شما ماهی 18900 شارژ می کنید؟نقل قول:
Printable View
شما ماهی 18900 شارژ می کنید؟نقل قول:
با سلام و خسته نباشید
آقا من یه سوال حرفه ای دارم که هر چی فکر میکنم جوابی براش ندارم. لطفا راهنمایی کنید. من این قصیه چند بار برام پیش اومده که مثلا یه فیلمی که 5 پارت هست رو مثلا دو پارتشو با سرعت 55 میگیره و سه پارت دیگه رو با سرعت 12 میگیره. در ضمن پارتها را یکی یکی در یه زمان خاص امتحان کردم. همه پارتها هم مال یه سایته. قضیش چیه؟ اگه سرعت بده چرا دو پارتشو خوب میگیره؟ من که چیزی حالیم نشد.
دیشب بهتر از قبل شده بود . آخه من قبلاً سرعتم شب ها میرفت زیر 1 کیلوبایت و میشد 700 بایت .
دیشب حدود 20 بود و 450 مگ تورنت دانلود کرده بود که فکر کنم سرور تورنت هم سرعتش کمتر هست بعضی اوقات
بله عزیزنقل قول:
دیشب من با تورنت 450 دانلود داشتم و 250 مگ هم آپلود :18: . سرعت از پریشب خیلی بهتر شده بود .
اینم تست همین الان (اکو 512 ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همین الان هم با پشتیبانی چتیدم :31: . میگفت باید در زمان مشکل باهاشون درارتباط باشیم . منم گفتم دیشب ساعت 1 صبح آفلاین بودین . گفت نه ما همیشه آنلاین هستیم .
منم توی دلم گفتم (تو که راست میگی ولی اگر دروغ میگی .... ) .
بنظر من دوستانیکه از سرعتشون ناراضی هستن همین امروز به پشتیبانی گیر بدید . مطمئنا شما رو مثل من حواله میکنه برای شب ولی باز براش یه پیش زمینه ی ذهنی ایجاد میشه که : 100 % یه مشکلی هست و به 4 نفر از اون بالایی ها اطلاع میده .:21:
من دیشب تا 1:15 بیدار بودم که داشت با 60 دانلود میکرد و مشکلی نبودنقل قول:
ولی الان فقط 350 مگ دانلود شده:41:
الان که گزارشات را دیدم دیشب اصلا قظعی هم نداشتم , شاید مشکل از رپیدشر هست امشب باید 1 سرور دیگه را تست کنم ببینم چی میشه
تو ایران اگه نتونی شبانه با سرعت 512 خودت دانلود رایگان داشته باشی مفت نمی ارزه اون اینترنت (با اون محدودیت های حجمی که گذاشتن)
اینا دیگه شورشو دراوردن به خدا((منم زنگ زدم میگه همون موقع باید زنگ بزنی...بزار فردا همون موقع زنگ میزنم دهنشونو سرویس میکنم))
یه نگاه به میزان دانلود رایگان بندازید .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی باور کنید تو این یه هفته کمتر از یک گیگ دانلود کردم
همین دیشب 300 مگ دانلود کردم که زده 700 مگ :18:
با سلام و خسته نباشید
آقا من یه سوال حرفه ای دارم که هر چی فکر میکنم جوابی براش ندارم. لطفا راهنمایی کنید. من این قصیه چند بار برام پیش اومده که مثلا یه فیلمی که 5 پارت هست رو مثلا دو پارتشو با سرعت 55 میگیره و سه پارت دیگه رو با سرعت 12 میگیره. در ضمن پارتها را یکی یکی در یه زمان خاص امتحان کردم. همه پارتها هم مال یه سایته. قضیش چیه؟ اگه سرعت بده چرا دو پارتشو خوب میگیره؟ من که چیزی حالیم نشد.
با سلام و خسته نباشید مجدد
سلام ...
من یه مشکلی دارم !
سرویس من اکو 128 هستش از اوونایی که به 512 تبدیل شده ... روزا 512 هستش ولی شبا میشه 128 !!
باید چیکار کنم نزدیک 1 هفته هستش اینطوری شده !
بقیه دوستانی که اکو 128 دارم این مشکلو ندارن ؟!
ممنون ..... :40:
شاید به خاطر اینه که ترافیک روی دانلود اون فایله از طرف سرور زیاد هست!!:13:نقل قول:
خب دیگه اکو 128 همینه :31: روز سرعتو میبرن بالا اون سه گیگت سریع تموم شه 9 تومن پیاده شی :31:نقل قول:
شب که مفته سرعتو تا میتونن میارن پایین :31:
باز خداتو شکر کن سرعت 128 هست شبا... بعضیا که 0 هست سرعتشون :31:
با سلام
بچه های اکو 128 اصفهان آیا سرعت شبانه درست شده یا نه
چون می خواهم یک فایل ضروری 500 مگ امشب دانلود کنم اگر سرعت درست نشده بدهم به یکی بچه ها سرعت بالا برایم دانلود کند
لطفا جواب فوری دهید
جالبه ، منم دقیقا همین مشکلو دارم ، و کاسپر اسکای هم دارم ، امشب غیرفعال میکنم ببینم چی میشهنقل قول:
سرعت شبانه برگشته به تعهد شرکت یعنی 128 و الان چند شبه که سرعت دانلود شبانه من(تهران) شده 16. البته برای وبگردی و دانلود عکس در مرورگر ظاهرا هنوز 512 هست و سیستم دقیقی نیست و ممکنه بعضی مواقع و برای بعضی سایتها موقتا و بسیار کوتاه مدت همون 512 (64KB) فایل دانلود کنه.نقل قول:
سرعت روزانه هم که هنوز همون 512 هست.
من سرورهای دیگه رو هم امتحان کردم ... مشکل از رپید نیست ... همون موقع بهشون ایمیل زدم گفتن که حق با شماست شاتل مشکل داره توی مرکز شما لطفاً تحمل کنید و ... از این شر و ورهایی که همیشه ایمیل میکنن ... امشب درست نشه نصف شبی زنگ میزنم هرچی از دهنم در بیاد بهشون میگم ......
دقیقا !نقل قول:
وب گردی من روزی 200 مگ با این سرعت ازم کم میکنه ! الانم 1 ماه نشده که شارژ کردم ولی 89 مگ بیشتر نمونده ! :31:
خواهشا بچه هایی که چششون شوره پست منو نخونند از فردا گرفتاریمون شروع شه هااااا!!!!دمتون گرم:31:
خدارو شکر
آرت 1 دارم تاحالا هم قطعی و افت سرعت نداشتم
نکنه پارتی داشتیم خبر نداشتیم:31::13:باید زنگ بزنم بپرسم کی اونجا مارو میشناسه!!!
باید فهمید چه مرگشه چون خیلیا ممکنه تو همون مراکز که شما سرویس میگیرید باشند اما مشکلی نداشته باشند
مثل همین بعضی از اکویی ها که مشکلی ندارند
در ضمن فایلهای رپید رو با لیچر دانلود کنید ببینید باز سرعت پایینه
بچه ها توجه کردید چقد تو شیلترینگ و سرعت شیلتر کردن پیشرفت کردن؟؟؟من امروز از 3 تا پ-ر-وکسی استفاده کنم فرداش میبینم بستنش:18:فکر کنم منو زیر نظر دارن:31:معلوم نی مرض دارند نمیگند آدم به گ-ه خوردن میفته وقتی میخواد یه آنتی از گوگل پیدا کنه:13:
من دو تا خواسته دارم خدا کنه برآورده شه:
1)مشکل همه بچه ها برطرف شه
2)128 آرت رو هم 512ش کنند یه خرده حال کنیم:31:(این مهمتر از بالایی به نظر میاد)
آآآآآآآآآآآآآآآآمــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــین
ديشب سرعت من خوب بود وبرگشته بود به قبل،،،1.1G دانلود كردم(eco128)
Connection Speed kbps KB/sec
Dialup 56Kbps 56 7.00
ADSL 64Kbps 64 8.00
ADSL 128Kbps 128 16.00
ADSL 256Kbps 256 32.00
You 302 37.75
ADSL 512Kbps 512 64.00
ADSL 1Mbps 1,024 128.00
The SpeedTest maybe not very accurate cause net congestion and
so on.... You have to repeat the test some times in different
hours, so you'll receive a more precise results.
خدایا تا شاتل را نابود نکرده ای مارا ازین دنیا نبر
دوستانی که در مورد پشتیبانی گفتن من حتی ساعت 3 هم تلفن زدم بودن . آنلاین هم 24 ساعته هست . ولی خوب جواب سربالا میدن بعضی اوقات که منم حسابی حالشون رو میگیرم . من الان 4 روزه یا اوونا دارن زنگ میزنن یا من
روزی یکبار من زنگ میزنم 3 بار اوونا . پدرشون رو در آوردم . اوونروز گفت اگر میخواید حضوری بفرستم ولی هزینه دارم . گفتم هزینه ؟؟؟!!! با حکم میام خدمت نمایندتون تا بفهمید مشتری هم حقی داره .خیلی جا خورد . فردا صبح انشاالله ازشون شکایت میکنم و پیگیرش میشم . هرکس مشکل داره بره تنظیم مقررات . من خودم شخصاً پیگیر کارم میشم و از طریق مدیریت هم پیگیر میشم . ولی در کل اگر ببینن شکایات زیاد شده میفمن دنیا دست کی هست . درضمن خوب شد دیدم نوشتین 128 ها میشن 512 . اینم اعلام میکنم چون تخلف هست دادن 512 به خانگی . حالشون رو میگیرم . میگم اینا دارن زیر زیرکی کار میکنن . میگن 128 هست ولی 512 میدن
درضمن این روزها دیدین وقتی اینتر میزنید چقدر طول میکشه نسبت به قبل که لود بشه ؟ احتمالاً gateway ها اول ترانسفر میشه یک مرکز خاص و تمام لینک های مشاهده شما ثبت میشه و بعد شروع بکار اصلی میکنه . از اینا هرچیزی بر میاد . موفق باشید
شما کدوم شهر هستی؟نقل قول:
نه اگر گیر کردی اونموقع غیر فعالش کن همیشه این موضوع پیش نمیادنقل قول:
در عوص مال من داغونه داغونه ! 5 شبه از اکو 128 هم کمتر شده دانلودم ! 300 مگ ! آخه با این چیکار کنم :41::41:نقل قول:
شما که خوبه
من هر شب درسته 400 مگ دانلود دارم اما نمیدونم چرا از هر کدوم از 10 تا فایلی که تو لیست دانلود شبانه است چند در صد بیشتر دانلود نمیکنه
الان 5 شبه اینجوری شده . میشه از دیسکانکت شدن باشه . من با idm کار میکنم
بستگی به سروری که ازش دانلود میکنیدداره و البته شانس:31:نقل قول:
فکر می کنم یه شب در میون بشه دان کرد:31:
به نظر من که شما به شاتل اعتماد نکن
من که توی این 2شب 300 مگ هم سرجمع با اکو 128 دان نکردم
در حالی که تو روز مث اب خوردن هر 25دقیقه 100 مگ دان میکنه
دقیقا همین طوره :13:نقل قول:
همین الان حواسم نبود تورنت رو exit کنم داشت با سرعت نور دان میکرد :31:
حالا کافیه ساعت 1 بشه :13:
دیشب ولی سرعتم برگشت به حالت طبیعی. می تونستم پهنای باند کامل رو استفاده کنم. حالا امشب رو هم باید دید
این مشکل برای IDM هستش !! IDM با ویندوز 7 خوب کار نمیکنه ( البته اگه ویندوزتون 7 باشه ) بهتره از IDA استفاده کنید .... :11:نقل قول:
idm کاملا با وین 7 سازگاره
خيلي خيلي هم خوب و بدون مشكل كار ميكنه با ويندوز 7. شما مشكلتون چيه و از چه ورژني استفاده ميكنين؟نقل قول:
2 تا مشکل داشتم ( فکر کنم الان درست شده ! )نقل قول:
بعضی شبا هوا دانلود میکرد .... ( چراغ مودم چشمک میزد ولی هیچی دانلود نمیشد ! )
بیشتر اوغات هم الکی برای لینکایی که کاملا سالم هستند اررور می داد !
الان پاکش کردم دوباره ریخم فکر کنم درست شده ........:11::11::11:
سلام.
آقا من تازه فهمیدم این مشکل لودنشدن هیچ صفحه ای از کدوم قبرستونی آب میخوره . دلیلش این بود که همه ى پهناى باندمو مىراشت برا دانلود و هىچى برا وبگردى نمىموند و بطور دىونه کننده اى همش ارور مىداد ، در حالى که اونور با 22تا25 برا خودش دانلود مىکرد . خودش بصورت اتومات نمىتونه پهناى باند و تقسىم کنه ؟
حالا چجورى اىن مشکلو حل کنم ؟. ضمنا من از Idm استفاده مىکنم و Art 1 هم دارم .
ممنون .
lمشکل از IDM نیست احتمالا آنتی ویروس KasperSky داری. قبل اینکه لینکاتو Resume کنی اونو غیر فعال ( exit ) کن .نقل قول:
الان پاکش کردم دوباره ریخم فکر کنم درست شده ........
منم دیشب نتونستم چیزی دانلود کنم مخصوصا با تورنت . امشب هم دوباره داره باندم میاد پایین . نمیدونم این داستان دیگه چه صیغه ایه !
واقعا مسخره است آخر هر ماه امکان دسترسی به اینترنت رو قطع می کنن و اگه نتونی حتی تا یه روز مونده به آخر ماه بعد وصل کنی پول تموم و کمال می گیرن...
نقل قول:
آااااااااااامین
Tab DOWNLOAD -->Speed Limiter -->Settingنقل قول:
سرعتی که میخوای رو بزار بعدش
Tab DOWNLOAD -->Speed Limiter -->Turn On