مث من بدشانس که مظلوم واقع شدم وحجمم رو برنگردوندن شکایت هام رو هم نادیده گرفتن :n35:نقل قول:
Printable View
مث من بدشانس که مظلوم واقع شدم وحجمم رو برنگردوندن شکایت هام رو هم نادیده گرفتن :n35:نقل قول:
پاساژ تک طبقه ی اول اگه جمع نکرده باشه! تا از پله ها بالا رفتی مغازه ی دوم یا سوم دست چپ توی کار خرید و فروش دست دو هستنقل قول:
البته توی بازارچه ی پرشن تولز هم به حراج بذاری بد نیست
سلام تو سایت 2020 وقتی به حسابت وارد میشی اسم و فامیل استفاده کننده رو زده بابا زشته شاید ه ک بشه اصلا از ما اجازه نگرفتن داخل سایت گذاشتن
حلا بیشتر میترسم از طرح اینده دولت که هرکس فقط با کد ملی میتونه از اینترنت استفاده کنه
اوضاع اسفبار...
دو دقیقه وبگردی مساوی با کسر ده ها مگ حجم
اره دقیقا همینه زنگ زدم گفتم مشکل داره چرا اضافه کم میکنه نکنه حق مسکن حق اولاد کم میکنه طرف خندش گرفت گفت سند کن بفرست رسیدگی میشه گفتم مثل دیگر شکایت هام برو آقا خودتو فیلم کن قطع کردمنقل قول:
شایعه بود رفیق، تکذیب شدنقل قول:
برای استفاده ی اختصاصی از شبکه ی ملی داخلی در آینده لازمه، چون طرف اگه به سرورهای دولتی داخلی حمله کرد بتونن ردش رو بهتر بگیرن، که البته همینم مسخرست چون چیزی که توی اینترنت ریخته شماره ملی مردمه!
از قرار معلوم تا یکی دو سال آینده هر کی بخواد فقط شبکه ی داخلی رو داشته باشه با هزینه ی ناچیز و سرعت بالا در اختیارش میذارن. هر کی هم مثل ما نخواد، باید همینجوری پول بسلفه و ترافیک و پهنای باند اینترنت خریداری کنه
برای استفاده از مورد اول نیاز به کد ملی و این چیزاست
^^^
برا ثبت نام طرح کمپین ازم کارت ملی خواستن...:n05:
.................................................. ....
سرعت دانلود طرح کمپین دو مگ در تایم رایگان
سرور داخلی و خارجی در یک قاب...:n02::n08:
بکچا داریم میریم ما؟؟؟:n13:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرور خارجی هم متفاوت هست حتی میشه از سرورهای خارج هم با سرعت بالا دانلود کرد فقط باید سرور مناسب رو پیدا کنید.نقل قول:
و یا از اکانت های تغییر اینترنت به اینترانت استفاده کنید.
سلام برای من نه سایت مخابرات قسمت ورود به سامانه برام وا نمی شه وهم گلدنت چی کار کنم؟
سلام دوستان من می خواهم از طرح کمپین 1 مگابایت بردارم حالا سه سوال دارم--
1-سرعت توی روز چند است؟
2-شبانه سرعتش چند است/
3- مودم رایگان که می دهند خوب وبا کیفیت است؟؟
لطف کنید دوستان جواب بدهند
اینترنت مخابرات من یه چند روز است خیلی قطع و وصل میشه به نظر شما مشکل از مخابرات است یا سیستم من ؟
بقیه چنین مشکلی دارن یا نه ؟
هر چند سرعت تغییری نکرده ولی کیفیت سرعت امشب خیلی خوب شده ...
در حال حاضر لایو و بدون لگ میتونم ویدیوهای یوتیوب رو ببینم...
.
دقت کنید , پهنای باند من همون 2 مگ هستش . ولی یک موقع هم هست همون 2 مگ اسمی رو میگیرید ولی دیگه نت زور باز کردن یک پیج رو هم نداره ...
ولی الان هم دانلود میشه کرد و هم راحت وب گردی کرد ...
این میشه همون خلوت بودن و لذت بردن از اینترنتـــــــــــ
امشب که برای بازی انلاین افتضاح بود
Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY
ببینید کلا پهای باند رو وقتی باز میزاره مخابرات طبیعتا با بالا رفتن سرعت دانلود بقیه هم نمیتونند بازی انلاین داشته باشند.
دیشب سرعت پری شب سرعت اومده بود روی همون 270 ولی دیشب باز رفت روی 650 و تایم اون زیاد شد به همین دلیل.
یعنی الان کس دیگه ای مشکل منو نداره ؟نقل قول:
مشکل اینقدر زیاده کسی حال پست دادن نداره:n31:نقل قول:
بنظرم اگر آدمای از قحطی درامده اینقدر دانلودهای الکی بقول خودشون n تا بلو-ری در یکشب و سایر مزخرفات بی مورد نکنن پینگ و سرعت سایرین برای امور سبکی مثل گیم و وبگردی خراب نمیشه
یکم جنبه هم بد نیست:n06:
من شخصا خیلی وقته دانلود رو تعطیل کردم مگر در موردی واقعا لازم.
اینو مخابرات باید مدیریت کنه که نمیکنهنقل قول:
باید پهنای باند کسانی که می خوان شب ها دانلود کنند رو از بقیه طرح ها جدا کنه که حق کسی ضایع نشه ولی کو مدیریت :n03:
دل خوشی داری شما مرد مومن من تو روز روشن مشکل سرعت دارم بعد شما میگی شب مدیریت برای مخابرات اصلا تعریف نشده چه شب چه روز برید خدا رو شکر کنید که مثل من نیستیدنقل قول:
اینترنت من که مال مغازه است شبها کلا مودم خاموشه ولی صبحها چند وقتیه خیلی اعصاب خوردی شده هی قطع و وصل میشه
یه دوساعت خوبه باز شدید چند بار قطع و وصل میشه باز دوساعت خوبه باز همینجوری
موندم چیکار کنم
امروز رفتم مخابرات گفتند طرح مودم رایگان فعلا حذف شده؟؟؟؟؟
اقا خبر فوری اگه همین الان اقدام به شارژ حجمی بکنید بجای1024 مگابایت 1273 مگابایت شارژ میشه
تا حالا چندین بار مخابرات از من حجم دزدیده که در حدود 2 یا 3 گیگ بود. یکبار دیگه اعصابم خورد شد و با دلیل و مدرک تونستم 2 گیگ رو برگردونم حالا یه چیز جالب. مخابرات به تخم مرغ دزدی افتاده. به عکس پیوست توجه کنین در یک عملیات انتحاری 190 مگ رو از من ربوده. دیگه حال و حوصله پیگیری ندارم. ولی اگه این برای بقیه کاربران هم اتفاق بیافته، در مجموع چقدر زیاد می شه.
جدا من تماس گرفتم همین چند روز پیش گفت دارن که بزن به 2020 ببین چی میگن چون من زنگ زدم گفت اگر میخوای واریز کن تا فعال کنمنقل قول:
آفرین مشترک به شما میگن حق گرفتنی است دادنی نیست اینو ما ایرانیها دیر فهمیدیمنقل قول:
اینم از تغییرات جدید سایت سامانه !!!!!!! والا نوبرشو اورده روزبه روز در حال اعمال تغییرات جدید ان !!!! چرا پس هیچ وقت به فکر کاهش قیمت ها نیستن اخه !
مشترک گرامی، برای ورود به سیستم لطفا نام کاربری(شماره تلفن همکد جدید) و رمز عبور دسترسی به سرویس (که روی مودم شما تنظیم شده است) را وارد نمائید.
کاهش قیمت اونم تو ایران :n02: اونم مخابرت مشهد :n02:نقل قول:
هنوز که دارن اینطوری دزدی میکنند همتون میرید اینترنت میگیرید ازشون دیگه وای بحال اینکه دزدی نکنند.
کلا سیستم های مخابرات قدیمی و داغون هست..
پهنای باند هم کم.
مشترک ها هم زیاد.
من می خاوم وارد حساب کاربریم شم بابا حجم و ببینم چنده!!
بعید نیست تغییرات جدید باز چه بلایی سر حجم ما ها بیاره اما شماره رو با فرمت جدید هم وارد می کنم خخطا می ده
کسی می تونه وارد سامانه بشه یا نه
حالا اینا به کنار من با کد جدید وارد کردم هرکاری کردم وارد نشد تو سامانه اخرش همون تلفن قبل هم.کدیو زدم درست صد این کارشونم.به ادمی زاد نمیمونه :دینقل قول:
راستی سرعت شبانه هم از 200بیشتر نمیشه
آدرس جدید خدمات مشتریان شهراستانها:
جالب اینجاست دیشب حجم رو نگاه کردم 55گیگ 200 مگ بود. دیشب هم دانلود نکردم. الان تو سیستم جدید حجم رو زده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دزدی آشکار
مخابرات بدرد psn میخوره؟
پک لاست داره؟
بچه ها از من به شما نصیحتتتتتت سایت سامانه رو باز دارن خراب کاری می کنن تغییراتی دارن می دن
به قول خودشون سیستم جدید دارن پیاده سازی می کنن و سایت 2020 هم دیگه قابل استفاده نخواهد بود و قراره ادرس جدید جایگزین کنن خوب حالا نصیحت من چیه ؟؟؟؟؟:n01: اینکه این چند روزه هوای حجم هاتونو داشته باشین
من توی حسابم 31 گیگ حجم داشتم تا دیروز اما از دیروز که دارن تغییرات جدید میدن از دیروز وارد حساب کاربری که نمیشد زنگ زدم 2020 میگه در سیستم جدید ما طبق شماره جدید شما فقط 5 گیگ داری !!!! یعنی بازاپدیت سیستم ممکنه همراه با حجم خوری باشه سیستم هاشون بس که قدیمیه با هر گونه اپدیتی ظاهرا مشکل داره
خلاصه از من گفتن بود حواستون این چند روزه باشه :n05:
من که امروز به یوزر خودم نمی تونم وصل بشم و 691 میده ولی با یوزر دفتر کارم وصل میشه...
2020 هم که کلا شماره 2 کار نمی کنه ، زنگ زدم مسئول مربوطه توی مرکز تلفن میگه در حال تغییرات هستن و تا فردا ظهر احتمالا مشکل رفع نمیشه!!!
برای اینکه DSL شما روی 2 مگ بسته شده.نقل قول:
اولا من پول پرداخت کردم مخابرات هم توافق کرده سرعت دو مگ رو بهم بده حالا چه دانلود بکنم چه نکنم. این مشکل کسی که دانلود میکنه نیست چون حقشه چون براش پول داده مخابرات هم قبول کرده.این مشکل مخابراته که n تا مشترک میگیره که بقیه این بلاها سرشون میاد نه کسی که دانلود میکنه.نقل قول:
دوما فک کن ببین چرا ملت n تا بلوری دان میکنن.؟ همون حرف خودتو قبول دارم چون همه از قحطی اومدن چرا؟ چون هر روز مخابرات سر اینترنتای مشترکاش قانون تعیین میکنه.آره منم اون اولا که طرحای نامحدود بود دانلود نمیکردم چون میدونستم همیشه هست و هر چی رو نیاز داشتم دانلود میکردم نه مثل الان که شبی 4 گیگ رو میگرم که دو گیگش بدرد نمیخوره .چون نمیدونم همین شبانه که تا دو ماه دیگه دارم بعدش میتونم دوباره داشته باشم یا نه.یه مثال بزنم برات کامل روشن شی تقصیرو گردن مشترک نندازی.شما فک کن آب خونتون مدام قط و وصل شه و مدام قیمتش بالا پایین بره.طبیعتا وقتی که اب وصل باشه هرچی ظرف داری میاری اب میکنی که اگه قطع شد اب کم نیاری .ولی اگه مطمئن باشی آب همیشه هست به اندازه نیازت مصرف میکنی.پس ببین اگه مخابرات نت درست و درمون بده هیچکی قحطی زده نمیشه و n تا چرت و پرت دان نمیکنه و این مشکل سرویس دهنده هست نه مشترک.
نه رو 5 مگ بستن بعضی شبا سرعت رو 500هست بعضی شبا نهایت 200 میشهنقل قول:
البته طرح من مثل مال بقیه نیست برای کارمندان مخابراته:n05:
سلام بچه ها
فکر کنم سامانه یک باگی داره
الان حدود دو هفتست که نت من بدون شارژ کار میکنه:n11:
فکر کنم هم بدونم این باگ چه جوری به وجود میاد اگه راهش رو درست فهمیدم به همتون میگم:n09:
تا الان 3 بار این کار رو کردم جواب داده چند باره دیگه هم امتحان کنم ببینم درسته یا نه
آدرس سامانه جدید خدمات مشتریان adsl برای شهرستان ها:
اگه همچین چیزی هست علنی نکن دیگه. تو خصوصی بگو لا اقل بتونیم استفاده کنیم!نقل قول: