1-برای چی بن شده؟نقل قول:
2-هنوز نخریدم!:27:
1-برای چی بن شده؟نقل قول:
2-هنوز نخریدم!:27:
من 3هفته پیش وصلیدم به لایو...یه کم انلاین زدم ..نچسبید ..دیگه هم وصل نشدم...نمیدونم چرا بهم حال نداد..مخصوصا کال
من ایران نیستم ، ولی اون طوری که از پیشنهاد های دوستان فهمیدم فتحی نامی هست که بهترین انتخاب میتونه باشه .نقل قول:
والا ما اون موقع کل توپخونه رو زیرو رو کردیم همه میدادن 305 تومن...فتحی میداد 320 تومن....
نقل قول:
والا ما اون موقع کل توپخونه رو زیرو رو کردیم همه میدادن 305 تومن...فتحی میداد 320 تومن....
دوست عزیز 15 تومن پولی نیست بخواهین بخاطرش رسیک کنید. تو توپ خونه همه و همه از یکجا کنسول میگیرن و حدودا با یه قیمت. حالا امکان داره خرید قدیم داشته باشن ولی اگه یه دست عوض کنن دیگه هیچی
ببینید من که این فتحی رو نمیشناسم ! پس حرفی هم در موردش نمیزنم .نقل قول:
ولی یه چیزی رو در مورد این ور میدونم ، پس این متن رو بخونید و از هر کسی که خواستید کنسول ، تلویزیون و مثل اینها بخرید حسااااااااااااابی دقت کنید و طرف رو 4 میخه کنید .
ببینید در اروپا و در کل کشور های صنعتی یک سری فروشگاه های زنجیره ای خیلی خیلی خیلی بزرگ وجود دارند ، مثل زاتورن . طبق قوانین اینها اجازه ندارند اجناسی که جعبشون خراب شده باشه ، پشت ویترین بوده ، یا یه خالی چیزی بهش افتاده رو بفروشن و در عین حال حق باز پس فرستادنش برای تولید کننده رو هم ندارند !!! پس باید بریزند دور . حالا دور ریختن مثل ایران نیست !!! شما اگر بخواهید وسایل برقی و تیر تخته و مثل اینها رو بریزید دور باید به شهرداری پول بدید و از اونجایی که این اجناس مربوط میشه به یک فروشگاه بزرگ پس پول زیادی میگیره !!!! حالا چاره چیه ؟
یک سری مناطقی هستند اینجا که گمرک محسوب میشوند و توشون پره از انبار های خیلی بزرگ ! مال شهر هامبورگ اسمش هست : خیابون Bill Straße توی منطقه Bill Brook که انبار هاش همش دست ایرانی ها و افغانی هاست . حالا اینها میان این مدل اجناس رو همین طوری مفتی میدن به اینها (به عبارتی میریزند دور) اینطوری دیگه مجبور نیستند که به شهرداری پول بدن . این انبار ها هم یک مقدار خیلی کمی از این اجناس رو به صورت قاچاقی به خود ساکنین میفروشند (این کار غیر قانونیه چون براش مالیات نمیدن) و بخش خیلی بزرگش رو به صورت عمده میفروشند به کشور هایی مثل ایران ، عراق ، افغانستان و کشور های آفریقایی ! اینطوری هم پول وارد کشور میشه و هم آت و آشغال ها از کشور خارج میشه برای همین مالیات نداره . حالا توی اینها خراب هست !!! سالم هم هست ، معیوب هم هست . این اجناس موقع ورود به کشوری مثل ایران توسط وارد کننده بررسی میشند و اونهایی که سالمند مستقیم و اونهایی که معیوبند پس از تعمیر و اونهایی هم که خرابند به عنوان قطعه برای تعمیر به دست فروشنده میرسند و شما که مصرف کننده هستید میخرید !
در مورد شرکت هایی که توی این کشور ها نمایندگی رسمی دارند مثل سامسونگ از این خبر ها نیست ولی در مورد شرکت هایی مثل سونی و مایکروسافت که نمایندگی ندارند برای کم کردن هزینه ها اینطوری وارد میکنند .
قیمت یک 360 که اینطوری وارد ایران میشه برای وارد کننده کمتر از 15 هزار تومان در میاد ! خودتون سودش رو حساب کنید !!!!!
برای همین از هر بنی بشری که میخواید جنس بخرید حتما حتما حتما طرف رو 4 میخه کنید که بلاهای مختلف به سرتون نیاد .
حتی سایت های اینطوری هم وجود دارند ، ادرس چند تاشونو میپرسم براتون میذارم که خودتون با چشم خودتون ببنید عمق فاجعه رو !
my godنقل قول:
اقا شما کلی با خبری ها
خوب من با چند تا از دوستان یه دونه از این انبار ها اجاره کردیم :31: برای همین با خبرم :46:نقل قول:
راست میگی. منم این چیزا رو شنیدم. البته واسه هر جنسی نه.و البته خیلیاشون هم شده که خود شرکت پس گرفته. البته نه بخاطر خرابی کاتن! ولی در کل این چیزا زیاده تو ایران. دیگه خودت ببین با کپی خور شدم 360 بازی 30 تومنی میشه 3 تومن.
و خیلی وقته به این سیستم کپی رایت رو آوردم و در هر شرایطی اگه بشه پیش گیری کرد (مثل خرید سی دی از یه جای خاصی ) این کارو نمیکنم . ولی خوب وقتی هم میرن کپی میخرن و وضعیت جیب ملت هم خرابه خوب پس بعضی وقتا باید همرنگ جماعت شد!!:41:
ولی در کل این قضیه بالا و پایین بودن قیمت رو منم دیدم. حالا واقعا چطوری میشه فهمید کدوم راست میگن ؛ خدا داند!!:13:
خوب دوستان این رو ببینید تا خودتون بفهمید !!! 791 چرخ خیاطی AEG دونه ای 15 یورو :نقل قول:
یا این رو ببینید :کد:http://www.restposten.de/article-7104536.html
2922 تا صفحه نمایش پلاسما فقط و فقط 2922 یورو !!!!
یعنی دونه ای 1 یورو !!!!کد:http://www.restposten-plattform.de/artikel-Plasmabildschirm_TH_50PZ81E_und_Wandtraeger_fuer_Plasma_LCD_Monitor_EFW2001-4004-1255951.html
بچه ها نخندینا اینکه میگن سبک بازی ارکبد یعنی چی ؟:20:
:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:
---------- Post added at 11:19 PM ---------- Previous post was at 11:15 PM ----------
من بازی ارکید شنیده بودم که باید دانلود کنی .... !!! سبک :18: نهنقل قول:
:27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::2 7::27::27:نقل قول:
بازی های ارکید رو باید از لایو دانلود کنی که پولی هم هستند ولیی نسخه دمو هم دارند که مجانیه
برا ی دانلود بازی های ارکید باید هارد داشته باشی
بازی های ارکید هم مثل بازی های دیگه میمونن سبک های مختلف دارن
((میشه گفت mini game هستن))
در ضمن این بازی ها مستقیم از روی هارد اجرا میشن و نیازی به disk ندارن
در مورد لپتاپ و کنسول ها هم همچین چیزی هست؟نقل قول:
بله هست ، تقریبا تمام کنسول های بازی که توی ایران هست همین طوری تهیه میشوند .نقل قول:
در مورد لپ تاپ هم هست ولی توی ایران وارد نمیشه میره برای عراق و اقغانستان و اینها
توی همون سایتها بگردید پیدا میکنید
برای شرکت های آلمانی این کلمه رو سرچ کنید کلی پیدا میکنید از این مدل شرکت ها : Restposten
آقا واسه ما هم یک عدد 360 ناقابل پست کنید :31:نقل قول:
اما برند سونی اینجا نمایندگی داره یعنی سونی هم همین طوری جنس وارد میکنن؟؟نقل قول:
اما کلا
میگی در میاد 15تومن وارد360....مگه چه حجم انبوهی ازین 360 های پشت ویترینی یا درب باز توی خارج هست که بخواد به این صورت وارد نتنها کشور ما بلکه کشور های جهان3ومی یا حوضه خلیج فارس بشه؟؟
درسته میگن مشت نمونه خلواره اما ایا با این حجم خرید صدق میکنه؟؟؟
یا مثلا بخوایی خرید یک کارت گرافیک که مثلا قیمتش 500 دلار هست ایا اون هم به همین وضعیته؟؟ مگه خود شرکتها چقدر نمونه و سمپل برای نشون دادن دارن که بخوان این حجم وسیع رو بفرستن به کشور ما ...تازه هزینه حمل نقل.گمرک عوارض .کلی زد و بند های دیگه
میگم میلاد وضع ملتو میبینی ؟؟؟ بیا مردونگی کن یه چند تا بفرستنقل قول:
بچه ها موقع خرید Xbox چه چیز هایی رو باید چک کنم و چه مورد هایی مهم هست.مثلا درایورش چی باشه.یا از کجا بفهمم دسته ها اصلیه.یا آداپتور اصلیه و چیز های دیگه ای که شما اساتید بیشتر از من میدونید.
نقل قول:
بیش از 2000 شعبه فقط فروشگاه مدیا مارکت ، بیش از 1000 شعبه مدیمکس ، بیش از 500 شعبه زاتورن ، بیش از 10000 شعبه گیم استاپ + کنسول هایی که توی حمل و نقل مشکل پیدا میکنند یا جعبه هاشون خراب میشه + مرجوعی ها + اونهایی که خراب شدند پس گارانتی دادند + دزدی ها . مجموعش چه قدر میشه ؟ :31:
سونی هم توی ایران نمایندگی نداره ، یه تعمیرگاه مجاز توی جمهوری داشت که گویا اون هم رپتو پتو شده :13:
چرا سونی نمایندگی الان زیاد داره توی هفت حوض.شهرک غرب نمایندگی فروش دارن.......نقل قول:
.
اگه نداره پس این مارکت های سونی چین که تمام اجناس برای نمایش دارن و انتخاب میکنی و حتی خودشون برای نصب در محل میان و حتی خدممات پس از فروش هم دارن..(ادامه بحث 5 شنبه من صبح میرم دانشگاه هه هه :دی)
سلام. براتون پ.خ میکنم .نقل قول:
بچه ها موقع خرید Xbox چه چیز هایی رو باید چک کنم و چه مورد هایی مهم هست.مثلا درایورش چی باشه.یا از کجا بفهمم دسته ها اصلیه.یا آداپتور اصلیه و چیز های دیگه ای که شما اساتید بیشتر از من میدونید.
ولی اگه بخوام کوتاه بگم درایو باید لایت ان باشه. دسته اصلی هم تو یکی از پست های من عکسش هست.
این دسته اصل هستکد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=4946618&postcount=14185
همشون الکیه از دم مثلا LG و SAMSUNG نمایندگی دارند توی ایران . نمایندگی باید به صورت یک شرکت بزرگ و معروف باشه مثل سام الکترونیک و توی سایت رسمی شرکت هم بخش ایران وجود داشته باشه مثل سامسونگ و ال جی :نقل قول:
کد:http://www.samsung.com/iran/
آیا شرکت سونی توی سایت رسمی خودش بخش ایران داره ؟ جوابش منفیه . پس نمایندگی ایران نداره .کد:http://www.lg.com/ir/index.jsp
هر کسی که میگه نمایندگی انحصاری مثلا یه شرکتی مثل سونی هست توی ایران داره دروغ میگه .
خدا رحمتمون کنه 2 صفحه قبل رو خوندم اشک تو چشام جمع شد بزار سربازیم تموم بشه میکنم میرم بخدا
درسته اما واقعا خدمت دهیشون عالیه...ولی جالبه میگی نمایندگی ندارن..اما تو کل تهران نمایندگی سونی زیاده فقط و فقط هم برند سونیه نه چیز دیگه و حتی واحد تعمیر هم دارن من خودمم رفتم یه جای بزرگ و مخوفه..جالبه:18:نقل قول:
.
.
ولی انصافا کلک تو کارشون نیست...من یه بار dvd writer sony خراب شد بردم نمایندگی (خودم تو حالت کامپیوتر روشن سیم پاورشو زدم گفت جیلیز) راحت تعویض کرن...یا حتی سیستم پخش به علت نوسان برق یه بلایی توش سرش اومد بردیم نمایندگی کمتر از 10 ساعت یه نو شو دادن
اگر 3-4 تا پالت میخواهید که میشه حدود 500 تا دستگاه میتونم براتون بفرستم ولی یه دونه نمیشه :31:نقل قول:
اقا ما خريدار اين جور كنسول ها هستيم البته تكي ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:31:نقل قول:
مي فروشي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منم اونجا ها رفتم ، اینها فروشگاه هایی هستند که فقط سونی میفروشند ، نمایندگی اصلی نیستند .نقل قول:
اون تعمیرگاه مجاز هم من رفتم (توی جمهوری) قدیما حتی متخصص هاش ژاپنی بودند ولی به خاطر تحریم همه جمع کردند رفتند و الان دیگه خود سونی گارانتی رو به عهده نمیگیره . گارانتی محصولات سونی اگر نمایندگی اصلی باشه و مجاز اینطوریه که دستگاه معیوب رو میگیرند یه دستگاه دیگه میدن بهتون تا اون درست شه ، اگر هم درست بشو نباشه یا پولتون رو پس میدن یا یه دونه نو میدن . برای بعضی محصولات جدیدش هم کار به تعمیر نمیکشه میگیرن یه دونه نو میدن بعد اون دستگاه معیوبه میره همونجایی که گفتم .
---------- Post added at 12:44 AM ---------- Previous post was at 12:43 AM ----------
تکی خیر ، نمیفروشیم . تازه باید صبر کنید تا پالت مربوط به کنسول ها بیاد ، اگر بیاد .نقل قول:
شما توی گوگل سرچ کن : Restposten توی سایتهایی که میاد میتونی پیدا کنی .
میلاد جون گفتی باید سایت داشته باشه بیا لینک سونی ایران از خود سایت گلوبال سونی با نمایندگی..این چیه پس
نقل قول:
کد:http://www.sony.co.ir/section/home?referer=http%3A%2F%2Fwww.sony.net%2Felectronics%2F
تو لینک دوم قسمت اسیا ..ایران داره که لینکش میشه لینک اولینقل قول:
کد:http://www.sony.net/electronics/
اگه فقط یک پالت رو بخوام به همه اعضای فامیل هم بفروشم تموم نمیشه :27: راستی شما که اونجایی , بازی ها رو اوریجینال میخری یا کپی ؟نقل قول:
بچه ها درایو لایت ان چه شکلیه و چه خاصیتی داره؟
سلام. خدمت شمانقل قول:
بچه ها درایو لایت ان چه شکلیه و چه خاصیتی داره؟
کد:http://www.forum.new4us.ir/showthread.php?8
joykiller360 عزیز میخواستم ببینم چطور میشه از DVD key بک آپ گرفت؟
اگه یکم توضیح در مورد این DVD key بدی ممنون میشم و آیا ممکنه DVD key بپره و XBOX دیگه درست نشه؟
ای ول ، پس بلاخره مال ایرانش هم راه اندازی شد . چون به خاطر تحریم ها بخش ایرانش جمع کرده بود رفته بود . باید اطلاعاتمو به روز کنم :31::11:نقل قول:
---------- Post added at 02:41 AM ---------- Previous post was at 02:40 AM ----------
راستش مین بازی ها رو دانلود میکنم :31: ولی تصمیم دارم که یه دستگاه دیگه هم بخرم برای لایو و فقط با بازی اوریج ، باید صبر کنم تا نتال بیاد .نقل قول:
برای PS2 ولی اوریج میخرم .
همون كپي خورش بهتره
.
دوستان من رفتم تو سايت خود ايكس باكس نوشته بود مدل آركيد تو پكش 2 تا بازي مخصوص آركيد داره.اين يعني كه بازي هايي كه رو مدل اليت اجرا ميشه رو آركيد نميتونه اجرا كنه؟؟
ممنون از راهنماييتون
واقعا درایو توی کنسول و انی چیزا تاثیر داره؟ راستش من پی سی دارم و درایو هم اینه و واقعا ازش فوق العاده راضی هستم. یعنی میگین تاثیر داره؟ چون مطمعنا مارکای دیگه مثل این تحمل رایت کردنهای روزانه و استفاده های اینقدر زیاد رو نداشتن!!!
می شه جواب منو بدید کسی جواب نداد در رابطه با tv هستش
ممنون می شم اخه امروز می خوام برم بخرم
یا جوابشو اینجا بدید یا همونجا فرقی ندارهکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=4977766
سلام. اون موقعه ای که داریم کپی خور میکنیم بکاپ میگیریم تو کامپیوتر فکر کنم الان بالای 30 هزار تا بکاپ داریم از dvd key xbox360 ها. ببنید dvd key همه xbox ها با هم فرق دارن و اگه dvd key یه xbox360 به هر نحوی بپره اون xbox دیگه به درد بازی نمیخوره و فقط میشه باحاش فیلم دیدنقل قول:
joykiller360 عزیز میخواستم ببینم چطور میشه از DVD key بک آپ گرفت؟
اگه یکم توضیح در مورد این DVD key بدی ممنون میشم و آیا ممکنه DVD key بپره و XBOX دیگه درست نشه؟
---------- Post added at 10:43 AM ---------- Previous post was at 10:41 AM ----------
چرادوست عزیز اجرا میکنه. و ایتکه تو بعضی از پک های ارکید بازی هست نه همشوننقل قول:
دوستان من رفتم تو سايت خود ايكس باكس نوشته بود مدل آركيد تو پكش 2 تا بازي مخصوص آركيد داره.اين يعني كه بازي هايي كه رو مدل اليت اجرا ميشه رو آركيد نميتونه اجرا كنه؟؟
ممنون از راهنماييتون
---------- Post added at 10:44 AM ---------- Previous post was at 10:43 AM ----------
شرمنده من متوجه منظورتون نشدم:41:نقل قول:
واقعا درایو توی کنسول و انی چیزا تاثیر داره؟ راستش من پی سی دارم و درایو هم اینه و واقعا ازش فوق العاده راضی هستم. یعنی میگین تاثیر داره؟ چون مطمعنا مارکای دیگه مثل این تحمل رایت کردنهای روزانه و استفاده های اینقدر زیاد رو نداشتن!!!
والا برادرم یه 32 اینچ سونی خرید 450 .نقل قول:
می شه جواب منو بدید کسی جواب نداد در رابطه با tv هستش
ممنون می شم اخه امروز می خوام برم بخرم
مطمعنی:18: سونی 32 450 مدلش چیه؟نقل قول: