این پورت L2TP برای من بسته شده. ارور 809 میده. برای شما هم بسته شده؟
فکر کنم شاتل بسته.:31:
Printable View
این پورت L2TP برای من بسته شده. ارور 809 میده. برای شما هم بسته شده؟
فکر کنم شاتل بسته.:31:
عزیز من شما چرا ناراحت میشی؟....خوب خودم هم یه زمانی شاتل داشتم استفاده میکردمنقل قول:
(فکر کنم شما متوجه نشده باشی ....من شاتل رو به یه GHATER تشبیه کردم نه کاربرانش رو)
من نه به کسی فحش دادم نه توهین کردم....این یه تشبیه بود بیشتر برای خنده.... اگه هم قرار باشه کسی ناراحت بشه اون شاتله که داره سر ملت این مسخره بازیها رو در میاره نه کاربرانش که یکی خودم بودم
این رو از تعداد تشکر های پست قبلیم میتونستی متوجه بشی
همچین میگین توهین آدم فکر میکنه شما صاحب شاتل هستید...یا حداقل از کارکنانش هستی
به هر حال نظر من اینه که شما هم مثل خیلی های دیگه از این شرکت بکشین بیرون و تحریمش کنین
همونطور که خودتون اشاره کردین خوبی ISP های دیگه اینه که به خاطر جذب مشتری کیفیت خدماتشون رو میبرن بالا
هرچند این تحریمها خیلی فایده ای نداره چون شاتل مشتریهای خودشو باز با دروغ و کلک پیدا میکنه (مثل همین ادعای قابلیت دانلود رایگان شبانه که در اصل نمیشه هیچی دانلود کرد)
تشبیهات رو خیلی خوب و ساده باید توضیح بدی !نقل قول:
زیادی کنایه آمیز کنی خیلی از کاربرها متوجه نمیشن و فکر می کنن داری بهشون فحش میدی !
خیلی ها هم متوجه میشن ولی خوب همه تو یک سطح نیستن دیگه !
شاتل مشهد جدیدا به چند روزیه روی 4 مگ رفتهنقل قول:
سلام یه نفر میتونه یه تست سرعت از speedtest بزاره؟ از سرورهای داخل نباشه لطفا.
بیا مال همین الان با سرور آلمان سرویس اکونقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرویس اکو 128 سرور پاریسنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر میکنم حق با شماستنقل قول:
به هر حال دخترا و پسرا روحیاتشون با هم فرق میکنه!
نقل قول:
واژه ای که به کار بردید برآزنده خودتون بود
ما هم فهمیدیم منظور اینه که ساعت یک بامداد پهنای باندش افت کرده
ما چی کار کنیم که اینقدر بی کار نیستیم بشینیم شبا دانلود کنیم ؟؟؟
من روزا از اینترنت استفاده می کنم و کارای مهمتری دارم به خاطر همینه که قسمت شبانه دانلودش برام مهم نبود.
ضمنا
هر دانشمندی می دونه که همه دوست دارن ترافیک رایگان رو استفاده کنن و حتی بعضیا سیستمشون رو schedule میکنن که راس ساعت یک روشن بشه و تا هشت صبح دانلود کنه بعد خاموش بشه
ظاهرا اینجا یه سری آدما صفاتی که لایق خودشونه به بقیه نسبت می دن و مدیری هم به این تالار نظارت نداره
آقا من عذرخواهی میکنم... ولی خودتون در نظر بگیرید، فرض کن من به شما بگم مثلا من کولر رو روشن کنم، فیوز برق بترکه، بعد شما بیاید بگید عجب قدرتی داشت... فیوز رو ترکوند. اگر نمی گفتید 500 (که نیست) اون دوستمون هم مثل ندید بدیدا نمیومد دو تا اسپم بندازه پشت سرتون.نقل قول:
هیچ کس شک نداره که شاتل سرعت روزانهی خوبی داره، الان همه بحثشون روی کیفیت سرعت شبانه اس. بقیه ی عزیزان هم مثل من از دست این افتضاح شاتل عصبانی هستن و وقتی کامنت شما رو می بینن منظور بد میگیرن. :13: