آقا مبین نت نگیرید متاسفانه خیلی آشغاله
Printable View
آقا مبین نت نگیرید متاسفانه خیلی آشغاله
میریم تو پیج داتک می بینیم اون ها هم می خوان بیان مبین نت
در پست های قبلی گفتم که با توجه به مشکلات مختلفی که برای بعضی از کاربران در مناطق و یا شهر های مختلف برای سرویس های مختلف ایجاد میشود و در عین حال بعضی از کاربران دیگر آن مشکلات و در موارد نادری هیچ مشکلی ندارند به نظر نمی آید که این مشکلات از طرف ISP باشد.
طی تماسی که با پشتیبانی مبین نت داشتم و از مشکل در استفاده از سرویس های تورنت، کندی سرعت و قطعی های ایمیل (و یاهو مسنجر) گفتم، پاسخ پشتیبانی مبین نت اینطور بود که ما هیچ سرویسی را محدود نکرده ایم و کاربر این اختیار را دارد که از سرویس اینترنت و پهنای باند خود به هر نحوی که مایل است استفاده کند. اگر هم مشکلاتی به این صورت وجود دارد این موارد به ما مربوط نمیشود.
همانطور که قبلاً گفتم، من فکر میکنم این موارد به مبین نت مربوط نمیشود و به احتمال زیاد ناشی از نوعی سیستم ف*یلترینگ بوده و خارج از محدوده ی مبین نت است.
فرکانسی که داتک استفاده میکنه و مجوزش رو گرفته, 2.5 گیگاهرتزه و برای مبین نت و ایرانسل 3.5 گیگاهرتز.نقل قول:
مودم هاشون ممکنه ظاهرا یکی باشن ولی اصلا به هم نمیخورن چون فرکانسشون کاملا فرق میکنه.
یه شرکت باشه که واسه دانلود ترافیک قیمتش بهتر باشه کسی سراغ نداره؟!!!
تورنت رو ۱۰۰٪خودشون محدود کردند.
در حال حاضر داتک داره سرویسایی رو که میفروشه رو 3.5 گیگاهرتزه قدیما رو 2.5 گیگاهرتز خدمات میداد.نقل قول:
آقا این نمایندگی سیب سبز پدر منو در آورد ، یک هفتست دارن میپیچونن میگن مودم نداریم ، هی امروز فردا میکنن ، امروزم رسما گفت تا شنبه خبری نیست ! شرکت پرند هم اصلا گوشی رو بر نمیداره، یک نمیاندگی خوب و کار بلد نمیشناسید همین امروز برم دفترش بگیرم مودمو ؟ ( سمت ولیعصر جمهوری )
چهارراه ولیعصر - بازار رضانقل قول:
نمایندگی مستقر مبین نت تو اونجا مودم WiFi داره میتونید از اون خرید کنید
دستت درد نکنه عزیز. شمارشو نداشتی ؟ توی لیست خود شرکت که نیست؟نقل قول:
چهارراه ولیعصر - بازار رضا
نمایندگی مستقر مبین نت تو اونجا مودم WiFi داره میتونید از اون خرید کنید