خوب منم خیلی به این بازی علاقه داشتم ولی الان دو ماهی میشه که سراغش نرفتم.
Printable View
خوب منم خیلی به این بازی علاقه داشتم ولی الان دو ماهی میشه که سراغش نرفتم.
کنترل بازی چرا اینجوریه از موس که نمیشه استفاده کرد
یکی از دوستان زحمت بکشه یه کمی در مورد دکمه های که در بازی استفاده میشن توضیح بده
اول بازی داخل کلبه دکمه 3 منظورش چیه
چه قدر توي اين چند روز اينجا پست داده شده!!!
از بازي مورد علا قه من چه خبر؟
سوالا ميكني ها! بازي ميكني كه همينچيزا رو بفهمي ديگه!نقل قول:
_ این داستانش از چه قراره اصلا اینا چرا زامبی هستن؟
اخه من هیچکودوم از دمو هارو نگاه نمیکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اتا جان 3 یعنی اینتر
خوب من هم نظرم رو گفتم دیگه:10:نقل قول:
یعنی تو این حالت حرکت سالتو رو انجام میده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خوب باید به سرشون ضربه بزنی که بتونی با پا بهشون ضربه بزنی دیگه :46:همینطوری که فکر نکنم بشه ضربه ی پا زدآخه من خیلی وقته بازی نکردم.
چرا؟؟؟؟:18:دموهای به اون قشنگی!!!نقل قول:
اخه من هیچکودوم از دمو هارو نگاه نمیکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اخه بار اول که میرفتم حال دمو نگاه کردن نداشتم و همینطوری زدم و رفت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم خیلی وقته بازی نکردم! با اینکه 26 بار رفتمش دلم براش تنگ شده! :دینقل قول:
جدی جدی شما دموهاش رو نمیدیدی؟! من که بیشتر به عشق دمو هاش میرفتم
ram 1 gignvidia 128 GeForce 7200نقل قول:
آخرين درايور كارت گرافيكت رو دانلود كننقل قول:
متاسفانه ندیدم . توی سونی 2 بودش و کلوپ بازی میکردم میخواستم دمو ببینم کلی وقتم میرفت اون موقع ها سیستم خوبی هم نداشتم که بتونم توی PC بازی کنم برای همین رفتم کلوپ و اونجا تا اخر رفتم ولی الان دارم نصبش میکنم ببینم که داستان از چه قراره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . راستی مگی جان بازم اوتار عوض کردی که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
منم خیلی وقته بازی نکردم! با اینکه 26 بار رفتمش دلم براش تنگ شده! :دی
جدی جدی شما دموهاش رو نمیدیدی؟! من که بیشتر به عشق دمو هاش میرفتم
تازه توی PC داستان داره دستم میاد ... پس این کارخانه امبرلا لعنتی این ویروس های T رو منتشر کرده ؟ هدفشون چی بوده؟
------------
ویرایش : کسی سایتی داره که اویل 4 فارسی برای کامپیوتر رو بفروشه؟