اینجوری که پس همه ادمین میشن :27:
موافق نیستم اصلانقل قول:
ه پیشنهاد تکراری:
برای این تاپیک دکمه تشکر رو فعال کنید
Printable View
اینجوری که پس همه ادمین میشن :27:
موافق نیستم اصلانقل قول:
ه پیشنهاد تکراری:
برای این تاپیک دکمه تشکر رو فعال کنید
سلامنقل قول:
ادمین نه خیر . هیچ کاربری ادمین نمیشه. ادمین ها مالک انجمن و سایت هستند.
بالاترین سمت انجمن که توسط کاربران قابل دستیابیه مدیریت ارشده.
چرا؟نقل قول:
با سلامنقل قول:
کلا به نظرم کار خوبی نیست
تا حالا و قبل از این بسیاری از کاربرها در این تاپیک فعالیت داشته و تشکر نشده اند بنده معتقدم حق اونها ضایع میشه
ضمن اینکه وقتی تشکر نکنیم صلواتی دعایی چیزی در حقش میکنیم که اینجوری ارزش معنویش هم بیشتره
ضمن اینکه خدمتی که کاربر های مجرب و وارد به کاربرهای جدید و ناوارد میکنند خالصانه تر و بدون هیچ چشم داشت و توقعیست و با این شرایط کاربران خوب و متعهد مشخص میشوند
دست شما درد نکنه :10::11:
حتماً میخوای تمام کاربرایی که با اسم شناسنامهای ثبت نام کردنُ حذف کنی؟!:31:نقل قول:
اگه بشه......
نمیدونین......
چی برنامه هایی که ندارم....... :47:
اون زمانی که شما نبودی،نقل قول:
موافق نیستم اصلا
کلا به نظرم کار خوبی نیست
تا حالا و قبل از این بسیاری از کاربرها در این تاپیک فعالیت داشته و تشکر نشده اند بنده معتقدم حق اونها ضایع میشه
یعنی بین سالهای 2004 تا 2008 گزینه تشکر وجود نداشت
پس یعنی حقِ کسایی که بین سالهای 2004 تا 2008 مخلصانه فعالیت کردن ضایع شده؟!
+
نه عزیزِ من، مگه تشکر چیه؟!
آنچنان چیز مهمی نیست که بخواییم اینجا سرش جنگ و دعوا کنیم
من گفتم این تاپیک هم دکمه تشکر داشته باشه، چون اکثر انجمنها دارن پس بهتره که اینجا هم داشته باشه/:)
من یک سوال داشتم
کلا کجا میتونم پیگیر وضعیت تغییر نام کاربری خودم باشم؟!
توی ثبت احوال که خیلی وقته جواب نگرفتم...چند ماه پیش گفتن باید صبر کنید!!!
دوباره درخواست دادم که مدیران بعد از مدتی طولانی هنوز جواب ندادن
میخواستم بدونم تغییر نام کاربری دوباره حذف شده؟!
فکر کنم شش ماه شده که درخواست دادم
سلام .
چند تا پست باید بدیم تا محدودیت ها برداشته بشه ؟ دقیقا چند تا ؟
سلام نه برقراره و تغییر هم خواهد کرد. اما به دلایلی یه تعداد از کار های اساسی انجمن عقب افتاده که درجه مهم تری داره از تغییر نام ها. به محض اینکه اونها انجام شد حتما تغییرات اسامی هم انجام میشه.نقل قول:
دوستان سلام. این تاپیک
که میرم 3 تا جواب بیشتر نیست در صورتی که 4 تا جواب باید باشه از تو انجمن که نیگاه میکنی اخرین کاربری که جواب داده مشخصه و ساعتش و جواب هم 4 تا است تو تاپیک که میرم اخرین پست ماله منه.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=500822
بنده خدا به من پیغام داد گفت جواب بده اما نمیشه
سلام. پست آخر تایید نشده.
ماشالا چند تا عکس توش هست در حد بیلبورد.
یعنی فکر میکنی مثلا اگه از یه نفر تشکر کنی ، تاجی به سرش گذاشتی یا چیزی بهش دادی؟ به نظر من زیر دکمه تشکر جمله خیلی خوبی نوشته که کاملا هم گویاست: این کاربر از شما بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است.نقل قول:
ضمن اینکه خدمتی که کاربر های مجرب و وارد به کاربرهای جدید و ناوارد میکنند خالصانه تر و بدون هیچ چشم داشت و توقعیست و با این شرایط کاربران خوب و متعهد مشخص میشوند
شخص خاصی مخاطبم نیست ولی بعضی کاربران وقتی دکمه تشکر رو میزنن انگار یه تیکه از تنشون رو میخوان بکنن بدن به طرف یا مثلا آخر ماه به تعداد تشکر ها حقوق میدن. بعضی کاربرای دیگه از اون طرف پشت بوم میوفتن پایین هر مطلبی هر جا ببینن سریع یه تشکر ضمیمه میکنن انگار صلواته و ثواب داره: دی