برای خنده رفتم فروم شاتل دیدم هنوز از محدودیت شبانه حرف میزنند ... :n02:
Printable View
برای خنده رفتم فروم شاتل دیدم هنوز از محدودیت شبانه حرف میزنند ... :n02:
سلام[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا من یه مشکلی دارموقتی میخوام با pc کاننکت بشم اینترنت چراغ اینترنت مودم خاموش میشه بعد چند ثانیه دوباره روشن میشه . وقتی کابل LAN از مودم جدا میکنم دیگه قعط نمیشه ولی وقتی LAN وصل میکنم قعط میشه با 2 تا مودم هم تست کردم ولی بازم فایده نداشته. همه کابل رو هم عوض کردم ولی تغیری نکرده.. وقتی هم زنگ میزنم پشتیبانی اینترنتم جز چرتو پرت هیچی نمیگن الان 3 روزه این مشکلو دارم[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!
موندم چرا جدیدا هر چی اتفاقات ناجوره واسه من میفته و البته فقط در ضمینه اینترنت
اون روز دیدم تعدادی کارگر مخابرات دارن جعبه های مخابراتی تو کوچه رو انگل میکنن و منم داشتم میرفتم سره کار و به خودم گفتم خدایا فقط خط من خراب نکنن . شب امدم که بیشنم پای سیستم دیدم بله اتفاق که نباید بیفته افتاد و نویز رو خط داریم وحشتناک
خلاصه 1 هفته سره این حرکت و زنگ زدن به پشتبانی و انتظارهای طولانی تا اینکه پارس انلاین جوابش این بود مشکلی نداره میتونین تخلیه پورت کنین
خلاصه منم گفتم یه سر برم مخابرات و وقتی گفتم از شرکت خصوصی اینترنت دارم و خطم نویز داره کلان گفتن برو کاری نمیتونیم برات منم که نا امید داشتم بر میگشتم رفتم پیش یکی از این کارگراشون که تو خیابون سیم هام رو انگول میکنن گفتم بیا شیرنیت محفوظه این خط ما رو راه بنداز و خلاصه طرف همان روز بعد از ظهر امدو با دستکاری کردن سیم ها دره خونه مشکلو حل کرد و وقتی رفتم تو مودم دیدم نویز کاملا درست شده ولی حالا مشکل جدید اینه از 8.8.8.8 پینگ میگرم 3 خط در میان timeout
خلاصه دوباره زنگ بزن پشتبانی و جواب سر بالا
الانم رفتم یه شکایت تو سایت سازمان نظارت نوشتم و شنبه هم پورت رو تخلیه میکنم.
1 ماه 50 تومان پول ADSL دادم و حدود 29 هزار تومان پول موبایل 50 تومان هزینه رشوه و خلاصه با این 129 تومان ما نتونیستم 1 روز این پارس انلاین استفاده کنیم .
مشکل دیگه راجب پشتبانی پارس انلاین هم بگم . بار ها شده زنگ زدم میگه شما نفر 30ام هستی و 20 دقیقه میگذره میگه شما نفره سوم هستی و رو این سوم قشنگ قفل میکنه
نکته جالب دیگه هر موقعه پشتبانی زنگ میزنی من احساسم طوری بوده اون اقا یا خانومی که اونجا نشسته اصلا چیزی نمیفهمه و سوالات و جواب هارو از یه برگه داره میگه
مثلا : مارک مودم جیه ؟ کارت شبکتون چیه ؟ با مودم دیگه تست کردین ؟ از سره خط تست کردین ؟
در صورتی که به همان پشتیبان دیروز حرف زدی و مشکلات و این سوالات رو جواب دادی
میگن نویز داری بابا کجاش نویز داره این خط ؟ حالا من 2MB گرفتم گذاشتن روی این حالت بازم رازی ام ولی اینا دارن چرت میگن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه شکایت به نمیدونم به کی کنم . خدایا تو سال 2014 با این همه پیشرفت علم ما هنوز ابتدایی ترین مشکلات رو تو دیار داریم و سرمون رو با چیزایی گرم کردیم که هیچ نفعی هم اخر نداره (دیونه شدم رفت :n19:
با شماره adsl ثبت نام کردم گفتم روز آخری همه امتیاز هام خرج کنم بره مثل اینکه این پارس نمی زاره روز آخریه هم خاطره خوشی ازش داشته باشیمنقل قول:
دوستان مگه نگفتند که پورت اینترنت 128 به بالا رو روی 9 و 8 مگ میبندن ؟ من 256 حجم 10 گیگ گرفتم
این تست :
اعداد به شدت متفاوت میاد.
تست دوم :
بالای 4 5 مگ نمیره.
چی کار کنم ؟ پشتیبانی هم زنگ میزنم میگه از پل دانلود یه فایل بگیر سرعت دانلود میره رو 1 مگ :n29: از سایت های دیگه فایل دانلود می کنم سرعت روی 700 بایته ! :n29: چند بار دیگه هم زنگ زدم رو نفر 2 3 که رسیدم قطع می شه. :n29: الان هم شارژ پولیم تموم شد :n02:
این تست از یه سایت که اکانتش هم VIP هست و رایگان نیست :
چی کار کنم ؟4 ماه پیش سرویس محدود داشتم 512، مثله هلو دانلود می کردم.
علي عكس از استاتوس مودمت بذار
استاتوس مودم چیه ؟ :n02:
حدا ازشون نگذره!!! 6 گیگ حجم منو خوردن یه آبم روش!
مال همون قضیه 21 مرداد که توی تایم رایگان از حجم کم کرده بودن... 3بار زنگ زدم، بار سوم بهم میگه 18 ساعت مودم روشن بوده و تا ساعت 9:30 دانلود دانلود ادامه داشته!!!!!
درصورتی که سیستم حودش 6:50 خاموش میشه!
به 195 شکایت کنم؟؟؟
حتما شکایت کن!نقل قول:
توی تنظیمات مودم ( 192.168.1.1 ) که میری یه جاییشه rate و snr و ... رو زدهنقل قول:
استاتوس مودم چیه ؟:n02:
الان زنگ زدم به پشتیبانی پارس آنلاین. کلی بحث کردم آخرش هم طبق معمول گفتند از پل دانلود یه فایل بگیر ! سرعت رو 900 بود ولی هر سایت دیگه ای رو تست می کردم تا 2 ثانیه اول سرعت رو 200 بود بعد میومد رو 700 بایت :n29:
نمیدونم چرا نمی گن از سایر سایت های بزرگ دانلود (که خودتون بهتر از من میشناسید) تست بگیرم ! :n29: ( البته واقعیش اینه که دلیلش رو میدونم :n02: )
گفتند مودم رو ریست کن بعدش سرعت رفت رو 120 کیلوبایت، و گفتند که ما داریم سرعت درستی به شما میدیم و حتی بیشتر از حد معمول :n29: گفتم شما دارید چند برابر قیمت معمول پول میگیرید بعد هم باید سرعت بالا تر بدید ! به هر حال زیر بار نرفتن و من به فکر تعویض سرویس افتادم که تو اولین فرصت برم شاتل که به طرز معجزه آسایی از آسمون نوری اومد و وارد مودم شد و سرعت رفت روی 800 900 :n02: ( فکر کنم دسته خودشونه، این کار رو می کنن که ببینن مشتری بی چاره سر در میاره یا نه، اگر زنگ زدن به پشتیبانی که سرعت رو درست می کنن اگرم نه که همون سرعت رو میزارن.)
دوستان سرعت دانلود شبانه تا چندم میره ؟ قشنگ 200 300 میره ؟
ساعت 2 صبح مودم رو ریست کنم تا بره رو دانلود رایگان یا همینجوری اتوماتیک اوکی میشه ؟
محتوای مخفی: یه داستان مشابه