حالا چند وقت ديگه متوجه ميشي:41:نقل قول:
وقتي پرسپوليس شد مثل اس تق لال الان بعدا بهت ميگم:19:
حالا چند وقت ديگه متوجه ميشي:41:نقل قول:
وقتي پرسپوليس شد مثل اس تق لال الان بعدا بهت ميگم:19:
لعنت به این جهانگیر کوثرینقل قول:
خودشو تو هر سوراخی میکنه و از هر طریقی می خواد پول در بیاره.
میگه ما بحث داوری نداریم بعد میاد صحنه ها رو جلو عقب میکنه
میگه اقای مرادی اینجا خطا بود یا نبود؟ درست مثل نود.
اونم از مسابقه اس ام اس اش که جوابش کاملا مشخص بود
قطبی که پرسپولیس رو قهرمان کرد دیگه این مسابقه مسخره چی بود؟
خیلی ادم فلان و بهمانیه.
سلام
خیلی خیلی متاسفم
با رفتن امپراطور،شخصیت از فوتبال ما رفت..
خیلی ناراحتم
اقای استیلی اتفاقا نزد بازیکنان از محبوبیت بیشتری بر خوردار است پس بیایید این تیم را پشتیبانی کنیم.
خوب به خاطر همین کارش یعنی باند بازی است که میخواهیم از تیم برهنقل قول:
اقای استیلی اتفاقا نزد بازیکنان از محبوبیت بیشتری بر خوردار است پس بیایید این تیم را پشتیبانی کنیم.
به تمام طرفداران با غیرت پرسپولیس قرار ما یکشنبه ساعت 10 صبح در روبری ساختمان مرکزی باشگه پرسپولیس به آدرس
تهران خیابان شیخ بهایی شمالی میدان پیروزان کوچه پانزدهم باشگاه پرسپولیس
دوستان نمی خوام بگم استیلی خوبه یا بده ! ولی لطفا تهمت نزنید !! مدرکی دارید که استیلی با باند بازی افشین قطبی رو انداخته بیرون ؟؟ لطفا اینقدر سطحی و بچگانه برخورد نکنید. دلیل اصلی رفتن قطبی, مسائل خانوادگی بود که اینجا نمیشه دلیلش رو گفت (؟) ...
من تو اين چند سال فقط 2 بار گريه كردم...يكي شبي بود كه قهرمان شديم و يكيش هم ديشب بود كه فهميدم
قطبي داره از ايران ميره!
تا مدتها سايه ي شوم علي پروين بالاي سر اين تيم بود كه تا 2 بازي نتيجه نميگرفتيم ورزشگاه يكصدا ميگفت
علي پروين.....علي پروين....
حالا بايد وجود نحس حميد استيلي رو تحمل كنيم.....
قطبي رفت چون نميخواست فصل بعدي رو هم مثل اين فصل به پايان برسونه...رفت چون نميخواست حميد استيلي
تو تيم باشه....رفت چون نميخواست مجبور باشه بازيكناي بي ادبي مثل نيكبخت و ماماني رو بازي بده...رفت چون
حوصله ي دخالتهاي بيجا و حاشيه سازيهاي حميد استيلي رو نداشت...رفت چون ميدونست تو اسيا با اين اوضاع
قهرمان نميشه و رفت چون ميدونست قرار نبود با اين كار شكنيهاي استيلي پرسپوليس قهرمان بشه و قطبي اينقدر
محبوب!!دوستان اميدوارم خدا نخواد تقاص رفتارمونو با قطبي پس بگيره كه اگه بخواد.....بد ميبينيم!
در اخر بايد بگم كه من نظر خودمو گفتم....من هم از استيلي خوشم مياد هم با علي پروين عكس گرفتم ولي
سر افرازي پرسپوليس واسه من مهمتره نه منافع اقايون ....
اگه من تهران بودم حتما براي بدرقه ي اقاي قطبي به فرودگاه ميرفتم.....حتما ميرفتم!
با سلام به تمام دوستان
من چند وقتی را به لطف مدیران اخراج بودم و نتونستم در خدمتتتون باشم
ولی دوستان به نظر من نباید تا انتخاب سرمربی این جور حرفها زده بشه (منظورم تاپیک بالاست)
چون اگه استیلی بشه سر مربی ......
ولی به نظر من که استیلی مربی بدی نیست و تیم خوبی را فصل قبل بست و خوب تیمی را تحویل قطبی داد و نتیجه کارهاشم اول فصل معلومه.
و یک خوبی سرمربی شدن استیلی اینه که تیم کمتر دچار حاشیه میشه
موقع انتخاب سر مربی تیم ملی من خیلی دوست داشتم قطبی بشه هم تیم ملی یک سرو سامانی میگرفت و هم پرسپولیس راحت تر قهرمان میشد
ولییییییییییییییییییییییی یییییییییییییییییی.............. ...
شاید، فوتبال ایران ظرفیت قطبی را نداشت
افشین قطبی که با فراز و نشیب های فراوان بالاخره توانست پرسپولیس را قهرمان باشگاه های ایران کند و همه در فکر خود سال خوبی را برای پرسپولیس در جام باشگاه های آسیا با قطبی دیده بودند، اما به یکباره ورق برگشت و ناگهان این مربی با دانش تصمیم به جدایی گرفت.
البته کسی نمی داند که دلایل اصلی جدایی قطبی چه بود چه شد ولی چیزی که مهم بود عدم توانایی و ظرفیت فوتبال ایران در نگه داشتن یک مربی بزرگ بود که بسیاری از مربیان ما در طول یک فصل چیزهای زیادی از او آموختند. قطبی که در طول 10ماه حضورش در پرسپولیس تحولات بسیارعظیمی در این باشگاه انجام داد و حتی این تیم را بعد از شش سال قهرمان لیگ کرد، امروز به جایی رسیده است که می گوید مطمئنم اگر بمانم در فوتبال ایران به مشکل خواهم خورد. حال باید دید که چه مسائلی باعث شده این تفکر در قطبی ایجاد شود.
جلال حسيني و محمد منصوري با كاشاني مذاكره كردند
در پي مذاكرات متعدد پس از چند بازيكن كه در روزهاي قبل حضورشان در پرسپوليس قطعي شد، سيدجلال حسيني و محمد منصوري براي دومين بار با حبيب كاشاني مذاكره كردند.
مديرعامل اين تيم قصد دارد پس از انتخاب سرمربي، با اين بازيكنان پاي ميز مذاكره نهايي بنشيند.