کی گفته حاجی من الان 8 ساله d-link 2640u دارم هنوزم مثل بنز کار میکنه تو بازی پینگ زیر 150 شبی 6-7 گیگ هم راحت باش میگیرمنقل قول:
اصن از d-link بهتر مودم نداریم که با پارس سازگار باشه
Printable View
کی گفته حاجی من الان 8 ساله d-link 2640u دارم هنوزم مثل بنز کار میکنه تو بازی پینگ زیر 150 شبی 6-7 گیگ هم راحت باش میگیرمنقل قول:
اصن از d-link بهتر مودم نداریم که با پارس سازگار باشه
دوستان من یه مشکل دوستان من یه مشکل عجیب دارم چند وقتی هستش اینترنتم وصل شده رو 9 مگ بسته بودن که خطم نمیکشید گفتم بزارن رو 4 که مشکلی نبود فقط مشکل از ساعت 7.45 شب شروع میشد تا اتمام تایم رایگان که snr خط به شدت افت می کرد و خط میومد رو 2 مگ و پایینتر اولش فکر میکردم مشکل شاید از من باشه و اتصالات که اینجور نبود و با توجه به نزدیکی اتاقم به کابلی که مخابرات کشیده کابلو مستقیم آوردم تو اتاقم 30 سانت سیم وصل کردم و زدم به مودم و زنگ زدم پشتیبانی جریانو گفتم گفت مودمو خاموش کن الان خططو با نرم افزار تا مرکز چک میکنم بعد 5 دقیقه گفت فاصلت تا مرکز زیاده 4 کیلومتر هیچ کاریش نمیشه کرد بد گیر دادم گفتم پورتمو عوض کنید گفت کارشناس می فرستیم مرکز از سر خط چک کنه 72 ساعت بعد خبر میدیم امروز صبح خطم دوباره 9 مگ شده بود بعد یکی دو ساعت زنگ زدن میگن خططون چک شده مشکلی نداشته الان رو 2 مگ میزاریم مودمو تا فردا خاموش نکن با نرم افزار داریم تست می کنیم ببینیم قطعی نداشت دوباره 4 قرار میدیم که زنگ زدنو رو 4 قرار دادن
الان تقریبا مشکل اصلی نویزو پیدا کردم ! کابلی که توسط مخابرات کشیده شده نزدیک سیم های تیر برقه که یه مقدار شکم دادن و چون اون ساعت ( 7.45 شب ) چراغ تیر برق روشن میشه snr به شدت افت میکنه میاد رو 5 6 ولی صبح ساعت 6.45 تت چراغای تیر برق خاموش میشن snr میاد رو 11 !!! به 117 زنگ زدم اعلام خرابی کردم بعد نیم ساعت تماس گرفتن یارو با لحن بدی میگه آقا الکی چرا اعلام خرابی میکنی تلفونتون وصله که میگم نویز داره خطم به خاطر نزدیکی به کابل برق میگه به ما چه زنگ بزن 2020 میگم از مخابرات سرویس ندارم میگه به ما چه خداحافظ :n08:
مسیر کابل مخابرات هم یه مقدار عوض کردم و به سیم ها دور کردم ولی فایده نداشت اساتید راه حلی به ذهنتون میرسه انجام بدم ؟؟؟؟؟ :n12:ممنون
این وضعیت الان خط داغون ما
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
mode مودم بذار روی auto خودش انتخاب کنه بهتره
رو auto هست دوست عزیزنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داداش شما فقط تیک adsl2+ رو داشته . وضعیتت بهتر میشهنقل قول:
Sent from my GT-I9300
نقل قول:
4کیلومتر تا مرکز فاصله زیاده واقعا! ولی یه کاری کن من جواب گرفتم snr اومده روی 36
یه خط بخر از مخابرات (50تومنه) بعد ADSL انتقال بده روی اون خط وقتی وصل شد
تجهیزات مخابرات هم تاثیر زیادی داره در نویز
حتی می تونه از کافوی شما هم باشه
درسته فاصله هم زیاد ولی حداقل باید به شما 7مگ رو بده نه 4مگ که قطع هم میشه!
داداش با این توصیفات کار زیادی نمیتونید بکنید فقط از خود مرکز مخابراتی باید بخواید تا درستش کنهنقل قول:
که اگر بخوان میتونن سیگنال رو دستکاری کنن تا بهتر بشه ( یکی از دوستام انقدر شکایت کرد تا درستش کردن )
یا اینکه سبیل یه سیم بان رو چرب کنی تا اتصالات خطت رو توی مسیر و جعبه های مخابراتی چک کنه
فاصله 4 کیلومتر و 600 متر ! این خطم 3 هفته نیست گرفتم یه خط دیگه خونمون داره ولی به اسم یه نفری هست که نیستش و دسترسی به کپی کارت ملی و شناسنامش هم نداریم امکان داره برای اون خط اینترنت بگیرم؟نقل قول:
بله خودمم اینطور فکر میکنم مشکلی که شب ها نویز وحشتناک میاد رو خط رو 100% اطمینان دارم از نزدیکی سیم تیر برق به کابل تلفن هستش ولی مشکل صبح رو نمیدونم:n15:
ممنون
بقیه تیک ها بغیر از adsl2+ رو بردار و ببین نویزت تغییر میکنه یا نه.نقل قول:
Sent from my GT-I9300
مرکز مخابراتی ما که میری جوابتو به زور میدن چه برسه پیگیری کنن الان از طریق سایت بازرسی مخابرات یه شکایت نامه ارسال کردم ببینم شاید پیگیری کردن!نقل قول:
منظور از کابل بان همونی هست که اومد تلفونو وصل کرد؟ شماره اونو دارم زنگ میزنم ببینم کاری می تونه انجام بده ممنون