بالاخره چی شد ریست میخواد یا نه؟؟؟؟:n03:
Printable View
بالاخره چی شد ریست میخواد یا نه؟؟؟؟:n03:
نیاز نیست، ولی اگر مایلید گزارش ها تفکیک شده باشند، باید قبل و بعد ساعات رایگان اینکارو بکنید. اگر اینکارو نکنید گزارش ها تفکیک نمیشن.نقل قول:
نقل قول:نقل قول:
همونطور که دوستان گفتن نیازی به ریست نیست شما اگه خیالتون راحت میشه ریست کنید
امیرجان برو طرح و بگیر مبین نت بهمون یاد داده از فرصت های کوتاهش استفاده کنیم.
هرچند دیگه چند ماهی هست بخاطر مشغله حالو حوصله دانلود شبانه رو ندارم
آقا من 1 مگ نامحدودم 10 روزش مونده! حیفم میاد کنسلش کنم. 58 تومن پول دادم. یعنی ممکنه تا قبل از پایان فروردین برش دارن؟نقل قول:
ری استارت یعنی چیکار کنم از صفحه لاگین قطع دیسکانکت کنم و دوباره کانکت ؟ یا فیش برقشو در بیارم و دوباره بزنم توش؟نقل قول:
بچه ها خارج بحث فیلم با کیفیت بالا مثلا 2 گیگ از کجا دانلود کنم؟ :دی
منظور همون فیش برق هستش !نقل قول:
فیلم هم آدرس واست پخ میکنم .
من طرح دو مگ ماهانه دارم تا دو روز پیش سرعتم 250 بود اما امروز زیر 100 شده
دوستانی که نامحدود دارن راضی هستن؟سرعتش چنده؟
ای بابا تو سایتش گفته ضریب 1 به چهار هست اما من که دو مگ دارم ضریب اشتراک بهترین حالت 1 به هشت هست:n04:
نامحدود اصلا طرفشم نرو که با دیال آپ فرقی نداره ، ۱ به ۶۰۰ هست فکر کنم !نقل قول:
بچه ها سرعت شبانه سرویس 2 مگ چقدره؟
1 مگ چطور؟
من طرح های 512 و 1 مگ و 2 مگ رو تست کردم سرعت شبانه همشون روی 60-70 هست البته الان با 2 مگ سرعتم 24 ساعت زیر 50 هست:n28:نقل قول:
ای بابا چرا پس ! خدا بت صبر بده .اینا ک ب نفعشونه سرعتو باز بزارن ک پهنای باند تموم شه شما گیگی 8 تومن ازشون دوباره بخری!نقل قول:
دوستمون گفتن که سرعت ها مربوط به شبانه است که مجانی بوده و از حجم اولیه شما چیزی کم نمی کنهنقل قول:
ولی الان 11 صبح هست بازم سرعت 50-60 با اینکه طرح دو مگ دارم انتن هم فولهنقل قول:
من 512 و 1 مگ رو داشتم.کلا 512 همیشه ثابت روی 60-64 هست.شبانه هم یه ساعت اول یکمی میره پایین دوباره میرسه به سرعت روز.پینگش هم از 1 مگ که داشتم بهتره.1 مگ شبانه بزور سرعت بالا میومد تازه میشد 512.کلا ثبات 512 خیلی بهتر از بقیه سرویسهاست.نقل قول:
کدوم شهر هستی؟نقل قول:
یه عکس از مقادیر CINR و RSSI بزار
اینجا با همه افتضاحیش تو روز سرعت فول هست معمولا مشکل سرعت شبانه است
مبین نت سرعت روزانه اش که حجمی هست فول و حتی گاهی بیشتر هست اما شبانه بستگی به شانس و منطقه تان داره....
سلام دوستان جمعه ها تا ساعت 2 رایگان محسوب میشه؟
تا دو روز پیش روزا سرعت ثابت روی 250 بود اما الان 100-150-200-50-60-20 . ... خیلی نوسان داره البته دو روز پیش قطع شد کلا زنگ زدم مبین نت گفت رمز مودم های بیرونی عوض شدن یه رمز جدید گفتن وارد کردم بعد اون قضیه سرعتم داغون شدنقل قول:
RSSI : -68.74 dBm
CINR : 31.73 dB
CINR Reuse 1 : 23.05 dB
منظورتون تا 2 ظهر هست؟نقل قول:
باسمه تعالینقل قول:
سلام دوست عزیز ، نه دیگه رایگان نیست خیلی وقته اونو برداشتن .
خیر اون واسه قدیم بود تموم شد دیگهنقل قول:
من نمی دونم چرا سند من انقدر بالاست در صورتی که اپلود ندارم و همش دانلود دارم . مثلا دیشب یک گیگ دانلود داشته باشم 1.3 گیگ اپلود در صورتی که من هیچی اپلود نمی کنم ., و معمولا سرعت اپلود باید خیلی کمتر دانلود باشه ! بنظرتون علتش چیه .. مثلا عددی که الان زیر SEND نوشته 57.043
این یعنی 57 مگ ؟ یا واحدش ی چیز دیگس
در ضمن منم خیلی نوسان دارم و سرعتم الان خیلی بده تو 50 دقیقه 18 مگ رسیو داشتم 57 تا سند!
