خط شما کلا ۲مک بسته شده و بنظر چاره ای جز تغییر سرویس به سرویس های دیگه نداشته باشین.نقل قول:
با پشتیبانی تماس بگیرین ببینین امکانش هست داون استریم بالاتر ببندن با سرویس فعلی شما.
فرستاده شده از MI 4Wِ من با Tapatalk
Printable View
خط شما کلا ۲مک بسته شده و بنظر چاره ای جز تغییر سرویس به سرویس های دیگه نداشته باشین.نقل قول:
با پشتیبانی تماس بگیرین ببینین امکانش هست داون استریم بالاتر ببندن با سرویس فعلی شما.
فرستاده شده از MI 4Wِ من با Tapatalk
گیگ باکس ها رو هم عوض کردن 240 گیگ قبلا 65 تومن بود الان 150 گیگ رو میده 85 تومن
الان یک گیگ باکس گذاشته 1 ترا 40 تومن اینو میخرم دیگه مرخص میشم از خدمت اسیاتک
اینترنت چرا اینقدر گرون شده:n04: قبلا آسیاتک ماهی 50 تومن برای سرویس خاص حالا همون سرویس شده 67 تومن یعنی دقیقا 33 درصد افزایش قیمت:n04:چه خبره.سرویس دهنده دیگه ای هم نیست تغییر بدیم بهش.
وضعیت الان دوستان شده وضعیت یک ماه پیش ما که شاتل بودیم یهو حجم ها رو نصف و قیمتا رو افزایش داد ...
با توجه به تغییر قیمتها و نیاز خودم از اسیاتک بعد از تموم شدن شش ماه جشنواره جمع کردم مقصد های وب . (مشابه همون سرویسی که رو اسیاتک داشتم)
سرویس های ویژه
سرعت ثابت16Mbps
ترافیک ماهیانه (FUP)
53 گیگابایت ترافیک بینالملل
(معادل ۱۰۶ گیگابایت ترافیک داخلی)
۶ ماهه
قیمت کل ۲۴۰,۰۰۰ تومان
تا اینجا جمع آوری از آسیاتک یکروزه انجام شد با درخواست از طریق پنل یک روز زودتر از اتمام سرویس و تایید تلفنی در روز پایان سرویس.:n16:
در تاپیک های وب کیفیت و بقیه موارد رو بعد از رانژه شدن خط اعلام می کنم .
داداش این چیزا دیگه نباید تو ایران برای کسی تعجب داشته باشه . اگر غیر این میشد تعجب داشت . این وزیر ارتباطات فقط اوردن که به همه چی گند بزنه و واسه ما توییت کنه که تو جاده بی بنزین موندیم چیکار کنمنقل قول:
کلی از سرویس ها برداشته شده، قیمت ها کلی افزایش داشته، حجم ها کم شده، سرعت ها اسمی شده، چه افتضاحیه ؟؟؟
قیمت ها افزایش وخشتناک پیدا کرده و حجم ها کاهش چه وضعی هر روز بدتر از دیروز!!!
سلام
بچه ها گیت وی آاسیاتک چنده؟
یدونه دارن یا چندتا دارن؟
چرا اینقدر گرون کردن نامردا اتفاقی افتاده تو این چند وقت که ما بی خبر هستیم؟:n13::n13::n13:
قبلا 8 مگ با 1600 گیگ بین الملل گرفتم 310
اما الان 8 مگ با 1200 گیگ بین الملل شده 420
یا
قبلا 8مگ 200 گیگ بین الملل بود 54500
اما الان شده 73500
:n38::n04:
اصلا معموله دارین چیکار می کنین ظاهرا ISP با هم دسته جمعی شروع به کاهش حجم و افزایش قیمت کردن :n27::n27:
عجب جهنمی گیر کردیم دیوونه خونه است خدایا به دادمون برس:n03::n03::n03: