سلام دوستان
يه سوال داشتم از هر استان كه دفترچه پست بشه الزاما توي همون استان براي يگان تقسيم انجام ميشه يا نه؟
خيلي ممنون
Printable View
سلام دوستان
يه سوال داشتم از هر استان كه دفترچه پست بشه الزاما توي همون استان براي يگان تقسيم انجام ميشه يا نه؟
خيلي ممنون
درود نخیر در سطح کشور پخش می شویمنقل قول:
خيلي ممنون از توجهت
پس يعني هيچي فرقي نداره از چه استاني دفترچه ارسال بشه
Sent from my iPad using Tapatalk
سلام ,
سرباز معلم پذیرفته شدم , 51 روز تکمیلی بسیج دارم آیا آموزشی معاف میشم؟
بعد اینکه باید تاییدیه از سپاه بگیرم ؟ ( کارتشو دارم )
درود بر شمانقل قول:
بچه های کرج که درخواست فرستادن به کرمانشاه مناطق شمالی کشور شیراز و... برای دوره آموزشی اعزام شدن پس به نظر نمیاد تفاوتی وجود داشته باشه
دوستان حداکثر چند ماه میشه تاریخ اعزام رو تمدید کرد؟ به چه بهانه هایی میشه تمدید کرد؟ اصلا امکانش وجود داره که حدودا 3 یا 4 ماه تاریخ اعزام رو تمدید کرد؟
دوستان کسی آدرس ستاد کل رو داره؟؟ لطفا بگین اگه بخواهم با مترو برم چیکار کنم؟نقل قول:
یه سوال دیگه:
من برای شهر خودم از یه پادگان که زیر نظر ستاد کل بوده پذیرش گرفتم و از تهران منتقل میشم به شهر خودم. حالا همون روز برگه انتقالی میدن بهم یا چند روز طول میکشه؟؟
اگه قرار باشه طول بکشه، با توجه به اینکه پنجشنبه باید خودم رو معرفی کنم اونجا نگه میدارن من رو یا میفرستن خونه میگن شنبه بیا؟؟
سلام. تاریخ اعزام من اول شهریور هست و به احتمال زیاد سپاه ولی مکانشو نمیدونم. حالا
1) اگه موقع اعزام موهامو با شماره 8 یا 10 بزنم به جای 4 ایرادی داره؟
2) در طول دو ماه آموزشی به غیر از همون دفعه اول بازم موهارو باید کوتاه کرد؟
مدارک برای کسری بسیج رو قبل از ارسال دفنرچه باید گرفت و ارسال کرد ، یا بعدش ؟ کلا چجوریه ؟
سلام دوستان