دوستان 3 تا سوال: سرعت شبانه شما هم این دو سه روز اخیر افت داشته؟ واسه من لامصب گند شده! ....آیا قیمتها افزایش داشته؟ دو شب پیش شارژ کردم (128 4 گیگ یک ماهه) گرون شده بود از 14500 رسیده به 19000!....سوال آخر اینکه صفحه Ecare قدیمی از دسترس خارج شده؟ لینکشو دارید؟
افتضاح شده
کلا دقیق نگاه ساعت میکنم به 2 میرسه
میپوکه ، ظاهرا ملت دانلودشون زیاده این شبها
دقیقا فاجعه شده مخصوصا امشب که دیگه زور میزنه به ۳۰ میرسه !نقل قول:
گل گفتی:n14:نقل قول:
من کل 18 ماهی که مبین نتی هستم، این بار دومم هست که شب بیدارم و میخوام یه فایل دانلود کنم، سرویسم هم 1 مگ 6 ماهه 24 گیگ.
اصلن مضحکه، حتی حاضرم از حجمم کم کنه، ولی یه امشب که بیدارم سرعتم خوب باشه، نهایت سرعتم 6 کیلوبایته! این یعنی چی واقعا؟ :n27:
خداروشکر دارم از مبین نت میرم آسیاتک، البته اگر این طلسم ای دی اس اال ما بشکنه، اونم یه ماهه میخوام بگیرم، هنوز موفق نشدم :n08:اولم که ای دی اسل نگرفتم برا این بود که هرکاری میکردم به یه در بسته ای میخوردم، گویا بعد از 18 ماه هنوزم طلسمه نشکسته
اگه رفتی آسیا تک سرعت دانلود شبانت رو حتما اینجا بزار ما هم اگه خوب باشه بیایم آسیاتک ، سرعت بالا بگیر ازشون مثلا ۲ مگ ببین چقدر سرعت دانلود میده شبانقل قول:
شاید ما هم قسمت شد از این مبین نت خلاص شدیم
بله گرون کردن و اگه کیفیت رو بیارن پایین مخصوصا شبانشو ارزش نداره دیگه .خواهشا برین تعرفه های وایمکس ایرانسل رو ببینید... خیلی ارزون تره . من الان از 2 تا الان بیدارم 400 تا دانلود کردم یک ساعت دیگه هم ک تموم فایده نداره اینجورینقل قول:
کاملا مشخصه کار خودشونه یه شبه که نمیشه سرعت اینطوری بپوکه,سیاستشونه این مدت تعطیلات واسه فروش رفتن این طرح ویژه عید , خرید حجم بیشتر از طرف کاربر ها و...سرعت رو زیاد کرده بودن الان هم با تموم شدن تعطیلات فیتیله رو کشیدن پایین ,امشب وضعیت برگشته به سه چهار ماه پیش سرویس دو مگ بالای 50 تا نمیره تایم اوت که حرفش رو نزن کلهم یعنی مبین نت ری.... یکی هم نیست بهش بگه آب قعطه:n08:
آقا!
ساعت از 2 که می گذره سرعت می شه در حد دیال آپ! من اشتراک دو مگ دارم اما از 2 به بعد صفحه به زور باز می کنه.
بدتر از همه می دونید چیه؟ همون وقتی که صفحه به زور باز می شه و سرعت دانلود زیر 20 هست تست سرعتی که مبین نت روی سایتش گذاشته سرعت دانلود من رو بالای 2000 کیلوبیت نشون می ده!
جل الخالق!
الان این یعنی چی؟!
اشتراک دو مگ با ضریب اشتراک 1 به 4 در بدترین حالت باید 62 کیلوبایت سرعت دانلود بده دیگه! الان این سرعت 16 یعنی چی؟!
چه کنیم دوستان؟ بزنگم مبین نت فایده ای داره؟
اون سرعت کاملاً درسته. چون با سرور داخل ایران سنجیده میشه. کلاً سایت های داخل کشور تو ساعات شبانه هم سرعتشون خوبه. شما با سرورهای خارجی تست بگیر، اونوقت میبینی که سرعتت حدود 120 کیلوبیته.نقل قول:
باسمه تعالی
سلام ، صفحه E-Care قدیمی همچنان کار میکنه اینم آدرسش :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من فکر کردم سرعت من بد شده.دیشب سرعتم بالاتر از 20 نمیرفت.هی مودم رو بالا پایین میکردم تاثیری نداشت.الان با همون وضعیت و سیگنال دیشب،همون فایل با نهایت سرعت داره میره.جالبه که ساعت 1:45 نیمه شب زنگ زدم پشتیبانی،35 نفر توی نوبت بودند!!!!
نه همه اینطوری شدن ، کلا شبانه به فنا رفته بود دیشب ، منم کشتم خودمو بیشتر ۲۵ تا ۳۰ نمیشد !نقل قول:
6 صبح با پیسی سرعتم 30 بودنقل قول:
اما
نت رو با وای فای شیر کردم با نرم افزار مایکت روی گوشی دانلود کردم سرعتم 250 بود حدود 700 مگ صبح با گوشی دانلود کردم البته بازی موبایل بودن همهشون مزخرف
کلا ما که فردا مخابرات یوزر و پسمون رو میده میریم پی کارمون دیگه مبیننت بی مبین نت
میبن نت زیاد جالب نیست من که رفقا دارن راضی نیستن خودمم میرم پیششون سرعتش جالب نسیت
مبین نت سه تا مشکل اساسی داره:نقل قول:
1.قیمتها بسیار گرونه(هم نسبت به adsl و هم نسبت به ایرانسل)
2.دانلود شبانه گاهی دایل آپه(اکثر سرویسهای adsl شبانه سرعت روز رو دارند یا حداقل سرعت اسمی رو)
3.سرویسها burst نیستند.(یعنی سرعت 1 مگ نهایتا 124 هستش و بالاتر نمیبندند.نمی دونم چرا این کاررو نمی کنن.(بجز چند سرویس خاص.))
------
سرعت هم کاملا خانه به خانه فرق داره.