کسی نمیدونه؟نقل قول:
Printable View
کسی نمیدونه؟نقل قول:
خوب همونطور که گفتم رفتم این مود جدید Doc+ رو که برای انلاک کردن گزینه ی edit player توی کریر هستش رو تست کردم و خوشبختانه این دفعه جواب داد
حالا اموزشش رو میزارم . البته به صورت کلی و اگه جزییاتی خواستین بپرسین .
خوب اول از همه این صفحه مربوط به این مود هست :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب اول این فایل رو دانلود کنین :
توی این فایل زیپ دو تا فایل هست که careermanagerhubcfg مربوط به همون قضیه edit player توی کریر هست و mainhubcfg هم منوی اصلی بازی رو تغییر میده و بعضی گزینه ها رو میاره دم دست .
این دو تا رو توی این مسر کپی کنین :
D:\Program Files\Electronic Arts\FIFA 14\Game\data\ui\layout
که احتمالا چون فایل mainhubcfg از قبل اونجا هست میخواد replace کنه که کلا پیشنهاد میکنم به منوی اصلی دست نزنین و این فایل رو کپی نکنین و فقط همون careermanagerhubcfg رو کپی کنین .
حالا باید توسط یک BH regenerator فایل های Bh رو regenerate کنین .
که با این کار دیگه تمومه و گزینه Edit player توی کریرتون باز میشه و هیچ صدمه ای هم به کریرتون نمیزنه و لازم هم نیست واسه باز شدن این گزینه کریر رو از اول برین .
البته بگم که با این کار در واقع گزینه ی بدرد نخور injury list توی کریر تبدیل میشه به edit player و خود Edit player باز نمیشه .
Unlockable Celebrationsنقل قول:
یه سری حرکات شادی هست به اسم
Unlockable Celebrations اینا رو نمیشه زد ... باید فیفا ارجینال داشته باشیم ؟ نمیشه بازشون کرد ؟
در مورد این میشه بیشتر توضیح و آموزش بدی؟حالا باید توسط یک BH regenerator فایل های Bh رو regenerate کنین .ماله من
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ارور stop working میده
سلام بعد از مدت ها.نقل قول:
نوکرم.
ببین، من از fifa 13 دنبال این قضیه انلاک ادیت پلیرم.
اگه میشه لینک دانلود یه BH regenerator رو هم بذاری.
باور کن وقت گشتن دنبالشو ندارم.
اگه ممکنه لینک همونی که خودت استفاده کردیو بذار.
نقل قول:من خودم قبلا یه چندتا داشتم اما پاک کرده بودم و اسمشون هم یادم رفته بود اما امروز یکی دیگه گرفتم اونم بد نیست و طرز کارش خیلی راحته . منتهی یکی دیگه قبلا داشتم اون بهتر بود .نقل قول:
اینی که خودم گرفتم اینه :
که توی این صفحه همون File Master رو فقط بگیرین .
واسه regenerate هم توی نوار ابزارش گزینه regenerate BH رو داره .
این Regenetor ها بعضی موقع ها موقع اجرا ممکنه ارور stop working بدن که به خاطر اینه که بازی ما ها به صورت نصبی نبوده و توی رجیستری محل نصب فیفا مشخص نیست .
واسه این کار هم باید مراحل زیر رو انجام بدین :
یه فایل txt با notepad توی دسکتاپ بسازین و اینا رو توش کپی کنین
منتهی به جای اون قسمت bold شده ادرس محل فیفای خودتون رو بدین . مثلا به این صورت : C:\\Program Files\\FIFA 14
کد:Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\EA Sports\FIFA 14]
"DisplayName"="FIFA 14"
"CD Drive"="D:\\\\"
"Product Name"="FIFA 14"
"Folder"="D:\\GAMES\\FIFA\\FIFA 14"
"Install Dir"="D:\\Program Files\\FIFA 14"
"Installed From"="H:\\\\"
"Locale"="en"
"Language"="English"
"Patch URL"="http://www.easportsfootball.co.uk/pc-patch"
"Product GUID"="{3FEA6CD1-EA13-4CE7-A74E-A74A4A0A7B5C}"
"Suppression Exe"=""
"Registration"="Software\\\\Electronic Arts\\\\EA Sports\\\\FIFA 14\\\\ergc"
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\EA Sports\FIFA 14\1.0]
"DisplayName"="FIFA 14"
"Language"="dword:00000005"
"LanguageName"="English"
"ProgramGroup"="F:\\GAMES\\FIFA\\FIFA 14"
که یادتون نره باید بینشون به جای یک \ دوتا بزارین . یعنی \\ .
بعد پسوند این فایل رو از txt بکنین reg
و بعد اجراش کنین و yes رو بزنین تا محتویاتش بره تو رجیستری .
البته این روش واسه NHL BH Editor جواب نداد حالا شاید واسه شما جواب بده . البته واسه این file master هم لازمه .
3 تا سوال :
1- ضد سیستم ، سیستم 4.2.3.1 چیه ؟ البته این سیستم حالت wide و چند حالت دیگه هم داره مثلا سیستم پیش فرض مارسی یا دورتموند .
2- چطوری میشه مثل cpu پاس چیپ داد ؟ من L1 رو نگه می دارم و سانتر می کشم پاس چیپ نمیشه و یه جواریی میشه سانتر که آخرش یا توپ لو میره یا میرسه به دروازه بان
3- نحوه ی سانتر قطری چطوره ؟ مثلا از وسط زمین می خوام سانتر بکشم سمت چپ زمین حریف (با اینکه جهتو به اون سمت نگه می دارم با فشردن دو تا از کلیدهای جهتی به صورت هم زمان ) ولی بازم مستقیم سانتر میکنه .
اگه دوستان راهنمایی کنن ممنون میشم :n16:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] واسه من کار نکرد
من یکجا خونده بودم باید این دو جا رو تغییر بدی
"Folder"="D:\\GAMES\\FIFA\\FIFA 14""Install Dir"="D:\\Program Files\\FIFA 14"