اگه شاتل پشتیبانی قوی داره و مشتری های اغلب (بلانسبت) خنگ رو جمع میکنه... که خیلیاشون اصلا نمیدونن چجوری اینترنت شبانه رو استفاده کنن، آسیاتک برعکسه... پشتیبانیش با یه بچه که نمیتونه قنداق خودشو عوض کنه مقایسه میشه!!! هیچی نمیدونن! البته این از یه لحاظ خوبه، اگر نمایندگی شهرتون نوب باشه، راحت میتونی کار خودتو راه بندازی!!!نقل قول:
مثلا من راحت رفتم با سیستم نمایندگی 3-4 تا تست سرعت و پینگ و ... گرفتم. به یارو گفتم پینگ به گوگل چطوره؟ فکش موند باز!!! (کم بود بره دسته بیاره پینگ پنگ بزنیم :27:)، گفت خودت بیا چک کن! منم راحت رفتم پشت سیستمش هر تستی خواستم انجام دادم. دیگه راحت شدم از دست خالی بندی های کارشناس های فروش!
نمایندگی شاتل:
از در وارد نشده!
کارشناس فروش: بفرماییــــــــــــــن! (با حالت بلندی)
من :18: قلبم!
کارشناس فروش: بفرمایین!!!!
نشستم روی صندلی: میخواستم تعرفه ی سرویس ها رو ببینم چجوریه. :46:
کارشناس فروش: شاتل بهترین سرویس ها رو داره!! سرعتش عالیه، قیمتش مناسبه (هیچ حرفی از اینترنت شبانه نیست)!
من: (:9: تو دلم: چقدر فک زد یارو)... همه ی اینارو میدونم... تعرفه اش چجوریه؟
کارشناس: یه برگه درمیاره، ایناس چندماهه هم ببرید تخفیف میگیرید.
من: سرعت شبانه چجوریه؟ آخه پارس سرعت رو نصفه میداد.
کارشناس: :25: ببینید سرعت شبانه، بدلیل دانلود همه ی کاربرا کم میشه و شما هم به نسبت سرعت میگیرید.
من: خوب حالا یه ماه می بندیم ببینیم چی میشه.
و اینجور بود که من تو دام شاتل افتادم.
دوست بدبختم، خودش تکی رفته بود شکایت از شاتل تهران، لوش دادن! :41: رهگیریش کردن تا اینجا، اینترنتش هم قطع کردن!!! شاتل مبارک... دیکتاتور :27:
---------- Post added at 02:53 PM ---------- Previous post was at 02:49 PM ----------
ما منتظر اخبار از شما بودیم، جوادی جون... :46:نقل قول: