باتریای جدید لیتیوم یون هستند که اثر حافظه براشون مطرح نیس و نباید خالی بشن.نقل قول:
حتما خودتون در موردش کاملا تحقیق کنید.خیلیا اطلاعاتشون مال باتریای قدیمه و اشتباه میکنن.گفته باشم.
باتریای جدید لیتیوم یون هستند که اثر حافظه براشون مطرح نیس و نباید خالی بشن.نقل قول:
حتما خودتون در موردش کاملا تحقیق کنید.خیلیا اطلاعاتشون مال باتریای قدیمه و اشتباه میکنن.گفته باشم.
والا چه بگم:18:منظورم این بود تا 1 میلیون و نیم بودجه هست!نقل قول:
نه فکر نکنم با mac آشنایی داشته باشه!نقل قول:
دقیقا منم گیر شما رو دارمنقل قول:
البته این مدلم مد نظرمه HP Pavilion DV6-6090
---------- Post added at 06:57 PM ---------- Previous post was at 06:56 PM ----------
فقط از hp نداشتن گارانتی و اینکه نمی دونم گرافیکش بهتره از gx680 دو دلم کرده
ببين عزيزم اين مدل MSI هر چي نباشه سري گيم هستنقل قول:
از نظر بازي و گرافيك بهتره در حدود 6770 كه روي اچ پي هست كار ميكنه يه كم هم بهتر يه مزيت ديگه اينكه فيزيكس داره كه كم چيزي نيست اختلاف فريمشون تو بازي هاي سازگار با فيزيكس زياده و به نفع جيفورس هست
اون مدلي كه من كانفيگشو ديدم FHD با باطري 9 سل بود 6 سل رو نديدم ولي ديدم HD هم داشت حواست به HD بودن هم باشه
من بابت اين شركت گارانتي اطلاعي ندارم ولي از هر جا ميگيري مطمئن شو گارانتي جوابگويي هست
چون اين MSI ها گير هاي عجيب پيدا ميكنه بعضي وقتا البته خيلي خيلي كم شايد 10 تا تو هر 10000 تا (مثلا)
بلوري هم كه ريدر هست فكر كنم رايتر نيست من اگه بودم واسم مهم نبود نباشه
چون فعلا كه كاريش ندارم اساسي
تا وقتي هم جا بيفته و ارزون بشه (هم خودش هم ديسك هاش) شما ميتوني يه اكسترنالش رو بگيري
البته اين نظر شخصي منه
صفحه نمايش HP چيزي كه من ديدم تو بازي خوب جواب داده بود ولي بچه هاي فروم گفتن واسه فيلم اصلا خوب نيست رفتم يكي رو ديدم
ديدم تقريبا راست ميگن داره مثل فيلم هاي كارتوني بي كيفيت نمايش ميده رنگهاي تيره رو بد نشون ميده
خب شما هم خودت برو يه نگاهي بنداز ضرر نميكني
اما از مزيت هاي HP وزن كمتر و جمع و جورتر هست
نسبتا هم قوي هست و يكي ديگه از گزينه هاي مناسبه
نقل قول:
ممنون بابت راهنمایت امروز رفتم هر2رو دیدم واقعا گی شدم چکار کنم
نقل قول:
خب تنها شرکتی که نوت بوک های ظریف و زیبای دخترونه میسازه سونی هست
سری CA این شرکت 14 اینچی هست و بسیار خوب از هر نظر برای خرید
عکس ها :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به شخصه فکر نکنم کسی پیدا بشه که از طراحی و زیبایی این سری خوشش نیاد.
به همین شکل سری CB هم هست که ظاهری مشابه داره و 15.5 اینچ هست.
اگر هم 13 اینچ می خواد سری SB هست که اون هم به اندازه ی کافی زیبا هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستای عزیزم
من میخوام یه لبتاپ XPS L502 بگیرم ....دیروز رفتم نمایندگی زیگورات ، کلی ازش تعریف کرد و بهترینه تو این قیمت ، عالیه ، توپ
رفتم یه مغازه دیگه ، اون گفت نه اصلا لبتاپ خوبی نیست ، خیلی خیلی خرابی داره ، ضعیفه ...
والا هر کس میخاد جنس خودشو آب کنه ، نمیدونم چی کار کنم ؟
به نظر شما همینو بخرم یا نه ؟
زیبا به نظر میرسه:31: قیمتش چنده؟مشخصات سخت افزاریشو میشه لطف کنید بزارید؟:11:نقل قول:
اگه مدل خوب دیگه ای هم هست بگید ممنون میشم (مقایسه کنیم)
سلام استادان گرام :31:
لطفا یه راهنمایی کنید که برای خرید لپ تاپ مارک سونی با پردازنده یcorei7 که رنگش مشکی و داخلش نقره ای باشه چیا هست؟ تا چقدره؟
برای فیلم و وبگردی و بازی و ازاین چیزا...
و درسته که سری f وz عالین ولی گرون؟
پیش پیش ممنون از جوابتون :11:
نقل قول:
SONY CA 17FX
Intel Core i5-2410M
4 GB DDR3
500 GB HDD
14 "LED
Blu-ray Disk ROM Drive
AMD Mobility Radeon™ HD 6630M
USB3
price :~1500 -1550