اقا رضا اگه امدی برای ست انتن ما رو قابل دونستی بگو بیام زیارتت کنیم
Printable View
اقا رضا اگه امدی برای ست انتن ما رو قابل دونستی بگو بیام زیارتت کنیم
سلام. چرا ولی کم است.نقل قول:
سلام.
دوستان عزیز
اینجا تاپیک بحث و بررسی سرویس 3G هست نه مرکز پشتیبانی خدمات سرویس 3G. شرکت Mtn irancell.
هرکسی هم که جواب سوالی رو میده موظف نیست که پاسخگوی دائمی و همیشگی باشه !
لطفا از ارسال سوالات تکراری و مواردی که پاسخی برای اون داده نشده خودداری کنید تا تاپیک از موضوع و بحث اصلی خودش خارج نشه.
+
برای پاک سازی تاپیک سوالات بی پاسخ و تکراری هم پاک میشه تا تاپیک دوباره نظم بگیره!!
مرسی.
شماره همراه را پیغام خصوصی بدهید. بنده کوچکتر ازان هستم که شما منو زیارت کنید.نقل قول:
سلام. مشکل قطعه داریم. برسه زود حل میشود. ممنون از یاد اوری.نقل قول:
سلام. چرا مشکل تصادف و برق گرفتگی است. این سایت روبروی خونه ریس مخابرات زده شده است. تقریبا سفارشی است.نقل قول:
سلام. یوسف اباد کحا/ ادرس دقیق میفرمایید.نقل قول:
آقا رضا خمینی شهر خبری نشد? کدوم مناطق تجهیز شده? rru هم نصب شده?
نه بدون rru است.نقل قول:
سلام. متوجه نشدم. کمی توضیح دهید.نقل قول:
دوستان در پرند و رباط کریم هر گونه مشکل در پوشش یا افت سرعت را گزارش دهید.
ممنون.نقل قول:
کی rru نصب میشه? کدوم مناطق?
به زودی نصب میشود. بلوار جمهوری /اطراف نمازنقل قول:
در اسالم گیلان
تجهیز سایتها شروع شد.
بسیار هم عالی.بهتره یه تاپیک به اسم اقا رضا یا هر عزیز دیگه که ادعا میکنه از عوامل ایرانسل یا همراه اول هستن ایجاد بشه که دوستان سوال جوابشون در اون تاپیک انجام بشهنقل قول:
Sent from my HTC One using Tapatalk
دریاچه چیتگر تهران در انتظار تحولی بزرگ.
عذر می خواهم همراه اول هم مثل ایرانسل تو شیراز 4gاست کجاش وسرعتش. مثل ایرانسله یا بیشتر توشیراز اگر هست مودم مخصوص می خواهد سیم کارتش کجا گیر می اید این شبکه ملی برای شیراز هم اجرا می شود وحداکثر سرعت 4gایرانسل چقدر است ؟
سلام. بله. شیراز برای 4g هراه اول خیلی وقته اماده است. باید سیم کارت 4gیگیرید . نیاز به مودم نیست. گوشی باید 4g باشد. شبکه ملی برای همه استان ها است.و حداکثر سرعت رو همکاران 30 مگ گزارش کردند.نقل قول:
آقا رضا شهر بروجرد کی 3g ایرانسل فعال میشه؟ کلا ایرانسل شهرهای لرستان رو فراموش کرده...
سلام. تقریبا حق با شما است. بروجرد تجهیزات ارسال شده و 2 سایت تجهیز شده است. تا اواسط مرداد شاید زودتر میرسد.نقل قول:
در استان هرمزگان چه شهرهای جدیدی تجهیز یا به بهره برداری میرسند ؟؟
سلام رضا جان
عرضم خدمتت چند وقت در مورد سمنان پرسیدم گفتید انشالا خرداد و تیر اما اصلا تفاوت خاصی احساس نمیشه .برنامه بروزرسانی اعلام میفرمایید ایشالا تا پایان شهریور اتفاق خاصی میفته یا خیر؟
ضمنا منطقه ما شهرک کوهستان یا روزیه است این منطقه اگر اعلام کنید نوع آنت ها نسل سه هست یا چهار خیلی ممنون میشم.
سرعت وبگردی 4G جدیدا بهتر نشده؟من بسته ندارم تست نکردم
برای بنده هم جای تعجبه که برخی ادعا دارند از تمام اپراتورهای کشور مطلع هستند و جزییات آخرین تغییرها در سرتاسر ایران را هم میدانند،و جالب تر سوالات دوستان و انتظار پاسخ و حتی دادن آدرس محل سکونت برای تجهیز،دوستان سایت رسمی و مرکز پشتیبانی هر اپراتور مطمئن ترین جا برای اطلاع از اخبار آن اپراتور است.نقل قول:
اپراتور همش. میگه ایمیل بده ایمیلم. میدی جواب نمیدهنقل قول:
انتن ایرانسل یا همراه اول؟
اقا رضا انتن جدید در حال نصبنقل قول:
عریز جان، آقا رضا که میفرمایید :
امروز بناست به مرحله دوم فیلترینگ وارد بشیم.
من فکر میکنم اینطور نباشه. چون قراره امشب ساعت 12 شب ساعت جهانی 1 ثانیه به جلو کشیده بشه(گفته میشود ساعت جهانی از ساعت اتمی 1 ثانیه عقب افتاده)به همین علت احتمال زیاد تمام کامپیوترها و مخصوصاً اینترنت به شدت به مختل میخورده.
XPERIA Z3+
محتوای مخفی: 3g
آقا رضا سلام-خسته نباشید.من یکی دو ماه پیش با گوشی اکسپریا زد در ساعات 2 شب به بعد سرعت دانلودم حدود 500 کیلوبایت تا 2 مگ بود اما الان گوشی huawei honor 4c گرفتم اما سرعت دانلودم بین 30 تا 300 کلوبایت هستش.منطقه مون هم رشت-پل جانبازان-کوچه شهید افضلی هستیم.میخواستم بپرسم اگه میشه علتش رو بهم بگین.
در بابلسر که شهر توریستی هست.چرا اینقدر شعیف عمل شده.سیگنال 3g خونم هسست روی 30 درصد و هی میپره بین 3g و eنقل قول:
جناب رضا تجهیز جدید سایتها در خوزستان کی شروع میشه و چه شهرهایی؟
Sent from my HUAWEI Y550-L02 using Tapatalk
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [IMG][IMG][/IMG][/IMG]
یوسف اباد خ سید جمال الدین اسد ابادی خ ۳۰نقل قول:
آنتن ایرانسل شهرک رکن آبا شیراز یک ماه پیش تجهیز شده بود ولی روشننشده بود چند روز پیش اومدن اون تجهیزات رو برداستن و تجهیزات جدید نصب کردن و الان دو سری تجهیزات رو این آنتن وصل هست و رایتل از 3 روز پیش اینجا 3g شده نه ایرانسل فکر کنم این bts مشاع ایرانسل و رایتل شده شماگفته بودید تا اواسط تیر ابنجا ایرانسل 3g میشه ولی هنوز ایرانسل تجهیز نکرده.کی ایرانسل اینجا رو تجهیز میکنه؟نقل قول:
سلام بر شما ، آقا رضا میدونید این قسمت به آدرس زیر ومشکلش چیه و کی نسل سوم درست میشه که حتی پوشش نسل دوم داخل ساختمان هم در حد منفی 100 دسی بل و 110 هست و اصلا نسل سوم همراه اول هم که وجود نداره تا فاصله زیادینقل قول:
بلوارکشاورز بعداز فلسطین خیابان سعید کوچه پرویز
آنتن دهی اینجا خیلی بده من در یکسال گذشته چهاربار به 9990 زنگ زدم ولی بدتر هم شد اتفاقا
نمی دونم البته شما از این چیزا اطلاع دارید یا نه
Sent from my LG-D690 using Tapatalk
ببخشید اقا رضا تماس تصویری مشکل شرعی وقانونیش حل نشد دیگه اینقدر یرنامه جایگزین دارد که اینها وصلش نمی کنند؟!!!!!
سرعت دانلود از دیروز بهتر شده ولی اپلود پایین امده چرا اپلود سرعت کم شده است ؟بخصوص برای 4gایرانسل من با مودمش چک کردم توشیراز.
اخه ببینید خرمشهر شهر کوچیکیه و مردمش هم از این چیزا کلا بی اطلاعننقل قول:
فکر کنم کلا دو سه نفر تا حالا برای تعویض سیمکارت تو خرنشهر اقدام کرده باشن
الانم وقتی به شبکه 4g وصل میشم کلا هیچ دیتایی رد و بدل نمیشه نه اینکه پهنای باند کم باشه
رضا جان الان برای Usim شیراز همراه اول چه باید کرد؟!(!) تهران رفتیم که نداد بهمون....