عیبی یوخ، عیبی یوخ:n11:نقل قول:
ایشاللا فردا نصب کن، بیا یه توصیفی بکن سیستمت را ای گرانقدر!:n12:
عیبی یوخ، عیبی یوخ:n11:نقل قول:
ایشاللا فردا نصب کن، بیا یه توصیفی بکن سیستمت را ای گرانقدر!:n12:
سلام دوست عزیز ببخش نظر میدم اگه توان مالی باند هایی که آقا حمید میگن رو دارید خب تا استفاده نکردید ببرید و عوضش کنید 718 معمولی رو من بدون آمپ شنیدم روی پخش پایونیر تا ولوم 15 بیس رو زیاد میکرد و از 15 به بعد بیس ثابث بود و صدای زیر بالا میرفت که کم کم کیفیتش رو از دست میداد البته صدای یه 718 معمولی با آمپ رو هم شنیدم بیس های حقی میداد و آمپ طوری تنظیم شده بود که بیشتر بیس بده که اونم پخشش پایونیر بود ولی خب یه تنظمی متعادل فکر کنم صدای جیغشون رو به قول بچه ها دربیاره ولی به نظرم با آمپ میشه خوب تنطمیش کرد که رضایت بخش باشه .نقل قول:
من یه رفیق دارم توی فروشگاه صوتی و کلا از اطرافیانم که بار ها ازشون شنیدم 718 معمولی بهتر از ex بوده . به برچسب و مارک مدل هم اطمینان نکن ببین فروشنده چجور آدمیده . گرچه الان همه چینه ..
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
سلام.کسی قیمت روز و دقیق A5602 و 5500 روداره؟
الان که دیگه دسترسی به تهران ندارمنقل قول:
جنس رو اورده با خودش دوستم.
فکر کنم دیگه بی فایده باشه,باید یه جوری باهاش کنار بیام ولی نمیدونم چطور...
از نمایندگی اصلیه کنوود خرید کرده.
عیبی نداره
این همه ضرر روی گوشی دادیم,اینم از سیستم
همیشه میگن روی یه چیز وقتی وسواسی عمل کنی,گند میزنی,ولی نه همیشه.:n01:
یکی از ضررهای audiophile بودن هم چیزاست!!!
حالا یه مدتی با یه سری ترفند و تنظیم باهاش میسازم.
باید خودم بشونم,شاید به دلم بود!!والا:n13:
درودنقل قول:
۵۶۰۲ مدل جایگزین آمپ ۵۵۰۰ هست!
حول و حوش ۲۸۰ تومن!
باراهنمایی دوستان ومطالعه تاپیکها(که خیلی چیزا یادگرفتم) تصمیم گرفتم یه کواک hcx690 و آمپ 5602 تهیه کنم.اگه لطف کنید وبگید برای نصب اینا چه چیزایی لازمه باچه مشخصاتی ویه قیمت حدودی ممنونتون میشم.پخشمم 3650هست
والا من با چسب چسبوندمش از روز اولشم محکمتر شد :n02:نقل قول:
ولی بهرحال حیفه بشکنه مواظبش باش
سلام دوستان
یه لطفی کنید منو راهنمایی کنید ،من با بودجه 700-800 تومن چه باند و ضبطی ببندم که یه صدای قابله قبول بده ؟ میخوام فعلا" بدون آمپ و ساب ببندم ، لطفا" مدلی باشه که من بعدا" خواستم ساب و آمپ بندازم بتونم از هر جفتش ( ضبط و باند ) استفاده کنم . ممنونم
باسلام
اگه پخش فابریک L90 روبردارم ویه هدیونیت Alpine cde-141E بزارم باهمون ترکیب(منظورم اینه که به باندهادست نزنم)،آیاکیفیت صدا بهترمیشه یافرقی نمیکنه؟لازمه که بگم درحال حاضر کیفیت صدابدنیست ولی چونکه فلش خورنیست میخوام عوضش کنم.
آقا حمید گل خیلی خیلی ازت ممنونم بابته راهنماییهات.اما خداییش الان نمیتونم اینقدر هزینه کنم برای آمپ.میتونم قرض کنم،اما ترجیحم اینه که به جای این که این پولو واسه دل خودم قرض کنم و خرج کنم،دم عید خرج زن و بچه کنم.نقل قول:
اینه که فکر کنم نهایت 300 تا 400 آخرش،اونم دو قسط و ... میتونم هزینه کنم.
فقط میخوام بدونم من اگه 6604 پایونیر یا m846 کنوود رو بگیرم،هم تو قدرت هم تو کیفیت،هم واسه ساب و هم باند،از اون ام بی آگوستیک 7500 که داشتم بهتر جواب میدن یا نه؟اگه آره که کدومو بگیرم و اگه نه یه مدل بهتر لطفا معرفی کنید.مثل 8604 یا همون 9004 جی وی سی یا حتی 56020 با 8105 یا هر چیز خوبه دیگه که خودتون میدونین.نو یا دسته دوم.
از لطف شما بسیار ممنونم و از این همه مزاحمت شرمنده
عزیز کیفیت صدا بهتر میشه ولی از میزان بیس کاسته میشه یه مقدار نظر من اینه که پخش کنوود u456 رو بخرید که صدا بهتر بشه و بیس مناسبی هم بهتون بدهنقل قول:
u456 کیفیتش با u156 و u256 یکیه(هرسه درحالت بدون آمپ وساب) ؟ اینوبه خاطراین پرسیدم که بیخودی هزینه اضافه به جهت cd خوربودن ندم.
سلام ببخشید دیر دارم جواب میدم اخه اینترنتم قطع شده بود... بله پخشم خروجیه ساب داره... واسه کیفیت و ویبره خوب باید چقدر هزینه کنم مگه؟؟؟نقل قول:
داداش 718 باندهای خوبی هستن اما ex خیلی صدای جیغی داره که پس از یه مدت گوشای شمارو اذیت میکنه . من خودم رو ماشینم 718 اصل دارم و رفیقم ex گرفته که زیاد راضی نیست... ولی ناراحت نباش. ایشالله درست میشه...
سلام اميد جان.شما لطف داري. من هم يه روز مثل خودتون بودم.حالا ديگه آردهام و ريختم و سابم و آويختم.:n08:نقل قول:
مباركت باشه. انشاءالله بستي عكس يادت نره.يه ريويو هم بنويس.
دوست من چقدر ميخواهيد هزينه نمائيد؟نقل قول:
چرا 718 خريدي؟مگر من مرده بودم كه با من تماس نگرفتي؟خودم برات ميگيرفتم.جدا از صدا و داستانهاش، امپدانسش 3 اهميه و با پخش ممكنه مشكل ساز بشه.اينهمه اينجا بحث اهم و امپدانس مچينگ و... ميكنيم ولي متاسفانه عزيزان دل گوش نميدن.نقل قول:
پك برق 8 گيج كافيه اگر بعدا ساب نصب نميكنيد.سيم اسپيكر خوب هم لازم داريد.نقل قول:
پك از 45 به بالا.
كابل اسپيكر هم از متري 6500 به بالا
تخته آمپ و تاغچه هم لازم هست.
پخش رو 7056 بگيريد .500 قيمتش هستنقل قول:
اسپيكر رو جي وي سي HX 7158 يا MTXT6C693 يا آلپاين SPG-69C3.
البته بعدا بايد براشون آمپليفاير مناسب هم تهيه نمائيد.
خودتون گليد.نقل قول:
بسيار بسيار كار خوب و پسنديده اي ميكنيد كه هزينه رو براي خانواده محترم مي پردازيد.آفرين:n12::n16:
ببين براي آمپ قبلا هم عرض كردم. بيشترين هزين رو براش در نظر بگير.همون 9604 يا 8604
8105 كه مونو هست.:n13:
با اجازه حسين جان.نقل قول:
براي كيفيت كامپوننت و براي ويبره من گليدن Rs 15 رو پيشنهاد ميكنم. تو باكس بزرگ كه خودم براتون مجاني طراحيش ميكنم يه صداي استثنائي بهتون تحويل ميدم.
ماشينتون چيه؟
بله عزیز تقریبا در یه حد هستن ولی u456 خیلی پخش بصرفه ای هستش شما هفتاد تومن زیادتر از u256 میدی ولی یه پخش کامل میخری که تمام حداقل ها رو برای یه سیستم باز داره که اگر بعدا خواستین سیستمتون رو ارتقا بدین مشکلی نداشته باشین ازطرف پخش به نظر من به خاطر هفتاد تومن ارزونتر بودن ارزش نداره بخواین فلش خورها رو بگیریننقل قول:
از شما ممنوم.پس انشالله همون 8604 رو میگیرم چون زورم به 9604 نمیرسه.نقل قول:
این 8604 از مثلا 9004 جی وی سی یا اگه دسته دوم 8004 جی وی سی گیر بیاد تو همین قیمتها،یا مثلا کنوود و .... بهتره دیگه؟واسه سیستم من.
من منظورم از اون 8501 مونو،برای ساب بود به اضافه 5602 برای باند.این ترکیب بهتره یا همون 8604؟:n16:
فقط میخوام بدونم عوض کنم یر به یر یا که نهنقل قول:
tornado RLA7700.4 3400watts دارم . 4کاناله .
با کنوود kac 5203 عوضش کنم؟
کدوم بهتره واسه یه جفت باند 718 ای ایکس با پخش پایونییر 5250
سلامی مجدد خدمت اساتید بلاخص آقا حمید و حسین گل
آقا حمید در جریانن من سیستمم رو از ایشون خریدم، ولی یه دونه ساب jbl 1000 رو هم دست دو بود آشنا هم بود گرفتم و نتونستم بعدش پس بدم، حالا که اسپیکرام رو بریج بستم این سابه وسط هوا زمین مونده و منتظر یه آمپم. ولی حقیقتن پولم دیگه ته کشیده و دنبال آمپ دست دو رفتم. الآن این سه تا آمپ پیش رومه، ممنون میشم راهنماییم کنید کدومش رو بگیرم، هم کیفیت داشته باشه هم قدرت و هم عمر.
JBL gto 2000 (فقط 1 سال کارکرده)
MBA 9600
REF 2.370
این یکی آمپ هم اضافه شد:
Pioneer GM-5200T
تشکر اقا حمید
چشم حتما عکس میگیرم
راستی این سوالم رو پاسخ ندادید :1 - در آینده که دوباره پول اومد دستم اول کامپ بگیرم یا ساب یا خازن یا تیوتر؟ بهترین مدل ساب و کامپ و تویتر و خازن که به این سیستم بخوره چیه؟امپ مونو برای ساب چی بگیرم؟
سلام خدمت دوستان عزیز.
اقا حسین هم بیس خوب هم کیفیت صدای خوب میخام.
امپ هم 4کانال میخام که هم بلندگو بهش وصل کنم هم یک باکس پایونرts-wx301. مدل پیشنهادی کدومند؟
سلام
بالاخره سیستم زیر رو بستم.
Amp=mline 75.4
Player=kenwood 7056
Speaker=co609
خوب راستش من همیشه 5 تا اهنگ به عنوان تست دارم که برای خودم سیستم ها رو تست میکنم.
من از 10 به این سیستم توی موارد زیر نمره میدم :
کیفیت صدا = 10(چون واقعا عین یه جفت کامپوننت با بلند کردن صدا ، کیفیت افت نامحسوسی پیدا میکنه)
نوع صدا توی ولوم زیر 8 = 9 (چون در قیاس با اون مدل الپاین قبلی که داشتم با اسپیکر های mtx و امپ mline 60.2 صدای زیر 8 بلند تر بود اما توی سیستم فعلی صدا زیر 8 که میاد به نظر خیلی کمه)
حجم بیس و باحال بودن بیس = 7 ( تنها موردی که یکم اذیتم کرد همین مورد بود چون در قیاس با 1073 ، 6975 ،718 بیسش کم بود.اهنگ هایی که خودش بیس داشت رو با بیس اجرا میکرد اما اهنگ هایی که بیسشون خفن نبود رو انتظار داشتم یه بیس مثل اون 3 تا بهم بده ، بالاخره جوونه و عشق بیس)
سلامت باشی عزیز:n16:
والا هنوز نصب نکردم,فردا
میخوام فعلا بدون آمپ استفاده کنم.
اون جی وی سی گیرش نیومده,مجبوری این ex718 رو تهیه کردیم
پشتش مشکی هست,و ساختِ ویتنام
چرا 718 خريدي؟مگر من مرده بودم كه با من تماس نگرفتي؟خودم برات ميگيرفتم.جدا از صدا و داستانهاش، امپدانسش 3 اهميه و با پخش ممكنه مشكل ساز بشه.اينهمه اينجا بحث اهم و امپدانس مچينگ و... ميكنيم ولي متاسفانه عزيزان دل گوش نميدن.
والا عجله ای شد:n14:
یعنی پخش رو خراب میکنه؟؟؟
هنوز استفاده اش نکردم
یعنی اصن حتی از کارتن بیرون نیوردمشون.وای خــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــدا چیکار کنم :n28:
حمید خان اطاعت امر شد . ولی من چون پستهام پایینه نمیتونم پی ام بفرستم براتون . همینجا برازم لینک رو ؟
سلام خواهش ميكنم.نقل قول:
9004 هم خوبه.8604 هم در همون حده.8004 توانش 20 وات بيشتره ولي خرابيش زياد بوده.
دوست خوبم نفرموديد چه اسپيكري داريد كه؟نقل قول:
احسان جان.يا 5200 رو بگير يا ساند رو.نقل قول:
چشمتون بي بلانقل قول:
با توجه به حجم بيسي كه مورد تقاضاي شما هست قطعان بعدي ساب و آمپ مونو هست.:n02:
مباركتون باشه.نقل قول:
لطف كن در مورد
"نوع صدا توی ولوم زیر 8 = 9 (چون در قیاس با اون مدل الپاین قبلی که داشتم با اسپیکر های mtx و امپ mline 60.2 صدای زیر 8 بلند تر بود اما توی سیستم فعلی صدا زیر 8 که میاد به نظر خیلی کمه)"
بيشتر توضيح بده.
ضمنا حواست باشه الان گين رو كاملا بستيد و بعد از دوره برك اين بايد گين رو باز كنيد.
از نظر علمي بايد امپدانس اسپيكر با پخش يكي و مچ باشه.احتمال خرابي هست.نقل قول:
باز نظر كارشناسان الكترونيك رو بايد جويا بشيم.
عزيزاني كه رشته الكترونيك خوندن ما رو ياري برسونيد.
علي رضا جان خيلي محبت كردي.نقل قول:
لطف كن بزار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] كه بقه بچه ها هم فيض ببرند.:n20:
اگر فكر ميكني از اين موزيكاه باز هم داري ، بي نصيبمون نگذار.:n16:
سلام مجدد خدمت اقا حمید و مابقی دوستان
سیستم رو نشون رفقا دادم همه ار بیسش راضی اند .به قول یکیشون مگه چه انتظاری از بیس داری؟:n02:
ولی دوستان اعتراف میکنم سیستم خیلی عالیه ، کیفیت که عمرا چیزی به پاش نمیرسه و بیسش قطعا همه رو راضی میکنه ، منم چون 1073 رو شنیدم میگم بیسش کمتره
یه سوال که توی ذهنمه اینه که هیچ راهی نداره من بتونم اهنگ رو از طریق بلوتوث موبایل و پخشم از توی همین اسپیکر های co پخش کنم؟اخه از اسپیکر های فابریک پرایدم توی استیج جلو پخش میشه.
راستی این اکولایزر فلت همون natural هست؟اخه این پخش ما فلت نداره
استاد حميد يه كامپوننت زير 200 بهم معرفي كن كه رو طاقچه عقب ببندم ( كيك پنل )
كلاً ميخوام كواك ها رو جمع كنم و از كامپ + سابم لذت ببرم . . .
بودجمم ميدونم كمه ولي سعي خودت رو بكن
مخلصيم
دستت درد نکنه آقا حمید.قطعا یکی از این 2 تارو (8604،9004)میگیرم.(با توجه به اینکه چیزیم در خصوصه 56020و 8501 نگفتین).اینا اصل و تقلبی که نداره؟جای خاصی رو معرفی میکنین برای خرید و همینطور نصب و تنظیم؟نقل قول:
تو تنظیمات بلوتوث:نقل قول:
Detailed setting/Bluetooth HF/Audio=all
اون موقع صدا از همه اسپیکرها میاد
Sent from my iPhone using Tapatalk
ویه س.ال دیگه آقا حمید.یه ضبط 9831 آلپاین دیدم،نو،میگه 280.ارزش داره 6975 خودم رو بدم اونو بگیرم؟چه فرقی داره؟
دوستان SPL باز این موزیک رو دانلود کنین حالش رو هم ببرین . انواع کل کل با این موزیک میسره ! :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حمید خان والا موزیک زیاده در این سبک :دی ولی سرعت پایینه و دهان انسان با این سرعت اینترنت سرویس :دینقل قول:
سلام خدمت دوستان بخ خصوص حمیدخان
ببخشید میخواستم ببینم بین دو باند MTX T6C693 و hertz 690 کدومش بهتره و برای درایوشون چه امپلی هایی با چه قیمتی مناسبن؟(قیمت این دوباند هم بیزحمت بگین)(تو این رنج باند بهتری هست؟)
من فردا میخوام فعلا یه بخش رو ماشین ببندم تا بعد عید باند و امپلی
هد رو 3650 میخوام بگیرم تو این رنج u456 انگار بهتره نه ؟؟؟ به اندازه از 3650 بهتر هست بیخیال mixtrak بشم ؟(قیمت این دورو بیزحمت بگین)
ممنون
راستی حمیدجان اگه من بخوام شما میتونید برای من تهیه کنید ؟ کسی رو دارین برام ببنده؟(تقریبا هزینش چقدر میشه؟)
سلامنقل قول:
دوستاني كه مثل اميد خيلي بيس دوست دارن به نظر من بايد ديگه برن سراغ ساب ووفر:n02:بابا 220 وات داري ورودي ميديد،بازم بيس ميخواي:n02:
در مورد اون سوالتون برو تو قسمت BT Audio اونجا تنظيم داره.
مخلصتون هستم. من استاد نيستم.:n16:نقل قول:
تنها گزينه اي كه به ذهنم ميرسه پايونير TS-G 1604C هست كه 130 تومن قابل تهيه هست.ولي ديگه خودتون ميدونيد كيفيت و ...تعطيله.
آخ ببخشيد.نقل قول:
5602 دو كانال گلم.8501 رو هم تست نكردم.
پايونير كه گارانتي پايونيران داره.جي وي هم شركتيه.نه تقلب نداره.
من صداش رو نشنيدم.آلپاين كيفيت DAC ش خوبه ولي Low رو خوب نميزنه.در كل قيمت ندارم.نقل قول:
دم شما گرم علي جان. فقط لطفي كه ميكني تو همون تاپيك موزيكهاي......الصاق بفرمائيد ممنون ميشم.نقل قول:
علي جان. نمي خواد آپ كني. اگر ميتوني لينكش رو پيدا كن و قرار بده. اگر هم پيدا نميشه كه هيچ.نقل قول:
من از صداي MTX خوشم نيومد. رو ماشين يكي از دوستان شنيدم.البته بدون آمپ.نضبش هم Flash Mount نبود.شايد به خاطر اون بوده.نقل قول:
هرتز خوبه ولي آمپ 150 واتي بايد بهش بديد.
اگر كيفيت عالي ميخواي من CO 609 رو پيشنهاد ميكنم بريج ببندي با ML 75.4
اسپيكر 470 و آمپ هم 520 تومن.
[QUOTE=hamidR15;8153073]
من صداش رو نشنيدم.آلپاين كيفيت DAC ش خوبه ولي Low رو خوب نميزنه.در كل قيمت ندارم.
/QUOTE]
شرمنده حمید خان زیاد میپرسم.روم سیاه
یعنی به نظرتون از 7150 بهتر هست یا نه؟ارزش داره که جا به جا کنم.یعنی بفروشم اینو بخرم؟
سلام آقا حمید
بین 2 تا آمپلی موندم
pioneer 6604
kenwood m846
اینا آمپهای خوبین؟کیفیت و قدرت دارن؟قابلیت بریج دارن برای ساب و یه جفت باند؟کدوم رو توصیه میکنین؟باند 6975 ساب کنوود فکر میکنم 3010 باید باشه.
سلامنقل قول:
علی جان ممنون. فقط جسارتا هر دو لینک یه موزیکن؟
[QUOTE=hamed.69;8153134]آقا این چه حرفیه. دشمنت رو سیاه باشه.:n16:نقل قول:
در مورد HU آلپاین چون خودم شخصا باهاش ارتباط برقرار نمیکنم،میترسم بگم نه.شاید از نظر شما خوب باشه و من شرمندتون بشم.لذا بهتره یکی که صدای هر دو رو شنیده نظر بده.
اگر راستش رو بخواهید نه کیفیت بالائی دارن و نه قدرت آنچنانی.نقل قول:
برای 6975 اگر قدیمی باشه 5602 و برای 3010 هم یه 8106 کن وود.
اگر میخواهید 4 کانال باشه یه 8604 بگیرید.
بعد از کلی نشان دادن سیستم به دوستان بالاخره فهمیدم مشکل از منه!!!
همه بهم میگن امید تو عقلت ناقصه و بیس این سیستم فوق العاده است
از اقا حمید عذر میخوام و همین جا اعتراف میکنم سیستم واقعا فوق العاده است
خداییش با سیستم رفقام که مقایسه میکنم یه سر و گردن برتره
همینجا اعتراف میکنم اون سیستم قبلی رو توی فروم های همسایه پیشنهاد داده بودند که عمرا من دیگه این فروم و بالاخص اقا حمید رو ول نمی کنم
دوستان تا اقا حمید در دسترس هستند از سیستم های پیشنهادیشون استفاده بکنین چون هیچ جا و هیچ کس رو مثل ایشون دلسوز و البته جوون شناس پیدا نمیکنین.
یا حق
سلام به همه بخصوص اقا حمید.
اقاحمید من اصفهان از چند نفر پرسیدم در مورد 1073 گفتند جالب نیست وکدنس خیلی بهتره :n13:
چکارکنم.اگه 1073 خوبه با چه امپی بگیرم؟(4کانال)
نظرتون در مورد پخش پایونر5050 چییه باقیمت 330 هزار تومان ؟