دقیقا زدید توی خال.نه من انجمنها رو نگاه نمیکنم. من تاپیکهای خوب رو سیو کردم.نقل قول:
Printable View
دقیقا زدید توی خال.نه من انجمنها رو نگاه نمیکنم. من تاپیکهای خوب رو سیو کردم.نقل قول:
یکی با معرفت می خوام این مرحله gta رو برای من رد کنه بعد سیوش رو بزاره
دعاتون میکنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:
کد:http://mrtzhsv.persiangig.com/other/gta.zip
iv اشتباهه. همون طور كه امين جان گفت يه عدد يوناني كه تقريبآ اين شكليه : IV . ولي iv نيست.:27:نقل قول:
ببخشید چند بار رد کنیم؟همین دیروز یکی از بچه ها تو اون تاپیک رد کرد و گذاشت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خوب!
تک تک مراحل GTA5 رو میتونید دانلود کنید!
که سر و ته 97 مرحله است:
موفق و سربلند باشید.
اگه مرحله ای جا مونده بگید!!!
به زودی ماشینای جدیدی رو میزارم! اگه وقت کنم!
ببخشبد میدونم عدد یونانیه . یعنی برای شماها پیش نیومده که کلمات رو با حروف بزرگ تایپ کنید ولی انجمن کوچیک کنه ؟؟؟
عزیزم الآن شما توی امضات با حروف بزرگ نوشتی !!!نقل قول:
ببخشبد میدونم عدد یونانیه . یعنی برای شماها پیش نیومده که کلمات رو با حروف بزرگ تایپ کنید ولی انجمن کوچیک کنه ؟؟؟
یعنی الآن برای خودت کوچیک نشون میده ؟
نقل قول:
TRIBAL WARS World12: K82(294|889
عزیزم اینجا لینک گذاشتن سایت دیگه به عنوان معرفی ممنوع هست .نقل قول:
خوب!
تک تک مراحل GTA5 رو میتونید دانلود کنید!
که سر و ته 97 مرحله است:
موفق و سربلند باشید.
میتونید سیو ها و پچ ها رو اینجا بزارید و از اون به عنوان منبع استفاده کنید .
با تشکر از زحمات شما .
موفق باشید .
سلام.
يكي لطف ميكنه و دو مرحله از اين سيو رو برام بره
يكي مرحله madd dogg كه با علامت D مشخصه و اون يكي هم اون مكعب سفيد رنگ رو. بايد با هواپيما بريم و از داخلي يه دايره قرمز كه به دنبال يه هواپيما يه ديگه هست رد بشيم. ميشه فقط همين دو مرحله رو واسم رد كنين؟کد:http://abolfazl-p.persiangig.com/GTASAsf1.rar
راستی هیچی هیچی اصلا افراد قدیمی حرف نمیزنن و فقط افراد در مورد Gta Iv حرف میزنن؛آقا احسان این جا نیومد؛آخه گفته بود چه طوری میشه سرعت ماشین راهمزمان ثابت داشت؛خب منم گفتم اون مد رو درست میکنم؛حالا با یه نفر دیگه این کار رو کردم؛اگه اقا احسان بان اینجا؛من به شم لینک دانلودش رو میدهم.