تازه adsl user شدمنقل قول:
با این اوصاف احتمالا اشتباه کردند
پ اینجوری با سرعت واقعی , حجم ترافیک ماهیانه اینترنتم , 5 روز بیشتر نمیره
پست الکترونیک تو سامانه مال من نیست فک کنم -- شدم :n04:
تازه adsl user شدمنقل قول:
با این اوصاف احتمالا اشتباه کردند
پ اینجوری با سرعت واقعی , حجم ترافیک ماهیانه اینترنتم , 5 روز بیشتر نمیره
پست الکترونیک تو سامانه مال من نیست فک کنم -- شدم :n04:
شما چقدر هزینه دادید برای این سرویس؟نقل قول:
اینجوری معلوم میشه که سرویس شما چی هستش!!
امضاتو عشق است مرسینقل قول:
سرویس 10240 یک ماهه 8 گیگ361,800
نه بعید می دونم به -- ربطی داشته باشه.نقل قول:
شما یک عکس از مشخصات مودمت بزار تا ببینیم خطت رو چند بسته شده نویزش چقدره و تا چه سرعتی می کشه
مشخصات مودم کجا نوشتهنقل قول:
device info ?
شما توی مرورگر 192.168.1.1 رو وارد کن. یوزر و پس رو هم admin وارد کن. (اگر admin نبود باید تو دفترچه مودم نگاه کنی ببینی یوزر پس مودم چیه. شاید اونی که مودم رو براتون نصب کرده هم تغییرش داده باشه.)نقل قول:
معمولا تو همون صفحه این مشخصات رو پیدا می کنید : Download Stream Rate, Upload Stream Rate, SNR Margin, Line Attenuation
اگر پیدا نکردید داخل همون تنظیمات مودم دنبالش بگردید اگر باز هم نتونستید پیدا کنید از همون صفحه 192.168.1.1 عکس بگیرید اینجا بزارید تا بهتون بگم.
بهتره تو تاپیک مربوط به ISP پیگیری کنید مشکلتون رو یا برای من پی.ام بدید تا راهنمایی تون کنم
موفق باشید
یا خطتو رو 2مگو خورده ای بستن یا اینکه رو 10مگ بستن و از طریق نرم افزار(اکانتینگ) محدود کردن رو 2مگ از این 2 حالت خارج نیستنقل قول:
دوستان مخابرات ما نامحدود و شبانه رو حذف کرده برا بقیه استانها هم همینجوره؟
از اونجایی که نت بدون شبانه بدرد نمیخوره تصمیم به تخلیه گرفتم اگر شرکتی سراغ دارن که شبانه خوب (استان خوزستان)ارائه بده بهم معرفی کنید ممنون میشم
مخابرات شهر ما هم شبانه رایگان داره واسه سرویساش که البته باید 1 ساله بگیری تو شبانه فعال بشه و هم نامحدود میده که من خودم 512 نامحدودشو داشتم 100 تا سرعت میدهنقل قول:
همونطور که دوستمون هم گفتند خط مشکلی نداره. با پشتیبانی تماس بگیرید بهشون بگید سرعت رو 10 مگ کنندنقل قول:
خطت تا 12مگ میکشه و پهنای باند سخت افزاریتو رو 2مگ بستن زنگ بزن پشتیبانی بهش بگو 10مگ گرفتم ولی پهنای باند سخت افزاریمو رو 2مگ بستید باید حداقلش رو 10مگ ببنده واگه میخوای 10مگو کامل بگیری رو 11مگ باید ببندهنقل قول:
پست حذف شود
نه تو این عکس جدید خط تا 9 مگ میکشه یعنی اگر 10 مگ ببندیش جواب نمیده یا انقدر قطع و وصل میشه که اعصابت رو خورد می کنه. باید خط جواب بده ولی میتونی بگی 8 مگ ببندن ولی توی سرعت های بالا فکر کنم SNR خطت خیلی بیاد پاییننقل قول:
مثل اینکه این خط نویز داره چون از 12مگ یهو اومده رو 9مگ و این خیلیه و شاید پایینتر هم بیادنقل قول:
از اسپلیتر استفاده میکنی؟یا اینکه مودم adsl به پریز تلفن یه اتاق و خود تلفن به پریز اتاق دیگه وصله؟
بله اسپلیتر وصلهنقل قول:
الان 11 و خورده ای هست max R
بالاخره بگم خطو چند ببندند
میتونی بهش بگی رو 8مگ یا 9مگ ببنده فوقش اگه دیدی لینکت میپره بزاری رو مدولاسیون g.dmitنقل قول:
حالا این 10مگ شبانه هم داره؟
اگر بالا تر ببنده چی میشهنقل قول:
مدولاسیون چیه لطفا بیشتر توضیح بدید
بله شبانه رایگان داره با شرط خرید سرویس های 6 ماهه به بالا
نقل قول:
آره به همین خطر گفتم تو سرعت بالا مشکل ساز میشه.
شما با یک پریز دیگه چک کن تمام دستگاه ها رو از روی خط تللفن جدا کن (تلفن ، فکس یا هر چیز دیگه ای) بعد ببین چطور میشه. چون خطط از روی 12 اومده رو 9 بعد هم 11 یعنی خیلی بالا پایین میشه. اگر مشکل نویز حل نشد باید بری از سر خط تست کنی.
از طریق پشتیبانی هم پیگیری کن ببین چی میشه. ادامه بحث رو بهتر تو تاپیک نویز خط پیگیر باشید که این تاپیک از موضوع خارج نشه
اگر هم بالاتر ببنده (مثلا 10مگ)به احتمال زیاد میکشه بهتره به پشتیبانی بگی رو 10مگ ببنده فقط ممکنه رو اتصال اولیه اذیتت کنه مثلا 5-4دقیقه طول بکشه تا وصل بشه اگر هم لینکت پرید دوباره زنگ میزنی بهشون میگی کمترش کنننقل قول:
مدولاسیون g.dmit یخورده نویز خطو کمتر میکنه
خوش بحالتون شما 10مگ دارید با شبانه ما حداکثر 2مگ داریم که شبانه و نامحدودشم حذف کردند کدوم استان هستید؟
256 نامحدود مخابرات قزوین...سرعت دقیقا 40 کیلوبایت:n16:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
..................................
از من گرفتن دادن به شما :n30: سرویس 8 مگنقل قول:
.................................
نه دادا شوخی کردم نوش جونت ایشالا از این بهترم بشه :n16: منم تا حقمو از این های وب نگیرم ولشون نمیکنم ازشون شکایت کردمنقل قول:
آپلودت تو فرق سر من :دی :n02::n12:نقل قول:
جان؟!! تهرانی شما؟!کجا تهران دقیقا؟ خط روی چند مگ بسته شده آپلود و دانلودش؟ خیلی عالیه!!!!!نقل قول:
.................................
سلامنقل قول:
اگر اهواز هستید صبانت
مرکز ولی عصر عالیه
شبی بین 500تا 2500 مگ
ولی اکثرا بالای 1200مگ
Sent from my HTC One max using Tapatalk
۲ مگ محدودِ پارس
کاش شبا هم همینجوری بودِش :دی
512 مخابرات . تست دوباره . آپلود افتضاحی داره واقعا
کدوم سرویسش؟روزا سرعتش چنده؟شبا چند میشه؟اخه من تو مخابرات شبی حداقل 4گیگ دانلود میکنم ولی الان دیگه شبانه ای در کار نیست:n27:نقل قول:
......................................
کدوم سرویس های وب هستش؟نقل قول:
قیمتش رو هم لطف میکنید بگید؟
:n30::n13:نقل قول:
شبا چند میشه؟نقل قول:
مثلا 8 مگ های وب بزور تونستم تست بگیرم اکثر سرورها ارور میداد
Sent from my iPhone using Tapatalk