دوستان کی کلا از طریق پارتی امریه وزارت نفت گرفته لطفا مارجرا گرفتن امریه رو از همون اول تا آخر برای من توضیح بده تا من بتونم درست تر قدم بر دارم
متشکر دوستان
Printable View
دوستان کی کلا از طریق پارتی امریه وزارت نفت گرفته لطفا مارجرا گرفتن امریه رو از همون اول تا آخر برای من توضیح بده تا من بتونم درست تر قدم بر دارم
متشکر دوستان
تاریخ اعزام فرمول ثابتی نداره و کاملا بستگی به این داره که چه زمانی درخواست بدید. گاهی اوقات هم سیستمشون برای تمدید و تعجیل بستست و باید اجبارا در یه تاریخی اعزام شید.نقل قول:
برای کنکور هم اگر کارت نشون بدید به یگان، به شما مرخصی میدن (قانونا هم باید مرخصی بدن).
توی پدافند سمنان که به افرادی که کنکور داشتن مرخصی میدادن. احتمال خیلی زیاد جاهای دیگه هم اینجوری باشه.نقل قول:
معمولا تمدید کردن راحتتر از تعجیل دادنه.
سلام....خسته نباشین!!ی سوال داشتم
میخواستم بدونم این پادگان شهید سرلشگر ابوالفضل شبان پرندک چطور جایی هستش؟؟
چون من یگانم افتاده اونجا...ستوان سوم شدم....رسته مکانیک و الکترومکانیک!!
سلامنقل قول:
والا من فکر میکردم معافیم جور میشه که نشد. درخواست تمدید که کردم از اول شهریور افتاد واسه اول دی.
رفتم پلیس +10 و اونجا درخواست تمدید دادم کار خاصی فکر نکنم بخواد. واسه تمدید دلیل خیلی مهمی نمیخوان ولی دلیلش رو میپرسن. فکر کنم تمدید دفعه اول رو راحت انجام میدن و سخت نمیگیرن
سلام دوستان.
اموزی بودم عجب شیر امریه برای یگان خدمتیم خورده 123 تکاوری ابشناسان پرندک رسته امور مالی به دلیل داشتن لیسانس حسابداری.
چه جور جایی هست اونجا ایا روز برگ میشم.پنج شنبه و جمعه ها تعطیل هست؟
اگر میشه راهنمایی کنید اگر تجربه اونجارو دارید
کسی نیست جوابمو بده؟؟؟؟نقل قول:
اقا کسی منو راهنمایی نمیکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:سلامنقل قول:
یه سرچ کنین تو صفحات قبل نوشتن دوستان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدمت تو پلیس راه چطوره؟ فردا باید خودم رو معرفی کنم گفت تقسیمات هم همونجا مشخص میشه. امروز که روز تقسیم بود یه ستوان ۱اومد یه تور انداخت ۷تا سرباز گرفت.بیش تر هم تاکیدش روی رشته کامپیوتر بود.چی فکر می کردم چی شد. اخلاق هم که اکثرا نداشتن کادری هاشون.گفت ساک ها تون رو ببندید با وسایل کامل فردا ساعت ۸ ستاد باشید
نظرتون چیه؟:n03: