پیدا کردید به منم بگید [emoji1]نقل قول:
Sent from my SM-G920I using Tapatalk
Printable View
پیدا کردید به منم بگید [emoji1]نقل قول:
Sent from my SM-G920I using Tapatalk
نقل قول:جالبه خودت جواب پست قبلی و کنجکاوی ات را دادی :n02:نقل قول:
چرا تخلیه نمیکنن چون جای بهتری سراغ ندارن و نیست طبق گفته خودت
مشخصه خودتم جای بهتری پیدا نکردی که دوباره به تاپیک سر زدی ببینی اگه اوضاع خوب شده دوباره برگردی بای وب :n18: :n02:
قبلا فک می کردم که به خاطر جداسازی ترافیک داخلی و خارحی هست که این قدر سرعت دانلود از سرورای خارجی پایینه . تا نه سرورای داخلی هم سرعت پایین اومده .
یعنی الانه که دارم خودمو فحش میدم که چرا باز گول های وب رو خوردم . تو این جشنواره یلداش تا می تونستم حجم خریدم . گفتیم ارزون شده بخریم :n02: البته می دونستم باز یه جای کارش می لنگه ولی کاچی به از هیچی . بدتر از این هم اینه که تو این منطقه خراب شده بهتر از های وب می ترسم گیرم نیاد. از های وب راحت شم ولی چاله به چاه بیفتم
دیگه با این وضع تا بعد عید باید گیر فشفشه تموم کردن باشم .
سلام. اینجا کسی مرکز سعادتمند تهران های وب داره؟؟؟ میخواستم بدونم پینگ و تک کانکشن چطوره؟؟ یکی از دوستام مرکز پیام نور های وب داره خیلی تعریف میکنه. اکه کسی داره تو مرکز سعادتمند راهنمایی کنه.
سلام. اینجا کسی مرکز سعادتمند تهران های وب داره؟؟؟ میخواستم بدونم پینگ و تک کانکشن چطوره؟؟ یکی از دوستام مرکز پیام نور های وب داره خیلی تعریف میکنه. اکه کسی داره تو مرکز سعادتمند راهنمایی کنه.
سلام، من مرکز سعادتمند هستم حدود ۶ ماه خطم اورده بودن رو ۳ مگابیت از روی ۸ ! الان یه هفتس اومده رو ۶ اما معلوم نیست دوباره چی بشه، یکی از بدترین مراکز مخابراتی سعادتمنده ، منطقه تحت پوشش تا ۴.۵ کیلومتره یعنی کارشناسی نشده هر جا دیدن تلفن نداره از مرکز سیم کشیدن! فقط خونه های اطراف مرکز خطشون کشش داره. های وب هم اینجا هر چند ساعت قطع میشه اما پینگش خوبه اگر پکت لاست نداشته باشه همراش! تک کانکشن اوایل صبح روزهای کاری مثل شنبه یکشنبه خوبه اخر هفته و عصر ها همه روزه افت میکنه.نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
مرسی واسه راهنماییت. من خیابون عباسی هستم. اوب پارس داشتم مکس ریت رو ۲ بود. الان مخابرات دارم مکس ریتم رو ۱۳!!!! نمیدونم های وب بگیرم سرعتم چی میشه؟؟ شما کجا هستی؟؟ مکس ریت خطط چنده؟؟نقل قول:
خواهش میکنم، من همت هستم، پارس چه سرویسی بوده که رو ۲ بوده؟ ازشون خواسته بودین خط بالاتر ببنده ؟ یا اینکه کلا پارس تا ۲ براتون میکشید؟ اما اینترنت مخابرات سعادتمند بد نیست، مکس خط گفتم که دیگه تو بهترین حالت ۶ هستش، های وب تجهیزات جالبی نداره واسه کشش خط اما اگر شما خطت تا ۱۳ جواب داده و های وب هم تا ۱۶ داره شاید خطتون بکشه اما بچه هایی که ۱۶ هم دارن راضی نیست چون ماکزیمم سرعت بهشون نداده.نقل قول:
نه وقتی که پارس داشتم خطم بیشتر از ۲ مگ نمیکشید. الان با مخابرات تا ۱۳ میکشه که رو ۹ بستن. میترسم های وب بگیرم مثل پارس بشه. راستی شما وضعیت ایرانسلت چطوره؟؟ مال من همیشه رو ۵ مگه ولی کل روز و شب این سرعتو میده.نقل قول:
سرویس من رو بعد از 1ماه که تمدیدش نکرده بودم تخلیه نکردن . آخرش زنگ زدم که تخلیه کنین حالا برمیگرده به من میگه اگه نمیخوای اینترنت بگیری چرا تخلیه میکنی؟ بزار باشه واسه خودش :n04:
خلاصه بعد از 2ساعت کلنجار رضایت دادن که تخلیه کنن :n08:
دوباره فرداش یکی دیگه زنگید گفت آقا تخلیه نکن بیا یه سرویس 1 ماهه رایگان میدیم شاید نظرت برگشت :n09:
خداروشکر همین اینترنت ایرانسل کارمو راه میندازه از شر این سرطان خلاص شدم
دوستانی که میخوان بیان های وب اصلا همچین ریسکی نکنن که واقعا آشغاله
فوق العاده بود... :n08:نقل قول:
امکان داره با های وب هم خطتت کم بکشه ، ایرانسل بالای ۲۰ بار کارشناس زنگ زده یکبار اومد خونه قراراه بازم بیاد ، من با پیگیری زیاد از ۵ تا ۵۰ هم اوردم ایرانسل انا الان دوباره کم شده و ۲۰ تا میده ، با هر وزش باد انتن میره! در کل نت خط اونم ایرانسل از لحاظ سرعت خوبه اما گرونه فقط واسه دانلودرها خوبه ولی برای من که میخوام معمولی استفاده کنم یکم گرون در میاد، تنوع بسته هم مزخرفهنقل قول:
خوب یه ماه رایگانو میگرفتی،نقل قول:
یه ماه رایگان میشه 10 هزار تومن. اما این آقا قصد حل مشکلش رو داره. نه جبران 10 هزار تومن.نقل قول:
من هم جاش بودم یه ماه رایگان رو میگرفتم. ولی خوب این کار مشکل رو حل نمیکنه. فقط یه ماه دیگه به اعصاب خوردیات اضافه میکنه.
مشکل آقا زمانی حل میشه که سرویس دهنده سرویسشو اصلاح کنه.
سلام
های وب واقعا دیگه از مسیری که اوایلش داشت خارج شده،بعد از نزدیک 6 سال استفاده از این سرویس دهنده،کم کم به فکر جمع اوری ADSL و یا نقل مکان افتادم.
بای
دوره اشتراکم تموم بشه از شاتل می زنم بیرون...بی پدرا دم ب ساعت سرعتمو پایین میارن...گ ا ی ی دن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میام های وبت ببینم چطوره ی بسته 1ماهه2گیگ می گیرم با فشفه 50گیگی ..ولی مصرفم بالای 80گیگه..از طرفی فشفه تعدادی بگیرم زیاد بیاد می سوزه....بالای 70تومن باس خرج کنم ماهی..این بدی هم داره
بسته های فشفشه متنوع تر بود خوب بود...
حالا موندم چی کنم...الان ماهی 50تومن پول نت می دم
لطفا راهنمایی
سلام اگه بیای های وب و دانلود هم داشته باشی (البته فقط 50 گیگ ماهانه دانلود) باید ماهانه 65000 تومان برای سرویست پول بدی فقط هم 1 انتخاب داری و تنوع سرویسی وجود نداره :n21:نقل قول:
سلام شما چند ستاره ای ؟نقل قول:
من 6 ستاره هستم و 5 ساله های وب داشتم ولی به دلیل مشکلات زیادش و قیمت بالاش این ماه دیگه تمدید نکردم و دارم تخلیه میکنم
سلام
من هم 6 ستاره هستم،ولی چه فایده،وقتی ساعات رایگان نداشته باشه و کیفیت پایین باشه و قطعو وصلی زیاد داشته باشه،همه ی اینها میشه کشک!!نقل قول:
ممنون
بای
[emoji23] [emoji23] [emoji23] این isp ها هم ظاهرا کسب و کارشون حسابی به هم ریخته و هیچ جوره نمیخوان مشتری از دست بدن ... خب اینا که اینقدر دوست دارن مشتریشون نپره چرا کیفیت سرویساشون رو بهتر نمیکنن!؟ الان ایرانسل سر همین بحث کیفیت بالای نت این همه مشتری تونسته جذب کنه [emoji41]نقل قول:
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
ایرانسل هم داره نزول میکنه نسبت به اوایل از بس که کاربر اضافه شد یک دفعه،نقل قول:
ستاره های های وب به چه دردی میخوره؟
تو نوبت زودتر جواب میدن و فشفشه هدیه بیشتره، امسال تولدم هیچی ندادن !نقل قول:
برای گرفتن هدیه روز تولد باید حتما اسکن کارت ملی شما در بخش آپلود اطلاعات ثبت شده باشه در غیر اینصورت هدیه روز تولد به شما تعلق نمیگیرهنقل قول:
این هدیه قبلا فشفشه 7 گیگ 1 روزه و جدیدا به فشفشه 100 گیگ 1 روزه تبدیل شده
اسکن همون سال که گفتن اپلود کردم اشتباه از خودشون بود زنه میگفت مشخصاتت با کارت ملی فرق داره مثل فاصله بین اسم!!! یکی نیست بگه من که کارت ملی داده بودم شما اشتباه اسم من تایپ کردین! جالبه پارسال دادن امسال نه. واسه من قبل اون ۱۰۰ گیگ بود همون هفت گیگ هم ندادن! هر چند با این سرعت هفت گیگ صد گیگ یه روزه نمیشه تموم کرد بجاش پنج گیگ میدادن یه هفته بهتر بود.نقل قول:
اگر استفادت از نت فقط دانلود هست ، های وب خوبه ولی اگر میخوای وب گردی کنی و قند شکن استفاده کنی بدترین سرویس دهنده ای هست که الان موجوده.نقل قول:
سلام وقتی های وب دانلود رایگان نداره با این قیمت بالای فشفشه ها کجاش برای دانلود خوبه ؟ :n04:نقل قول:
شما برای دانلود 50 گیگ باید یک عدد فشفشه 50 گیگی بخری و 33000 تومان پول بدی که با احتساب هزینه سرویس اجباری و نیتروی اجباری میره روی 65000 تومان ماهانه و حتی بیشتر :n15:
اره میاد یه ماه رایگان میده بعد مجبوری بری فشفشه بخری برای حجمنقل قول:
بعد چون های وب حجم دزدی شدیدی داره ( در حد مبین نت که من قدیم داشتم که نابودم کرده بود ) مجبوری چندین فشفشه بخری
خب مگه مجبورم؟
واسه چی دوباره برم توی این منجلاب
دقیقا :V30:نقل قول:
آره واقعا دمش گرم ایرانسل .نقل قول:
درسته که یه مقدار گرونه ولی حداقل همیشه همراته و اکثرا سرعتش پایداره .
اصلا یه جورایی آدم مصرف بهینه رو با بسته ی 3 گیگ در ماه یاد میگیره . توو مایه های صرفه جویی و قناعت :n09:
ولی بسته های نامحدود شبانه ش واقعا عااااالیه . من یه شب 80 گیگ گرفتم با 4000 تومن :n10:
دادا باهات مخالفم . اتفاقا یکی از عجیب ترین موردهای تو های وب و بهتره بگم یکی از عجایب هفتگانه تو اینترنت ایران اینه که استفاده از قندشکن در اینترنت های وب باعث بالا رفتن سرعت میشه . مثلا یه سایت خارجی ف..تر شده و یکی که فیل تر نشده رو امتحان کن و ازشون دانلود کن . اونی که فیلتر شده و با وی.ی ان استفاده می کنی سرعت دانلود ازش بیش ترهنقل قول:
یا مثلا از یه سایت فیلتر نشده داری دانلود می کنی. همون لحظه توقف بزن و ...ترشکن رو روشن کن می بینی که سرعت دانلود با..شکن بیش تره . عین همین مورد رو در حال استفاده هستم در همین لحظه:n02:یه بار دوبار نیست که همچین موردی واسم اتفاق افتاده . تو این چهار سال و نیم تا دلت بخواد این طوری شده اینترنتم/
حالا تو سرویس دهنده های دیگه رو امتحان نکردم ببینم چطوریه ولی تو های وب جریان این طوریه واسه من .
ولی در کل های وب عینهو سرطان شده . صبحا اینترنتش خوبه بعد از ساعت 1۰ صبح تا شب میاد طوری سرعت پایین که نفس آدم رو می گیره وشب دوباره درست میشه . فرقی هم نمی کنه سرعت یک مگ گرفته باشی یا 16 مگ .من 16 مگ دارم از سایتای خارجی صبحا تا نزدیک دو مگ سرعت دانلودم میاد ولی از ساعت 10 یا 11 صبح تا شب میاد زیر 600 کیلوبایت .
دقیقا همین حرکت رو سر منم در اوردننقل قول:
جالبه تماس گرفتم شبش که فشفه هدیه نیومده برام . پیگیری کردن بعد گفتن حل شده تو سیستم نوشته شده مسول فروش تایید کرده باید به شما تعلق بگیره و فردا ساعت اداری تماس بگیرید تا درست بشه
فردا زنگ زدم 180 درجه حرفشون عوض کردن میگه به شما تعلق نمیگیره بخاطر مغایرت اطلاعات:n04:
اینجور کلاه بردارهایی هستن:n29:
سلام. تک کانکشن های وب چطوره؟ توی ساعاتهای شلوغ شبکه خوبه میشه روش حساب کرد؟
تو ساعات شلوغی اصلا رو تک کانکشن حساب نکنیدنقل قول:
روی 30 کیلوبایت میتونید حساب کنید بیشتر از اونم که لازم نیست.نقل قول:
کجا 30 کیلو بایت 3 کیلو بایت هست دایال آپ بالاترهنقل قول:
من از داخلی گفتم :n02:نقل قول:
امروز صبح پنجشنبه .از ساعت ۱۰ و نیم صبح اینترنت های وب دچار افت سرعت وحشتناک شده.
سرعت دانلود اینترنت 16 مگ برابر است با 20 کیلو بایت و در بهترین حالت 200 کیلو بایت. نمی دونم چه برنامه ای دارن یه دفعه این همه سرعت پایین اومد!!
واسه شما هم این طوری شده امروز ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینترنت 8 مگ های وب اصفهان سرور داخل و خارج
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقیقا واس منم ترکیدهنقل قول:
بله افت شدید سرعت و قطعی داره ...