اسیاتک هم دائما قطع و وصل میشه......نقل قول:
Printable View
اسیاتک هم دائما قطع و وصل میشه......نقل قول:
پارس آنلاین بعد از یک هفته برای بار هزارم که نوسان snr اومد سراغم ولی باز خوبه اینبار قطعی و صلی ندارم
دوستان کسی هست اپلودش بالای ۱ مگابین بسته شده باشه
میخوام زنگ بزنم درخواست بدم بکنن ۲ مگ میخوام ببینم انجام میدن؟
Sent from my iPhone 6s+
نقل قول:
پارس آنلاین فقط تا 1 مگ اپلود رو میبندن.
یادم رفت که بیام نتیجه ی شکایتم توی صدای مشتری رو اینجا بنویسم
جالبه وقتی توی 195 شکایت پر کردم سریع فرداش زنگ زدن ولی توی صدای مشتری 3 روز طول کشید :دی به نظرم هر وقت خواستید با پارس حرف بزنید توی 195 بنویسید زودتر جوابتون رو میدن :دی
این سری یه پسره بود تا شماره ی پارس رو دیدم اماده بودم کل کل کنم ولی تا گفتم سلام شروع کرد معذرت خواهی و اینکه بالاخره شرکت هم دنبال سود خودش بوده و ما معذرت میخوایم که اینجوری شد و ولی اون بالا تصمیم گرفتن که یه مقدار قیمت رو بالاتر ببرن و کلا این شرمنده و تصمیمی بوده که گرفته شده و شما حق داری و ... اقا من تنها کلمه ای که گفتم این بود که باشه ممنون خدافظ :دی یعنی اصلا حال کل کل رو ازم گرفت :دی اون سری دختره میگفت نه و اشتباه میکنی و همه راضین گرون بشه و شبانه رایگان نباشه و ... من هی جوابش رو میدادم ولی این سری وقتی طرف بعد از سلام تا قبل از خدافظی فقط داره معذرت خواهی میکنه و میگه شما حق داری اصلا موندم چی بگم :دی
بیخیال شکایت توی 195 هم شدم به قول یکی از دوستان این مبلغ اصلا ارزش اعصاب خوردی رو نداره و حالا که خودمونیم ولی پارس نسبت به مصوبه ی جدید داره ارزونتر هم حساب میکنه(درسته که نسبت به قبل گرونتر شد)
یکی از دروغ های پارس آنلاین مشخص شد
گفته بود تا دوشنبه سرویس های اینترنت ایران رو راه اندازی میکنیم،الان میبینم کلا حذف شده
ظاهرا این سرویس برای این بوده که بگن ما طبق سازمان نظارت سرویس چیدیم
برداشته شده مجددا برمیگرده احتمالا . دوشنبه نشده کهنقل قول:
باشه تا دوشنبه صبر میکنیمنقل قول:
من قبلش بابت این سرویس اینترنت ایران ازشون شکایت کردم،گفتم چرا نمیتونم انتخابش کنم ولی تو لیست فروششون بود
الان برید ببینید از لیست فروش حذف شده،برای چی حذف شده؟
قبلش هم پشتیبانش به من گفت این سرویسا برای سازمان نظارت گذاشتیم که به ما گفته بود حجم رو داخلی و بین المللی کنید که ما این نوع تجهیزاتی نداریم که ترافیک مصرفی رو به 2 نوع داخلی و بین المللی نشون بده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نتیجه شکایتت توی 195 چی شد؟ اگه برنگشت میتونی بازم شکایت کنی این جواب پشتیبانی رو هم بگی بهشوننقل قول:
توی مصوبه بهشون مهلت داده که تجهیزات نصب کنن و تا اون موقع یک سوم حجم داخلی رو به بین الملل اضافه کنن. دقیقا همون مقادیری که قبلا توی اینترنت ایران زده بودن درست بود ولی خب الان که برداشتننقل قول: