چجوري ميشه فهميد فلان كس امروز on شده يا نه؟
Printable View
سلام دوستان
با چه برنامه ای میشه به طور خودکار Pm داد لطفا" لینک بزارید راستی فوری ممنون میشم:20:
سلام Sec Expert جان...... حالتون خوبه؟ خیلی وقته فعالیتی توی انجمن زبان ندیدیم از شما :)نقل قول:
نرم افزار Yahoo Friends چنین قابلیتی رو داره....... همین تاپیکو سرچ کنید قبلا شخصی پرسیده بود من هم جوابشون رو دادم :)
موفق باشی :)
1. منظورتون عکس خودتون هست یا عکس کسی که توی لیست شما قرار داره؟ اگه دومیه منظورتونه باید بگم راهی نداره و خودش میتونه برش داره، اما اگه میخواین خودتون بذارین یه پینجره ی پی ام باز کنید و سمت راست پنجره که جای یک عکس هست کلیک کنید.......نقل قول:
با سلام چند تا سوال داشتم
1. اون عكسي كه تو اد ليست كنار اسم ايدي هست رو چگونه عوض كنم
2. چطوري ميشه به كسي كه با هاش چت ميكني عكس بفرستي
3. من چقدر تو روم ميرم هيشكي نيست فقط من هستم و يه ايدي به اسم yahoo messenger كه ادرس يه سايت رو داره چيكار كنم
با تشكر
2. حالت اول: دکمه ی Send File حالت دوم: Photo Sharing
3. وقتی رفتین توی روم روی لینکی که بهتون میده کلیک کنید و در صفحه ای که میاد کدی که توی عکس میبینید رو وارد کنید.........
با استفاده از Yahoo Track.......... توی گوگل سرچ کنید فکر کنم پیدا کنید.......... اما حالت اینویزیبل قابل شناسایی نیست....... هر 10 دقیقه یک بار آیدی مورد نظر چک میشه........نقل قول:
موفق باشید :)
سلام amintnt جان
منم خيلــــــــي دنبال يه همچين برنامه اي هستم كه بدونم اي دي مورد نظر كي آن شده؟ يا مثلا
آخرين باري كه آن شده كي بوده؟
حالا اين Yahoo Track چه جوريه ؟ واقعا كار ميكنه ؟ اصلا ربطي به ورژن مسنجر داره يا نه؟
شرمنده من سرچ كردم ولي نتونستم پيدا كنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چون كلمه ياهو هست توش نميشه درست سرچ كرد
اين صفحه رو پيدا كردم كه نفهميدم اصلا چي هست
اگر لطف كنيد شما يه لينك از اين برنامه رو بذاريد خيلــــــــي خيلــــــــــي ممنون ميشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.apogee-web-consulting.com/tools/track_yahoo_search_ads.html
شاهین جان خدمت شما، ربطی به ورژن یاهو و این چیزا نداره...... یه وبسایته که هر 10 دقیقه یک بار آیدی مورد نظر شما رو چک میکنه:نقل قول:
1. The service tracks the online/offline activity of Yahoo messenger user in previous 24 hours.
We might increase the time perid to 1 week in near future.
2. You can track 12 yahoo users with one account. Yes its all free..!!
3. Data will be updated after every 10 minutes automatically.
4. Yahoo messenger users will be considered as online even if they are invisible to any number of people (not everyone). Being "on sms" and "on mobile" will also be considerd as online.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
http://www.yahootracker.com
موفق باشی:)
ممنون امين جان
البته انگار اول بايد تو سايت ثبت نام كنيم بعد
مرسي
دوستان من جدیدا وقتی میخوام وارد voice chat بشم پیغام زیر رو میده!!!!!!!:
communication error
حالا باید چه کار کنم؟
سلام
من برنامه یا راه حلی میخواستم که با 2 یا 3 id هم زمان انلاین بشم
ممنون
دوست عزیز نیازی به برنامه نیستنقل قول:
سلام
من برنامه یا راه حلی میخواستم که با 2 یا 3 id هم زمان انلاین بشم
ممنون
شما اول وارد رجیستری بشید بعد به مسیر زیر برید
HKEY_CURRENT_USER\Software\yahoo\pager\Test
حالاراست کلیک کنید و از قسمت New نوعش رو یعنی DWORD value رو انتخاب کنید
اسم value رو Plural بذارید و مقدارش را یک (1) قرار بدید
حالا قابلیت مولتی لاگین کردن به مسنجر شما اضافه شد و شما می تونید با هر چند تا ای دی که خواستید لاگین کنید
سلام دوست عزیز از توجهتون ممنونم راستش اونجا کسی تحویل نگرفت منم دیگه پستی ندادم :20:،بابت پاسخ هم ممنون:20:نقل قول: