شبکه شما مال کجاست؟ "(کنارش نوشته پخش آزمایشی)"
توی اصفهان داره به جای استانی پخش میشه! همین الان اومد!
Printable View
شبکه شما مال کجاست؟ "(کنارش نوشته پخش آزمایشی)"
توی اصفهان داره به جای استانی پخش میشه! همین الان اومد!
شبكه شما امروزصبح ساعت 9 روز ميلاد حضرت امام حسين افتتاح شد.
اين شبكه جايگزين شبكه استانيها ميباشد و گلچيني از برنامهاي سيماي استانها را پخش ميكند.
میگم این هفته عید و ولادت زیاده شبکه زیاد افتتاح میکنن یهو دیدی فردا شبکه pmc و ... هم اضافه کردن :دی
مسخره كردن مارو به جاي اينكه اضافه كنند جايگزين ميكنند!
پس اون50تا كانال كه گفتن ميخوايم اضافه كنيم چي شد؟
گفتن 50 تا شبکه پخش میکنند ولی نگفتند که همه اش را همزمان پخش می کنند! و یا برای چه مدتی:31::27::21:نقل قول:
هر روز یک شبکه جایگزین میشه تا 50 تا شبکه را پخش کرده باشند!:18::10:
من وقتی زدم کانال 14 اول حواسم نبود شبکه عوض شده!:31: بعد که مجری گفت شبکه شما امروز افتتاح شد یک نگاه به آرم شبکه کردم و دیدم که بله، شبکه عوض شدهنقل قول:
گفتم شاید از بس شبکه استانی قشنگ بوده خارجی ها دزدیدنش توی ماهو@اره پخش کنند:24: ولی بعد فهمیدم تعداد شبکه ها هنوز 15 تا است و جایگزین کردند:34:
اول فکر کردم به سلامتی العالم:32: را هم برداشتند و جایگزین اون شده ولی بعد توی لیست شبکه ها دیدم شبکه استانی:22: نیست!
نه دیگه تا این حد!نقل قول:
شبکه ورزش (ببخشید فوتبال) هم آدم حساب کن!!!!!!!!!!!
خداییش زیاد بیننده داره.
راستی توی ایران چرا بقیه ورزشها را کاه بارشون نمی کنند؟!
به خدا اینقدر که سرمایه گذاری روی فوتبال میشه اگه روی همه شاخه های ورزشی قسمت بشه، چی میشه!
توی همه رشته ها به جز فوتبال اول جهان میشیم!
همیشه فوتبال درست و حسابی خارجی میبینیم!
اتوبوسها داغون نمیشه!
سر و کله مردم نمیشکنه!
کم کم از موضوع بحث خارج شدم، ببخشید.
سلام.
آقا میشه بجای این ست آپ باکس از ----- استفاده کرد؟
من یه 150 استارست دارم گفتم اگه میشه یه تستی بزنم........
به نظر من شبکه استانی اونم هر روز یک استان اصلا جالب نبود چون خیلی از برنامه ها که نیاز به پیگیری داشت میرفت برای یک ماه دیگه . باز این شبکه شما حداقل میاد برنامه ها رو گلچین میکنه و انقدر پراکنده نمیشه .
بروبچ نظرتون درباره pcdvb-2100 مال مادیران چیه؟ فک کنم این خوبه.