512 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاتل نمیخواد درست کنه سرعتو انگار
Printable View
512 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاتل نمیخواد درست کنه سرعتو انگار
نه صبانت هم دوستان ناراضی هستننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی تابلوئه که اینا سرعت دانلود شب رو محدود کردن
بعد دروغ گوها (اندیشه) میان میگن سرعت پائین شب بخاطر شلوغی کاربرهاس
هر شب میزان دانلود (ستونها) همین اندازس، سر سوزن هم اضافه یا کم نمیشه:n24:
سلام میخوام از اندیشه نا محدود 128 بگیرم به نظر تون سرعت کم شده یعنی از اون 30 هم پایین تر اومده ؟! باید دوباره محدود بگیرم ! کسایی که جدیداً نامحدود گرفتن بگن چطوری هستش
من چند روزه نا محدود ۱۲۸ گرفتم، سرعت خوبه! از ۲۵ تا ۳۰ بالا پایین میره!
نت مخابرات.3 شبه اعصابمونو خورد کرده.پینگ و سرعت افتضاح:n21:
اینجا دیگه کسی از نت مخابرات استفاده نمی کنه؟
256 نامحدود:n28:
کسی اینجا از دامون نت داره ؟ اگه هست یه تست سرعت بگذارین
خیلی جالبه .. دیگه به speedtest.net هم نمیشه اعتماد کرد :n13:
همین الان تست میگیرم سرعتمو میزنه ۵۵ کیلو
بعد یه فایلو از خود سایت شاتل دان میکنم با idm سرعت۱۰ هست! فایرفاکسو دان میکنم سرعت ۱۵ هست!!!! از اشتراک طلایی یکی از سایتای معتبر ایران دان میکنم سرعت ۱۰ هست !!!!!!!
بازم تست که میگیرم سرعتو میزنه ۵۵ کیلوبایت:n13:
امشب دیگه دیوونه شدم از دست این نت
دوستان من در گلسار از سرعت بسیار خوب شبانه سرویسهای محدود اندیشه میگن , شما سرویست چیه و کدوم پیش شماره هستی ؟نقل قول:
دامون تو سایتش زده پشتیبانی 24 ساعته داره ولی من ساعت 8 شب روز پنجشنبه چند بار تماس گرفتم جواب ندادند یعنی 8 شب جزو 24 ساعت نیست؟نقل قول:
در ضمن یک سوال داشتم: اگه بخوایم رانزه رو قطع کنیم و یه شرکت این کارو با تاخیر زیاد انجام بده میشه جایی شکایت کرد؟
فقط speedtest معیار هستنقل قول:
سرعت داخلی با خارجی فرق دارد
IDM معیار نیست
دوستان اندیشه ای سرعت 512 محدودشون چنده ؟
سلام دوستان بهترين ISP براي منطقه بلوار گيلان پيش شماره 727 كدوم هست?
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
کسایی که راجع به دامون نت میپرسن بگم امروز رفتم شرکنشون راجع به سرعت پرسیدم گفتن 256 محدود سرعتش حدود 60 و نامحدود 32 هست.برخوردشونم خیلی بد بود.هزینه راه اندازی هم 5000 تومانش اجباریه.
پس الان کدوم شرکنت تو رشت خوبه؟شاتل هم افتضاح شدهنقل قول:
برای بنده کاملا مشخص شده که این کار عمدیه. از 6 یا 7 صبح (نت مخابرات) مشکلی نداره تا 5 بعد از ظهر ، بعد یکدفعه به صورت خود جوش پینگ و سرعت دانلود می پوکه ، دوباره تا ساعت 6 صبح که خوب بشه. هر گندی هست این مخابرات و شرکت اندیشه توش دخیل هستن.:n21:به پشتیبانی هر دو هم زنگ میزنی ، چرت و پرت تحویل میدن. دلشون فوش می خواد مثل اینکه.نقل قول:
دوستان پارس آنلاین 1 ماه اینترنت رایگان میده
• 1 ماه اینترنت رایگان با سرعت 256 با حجم 2 گیگا بایت
• بدون هزینه آبونمان مخابرات
• بدون نیاز به پرداخت هزینه مالیات و عوارض
توضیحات بیشتر در این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند روز بود که سرع دانلود شبانه و حتی روزانه به شدت کاهش پیدا کرده بود
امروز زنگ زدم پشتیبانی میگه سرعت ها رو واقعی داریم میکنیم
سرعت شما16 باید باشه از اون بیشتر طرح تشویقیه!!!!!
128 محدود مرکز 4 اندیشه گند خزر!!!!!!
شبی 200 مگ دان میشه اونم از سرور وی ای پی
سرعت شبانه شما چطوره دوستان؟
پس دیگه باید به این نتیجه برسیم که همه شرکتا سرعت شهر رشت رو پایین آوردننقل قول:
چون همه آشناهای من تو شهرستانا سرعت زیر ۱۵۰ ندارن
سرعت شبانه شاتل ۵۱۲ من از ۴ تا ۴۵ متغیره قطعی هم زیاد دارهنقل قول:
داش احسان به نظرت اگه برین طرحای گرون شاتل مثلا آرت۴ به بالا رو بگییم سرعتمون بیشتر میشه ؟
به ۱ بار امتحانش می ارزه:n13:
من دلم سرعت بالای ۱۰۰ میخوااااااااااااااااااااا ااااااااااااااد خداااااااااااااااااااااا دلگیرم ااااااااازت:n03:
چه گناهی کردیم تو این مملکت به دنیا اومدیم ما ...حتی اعتراض هم نمیشه بکنیم
دوستان کسی اینجا هست پارس آنلاین باشه؟ اگه هست یه تست بگذاره با نوع سرویسش رو بنویسه ببینیم ارزش داره بریم پارس آنلاین
اگه کسی هم قبلا سرویس 256 رو داشته بگه سرعتش تو شب و روز چقدره؟
من پارس انلاین داشتم
128 4 گیگ مرکز 4
توی روز عالیه تا 180 هم میرسید(4ماه قبل) ولی شب سرعتش از 12 بالاتر نمیاد
یه خوبی هم داره که توی مناسبت ها حجم رایگان هدیه میدن
مثلا عید قربان یا غدیر 1گیگ دادن
پشتیبانی رشتشون زیاد جالب نیست
در ضمن 15 تومان بابت رانژه کردن میگیرن و 90 درصد سرویس هاشون کمتر از 3ماهه نداره
بچه ها مخابرات شب ها سرعتش چطوره؟
دوست عزیز پارس انلاین سرعت خوبی داره ولی اونم مثل شاتل محدودیت دانلود داره -- تو تاپیکش که از محدودیتش میگفتننقل قول:
سرویس های نامحدود این شرکت محدیدت دانلود دارن -- 128 نامحدود محدودیت 17 گیگ و 256 نامحدود محدودیت 33 گیگ رو داره
نکته جالب تو سرویس های نامحدودش اینه اول سرعت بالای 100 هست :n29: ولی بعد از اینکه از حجم مشخص بیشتر دانلود میکنی سرعتت میشه سرعت استاندارد -- 16 و 32
بچه ها در جال حاضر بهترین سرعت نتی که من دیدم وایرلس شرکت سما پیشرو سمانه هست که سرعت ۱۰۰۰ کیلو هم یکی از بچه ها گذاشته بود چند ماه پیش ... قبلنا فقط تهران بود اگه تونستید یه کم پیگیرش بشید
forum.p30world.com/showthread.php?t=425326&page=487
سلام دوست من، من هم همین مشکل شما رو داشتم تماس گرفتم پشتیبانی نمی دونم با کی صحبت کردم اما به من گفتن، که سرعت شما که 512 هست باید ماکزمم سرعتش 64 کیلو باشه، یک کیلوبایت بالای اون، سرعت تشویقی که شرکت داره بهتون می ده و به دلیل پر شدن پهنای باند استان و اینکه تفاوت بین سرویس های 128 با 256 و 516 و 1024 محسوس باشه تو ساعت رایگان سرعت ها رو استاندارد کردن:n22:نقل قول:
البته من به چند تا شرکت زنگ زدم که ببینم جریان چیه دیدم همشون همین کار رو کردن، حالا باز دم اندیشه گرم که حجم رو محدود نکرده تو ساعت رایگان اما شنیدم که بعضی از شرکت ها این کار رو انجام دادننقل قول:
727 مگه غیر از اندیشه کسی سرویس می ده ؟نقل قول:
دوست من، شاید سیستمتون ویروسی باشه و یا از برنامه های P2P كه آپلود رو باز می زارن مثل تورنت رو سیستمتوت استفاده می کنین. باید برین گزارش کارکردتون رو ببینید که بیشتر ارسال داشتین یا دریافت، اگر بیشتر ارسال داشتین شک نکین که مال همون برنامه ی تورنته d:نقل قول:
نقل قول:
پس واسه تموم شدن پهنای باند هست که همه ترکیدن :n02:
از بس سرعت نجومی دادن پورتاشون ترکید :n02:
الان پورت جدید اضافه میکنن واسه بالارفتن سرعت یا همینجوری میمونه ؟؟
آره خودشون اعلام کردن که تو ساعت شبانه سرعت ها رو استاندارد کردن، البته از یه نظر هم بد نشده هاD:نقل قول:
مثلا ببینین من سرعتم 512 بود و شب ها به خاطر همین رایگان بودن و شلوغي به 30 هم نمی رسید، اما الان از زمانی که استاندارد کردن تو ساعت رایگان با همون 64 کیلوبایت فیکس دانلود می کنم D: البته اينجوري بد به حال 128 ها شده که قبلا 10 برابر 128 دانلود می کردن اما الان دیگه 16 بیشتر نمی شن. در واقع الان اینجوری شده، هر کی هزینه ی بالاتری پرداخت کنه، سرعت بالاتری خواهد داشت و به عبارتی می شه هر چه قد پول بدی همون قد آش می خوری D:
واسه من هم پیش اومده سایت باز نمی شه اما مثل اینکه گاها سرور های بانک ها می گن شلوغ می شه و واسه همین باز نمی شهنقل قول:
سرعت دانلود چنده ؟ مال من هم محدود شده، من هم 52 دارم اما رو 64 فیکسهنقل قول:
البته واسه 22 بهمن که کلا اینترنت ترکیده بود اما الان سرعت روزا خوب شده
الان شما سرعتت تو شب چنده
شبی چند مگ دان میشه؟
کدوم مرکز هستین؟
نقل قول:
الان شما سرعتت تو شب چنده؟
شبی چند مگ دان میشه؟
کدوم مرکز هستین؟
محدودیت دانلود و استفاده ی حجمی یا همون Fair Usage Policy تو چند تا شرکت داره انجام می شه اما اندیشه نهنقل قول:
شاتل خیلی وقته محدود میکنه ..اگرم به شب سرعت خوب بشه از ترس نمیشه گذاشت واسه دانلودنقل قول:
۵۱۲ محدود ۶ گیگنقل قول:
خط 5
منم دقیقا مشکل شمارو دارمنقل قول:
۱تا۷ بین ۵۰-۶۰ هست بیشتر نمیشه:n21:
پس اعلام کردن!نقل قول:
میشه لینک پیجش بدید؟
با این اوصاف ۱۰۰% اندیشه نصف یوزرهاشو از دست میده
----------------------------------------------------------------
کدوم شرکت واسه دانلود شبانه ۱تا۷ خوبه؟
شنیدم دامون نت خیلی عالیه