ناگفته نمونه منم جزو اون n نفر هستم :n24:نقل قول:
Printable View
ناگفته نمونه منم جزو اون n نفر هستم :n24:نقل قول:
2 شب سرعت روی 2 مگ بود باور کنید تا صبح خوابم نبرد ، دیشب با خیال راحت خوابیدم باز دیدم شده مثل اول !
ای نامردااااااااا :n28:
هرچی هم به پشتیبانی بگیم زود یه جواب چرتی بهمون میدن میگم سرعتم روی 10 الی 18 ست میگه خیلی هم خوبه سرعتت باید در حد یه 128 باشه درحالی که من سرویس 256 دارم دفعه بعدی میگم سرعتم روی 15 الی 25 هست میگه همه سرویس ها اینجور هستن شما باید 15 الی 25 بگیری نه بیشتر و...
خلاصه،این شرکت دیگه درست بشو نیست باید به فکر یه isp جدید باشیم یا اینکه آنلاین یه طرفه بذاریم
از صبح دارم پشتیبانی و می گیرم میگه 50 نفر تو نوبتن بعدش مییاد پایین میشه 12 بعد دوباره میشه 14 و.......
تا اینکه الان موفق شدم به تماس میگم چرا دوباره بدترش کردین میگه کیفیت خطت خرابه یعنی تو این چند وقت یه جمله دیگه نشنیدم سوادشون در حد پشگل گوسفنده. لامصب عین نوار ضبط شده همین و میگن همشون میگم تو چیکار داری کیفیت خط من پینگ بالاست تایم اوت داره سرعت دانلود پایینه بعدش میگه اهان پس اختلال تو شبکه هست. یعنی من نمیدونم این مدیر اسیاتر اینارو از کجا میاره ؟! فامیلاشم که باشن چندتا کلاس سواد دارن اینا کلا تعطیلا.
باسلام.
من قبلا 2 تا سرویس اینترنت آسیا تک داشتم که با تغییر پسورد بعضی وقتها سرویس ها رو جابه جا میکردم یعنی یکی تو خونه داشتم یکی تو شرکت. از شرکت و تو خونه استفاده می کردم.الان حدود 2 هفته ای هست که دیگه نمیشه جا به جا کنم؟؟ کسی دیگه مشکل منو داره؟؟
نوشته شده توسط ShadowDragon [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سرعت شبانه پارس دقیقه؟ یعنی 128 با 16 و 1 مگ با 128؟
خیر اصلا اینطور نیست
512 حدودی 300 هست و یک مگ حدودی 500
شبانه :
512 : 120
یک مگ : 300
البته من در تهرانم و ممکنه با سایر شهرستان ها کمی فرق داشته باشه ولی اونطوری که شما میگید نیست.
سلام برای جمع اوری سرویس این نامه داخل سایت رو باید کجا فرستاد ؟
من کیمیا (2048) حجمی خریدم سرعتم نهایت میرسه 470 طبیعیه؟
روز که مهم نیست! شب میر ی ن ه
شب باید چقدر باشه (البته 10Gگرفتم) ؟نقل قول:
من قبلا 128 شبانه رایگان میگرفتم تو روز 300 تا بود تو شب 250تا 280 البته بعضی شبا
قبلاً واقعاً عالی بود
دوستان این سرویس سرعت روز و شبش چه طور ه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینترنت پرسرعت چالاک 10 گیگ در ماه (1 تا 8 صبح رايگان)
من الان 3 ماهه همین سرویس رو دارم . تو روز روی 2 مگ میبندن و درست راس ساعت 1 شب میارنش رو 1 مگ
:n04: تو روز تا 360 دانلود میکنه ولی شب میشه 120 و تا صبح 2.7 گیگ دانلود میکنه:n23: ولی این 2 هفته قبل بعد از مدت ها شب هم روی 2 مگ بود و هر شب 7 گیگ دانلود میکردم:n19::n19: حیف که دوباره خودشو لوس کرد و رفت روی 1 مگ:n28:
اقا سرویس های نقره ای 1 مگابایت خوب شدن این چند روز که نبودم!!
و سرویس های نقره ای 2 مگابایت داغون شدن؛ از 1 مگ برنزی هم کمتره سرعت خیلی وقتا.نقل قول:
تو روز 360 کم نیست؟ برای من 480 تا میگیرهنقل قول:
اصلا 4800 تا بگیره....وقتی قراره از حجمت کم بشه و بابتش پول بدی به چه درد میخوره!
شما انتظار داری 24 ساعته اینترنت رایگان بدن؟نقل قول:
اگه منظورت نامحدود بهتره سرعتش هم در نظر بگیر خب
کسی 2مگ طلایی نا محدود از اسیا تک داره؟ سرعت دانلود چند هست؟
کسی همچین حرفی زد؟!نقل قول:
وقتی دارم 40 تومن میدم حداقل انتظار دارم در کل دوره سرعتم همون مقدار باشه ، نه فقط روز هاش که از حجمم کم میشه ، اگر قرار باشه تایم رایگان نداشته باشم بیمار نیستم که 40 تومن پولش رو بدم.
انقدر سرعت کم دادن به ملت ، مردم توقعشون اومده پایین.
اینم اینترنته ، قیمتش هم 8 تومن کمتره از 2 مگ محدوده آسیاتکه ، سرعت روز که برای شما مهمه پس لابد اینو خیلی خوشت بیاد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مبین نت سرور L.A با این سرعت؟؟؟نقل قول:
خدا شانس بده والا حالا یا دستکاری شدس یا واقعا نمیدونم چرا ما این همه از کم سرعتی مینالیم.
یعنی کسی ۲۵۶ محدود نداره اینجا؟؟؟؟
کاملا باهات موافقم . زدی به هدف:n23: همین الان خیلی از شرکتای دیگه هم سرویس های دارن که توش ۱۰ گیگ اولیه با سرعت عجیب دانلود میشه اما هم قیمتش هم سرعتش بالاتره:n01:نقل قول:
اونوقت آسیاتر ۲ مگ ۱۰ گیگی رو ۴۰ تومن میده:n04: تازه سرعت شب رو هم روی ۱ مگ میبنده:n03:
دیروز زنگ زدم میگم مگه نگفتید میخواین افزایش باند بدین چی شد؟؟:n13: برگشته میگه آسیاتر بیشترین تعداد کاربر رو داره:n08:جالبتر اینکه میگه داریم ۲ گیگ اضافه میکنیم:n21:
به نظر من آسیاتر اخرش مجبور میشه مثل بقیه شرکت ها یا نامحدود رو جمع کنه یا سرعتشو خیلی کم کنه که دیگه ارزش نداشته باشه:n01:
خداییش داره در حق ۲ مگ محدود که به امید دانلود شبانه سرویس گرفتن اجحاف میشه:n28::n28:
من از دیروز پینگم رفته بالا با تایم اوت . سرعت اومده پایین.
دیروز لینکم رفت از ساعت 12 بعدش داغون تر از قبل شد درست گذاشتن ماه رمضان تموم بشه. من نمیدونم برنامه ریزی اینا چطوریه ! نه سواد دارن نه وجدان !
تنها جمله ای هم که بلدن بگن اینکه خطت خرابه چه چیزهایی به غیر از مودم به خط وصل هستش! اگرم کم بیارن جلوت میگن اختلال پیش اومده که از ما نیست ماله مخابراته ! آخه مغز نخودی ها اینارو بچه دبستانی هم بلده بلند شو برو سر به روتر بزن زنگ بزن مخابرات محل پیگیری کن یا دیتا رو چک کن با شرکت های دیگه نامه بنویسین به زیرساخت برای کیفیت بهتر و گیت وی و افزایش پهنای باند بین الملل ..........
<br>نقل قول:
<br>کسی نیست جواب منو بده؟؟
نه عزیز تجربه نشون داده دیگه خوب نمیشن!نقل قول:
سرعت دانلود از سایتهای که اسیاتک و هاست دی ال پشتیبانی میکنه هم عادی شده!
نقل قول:
الان دو مگ هم به زور 120 تا میده! اصلا انتظار همچین سرعتی نداشته باش!
الان 1024 10G سرعت دانلود شبانش 90 هست!نقل قول:
باید بشه مگر اینکه توی شهر شما اقدامات امنیتی کرده باشن که دیگه نشه کانکت شد با یوزر دیگهنقل قول:
با پشتیبانی تماس بگیرید!
دوستان من نامه و کپی کارت ملی رو به همون شماره فکس داخل سایت فرستادم واسه جمع آوری به همین شماره باید فکس میکردم دیگه ؟
زنگ بزنید بپرسید مطمئن بشید! و پیگیری کنید که بدستشون رسیده باشه و کارتون را انجام بدن!نقل قول:
از دست این حروم خورا آدم میمونه چیکار که به ولا
از امروز صبج درست با سرور هایی که زیاد ازشون دانلود داشتم سرعت تا 3-4 دقیقه نرماله ولی بعدش سرعت میرسه به 20-30 با نوسان خیلیییییی زیاد(512 نامحدود برنزی که در حالت عادی بین 40-50 تا میده)
گفتم شاید باز اختلال پیش اومده سرعت کلا اومده پایین یا شاید با سرور های خارجی بعدش رفتم از یه سرور خارجی دیگه تست زدم دیدم نه فقط اونایی که ازشون بیشتر دانلود میکردم سرعتشون ترکیده:n23:
شاهکار جدیدشون
زنگ زدم گفت نامه ؟ نامه لازم نیست ! شما با اون نمایندگی که ازش سرویس گرفتی تماس بگیر اونا به ما اطلاع میدن خط رو جمع آوری میکنیم :n02:
نامه فکر نکنم لازم باشه. از سایت اقدام کنید.نقل قول:
من هم همین مشکل رو دارم. با 2 مگ نقره ای سرعت در حد 50-40 میاد پایین. میانگین 75 هست. :(نقل قول:
اگه تو پنل نماینده هستین باید برین پیش نماینده که براتون درخواست بده که بعد از نیم ساعت آسیاتک بهتون زنگ میزنه که دلیلتون رو میخواد برای جمع آوری.نقل قول:
اگه پنل آسیاتک هستین که باید از سایت جمع آوری بدین
اعصابمون داغون شد از بس دیسکانکت / ریکانکت میشه این نت کوفتی ! :n21:
سلام بچه ها
آقا این چه مسخره بازی تا دیروز سرویس 512 برنزی داشتم سرعتم میانگین بین 35 تا 45 بود از دیشب که سرویس اينترنت پرسرعت حامي نامحدود بي کران طلايي ( با 12 گيگ هديه سرعت بالا ) رو گرفتم باز میانگین بین 30 تا 50 شدهیعنی محدود با نامحدودش شده یکی شده؟ من 2 ماه پیش این سرویس ينترنت پرسرعت حامي نامحدود بي کران طلايي ( با 12 گيگ هديه سرعت بالا ) داشتم سرعت 120 بود این ماه چرا اینجوری شده واسه همه اینجوری شده؟ منطقه مخابراتی ثاراله کرج
نقل قول:
512 برنزی داشتم
نقل قول:
حامي نامحدود بي کران طلايي
اینجور که شما میگی هر دو سرویست نامحدود بوده ، محدود نبود بینشون! (512 نامحدود برنزی ، 128 نامحدود طلایی)نقل قول:
یعنی محدود با نامحدودش شده یکی شده؟
تازه همینکه داری با حامی بین 30 تا 50 دانلود می کنی خودش کلیه
الان سرویس 512 محدود شب هاش این سرعت رو میده!شاید هم کمتر.در حالی که سرویس محدود گرونتره.
البته باید اون 12 گیگ رو که بین 30 روز تقسیم میشه با سرعت بالا دریافت کنید.
نقل قول:
یکم بیشتر توضیح میدی؟ یعنی زنگ میزنه میگه تورو خدا بمون؟!
من الان این توهم رو دارم که اینترنت پر سرعت آسیاتر دارم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:n19:
بدون شرح! 256 حلبی!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره داداش جفتش نامحدود بوده سرویس هام ..ولی من الان که 12 گیگ سرعت بالا دارم باید 120 باشه سرعتم بعد از 12 گیگ چون سرعتم میاد رو 10 کیلو که هیچی نمیشه دانلود کردنقل قول:
سرویس کردن ما رو
هر شب باید زنگ بزنم یک روز یک روز سرویسم شارژ کنن !
داستان از این قراره سرویس من ساعت 23:59 22 مرداد باید تموم شه بعد دیروز دیدم ساعت 12 شب تموم شد زنگ زدم میگم چرا اینطوری شده گفت حل شد مودم خاموش روشن کن
دوباره باز ساعت 12 امشب دیدم اینطور شد باز زنگ زدم یه روز دیگه شارژ کرده
اسیاتک پیشرو در ارائه جدیدترین مشکلات برای مشترکین