كسي جواب منو نداد
من ميخوام امسال مديريت فناوري اطلاعات شركت كنم براي ارشد
چيكار بايد بكنم ؟
دفترچش براي امسال كي مياد ؟
كلاس هاي كجا بهتره ؟
جهاد دانشگاهي شريف خوبه ؟
Printable View
كسي جواب منو نداد
من ميخوام امسال مديريت فناوري اطلاعات شركت كنم براي ارشد
چيكار بايد بكنم ؟
دفترچش براي امسال كي مياد ؟
كلاس هاي كجا بهتره ؟
جهاد دانشگاهي شريف خوبه ؟
فقط میدونم حدوددوهفته دیگه برای فراگیرثبت نام میكنند امتحانشم احتمالادی یابهمننقل قول:
سلام دوستان من با کنکور سراسری تو دانشگاه پیام نور قبول شدم لطفا یکی منو در مورد نحوه ورود به سایت گلستان راهنمایی کنه من یبار با کمک یه نفر از آشناهام تو سایت گلستان ثبت نام کردم حالا میخوام خودم وارد بشم میگه نام کاربری یا کلمه عبور صحیح نیست چرا؟میخوام بدونم از کجا میتونم نتیجه ثبت نام خودم را در دانشگاه پیام نور ببینم؟
چرا نمیتونم با شماره داوطلبی+pnub و کد ملیم دوباره وارد گلستان بشم اصلا از کجا میتونم نتیجه و مراحل ثبت نلام و انتخاب واحد را ببینم.
خواهشا راهنماییم کنید :18::11::11::11::11::11:
بله برگه ها رو استادي كه باهاش كلاس داشتي تصحيح ميكنه و فقط دروس خودخوان استاد معلوم نيست كه جديدا اسم استادي كه قرار مصحح باشه رو ميزنن.نقل قول:
مگه نمرات رو استاد خودمون تصحیح میکنه من فکر میکردم یک استاد میاد تصحیح میکنه و اسم دانشجو معلوم نیست
پس استاد خودمون پس باید حتما کلاسها شرکت کرد اینطوری
05=گروهنقل قول:
اگه میتونید به من بگیداین سطرچی میگه4 12-12-255-05 زبان خارجي 3.00 0.00 عادي عمومي اساتيد گروه آموزشي امتحان(9_1390.10.17) ساعت : 11:00-13:00
3.00 0.00= تعداد واحد و نوعش كه عملي يا ازمايشگاه نيست اينجا
عمومي =نوع درس
اساتيد گروه آموزشي=اسم استاد رو ميزنن كه اينجا فعلا مشخص نيست براتون
امتحان(9_1390.10.17) ساعت : 11:00-13:00===تاريخش 17 دي ماه و ساعت 11تا 13 هست.
ارور نميده سيستم چون فكر ميكنه شما خودتون ميخوايد توي يه ساعت دوتا امتحان بديد.براي اينكه اين مشكل براتون پيش نياد وقتي داريد انتخاب واحد ميكنيد موس رو ببريد روي درسي كه ميخوايد برداريد و نگه داريد تا تاريخ امتحان رو نشون بده.اينجوري ديگه تداخلي نخواهيد داشت.نقل قول:
الان 3درس دارم 11تا13ودوتا دارم 17-9 تودی هستند نمیدونم اون دوتا اگه تویك روز ویك ساعت امتحانشون یكیه چراسیستم ارور نداد واونا كه 11تا13ایا تویك روزند یانه
تعدا گروه يعني تعداد كلاسايي كه براي اين درس تشكيل ميشه كه هرچه تعداد كساني كه اون درس رو برداشتن بيشتر باشه تعداد گروه ها هم زياد ميشه.ممكنه همه ي گروه ها با يك استاد ارائه بشه و ممكنه اينطوري نباشه شما بهتره وقتي دانشگاه رفتيد از ترمهاي بالاتر درباره تدريس و نمره دادن اون استاد بپرسيد و اگه خواستيد توي حذف و اضافه گروهتون رو اگه تونستيد تغيير بديد.نقل قول:
بعداین گروه یعنی چی الان درس زبان عمومی رو4گروه ارایه میدند كه همه چیزشونم مثل هم فقط شماره گروهشون فرق میكنه
زمان پرداخت شهريه تا موقع شروع امتحاناس و وقتي كه ميخوايد كارت ازمون بگيريد.نقل قول:
اخرم الان 1تا5مهلت ثبت نام وانتخاب واحد- شهریه روتاكی باید پرداخت كنیم وبااون فرم واریزشهریه كه بعدانتخاب واحدباید پرینت بگیریم باید چی كاركنیم
سلام دوستان من با کنکور سراسری تو دانشگاه پیام نور قبول شدم لطفا یکی منو در مورد نحوه ورود به سایت گلستان راهنمایی کنه من یبار با کمک یه نفر از آشناهام تو سایت گلستان ثبت نام کردم حالا میخوام خودم وارد بشم میگه نام کاربری یا کلمه عبور صحیح نیست چرا؟میخوام بدونم از کجا میتونم نتیجه ثبت نام خودم را در دانشگاه پیام نور ببینم؟
چرا نمیتونم با شماره داوطلبی+pnub و کد ملیم دوباره وارد گلستان بشم اصلا از کجا میتونم نتیجه و مراحل ثبت نلام و انتخاب واحد را ببینم.
خواهشا راهنماییم کنید :18::11::11::11::11::11:
دوست عزیز + نداره فقط همون pnubشماره داوطلبی هست ... پسورد هم کد ملی با صفر اول و بدون صفر امتحان کنید نشد pnum رو امتحان کننقل قول:
چرا نمیتونم با شماره داوطلبی+pnub و کد ملیم دوباره وارد گلستان بشم
کاردانی بودی فقط pnu بزن
چرا نمیتونم با شماره داوطلبی+pnub و کد ملیم دوباره وارد گلستان بشم اصلا از کجا میتونم نتیجه و مراحل ثبت نلام و انتخاب واحد را ببینم.[/COLOR][/SIZE]
خواهشا راهنماییم کنید :18::11::11::11::11::11:[/QUOTE]
اگه ثبت نام كردید به شما یك شماره دانشجویی توسایت میده -اون شماره میشه نام كاربری وشماره شناسنامتون میشه
رمزعبورجدید كه بعد حداقل24ساعت جایگزین نام كاربری قبلیتون میشه
این عدد9 جلوی 17-9چینقل قول:
یافرق این دوتادرس چی
اولی-اساتيد گروه آموزشي
امتحان(9_1390.10.17) ساعت : 14:00-16:00
دومی -اساتيد گروه آموزشي
امتحان(9_1390.10.17) ساعت : 11:00-13:00
سطراولی میگه روز17دی ساعت 11تا13امتحان زبان برگزارمیشه درست میگم اون9 پس چی
یك فرم تعهدشهریه بصورت حضوری بایدبدیم كه تاموقع حذف واضافه فرصت داریم یعنی الان لازم نیست
این گروها هم هیچ اطلاعاتی درمورداستاداندارند همشون مثل همند انگارباید شانسی انتخاب بكنیم
اون 9 رو خودمم نميدونم :دينقل قول:
این عدد9 جلوی 17-9چی
این سطرمیگه روز17دی ساعت 11تا13امتحان زبان برگزارمیشه درست میگم
یك فرم تعهدشهریه بصورت حضوری بایدبدیم كه تاموقع حذف واضافه فرصت داریم یعنی الان لازم نیست
این گروها هم هیچ اطلاعاتی درمورداستاداندارند همشون مثل همند انگارباید شانسی انتخاب بكنیم
بله درسته.
فرم تعهد شهريه؟همچين فرمي نداريم تو پيام نور.شما هر وقت كه بخوايد ميتونيد شهريه رو واريز كنيد ولي اخرين فرصتتون قبل از شروع امتحاناس كه اونم به خاطر دريافت كارت ازمونه.
گروه ها معمولا براي اينه كه دانشجو توي هر ساعتي كه راحت تره بره سر كلاس و توي انتخاب استادم اگه اون درس با چند استاد ارائه شده باشه ازاد باشه.
اين دوتا درس توي يك روز امتحانشون برگزار ميشه اولي ساعت 14تا 16 و دومي ساعت 11 تا 13نقل قول:
یافرق این دوتادرس چی
اولی-اساتيد گروه آموزشي
امتحان(9_1390.10.17) ساعت : 14:00-16:00
دومی -اساتيد گروه آموزشي
امتحان(9_1390.10.17) ساعت : 11:00-13:00