سلام
سرعت دانلود و آپلود ADSL office 2048 شاتل چنده؟
Printable View
سلام
سرعت دانلود و آپلود ADSL office 2048 شاتل چنده؟
نتایج سرویس Art3 با Downstream بالای 1148 :
سرعت دانلود هم نهایتا 30Kb/s !
برای من هم همین ایمیا اومده ، و این کاملا مشخص هستش که از سمت مخابرات این مشکلات به وجود اومدهنقل قول:
__________________________________________________ ___نقل قول:
شما گویا کلا با شاتل مشکل داری! حالا نمی دونم چه هیزم تری به شما فروخته که اینطوری شدی !! ولی خود من سه سال هستش که عضو شاتل هستم و هیچ وقت مشکلی نداشتم ، سرعت مناسب ، کیفیت خوب سرویس ، پشتیبانی قوی ، حالا بعضی اوقات که از سمت مخابرات مشکلی بوده که سراسری بوده ولی در کل طی این سه سال من از شاتل راضی هستم
شما خیلی خوبینقل قول:
شما اصلاً مشکوک نیستی
ما هم خیلی بدیم که شاتل بزور سرویسمان را تنزل داد بعد هم جمع آوری نکــرد.
آره ما بدیم.
نه خیر من با شاتل مشکلی ندارم و این شاتل هست که داری کم فروشی میکنهنقل قول:
من خودم 5 سال مشترک شاتل بودم و هر سال بدتر از پارسال ...
بازم سر و کله دوستان پشتیبانی با تعداد انگشت شمار و تاریخ عضویت قدیمی پیدا شد!:27::31:
با دروودنقل قول:
شوربختانه شرکت شاتل،کم فروشی می کند،پهنای باند د ز د ی می کند،و سیاست های نادرستی که در برابر کاربران ایرانی به کار می گیرد سبب شده تا خیلی از کاربران از این شرکت خوشدل نباشند.
کیفیت خوب شاتل را من منکر نمی شوم اما باید دانست که در کنار این کیفیت خوب،محدود سازی های بیش از اندزه و نادرست شرکت می باشد
______________________________________نقل قول:
من همیشه به این اصل اعتقاد دارم که وقتی آدم از چیزی خوشش نمیاد دلیلی نداره که دیگران هم از اون خوششون نیاد ، شما از سرویس شاتل ناراضی هستی می تونی از یه ISP دیگه خدمات بگیری .
این واقعا خیلی سادست!!
ولی متاسفانه ...
_______________________________________________نقل قول:
UpstreamSNR(db) 34 = سیگنال خط شما در upload هستش (این عدد در بهترین شرایط باید نزدیک به 30 باشه و هرچی پایین تر باشه سیگنال خط شما کمتر هستش )
DownstreamSNR(db) 29.8 = سیگنال خط شما در Download هستش (این عدد در بهترین شرایط باید نزدیک به 30 باشه و هرچی پایین تر باشه سیگنال خط شما کمتر هستش )
UpstreamAttenuation(db) 13.8 = نویز خط شما هستش (هرچی کمتر بهتر)
DownstreamAttenuation(db) 28.5 = نویز خط شما هستش(هرچی کمتر بهتر)
Downstream (kbps) 2216 = سرعت up شدن مودم شما در دانلود
Upstream (kbps) 279 = سرعت up شدن مودم شما در آپلود
این شرایط الان روی خط شما کاملا ایده ال هستش و روی 2MG سرعتتون آپ شده
موفق باشید
---------- Post added at 09:53 PM ---------- Previous post was at 09:49 PM ----------
_________________________________________نقل قول:
OutputPower = میزان جریان ولتاژ برقی هست که از DSLAM به مودم شما ارسال میشه و تنظیمات خاص خودش با توجه به نوع خط شما داره ولی در کل پارامترهای SNR (سیگنال) و Attenuation (نویز) مهمتر هستند.
موفق باشید
ecoنقل قول:
هست !