سلام؛ یوزر و پسورد بیشتر مودمها برای ورود به تنظیمات admin هست. بعد از ورود به تنظیمات یه جای دیگه هم باید یوزر و پسورد رو وارد کنید که اونها رو ISP مربوطه به شما میده.
Printable View
سلام؛ یوزر و پسورد بیشتر مودمها برای ورود به تنظیمات admin هست. بعد از ورود به تنظیمات یه جای دیگه هم باید یوزر و پسورد رو وارد کنید که اونها رو ISP مربوطه به شما میده.
سلام ممنون از پاسخ گوییتون admin جواب نمیده حتی تو سایت passwordrouter رو هم گشتم نام مودمم نبود کسی از این نوع مودم نداره؟نقل قول:
پیداش کردم
سلام دوستان
من مودم D-Link 2730-u خریدم. فوق العاده آشغال هست. روی صبانت به هیچ عنوان جواب نمی ده. بی نهایت قطعی داره. ازشون سوال کردم گفتن طبیعیه. زمانی که قطع می شه فقط باید روشن خاموش کنی تا مشکلش حل بشه. چی کار کنم دوستان؟؟؟؟
جواب پست 14482: دفترچه راهنما رو دوباره بررسی کنید، غیر ممکنه نباشه. سایت خود مودم رو ببینید شاید بتونید پیدا کنید.(احتمالا توی دفترچه، روی جعبه یا... نوشته) . اصلا یه بار مودم رو ریست کنید ببنید چی میشه!
الان تو این گرونی فقط مودم--D-LINK 2520u باید بخریم.
آپدیت مودم ها رو از کجا میتون تهیه کنن؟
سلام دوستان میشه لطفاً منو راهنمایی کنید
وین عوض کردم حالا در مورد راه اندازی مودم AR-5383N دچار مشکل شدم
تا قبل از اینکه وین عوض کنم چراغ dsl ثابت بود ولی الان دائماً چشمک میزنه کانکشن هم مطابق گفته ها میسازم ولی بازم مشکل دارم
نمیدونم باید دوباره تنظیماتش رو چک کنم بلد نیستم چون قبلاً یه نفر اومد مودم رو راه اندازی کرد الان که ویندوز عوض کردم به مشکل برخوردم
ممنون میشم اگه راهنمایی کنین چیکار کنم
سلام output power چی هست و باید چه مقداری باشه اخه برام از صفر شده 1.4 و لتنسی با سرور های داخلی بالا رفته!!
من هر چی تو سایت مارک مودمم گشتم آپدیتی نبود.
این آپدیت تاثیری داره؟
سلام
می خواستم بدونم در حالت bridge میشه چندتا سیستم از یه مودم اینترنت بگیرن؟ من که تست کردم فقط یک سیستم میتونه کانکت بشه و دوتا سیستم همزمان جواب نمیده. راهی داره؟
سلام
لطفا یه مودم وایرلس که برد خوبی داشته باشه و کانفیکش هم زیاد سخت نباشه معرفی کنین
بنده در مورد نوع مودم ها زیاد اطلاع ندارم و میخوام در قیمت خودش بهترین باشه بودجه هم حداکثر 120 و اگه سایتی هم برای فروش میشناسین ممنون میشم بگین
با تشکر
سلام منم همین مدل خریدم قطعی دارم تقریبا 2-3 روزی یه بار نویز مودم رو چک کردن snr margine رو بین 8 تا 14 نوسان دار بیشتر مواقع 11 هست نمیدونم تا چند نرمال هست پشتیبانی میگه خطت نویز داره سر خط snr 29 بود اما تست سرعت پینگ گرفتم فرقی نداشت نمیدونم اشکال از مودم هست یا نویز خط کسی میدونه srn margin حداقل چند باید باشهنقل قول:
سلام دوستان
با کلی تحقیق که واقعا متاسفم برای کسانی که در انجمن و بازار پیشنهاد اشتباه می دن و آدم رو درگیر می کنند. با کلی تحقیق برای صبانت رفتم DLink 2730U آشغال رو خریدم. به خدا روی این ISP که جواب نمی ده. مطمئن باشین رو هیچ جای دیگه هم جواب نمی ده. در روز 100 بار قطع می شه. و زمانی هم که قطع می شه فقط باید مودم رو دوباره راه اندازی کرد. یا خاموش روشن یا Reboot. با صبانت که تماس گرفتم گفتن مشکل از مودم هست. DLink با سرور های ما سینک نیستن. الان 4 سال هست Linksys دارم. باور کنید حرف نداره. الان نمی دونم باید چی کار کنم. اگر راه حلی نداره لطفا بگین چی بخرم. تورو قرآن اشتباهی پیشنهاد ندین. چون الان 20 روز هست این مودم رو خرید.پولم رو ریختم دور. به کی بفروشم؟؟؟؟
مشکل شما ممکن مودم با سیستم isp صبا نت مچ نباشه مثلا زاکسل با adsl مخابرات استان کرمان مشکل داره و شاتل فقط با زاکسل کار میکنه
SNR Margin:>12=Must be; 20=good; 30=Niceنقل قول:
Line Attenuation:<20=Ideal; 20-50=Moderate; >50=Problem!
والا من 2 سال پیش به مودم 2640 dlink از داتک خریدم تا امروز انگشت شمار خاموشش کردم مث اسب کار میکنه خیلی راضیم الانم که اومدم پارس انلاین هیچ مشکلی نداشتمراستی firmware مودمتو اپدیت کن شاید درست شدنقل قول:
برای من اینطوریه ولی هیچ مشکلی ندارم و همه چیز عالیه :دینقل قول:
ممکنه واحداش فرق داشته باشه؟
SNR Margin (0.1 dB): 140
Attenuation (0.1 dB):335
برای شما توی پرانتز نوشته 0.1dB پس تقسیم بر ده بکنید میشه:نقل قول:
SNR margin14
Attenuation33.5
که هردو درحد متوسطه.
سلام من یه مودم O2 wireless box 2 رسیده دستم بعد کانفینگش کلا فرق داره دیگه 192.168.1.1 نست به جاش 192.168.1.254 یا 02wirelessbox.ln هست پشت مودم زده روی حالت دیفالت برای کانفینگ این آدررس هارو بزنید و یوزر administrator هست میتونید pass رو خالی بگذارید من این کار رو میکنم ولی اصلا وارد کانفینگ نمیشه ! هربار که میزنم دوباره میگه وارد کنید قبول نمیکنه یه دور هم مودم رو با دکمه ریست ، ریست کردم ولی بازم همونجوره کسی تجربه کار با این مودمهارو داشته ؟
نقل قول:
اگه فرم یوزرنیم و پسور باز میشه که یعنی آدرس درسته. اینکه صفحه لاگین هی میاد دلیلش اینه که یوزرنیم و یا پسورد اشتباهه.
چون فکر نمیکنم امکانش باشه مقدار پسورد خالی باشه. یه چیزی باید بزنید.
اگه PDF یوزر منوال داره یه نگاهی بهش بندازید شاید نوشته باشه.
:n16:
احتمالا شما یا از اسپلیتر استفاده نمی کنی یا اگه استفاده می کنی سوکتاشو جا به جا وصل کردی و ...!!!نقل قول:
این آموزشو تو کامنتای قبلیم برای کسی نوشتتم که عینا براتون کپی می کنم
"ببینید روش استفاده از اسپلیتر به این صورته که شما باید پشت هر وسیله ای(مثل گوشی تلفن و ...-------- به جز مودم) که میخواین وصل کنین به خط تلفن باید یه اسپلیتر بذارین و تقریبا همه مودم های موجود نیازی ندارن که پشتشون اسپلیتر باشه(من خودم تا به حال مودمی رو ندیدم که نیاز باشه با اسپلیتر به خط وصل بشه.) دقت کنین رو هر اسپلیتر جای 3 تا سوکت هست که به یکیش خط تلفن رو وصل کنین(جلوش نوشته Line) یکیشو باید به گوشی تلفن وصل کنین(نوشته phone) و سومی که نوشته DSL یا MODEM رو اگه مودم نزدیک تلفنه و سیمش میرسه به مودم وصل کنین(واسه شما که نمیرسه-طبقه بالا) که البته اجباری نیست مودمو حتما به این وصل کنین----میتونین مودمو مستقیم به خط وصل کنین.*****اگه گوشی تلفن رو به سوکت DSL یا MODEM وصل کنین(اشتباهی) عملا اسپلیتر براتون هیچ فایده ای نداره انگار اصلا وجود نداره)
اون جوری که از حرفاتون فهمیدم شما یه دونه اسپلیتر گذاشتین پشت مودم و گوشی تلفن رو مستقیم(بدون استفاده از اسپلیتر) وصل کردین به خط تلفن که این کار کاملا غلطه و علت چشمک زن شدن چراغ هم دقیقا همینه اگه یکم بیشتر اطلاعات داشته باشین میبینین که snr به شدت پایینه و موقع زنگ خوردن تلفن snr اونقدر میاد پایین که ارتباط قطع میشه. موفق باشید-سوالی بود در خدمتم
به اینم یه نگاهی بندازین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام، دوستان یه سوال داشتم خواهشا هر کس تو این زمینه کاری کرده جواب بده چون خیلی لازمش دارم
بنده از وایمکس مبین نت اینترنت داشتم و مودمش رو هم الان دارم. مودم ADSL من وایرلس نیست و فقط از طریق lan می تونم به لپ تاپ وصلش کنم. می خواستم بدونم روشی هست (هرچند سخت و پیچیده مهم نیست) که از مودم وایمکس مبین نت به عنوان router روتر وایرلس برای اینترنت adsl استفاده کنم؟ یعنی راهی باشه که بتونم از طریق مودم وایمکس اینترنت adsl که از مودم adsl میگرم به صورت وایرلس پخش کنم؟ خیلی خیلی ممنون میشم.
آقا فرق pppoe با pppoa چیه ؟
درود:
در تنظیمات wireless security مودم linksys x2000 وقتی میخوام از حالت WPA personal بذارم رو حالت WEP پیغام هشدار زیر را میده. برای اینکه این پیغام را نده باید چیکار کنم؟ معنی این پیغام چیه؟
WARNING: Your Wireless-N devices will only operate at Wireless-G data rates with the encryption type you have chosen. Please select WPA2-Personal or WPA2-Enterprise encryption if you would like to have your Wireless-N devices operating at full data rates. Click OK to continue with this selection, or Cancel to choose another type of encryption
من سر خط 29 بود تست سرعت گرفتم 1.2 مگ میداد تو اتاقم 11 بود باز سپید تست چند بار گرفتم 1.2مگ میداد هر پریز خونه یه snr margin میده بین 9-22 در صورتی سرعتم فرقی نداره میخواستم از در خونه مستقیم کابل بکشم اما ظاهرا سرعت فرقی نداره 512 دارمنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه درست متوجه شدید به ما هم توضیح بدید:n13:
SNR Margin (0.1 dB): 233 247 Attenuation (0.1 dB): 470 251
فکر کنم خطم نویز داره.چی کار باید بکنم؟
نه؛ بیشتر از بقیه نیست.نقل قول:
کار زیادی نمیشه کرد. نصب اسپلیتر و استفاده از سیمها و سوکت مناسب تنها کاریه که از دست ما برمیاد.
بقیه اش برعهده مخابرات هست.
خواهشا یکی از دوستان محبت کنه جوابه منو بده. مرسی.نقل قول:
سلام من مودم D-Link DSL 2520Uدارم ..میخوام اینترنت مخابرات بگیرم ..۲ تا سوال داشتم ۱-میخوام بدونم باهاش سازگار هست ..؟
۲-میخوام این مودم را wireless کنم که با wifi لپتاپ و گوشی بهش وصل شم ..راهی هست ؟
سلام نمیدونم چرا من از هر سایتی دانلود میکنم سرعت 1 مگ هم دارم سرعت دانلود تا 100 هم میره اما یکدفعه میوفته و 6یا 8 میشه مشکل از کجاس به نظرتون اسپلیتر هم وصله
موقعي كه سرعت شما به كلي افت ميكنه يه اسكرين شات از Status مودمتون در اينجا قرار بديد.نقل قول:
شاد باشيد:40:
نقل قول:
اين مدل از مودمها با دستگاههاي بيشتر شركتهاي ارائه دهنده سرويس سازگار هست و مشكلي از اين نظر نداره.
من بعيد ميدونم راهي براي وايرلس دار كردن اين مدل از مودمها وجود داشته باشه.
شما براي اينكه بتونيد از وايرلس استفاده كنيد يا بايد مودمتون رو عوض كنيد يا اينكه روي سيستم خودتون كارت شبكه وايرلس داشته باشيد.
شاد باشيد:40:
با توجه به اطلاعات شما كيفيت خط خوبي داريد و مشكلي از لحاظ نويز روي خط شما وجود نداره.نقل قول:
نيازي به دستككاري خط و سيم و اينجور چيزا هم نداريد.
شاد باشيد :40:
ممنون..من تا الان از wimax استفاده میکردم خیلی در مورد این مودمی که گرفتم اطلاع ندارم چند تا سوال داشتمنقل قول:
۱-من با لپتاپم را میخوام بهش وصل شم پس باید حتما با سیم lan بهش وصل شم..؟
۲-میشه کارت شبکه را به usb لپتاپم وصل کنم که بقیه افراد منزل با wi-fi به اینترنت وصل بشن ؟
۳-چون من حتما میخوام این مودم را به wi-fi تبدیل کنم بهترین و پر بازده ترین راه کدومه ؟
من یک خط دیگه دارم میگیرم بعد روی این خط میخوام از جایی دیگه سرویس بگیرم ADSL رو یه مودم راهی هست دو خط تلفن وصل کرد؟
یه روتر وایرلس با یک یک مودم روتر دارم
الان خط اولی به یک مودم روتر وایرلس وصل
همه مودمهای وایرلس موجود در بازار ایران روتر هم هستند.نقل قول:
بنابراین روتر به تنهایی فروخته نمیشه و اگه هم باشه قیمتش آنقدر بالا است که خرید یک مودم روتر وایرلس به صرفه تره.
ولی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کار شما را راه میندازه.
من هم دنبال این کار بودم. ترکیب دو خط (وایمکس و Adsl)نقل قول:
ولی دیدم از نظر فنی کار سختیه. شما یک خط با سرعت بالاتر بگیرید بهتره.
ممنون..ولی خیلی قیمتش گرون در میاد که ..نزدیک ۴۰۰ تومن حداقل در میاد..نقل قول:
مودم وایرلس که خیلی از این ارزونتره ،۱۲۰ تومان در میاد
چن میخواستم از این مودم هم استفاده کنم ..
راهی هست که با wi-fi خود لپتاپم اینترنت را share کنم؟
کارت شبکه wireless این کار را برام انجام میده ؟
یک سوال دیگه اینکه من wimax irancell دارم یک مودم wireless برای adsl بگیرم با هم تداخل نمیکنن فرکانسشون یا باید دستی بدم فرکانسو ؟
خود وایمکس که قطعا فرکانسش فرق داره ولی وایرلس/وافای وایمکس هم بعید میدونم رنج فرکانسیش یکی باشه با وایرلس مودم adsl اگه هم یکی باشه احتمالا رمزنگاری/کدنگاری دارن که مشکلی پیش نیادنقل قول: