اتوماتیک میره رو شبانه . سرعت شبانه هم بستگی به شانس و منطقت داره اگه خیلی خوب باشه همین 900 تا 1مگ رو میگیرینقل قول:
Printable View
اتوماتیک میره رو شبانه . سرعت شبانه هم بستگی به شانس و منطقت داره اگه خیلی خوب باشه همین 900 تا 1مگ رو میگیرینقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز حرفت برام سنده اما لطفا دوستانه دیگه هم تایید کنند تا مطمئن شم. از این isp ها هر چیزی ممکنه. یهو دیدی ما بد شانسی آوردیم :n26:
رفقا من از مخابرات بابت ترافیک دزدی شکایت کردم ولی رسیدگی نکردن.(تو سامانه 195) حالا جا دیگه ای هم میتونم شکایت کنم؟ (تو صفحه ی وزیرم گفتم)
اگر می خوایید در سامانه 195 شکایت کنید باید شواهد داشته باشید که مثلا نشون بده شما شنبه 100مگ مصرف کردی مخابرات 500مگ از شما کم کرده این کار هم شما باید با نرم افزارهای مانیتوریگ انجام بدی و ازش عکس بگیری و ضمیمه شکایتت کنینقل قول:
سرعت من که با 2 مگ روی 100 تاست البته منطقه ما تازه پهنای باند اضافه کرده و مشکل نداره بلکه خود پارس انلاین محدود کرده به لطف بعض دوستان:n21:نقل قول:
یه سوال من واسه یه شرکتی اینترنت از پارس آنلاین گرفتم . ترافیک محدوده.دانلود شبانش رایگانه؟ از ساعت چند تا چند؟ بهشون بگم شبی چقدر دانلود بزارن محدود نشن؟
اقا من مدرکم ضمیه کردم.یکی مقدار ترافیکی که از 8 مرداد مصرف شده که برابر 2g بوده یکی مقداری که شارز کردم که 9 گیگ بوده و یکی مقدار شارز الانم که 650 مگه به نظرتون به شکایتم رسیدگی میشه؟ اگه بشه نهایتن چند روز طول میکشه؟نقل قول:
سلام.دوستان.من الان نزدیکه 6 ماهه پارس آنلاین هستم ولی از سرعت شبانه راضی نیستم.خیلی دوست دارم یک آماری داشته باشیم ببینم بقیه جاها چطوره.لطفا هر کسی اسم شهر و مرکز مخابراتی و سرعت شبانه مال خودشو بنویسه ببینیم کدوم شهر و مرکز مخابراتی از همه بهتره و کدوم بدتر؟ من از خودم شروع میکنم:
نیشابور.مرکز دهقان.اکانت 2 مگابایت.میانگین سرعت شبانه 180 کیلو بایت بر ثانیه.ممنون میشم بقیه کاربر ها هم همکاری کنند.
Sent from my ZP900 using Tapatalk
واقعا چه وعضشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دیگه بی پدرا شورشو دراوردن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیز جان میزان مصرفی که خودتون هم اندازه گیری کردید با نرم افزار حتماً لازمه که این اختلافه مشخص بشهنقل قول:
بستگی به پاسخگویی مخابرات داره
ولی شرکت ماکزیمم تا 2هفته باید پاسخ شکایت شما رو بده
ولی حتما 2 روز یکبار از سایت 195 شکایتتو پیگیری کن ببین جوا برات ثبت کردن یا نه