با سلامنقل قول:
بسیار زود تر از اونچه که فکرش رو بکنید!
از اونجایی که دیپلمه ها هر ماه اعزام میشن اگر شما در خواستون رو تا پنجم یا ششم ماه ثبت کنید امکان داره همون ماهِ ثبت درخواست هم اعزام بشید.
Printable View
با سلامنقل قول:
بسیار زود تر از اونچه که فکرش رو بکنید!
از اونجایی که دیپلمه ها هر ماه اعزام میشن اگر شما در خواستون رو تا پنجم یا ششم ماه ثبت کنید امکان داره همون ماهِ ثبت درخواست هم اعزام بشید.
کسی که دندان های ارتودنسی شده داره یعنی دندوناش سیمکشی شده- توی آموزشی سختش نیست؟
امکانش هست کمی با ادم مدارا کنن؟
سلام
ببخشید دوستان کسی خبر نداره هنوز معافی تلفیق جانبازی و سابقه جبهه هست یا نه؟
من بابام 20 درصد جانبازه... قدیما مثل اینکه با 10 ماه سابقه جبهه و گرفتن سی امتیاز میتونست یکی از بچه ها رو معاف کنه....آیا هنوز چنین چیزی هست و اجرا میشه؟
ممنون:n16:
بله هست به شرطی که اون 10 ماه جبهه قبل قطعنامه باشهنقل قول:
همین فردا برو کاراشو بکن که این قانونها روزی یه مرتبه عوض میشن
یکی از دوستان من از اولین روز اموزشی تا پایان یگان با هم بودیمنقل قول:
دندان هاش ارتودنسی بود
مشکلی نداشت
چون اصلا به دندان کاری ندارن تو سربازی
خیلی راحت به کارهای دندانش هم میرسید
آخه پسر دایی توی آموزش نظام جمع رو اشتباه رفته بود اون مربی با مشت(که انگشتر هم داشته) خوابونده بود تو چشمشنقل قول:
حالا شاید هم جایی دیگه کتک خورده بود الکی گفته بود مربیها زدن:n09:
ولی به هرحال اگر یکی از اون مشت ها بخوره تو دهن ما که هیچی دیگه! فاتحه خونده میشه
این سازمان ضمن فراخوان کلیه مشمولان غایب و غیرغایب متولد 1355 تا پایان اسفند ماه 1373 برای انجام خدمت دوره ضرورت طی اطلاعیه ای اعلام کرد: کلیه مشمولان دیپلم و زیر دیپلم سال های مذکور که برگ آماده به خدمت به تاریخ 19 اسفند ماه سال 1391 دریافت کرده اند، باید در ساعت و محلی که توسط سازمان وظیفه عمومی ناجا در برگ معرفی نامه مشمولان به مراکز آموزش نیروهای مسلح اعلام شده، حضور یابند.
قابل توجه مشمولان ساکن تهران بزرگ
کلیه مشمولان دیپلم و زیردیپلم غایب و غیرغایب مذکور که دارای برگ آماده بخدمت به تاریخ اسفند ماه سال 1391هستند، باید رأس ساعت 6 صبح روز شنبه مورخ 19/12/1391 به محل و مراکزی که توسط سازمان وظیفه عمومی ناجا در برگ معرفی نامه مشمولان به مراکزآموزش نیروهای مسلح اعلام شده، حاضر شوند تا به خدمت دوره ضرورت اعزام شوند.
قابل توجه مشمولان ساکن سایر استان های کشور
کلیه مشمولان دیپلم و زیردیپلم غایب و غیر غایب مذکور که دارای برگ آماده بخدمت به تاریخ اسفند ماه سال 1391 هستند نیز باید رأس ساعت 7 صبح شنبه مورخ نوزدهم اسفند ماه 91 به معاونت وظیفه عمومی استان محل سکونت مراجعه کنند تا به خدمت دوره ضرورت اعزام شوند.
لازم به ذکر است عدم حضور به موقع در زمان و محل های تعیین شده غیبت محسوب می شود.
براساس گزارش سازمان وظیفه عمومی ناجا، آن دسته از مشمولانی که به هر دلیل تاکنون موفق به دریافت برگ معرفی نامه به مراکز آموزش نشده اند، می توانند به نزدیکترین دفاتر خدمات الکترونیک انتظامی(پلیس+10) مراجعه و با دریافت برگ مذکور، بر اساس اطلاعات درج شده در آن اقدام نمایند.
سلام
من تک فرزند پسرم آیا قانونی هست که من خدمتم نزدیک محل زندگیم باشه؟
بله. در حین آموزشی فرم تک فرزند ذکور را پر می کنید و یه سری کارهای اداری داره مثل رفتن به ثبت احوال و ... آنوقت به احنمال 99% شهر خودت میوفتی.نقل قول:
کسی از دوستان دیده یا شنیده که فوق لیسانس شهر خودش نیوفته؟
با تشکر
متشکرم . اما چند سوال دیگه: من لیسانس مکانیکم، تک فرزند پسرم ،دفترچه را دو روز پیش پست کردم تو برگه آماده به خدمت تاریخ اعزامم خورده 1/2/92
حالا من دوره تکمیلی بسیج را گذراندم و چهار سال سابقه بسیج فعال دارم و استان ما چهارمحال وبختیاری فقط سپاه داره اگه ارتش بیوفتم چی میشه؟
اونوقت سپاه استان هم میگه لیسانس نمی گیره(البته واسه اونا که بند پ :n03:دارن همه چی میگیره) /
به نظر شما تا زمان اومدن برگه ی اعزام به خدمت من چیکار کنم؟ :worried:
والا ما تو یگان خودمون یه فوق داشتیم حدودانقل قول:
٥٠ کیلومتر با شهر خودش فاصله داشت
در هرصورت بله من دیدم از بچه های فوق
افتادن سیستان
tapatalk
سلام دوستان، خواهشن اگه کس راجب موضوع من اطلاعی داره منو راهنمایی کنه، ممنون میشم
من میخواستم برم سربازی اما دکترم گفتش کهفتق(پایین نیومدن بیضه) داری و میتونی معافیت بگیری میخواستم بدونم اگه من با فتق معاف پزشکی شم بعداّ تو استخداما واسم مشکلی پیش نیاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بعا موقع استخدام بین کسی که فتق داره معاف شده با کسی که مریضی قلبی داره و معاف شده فرق میزارن یا خشک و تر باهم میسوزونن؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه راهنمایی کنین ممنووووووووووووووون میشم
برم سربازی یا برم دنباله معافیت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مرسییییییییی
تا اونجایی که من اطلاع دارم اینجوریه :نقل قول:
حالا من دوره تکمیلی بسیج را گذراندم و چهار سال سابقه بسیج فعال دارم و استان ما چهارمحال وبختیاری فقط سپاه داره اگه ارتش بیوفتم چی میشه؟
اگه سپاه بیافتی علاوه بر کسری به خاطر اون چهار سال ، به خاطر دوره تکمیلی دیگه آموزشی هم نمیری
اگه ارتش بیافتی علاوه بر کسری به خاطر اون چهار سال ، به خاطر دوره تکمیلی دو ماه کسری میگیری ولی باید آموزشی رو بری
در هر دو حالت حدود 6 ماه کسری بهت میدن ، فقط تو سپاه آموزشی نمیری ولی تو ارتش آموزشی میری و به جاش دو ماه کسری بهت میدن
حداکثر از 6 ماه هم کسری نمیدن
با سلام.نقل قول:
دوست عزیز و گرامی افرادی هستند که هیچ مشکلی ندارند و خودشون رو به دیوانگی میزنند تا معاف بشند!! دیگه بد تر از این داریم؟؟
به قول یه بنده خدایی کو کار دولتی!!! ... اداره های خصوصی هم که کاری به پایان خدمت و ... ندارن. فقط یه مدرک بیار که تو از لحاظ نظام وظیفه مشکلی نداری نهایتا مشکلی هم داشته باشی با بند پ راحت حل میشه.
به قرآن زشته توی این دوره کسی بگه معافی پزشکی بده!!... یه زمانی بود که خدمت به مملکت افتخار محسوب میشد اما الان همه دنبال معافی و در رفتن از خدمت هستن.
طرف سالمِ سالمِ سالم میاد خدمت ... حاضر میشه انواع و اقسام معافیت های پزشکی هایی رو که شامل حالش میشه بگیره! اونوقت دکتر به شما گفته معاف میشی شما دو دل هستی؟؟ عیبی نداره اگر بیای خدمت روز دوم آموزشی میری دنبال معافی. ..
آقا توی این برگ آماده به خدمت ما اصلاً کدی که توی صفحه اول تاپیک هست، نیست .
فقط یه کد سخا دارم که اونم 5 رقمیه و تاریخ اعزام
چه جوری باید متوجه بشم که کجا میوفتم برای آموزشی ؟
سلام ، جواب اینکه کجا میوفتید تا یک هفته قبل از اعزام با پست براتون ارساال میشه . اگرم نیومد میتونید برید دفاتر پلیس+10 پیگیری کنید و برگه ی اعلام محل مراجعه را بگیرید.نقل قول:
البته میتونید از طریق سایت police.ir قسمت سازمان وظيفه عمومي - خدمات الكترونيك گزينه استعلام آخرين وضعيت را انتخاب نمايید و يا با تلفن گويای 09680 تماس حاصل فرماييد.
مرسی آقا، ممنون
اما من منظورم دقیا همون ادارات دولتی هستش، آخه نمیدونی با هزار بدبختی رفتیم دانشگاه تهران درس خوندیم الان نمیخوام بی گدار به آب بزنم
مرسی آقا، ممنوننقل قول:
اما من منظورم دقیا همون ادارات دولتی هستش، آخه نمیدونی با هزار بدبختی رفتیم دانشگاه تهران درس خوندیم الان نمیخوام بی گدار به آب بزنم
دوستان من کارت سربازیم هوشمند نیست ، حتما باید عوض ش کنم ؟ دو سال پیش خدمتم تموم شد
ببین داداش شما بگو رشته ات چیه ؟ شاید تو رشته های فنی بعضی جاها گیر بدننقل قول:
اما به نظر من معافیت بگیر خداییش ٢١ ماه ظلمه
tapatalk
سلام من برگ آماده به خدمتم 1/2/92 تاریخ خورده میخوام بندازمش عقب . می تونم؟ باید چیکار کنم؟؟
خیلی وقته فراخوان دادن برای تعویض ، حتما باید تعویض کنیدنقل قول:
مزایای خاصی هم نداره و دلیلش هم فقط پیدا کردن کارت های جعلی هست !
ضرب المثل هست که آدم نقد رو ول نمیکنه نسیه رو بچسبه !نقل قول:
شما معافی رو بگیر همین میتونه 21 ماه شما رو جلو بندازه
مرسی داداش، من تو دانشگاه تهران رشته مدیریت مالی خوندم، به احتمال زیاد کارمم توی بورس یا بانکهنقل قول:
داداش مشکلی نیست برو با خیال راحت معافیت بگیرنقل قول:
بلهنقل قول:
مثلا پدافند ارتش تمام فوق لیسانسها رو حالا از هر شهری انداخت تهران مرکز مظالعات پدافند
ولی اگر متاهل ، پدر نظامی و ... باشی حتما شهر خودت میفتی
سلام
آقا ما تو 01 ، 18 فروردین تا 3 روز بعدش تلو داریم ، بعد از اینکه از تلو برگشتیم چیکارا میکنن ؟ مگه نباید تلو روز های آخر باشه تا آموزشی تموم شه ؟
ممنونم.
آقا با 3 ماه حضور در جبهه پدرم و 20 درصد جانبازی آیا از خدمتم چیزی کسر میشه؟این درسته که یکی از فرزندان نظامیان میتونه معاف بشه؟
سلامنقل قول:
1. خیر تا جایی که اطلاع دارم باید 10 ماه جبهه بعلاوه 20 درصد باشه یعنی مجموع امتیاز 30 بشه
2.خیر چنین چیزی وجود ندارد فقط امکان اینکه در شهر خودتون خدمت کنید بیشتر میشود
سلام بعد تلو تمرین رژه دارید واسه تحلیفنقل قول:
از شانستون واسه شمام خورده به 29 فروردین که روز ارتشه :n02:
تعطیلات نوروزی ارتش امسال از 29 اسفند تا 15 فروردینه:n02:
سلام محسن جان .نقل قول:
29 فروردین ما رژه نمیریم ، چون 01 چند تا دوره کد داره ، مثل اینکه بچه های دوره کد باید رژه برن .
31 فروردین هم انگار روز تحلیفمون هست .
نقل قول:
کدوم پادگانی ؟
15 فروردین که پنج شنبه هست ، 5 شنبه ها هم که ارتش تعطیله ، دیگه میره برای هفدهم که شنبه باشه .
تا اونجایی که من میدونم مشکل شما چیزی نیست که نتونی ادارت دولتی هم بری مگر اینکه اون اداره خودش مشکل داشته باشه، چون دوره ی کارت قرمزی تموم شده، الان روی کارت نوع معافی رو مشخص میکنن و اگر بیماری مثلا "اعصاب و روان" نباشه مشکلی نخواهید داشت، که با این حساب اگر دنبال معافیت نرید ناخود آگاه یعنی مشکل روانی دارید :دی ( شوخی) دوسته خوده من به خاطره چشمش معاف شده و الان داره تو اداره ی نیمه دولتی کار میکنه.نقل قول:
با اینکه الان با کارت پایان خدمت پشمک هم به آدم نمیدن، ولی اگه وقتشو داری برو عوض کن دیگه، ضرر که ندارهنقل قول:
سلام دوستان عزیز
راهنمایی میخواستم :
من چند ماه دیگه دانشگاه ـم تموم میشه خواستم بپرسم استخدامی جایی هستش که جای خدمت برم ، رایگانم میرم براشون :دی
سرباز معلمی چه طور ؟
معافیت کفالت نمیدونم شرایطشو دارم یا نه ، پدرم بالای 60 سالشه و بیماری قلبی داره ، برادر دارم منتها ازدواج کردن ، کفالت به من تعلق میگیره ؟
من 22 سالمه ولی اونقدر ضعیفم که نمیتونم برم یعنی واقعا نمیتونم همینجوری نمیگم ، 40 کیلو ـم ، یک متر و 20 سانتم. :|
به معنی واقعی کلمه دیگه جون ندارم که برم
با این تفاصیل راهی هست ؟
ممنون میشم کمکم کنید.
سلام برای ااستخدامی یا سرباز معلمی(امریه) باید خودت جایی را پیدا کنی که سرباز میگیرن تو شهرتون به فنی حرفه ای ، آموزش پرورش و جاهای دولتی (البته بستگی به رشته ات داره) برو سر بزن سوال بپرس اگه سرباز بگیرن شرایطشو بهت میگننقل قول:
برای معافیت کفالت پدرت یا پزشکی خودت هم برو نظام وظیفه منطقه خودتون سوال کن اگه دیدن شاید معاف بشی یا خودت یا پدرت (در صورت کفالت نیاز به مراقبت ) را به چند پزشک معرفی میکنن تاچند روز بعدش معلوم میشه معافی یا نه .
اما به نظر من با این تفاسیر که گفتی معاف نشی ولی بازم اقدام کن ضرر نداره حتی قبل از اینکه دانشگاهت تموم بشه میتونی برای معافیت اقدام کنی.
با سلام.نقل قول:
معافی چاقی و لاغری کلا تعطیل شد. اگر نه منم میتونستم معافی لاغری بگیرم.
معافی کفالت به هیچ عنوان به شخصی که برادر بالای 18 سال داشته باشه تعلق نمیگیره! در صورتی هم که برادر بالای 18 سال شما معافیت پزشکی گرفته باشه و قادر به اداره امور خودش هم نباشه مجددا کمیسیون براش تشکیل میدن ===> در صورتی که شما بخوای کفالت بگیری.<===
همچنین کلیه مشمولانی که قد اونها زیر 150 سانتی متر هست از خدمت معاف هستن.
با سلام.نقل قول:
دوست عزیز و گرامی کلا شخصی که بتونه معافی پزشکی بگیره از بقیه افراد دو سال جلو میفته !
حالا اینقدر معافی اعصاب و روان رو بد میدونید !! اصلا میدونید چیه؟؟ بهترین نوع معافیته دوست عزیز بهترینش ! و تنها کسانی که سیاست دارن میرن دنبالش و میگیرنش ! بقیه هم طرز تفکرشون مثل شما هست!
تاییدیه سلامت اعصاب و روان توسط بیمارستان های اعصاب و روان خیلی راحت صادر میشه جناب!! و اینکه برای بار چندم ===> کارت پایان خدمت گواهی سلامت پزشکی نیست!!<=== کاشکی یه خدا دیده ای میومد و به من یه کارت معافی اعصاب و روان به رنگ قرمز سیر میداد! به قرآن دستشو میبوسیدم!
باسلام من میخوام طبق ماده((كاهش شنوايي هر دو گوش بطوري كه معدل كاهش شنوايي در فركانس هاي چهارگانه در يك گوش بالاي 25 دسي بل و در گوش ديگر بالاي 50 دسي بل باشد معاف دائم.))معاف شوم نمره یک گوشم 40وگوش دیگر50است وباتوجه به اینکه 50روی مرزهست آیامعاف میشوم؟
معمولاً 50% 7 روز اول و 50% 7 روز دوم میرن تعطیلات . بعید میدونم!!!!نقل قول:
یک متر و 20 سانتی!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
پس با این قدت 100%%% معافی!!!!!
( قد زیر 1.50 متر معافه دائمه)