميليون ميخوام هزينه کنم :n16:
سلام
کسی تجربه ای در مورد ال ای دی ایکس ویژن ۴۲ اینچ سه بعدی و باسیستم عامل اندروید داره. کسی تا حالا استفاده کرده . تجربش رو به ما هم بگه
قیمتش چنده؟
47 اینچش 2 میلیون 800 تومن تقریبا! ... منم همین سوال و پرسیدم مثل اینکه کسی نمیدونه!!! امکاناتش که عالیه،از نزدیک کنار یه سامسونگ سری 6 و سونی w700 هم من دیدم کیفیتش عالی بود! ولی این سوال مطرحه که آیا طول عمرش خوبه یا نه! یه دفعه بعد یه مدت مشکل پیدا نکنه یه وقت!نقل قول: