اره میدونم. دان استریمت روی چنده؟نقل قول:
Sent from my GT-I9300
Printable View
اره میدونم. دان استریمت روی چنده؟نقل قول:
Sent from my GT-I9300
منم تک کانکشنم 10 مگ فول هستنقل قول:
وقتی ترافیک تمام شد باید حضوری بری نمایندگینقل قول:
انگار فقط برا من خرابه وضع!نقل قول:
یعنی تک لینک با سرعت 1مگ دانلود میکنی ؟
Sent from my GT-I9300
adibstar لطفا یه عکس از صفحه اول ibs برام بزار میخوام با سرویس سامی مقایسه کنمنقل قول:
بله بعضی وقتها بشتر هم میشه حداقل 1 مگ هستنقل قول:
نه مثل همونه!نقل قول:
چی مثله همونه ؟نقل قول:
سرویست مثل سامیهنقل قول:
کسی ما رو آدم حساب نکرد راهنمایی کنه ، باشه خیالی نی
من 5 مگ دارم تک کانکشنم 700kKB دانلود داره.:n02:
خیلی هم عالی هست. شب هم همینطوره دیشب 9.5 گیگ دانلود کردم :n19:
منم همینطور میگم شما که الان 5مگ داری ماه بعد که خواستی دوباره تمدید کنی از پارتاک میتونی 10مگ بگیری؟یا باید حضوری بری؟نقل قول:
من 5 مگ دارم تک کانکشنم 700kKB دانلود داره.:n02:
خیلی هم عالی هست. شب هم همینطوره دیشب 9.5 گیگ دانلود کردم :n19:
افندی 10مگ 5 گیگ ترافیک هستم/ کی وارد پرتاک میشه شما خبر دارید؟ اهواز هستم.نقل قول:
تغییر سرویس هم میزنم فقط سرویس ها رو نشون میده یکی رو انتخاب میکنم ارور میده.
ترافیک که تمام شد چه کنیم؟
شما فعلا باید حضوری تمدید کنی سمت کیان آباد و کیان پارس هستی؟نقل قول:
امروز 1مگ-3گیگ شارژ کردم withfree شدپس چطور میگن بالای 18تومن شبانه داره این که 15تومنه:n13:
توجه کردید تو پرتک اگر سرویسو تمدید نکردید روز منفی میزنه و از سرویس ماه بعد هر چی منفی زده کم میکنه مثلا اگر شد -20 از ماه بعد که 30روز باشه 20روز کم میکنه و 10روزش میمونه:n29:
10 مگ میشه بگیری.نقل قول:
نم همینطور میگم شما که الان 5مگ داری ماه بعد که خواستی دوباره تمدید کنی از پارتاک میتونی 10مگ بگیری؟یا باید حضوری بری؟
ولی همین 5 عالیه دیگه بیشتر نمی خوام چون سرعت روزش بالاست تا حالا 2 تا 5 گیگ ترافیک خریدم :n03:
آقا یک سوال دانلود شبانه هنوز هست یا نه؟ از چه ساعتی تا چه ساعتیه؟؟
2 مگ امشب سرعت خیلی کمه همش زیر 200 نوسان داره:n24::n27:
تک کانکشن سرعت 200 !! سرویس 10 مگ :n27:
مشکل نمیتونه از مخابرات باشه ؟
فکر کنم از خطت باشهنقل قول:
یا اینکه رو یه پورت شلوغی و همه هجوم میارن سمت دانلود شبانه
خب چه دلیلی داره الان 1 هفتست هر شب 4:30 تا 6 سرعت فول میده !؟ دقیقا روی همین ساعت سرعت تک لینک عالی میشهنقل قول:
اون موقع حتما ترافیک پورتت کمتر میشهنقل قول:
منم قبلا که سرعت دانلودم 1مگابایت بود اینجور بود و باید چند تا دانلود با هم میزاشتم ولی الانو نمیدونم 10مگ بگیرم همونجوره یا نه میترسم ریسک کنم 10مگ بگیرم همینجور باشه چنین نتی بدرد من نمیخوره که بزور 1دانلود پیدا میکنم
سلام
خط تلفنم pcm هست به نظر شما از مخابرات نت بگیرم بهتره یا از وایرلس استفاده کنم ؟
وایرلس من دارم.دردسر نصب و راه اندازی داره. یه وایمکس بگیر خیال خودت رو راحت کن.(البته اگر میتونی اول به تبدیل خطت از پی سی ام به معمولی فکر کن)نقل قول:
مثل اینکه وایمکس ایرانسل هم دانلود شبانه رو اضافه کرده درسته؟نقل قول:
ممنون . خطو تازه گرفتم . موقغ ثبت نام گفتن دیگه pcm نمیدن . چند روز پیش واسه پیگیری رفتم مخابرات گفتن pcm راضیم نمیشد به معمولی تبدیل کنه .
وایمکس پینگش بالاست قبلا داشتم .
دانلود شبانه داره؟از ساعت چند تا چند؟نقل قول:
اونموقع که من استفاده میکردم شبانه نداشت .نقل قول:
بنده هم اکنون بعد گذشت یک هفته از ثبت نام و رانژه شدن خطم منتظر دریافت یوزر پس هستم
دیگه یوزر پس چیه که ادم بخواد 1 هفته صبر کنه نمی دونم
خبر بد
سلام امروز رفتم نمايندگي شهر خودمن گفت براي كساني كه مي خوان 10 يا5 مگ تمديد سرويس كنن شبانه حذف شد فقط از 2 مگ به پايين شبانه داره
سلام
دوستان سرعت اشتراکم همیشه یک مگ بوده بعد ماه قبل اومدم یه بار 256 نامحدود گرفتم؛ حالا هر کاری میکنم نمیشه دوباره یک مگ بگیرم..
کسی نظری نداره؟
چیکار کنم؟
لطفا راهنماییم کنید
بله فرشاد جان. وایمکس ایرانسل از ساعت 1 شب تا 7 صبح تمام سرویساش دانلود شبانه دارننقل قول:
من واسه پسر داییم هم وایمکس ثبت نام کردم
رفتم برای تمدید پیش نمایندگی شهرمون زنه گفت تو اصلا نباید 5 مگ داشته باشی و من برات شارژ نمیکنم.گفتم خو نکن.کردنت هم خورد.همون سرویس 5 مگ 3 ماهه 9 گیگ گرفتم
وقتی به اینترنت 128 میگن پرسرعت دیگه خودت حساب کن با چه قومی طرفی اینا اینترنت پرسرعت یه جور تهدید میدونن ............نقل قول:
ســـگ تو روحشون! حضوری رفتن 10مگ بگیرم میگه باید خط چک بشه...میاد چک کنه میگه مودم خاموشه! میگم روشنه! میگه خاموشه!!!
اومدم خونه دوباره.زنگ زدم..باز میگه خاموشه!! میگم آخه مهندس! روشنه دارم دانلود هم میکنم!!! میگه نه آقا خاموشه!!! اونی که خاموشه مغز شماست آخه!
اه ه ه ه ه ه ه ه
فردا میرم تخلیــــه اگه 10مگ جواب نداد ...
تایید میشهنقل قول:
Sent from my GT-I9300
اگه میگفتی 2 مگ میخوام مودمت روشن میشد براشون !نقل قول:
Sent from my GT-I9300