یکی از درایوهای هاردم تو ویندوز 7 نمایش داده نمیشه من دو تا هارد دارم تو یکی از هاردها هم اکس پی و هم 7 نصب کردم یکی از درایوها توی 7 نمایش داده نمیشه ولی تو اکس پی هست دلیلش چیه؟
:41:
Printable View
یکی از درایوهای هاردم تو ویندوز 7 نمایش داده نمیشه من دو تا هارد دارم تو یکی از هاردها هم اکس پی و هم 7 نصب کردم یکی از درایوها توی 7 نمایش داده نمیشه ولی تو اکس پی هست دلیلش چیه؟
:41:
فکر کنم 6،7 سالی هست منتظرم دوستان خبری نشد؟نقل قول:
سلام
نمیدونم چرا صدا نمیاد تو آپدیت خود ویندوز درایور رو دانلود کرد و نصب ولی باز مشکلی داره و صدا نمیاد لطفا راهنمایی کنین.
کارت صدا هم ندارم Main Board ماله من
Main Board : P5AD2-E
سلام
من تازه اینجا ثبت نام کردم.
لطفا من رو درباره ارور بلواسکرین، که اول ویندوز 7 بالا میاد و ریست نشدنش (اون صفحه آبی)، راهنمایی کنید.
ممکنه اشکال کار، تو آپدیت نکردن BIOS مادربورد باشه ؟؟؟
دوست عزیز باEasy BSD کار کن مشکلت حل میشهنقل قول:
دوست عزیز یکی از درایورهای شما به اصطلاحprimary شده که میتونی با این روشی که میگم حالش کنی و دوباره درایورتو ببینینقل قول:
1.برو کنترل پانل
2.برو توadministrative tools
3.برو تو computer management
4.بد از منو سمت راست برو تو disk managament
5.بد همهٔ درایوراتو میبینی که احتمالا یه دونشون (همونی که نیست)اسم نداره روش کلیک راست کنchange drive letter and paths رو بزن و بعد یه حروف انگلیسی براش انتخاب کن و بد ریستارت کن و با محتواهی داخل درایورت حال
کن
نگران نباش اطلاعاتت نمیپره
دوست عزیز اول از همه اینو بگم که مدیا پلیر خود ویندوز عالیه البته اگه سیستم دالبی و غیر داشته باشی چون ماکروسافت بر اساس معیارهای جهانی پلیرشو ساختهنقل قول:
شما رو یه فایل که می خوای با وینپ پخش بشه کلیک راست کن و بر برو توproperties
بد تو صحفه ای که میاد changeo بزن و بد اگه وینپ بود که وینپو انتخاب کن اگه نبود browso بزن با برو جایی که وینپو ریختی iconesho انتخاب کن و از وینپ لذت ببر و دعا کن همه از زندان آزاد بشن
دوستاني كه با نرو مشكل داشتن بايد نرو 9 بريزن
سلام سعید جان ،نقل قول:
این قابلیت اسمش Taskbar Thumbnails هست .
برای فعال کردن و یا غیر فعال کردن از این روش برو :
1 - تو منوی Start تو قسمت Search ،بنویس gpedit.msc .
2 - توی صفحه جدید از قسمت :
User Configuration >Administrative Templates> Start Menu and Taskbar
گزینه “Turn off Taskbar Thumbnails” رو انتخاب کن که با دو بار کلیک کردن صفحه زیر میاد که میتونی غیرفعال یا فعالش کنی .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در ضمن دقت کن که منظور از Enable ،فعال کردن Turn off taskbar thumbnails هست ،پس اگر Enable رو بزنی Thumbnail غیر فعال میشه و اگر Disable و یا Not Config رو بزنی فعال میشه .
شما درایوره کارت صدا رو نصب کردید یا پیش فرض ویندوز هست؟!نقل قول: