اینا رو تست کننقل قول:
2345678917
3456789106
4567891015
5678910116
1234123411
1234567891
تمام اینا معتبره اگه ایراد گرفت یعنی صبانت مشکل داره
Printable View
اینا رو تست کننقل قول:
2345678917
3456789106
4567891015
5678910116
1234123411
1234567891
تمام اینا معتبره اگه ایراد گرفت یعنی صبانت مشکل داره
کد ملی یک نظم منطقی و یک الگوریتم خاصی داره . من خودم قبلا توی برنامه نویسی و اعتبار سنجی استفاده کرده بودم . شماره های تکراری مثل(1111111111) جزو مواردی هست که چک می شه . اگر هم جایی رد شد یعنی برنامه نویس برای تست گذاشه بوده و یادش رفته برداره . بقه رو هم نمی دونم باید داد به الگوریتمش .نقل قول:
ضمنا الان پیام سایت رو درباره سرعت شبانه دیدم . شبانه زیاد استفاده نمی کنم ولی این حرکتش باعث میشه یک مهاجرت انجام بدهم .
اخه کدوم شماره شناسنامه ای همش یک هست نمیشه کهنقل قول:
البته یه چیز عجیب هم بگم یک بار سال و روز و ماه تولدم رو با تلفن خونه گرفتم یکی جواب داد منم قطع کردم
نقل قول:
حتی اگر اسمونش همین رنگ باشه باز هم ما برنده ایم چون از اول میدونیم بابت چه سرویسی پول دادیم و چی قراره گیرمون بیاد بهتر از اینه که با وعده دانلود شبانه گولمون بزنن بعدش بزنن زیر همه چی . اینجوری حد اقل ادم احساس حماقت نمیکنه اون عوضیا هم فکر نمیکنن خیلی زرنگن
اینها قصدشون ناامید کردن کاربراست. اما همونطور که قبلا گفتم اگر تعداد انصرافی ها زیاد باشه شک نکنید اثر خواهد داشت .
یه نمونه اش اینکه با اعتراضات بچه های اینجا به 195 و صفحه وزیر حداقل نتیجه اش یک پله کوتاه اومدنشون از نیم بها به
یک سوم شد . بیشتر بشه اعتراضات و تخلیه ها یقینا بیشتر کوتاه خواهند اومد .
منم منظورم همینه نباید به این حرفا توجه کرد و جوابشون رو عملی دادنقل قول:
میخواستم بگم حواستون به این روش هم باشه که یه کلک دیگس
نقل قول:دوست عزیز شاید این کد ملی ها مال کسی نباشه ولی درست هستنقل قول:
کد ملی یه الگوریتم خاصی داره
9 رقم اول از سمت چپ هر عددی میتونه باشه و رقم دهم رو بهش رقم تایید میگن که از روی 9 رقم اول به دست میاد
شما تو گوگل بزن چک کردن صحت کد ملی و این کدا که من گذاشتم رو تست کن همه رو میزنه صحیح است
البته در مورد تکراری بودت تمام عددا حق با دوستمون بود با این که صحیحه ولی سیستم قبول نمیکنه
ولی بقیه کد ملی ها رو تست کردم جواب داد
لطفآ حذف شود.
من که الان یک شکایت تپل توی سایت مقررات رادیویی همراه با یک سری مستندات مربوط به قرارداد و سطح SLA صبانت کردم . شماره پیگیری هم گرفتم و درخواست خسارت هم دادم . قبلا برای مورد دیگه ای از مخابرات شکایت کرده بودم که درست پیگیری کردند . این یکی رو باید صبر کرد و نتیجه اش رو دید . شکایت فقط با ارائه مستند !
دوستان من تحقیقات کمی کردم اما به نظرم فن آوا بهتره.بدبختی اینجاست فردا یک مجلس حیثیتی عروسی دعوتم وگرنه فردا میرفتم و سرویس 1 مگ با 3 گیگ ماهیانه اشو میگرفتم ماهی تقریبا 20 تومان .تلفنی که با نمایندگیش صحبت کردم گفت روی 6 واست میبندیم و شبانه اشم سرعتش نسبت به روزانه کمی کمتر یعنی اونجور که اون میگفت حداکثر نصف سرعت روزانه است وگرنه بیشتر.فردا از صبح درگیرم اما پس فردا حتما میرم.نمایندگیش اتفاقا به خونمون نزدیکه.ایشالله هر وقت اکی شد خبر دقیق و مقدار دقیق سرعتمو بهتون میگم.اگر اینطور باشه از ماه بعدش حجمهای بالاتری بر میدارم.
از همین الان شکایتت رو مردود شده بدوننقل قول:
هزار جور مدرک بیاری اینو برات مینویسن آخرش
دیگه زیاد اصرار کنی میگن دروغ میگی :n02::n02:کد:
با سلام با توجه به اينكه تعداد محدودي از مشتركين در ساعات مصرف رايگان به صورت پيوسته و با ابزارهاي اشتراك گذاري فايل اقدام به مصرف بي رويه پهناي باند مي نمايند و در سرويس رساني مطلوب و منصفانه اختلال ايجاد نموده كه اين امر باعث گرديده كاربران ديگر نتوانند از سرويس شبانه بطور مطلوب بهره برداري نمايند كه باعث ضايع شدن حقوق ديگران به دليل عدم پايبندي به شرط استفاده منصفانه مطرح شده در قسمت تعرفه هاي سايت صبانت كه عكس آن نيز پيوست ميباشد مبادرت ورزيده كه صبانت موظف است جهت احقاق حقوق تمامي مشتركين به صورت منصفانه در داخل شبكه تمهيداتي در نظر بگيرد اين مشتركين بعد از عبور از نقطه استفاده منصفانه همچنان به دانلود رايگان در ساعات رايگان شبانه(2 الي 7) با سرعت كمتري در شبكه باقي خواهند ماند و سرويس آنها مسدود نمي گردد . لينك(http://www.sabanet.ir/internet/lists/adsl/service.display/2?view=service) نكته15 در ضمن سرويس خريداري شده و حجم مصرف شده اين مشتركين به شرح ذيل مي باشد لازم به ذكر ميباشد حجم هاي ذكر شده فقط مربوط به دانلود ميباشد و آپلود در نظر گرفته نشده است نام مشترك شماره مشترك سرويس خريداري شده قيمت سرويس (ريال) حجم دانلود شده اين دوره حجم دانلود شده در3ماه گذشته ************گيگ در ** شب
کلا اگه راضی نیستی برو شکایت فایده نداره
195 همه شکایتا رو مردود میکنه
اتفاقا این شکایتها اگر به تیراژ مناسبی برسند چرا که اثر ندارند. خیلی هم مفیده
رفتن رو که میرن , چه اشکالی داره یه شکایت هم ثبت کنن ؟
محدودیتی که صبانت اعمال میکنه با توجه به قانون مصرف منصفانه تنظیم مقررات و اینکه تو قرارداد گفته شده شبانه رو به شرط مصرف منصفانه به کاربر ارایه میده کاملا قانونیه و اینکه 100 ملیون بار هم شکایت کنین وقتی کارشناس 195 حق رو به صبانت میده هیچ تاثیری نداره بی خودی دارین وقت خودتون رو هدر میدیننقل قول:
بهترین کار اینه داخل خود پنل صبانت درخواست تخلیه بزنین و دلیل هم بزنید افت سرعت و شبانه غیر رایگان
ببین چقد پررو شدن زنگ زده میگه حجمتون شده 250 مگ
چقدر حجم مد نظرتونه ؟!!!!!!:39:
گفتم بخام شارژ کنم میزنگم ...
هنوز 3 هفته مونده از سرویسم !
صدای ادامش جویدنشم که به کنار....
رفتم تو پنل زده 350 مگ!!!!
سلام دوستان من جمع آوری کردم. چه شرکتی رو پیشنهاد میدین؟
های وب بدک نیس.نقل قول:
شما دارین؟
مشکل قطعی نداره؟
من هیچ مشکلی ندارم،البته این موضوع بیشتر به مرکز مخابراتی مربوط میشه شما اول تحقیق کن ببین تو مرکز مخابراتی شما وضیت های وب چطوریه.نقل قول:
دوستانی که از این شرکت رفتید تخلیه چند روز طول کشید؟
پس فردا میخوایم خونمون رو عوض کنیم . خط تلفن خونه جدید از صبانت سرویس داره:n21::n27:
برا من 2روزه تخلیه شد،البته بسته به مرکز مخابراتی شما ممکنه بیشتر هم طول بکشه.نقل قول:
برای من که موقع قرارداد چنین نبود . الان هم که همین حرف ها رو برگردونده دارم جوابش رو می دهم (پس از اینکه باز بشه) . فعلا که پیگیر قضیه هستم .نقل قول:
داداش کاملا مطمئنم پس مشکل از سیمهاست.به چند دلیل تو ساعات اوج مصرف به شدت روی خط نویز میفته ولی صبحا زود مخصوصا ساعت4-5 صبح که مصرف برق به کمترین مقدار خودش میرسه خط تا 11 مگ میکشه ولی ساعت 7-9 شب تا5 مگ فقط یه مشکلی که اینجا هست امکان فاصله انداختن بین سیما نیست مخابرات میاد برای سیم اختصاصی بکشه؟؟؟؟؟؟؟ هزینش چند میشه؟؟؟؟؟؟نقل قول:
حضوری برو مخابرات منطقه ات باشون صحبت کن باید پیگیری کنی تا بیان مشکل را برطرف کنننقل قول:
من سرویس 256 نامحدود گرفته بودم ... چند روز اول با سرعت 200 کیلوبایت در ثانیه دانلود میکردم ولی چون زیاد دانلود کردم سرعتم دانلودم الان شده 5 کیلوبایت در ثانیه ( کلاهبرداری شاخ و دم نداره )
خواستم بپرسم چطوری این مشکل رو رفع کنم و سرعت دانلودم به حالت عادی برگرده ؟؟؟
لطفا کمک کنید ... تحملم تموم شد دیگه ... حتی عکس هم نمیتونم دانلود کنم !!!
هیچ راهی نیست :n02:نقل قول:
نقل قول:
3 گیگ حجم بخر 6 گیگ شبانه دانلود میکنی رایگان بعد نحوه مصرف شبانه رو از رایگان تغییر بده به یک سوم . بعد میتونی با 3 گیگت 9 گیگ دیگه شبانه دانلود کنی ولی اینا همش راه حل موقته به شما توصیه میکنم فکر شرکت جدید باشی با پول دادن به اینا بهشون کمک کردی تو نقشه ای که برای یوزرهاشون کشیدن: پولی کردن شبانه برای تیغ زدن بیشتر.. موفق بشن
این بنده خدا نامحدود گرفته حجمی نیست که بتونه حجم بخرهنقل قول:
الان سرعت دیال اپ هم بالاتر از سرعت شما هست پارس انلاین هم نامحدود داره اما حتی اگه محدود هم بشی سرعت دانلود کمتر از 30 نمیاد صبانت دیگه واقعا شورش را دراورده من نمیدونم چرا شما هنوز دارید به این دزدها پول میدیدنقل قول:
لطفا پاک شود و ادمین محترم اگر ممکن است گزینه ای به نام حذف پست به گزینه های این زیر اضافه شود تا یوزر ها بتوانند پست هایی رو که به علت خرابی اینترنت 2 بار ارسال میشوند رو خودشون پاک کنند با تشکر
میدونم نامحدوده اما وقتی سرویس نامحدود رو سرعتش رو محدود میکنن ( به خدا یک خارجی این حرفا رو بخونه میگه ایرانی ها دیوانه اند به اسم نا محدود میفروشن بعد خودشون محدودش میکنن یوزر هم همه اینا رو میدونه باز میخره ازشون ) با خرید حجم میشه سرعت رو دوباره بالا برد البته باید قبلش باهاشون هماهنگ کنی . خلاصه کلام همه این دعواها و مسخره بازیها سر پولهنقل قول:
تصمیم من مبنی بر مسافرت به سوی شاتل است . به چند دلیل:
1- شرکت و تعدادی از دوستان دارند و خیلی راضی هستند (زیادی). نامحدود آرت 1 تا 20 گیگ دانلود کنی محدود نمی کنه که حداقل برای من که قابل قبول هست .
2- تعداد صفحات توی این سایت برای این اپراتور از سایرین کمتر هست و برداشت من اینه که افرادی که دادشون در میاد کمتر از بقیه هست .
فقط مشکل اینه که منطقمون شلوغه و ممکنه یک ماه بی اینترنت بمونم که برای من مسئله حیاتی هست و فروشنده شاتل هم گفت حقیقتا نمی شه نظر دقیقی داد . حالا هم روی هوا هستم که حداقل یک ماه بدون اینترنت بمونم یا نه !
البته ممکنه بتونم با خط ایرانسل کارم رو راه بندازم :n13:
در هر حال الان هم که روز هست سرعتم بالای 30 نمی ره . موندن رو حرام می دونم . حداقل برای بقیه :n02:
البته شکایت من که در حال پیگیری هست .
نقل قول:
دوست عزیزم
1) تاپیک شاتل 3 بار تاحالا به 3000 صفحه رسیده و بایگانی شده اتفاقا تعداد صفحه هاش از مال همه بیشتره باورت نمیشه از ادمین ها بپرس
2) من اون موقع ها دانلود ماهیانه ام 8-9 گیگ بیشتر نبود با اینحال ماه ها محدودیت کشیدم اگر فکر میکنی ماهی 20 گیگ میگیری محدود هم نمیشی باید بگم قصه جادوگر و اژدها برات تعریف کردن خواب و خیاله
3) چه باور بکنی چه نه محدودیت رو اصلا شاتل اورد تو ایران مهم نیست چقدر مصرفت پایین باشه همونطور که تو دریا بری 100 درصد خیس میشی شاتل بری هم صد در صد محدودت میکنند پسر خوب اگر قراره آواره بشی و یک مدت بی اینترنتی بکشی حد اقل یک جایی برو که دیگه این مسخره بازی محدودیت رو نداشته باشی که دوباره مجبور بشی اسباب کشی کنی دوباره 1 ماه بدون نت بمونی
دوستان میدونید که صبانت این صفحه رو زیر نظر داره؟ ( بقیه شرکتها هم همین طور) تا الان با مشکلات ما آشنا شدن و اگه میخاستن مساله رو درستش کنن تا حالا انجام شده بود .. بهترین کار تخلیه خط همراه با شکایت به وضعیت بد شبانه و گرانی اینترنتشون هست. و همینطور شکایت به این شرکت در سایت وزیر (اتوماتیک مردود کننده! 195 ) هست . تعداد شکایتها بالا باشه ممکنه به نتیجه برسه.
نقل قول:
خدا خیرت بده که راستشو داری بهش میگی . منهم دوسال شاتل داشتم البته مربوط یه 85 میشه که هنوز این فکرهای شیطانی به مغزشون خطور نکرده بود
و مثل آدم سرویس میدادن با اینحال هفته ای ماهی نبود که باهاشون مشاجره نداشته باشم اصلا دوسال عذاب کشیدم تا بالاخره از شرشون راحت شدم.
در ضمن کسی که میاد اینجا و میگه صبانت کارش ایرادی نداشته و نمیخواهید هم بی سروصدا بگذارید برید بنظرمن اگر سوء نیت هم نداشته باشه حداقل اینه
که طرز فکرش مشکل داره . مگر کسانی که ثبت شکایت میکنن نمیدونن که نتیجه ای نداره ؟ چرا اکثرا میدونن اما حداقل میخوان با تعداد شکایات زیاد توجه رو
جلب این شرکت کنن و لااقل یه تبلیغ منفی براش بشه و این خیلی هم خوبه . دستکم از لال و منقاد ماندن خیلی بهتره .
این دکمه ی پیشنهاد بی شرمانه رو کسی میتونه توضیح بده؟ لطفا؟؟ این همونه که هر بیست و چهار ساعت یه بار میشه زد؟
دیشب تقریبا حدود ساعت 6 اینا فکر کنم محدود شدم سرعت آخرا شده بود 10 ولی الان جلوی وضعیت محدودیت سرویس چیزی ننوشته
بعد اون وضعیت Fair Policy چه کوفتیه دیگه؟؟؟
حال تصحیح شو ندارن و چیزی نمیزنه و تشخیص محدود شدن بعهده خود کاربره !
fair policy مربوط به اکانتهای نامحدوده .
شما وقتی محدود شدی اون دگمه رومیزنی یک سوم بها برات حساب میکنه شبانه رو یعنی 300 مگ بگیری 100 مگ کم میشه. (قاعدتا)
توصیه میشه که بازهم با احتیاط مصرف شود!
برای منم رفت روی 10-11 KB چیزی نوشته نشد ، با خرید حجم و برگشت سرعت مشخص شد محدود شده بودم.نقل قول:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:من الان میخوام سرویس 128 محدود یک ماهه بگیرمنقل قول:
اینطوری هم نجات پیدا نمیکنم ؟
یعنی میخوام قبل از اینکه مدت زمان نامحدودم ( عجب نامحدودی هم هست ) تموم بشه سرویس محدود خریداری کنم
دیگه خسته شدم از سرعت 5 کیلوبایت در ثانیه ...
نجات پیدا نمیکنم اینطوری هم ؟؟؟
چرا عزیز جان , خیلی هم استقبال میکنن که یه سرویس جدیدتر بهت بفروشن .
منتهی , کار اصولی تر اینه که اگر امکانشو داری برو سراغ یه سرویس دهنده دیگه . مثل فن اوا , پارس و مخابرات .
کلا دقت کنی اکثریت مردم فقط منتظرن بهتر بشهنقل قول:
حالا در هر زمینه ای
امید کاذب از نا امیدی بدتره