موقعیکه آرایشگاه میرید
به آرایشگرتون دقیقا بگید که میخواید با موهاتون چیکار کنه
تا قیافتونو به F نده و از خودتون بیزار نشید .
Printable View
موقعیکه آرایشگاه میرید
به آرایشگرتون دقیقا بگید که میخواید با موهاتون چیکار کنه
تا قیافتونو به F نده و از خودتون بیزار نشید .
هیچوقت خودتونو درگیر اینترنت و انجمنهاش نکنید
ارزش نداره به خاطر دنیای مجازی اعصاب و روان خودتونو داغون کنید
بچسبید به زندگی واقعی چون اونجا مهم و ارزشمنده
اگر احساس کردید در اینترنت حقتون خورده میشه ادامه ندید
چون هیچ سازمان و ارگانی نیست که مثل دنیای واقعی رسیدگی بشه
اینو کسی داره بهتون میگه که 10ساله داره تو اینترنت و انجمنهاش فعالیت میکنه
همه جوره مورد ظلم و ستم قرار گرفته و دچار اختلالات روانی شده.
هیچوقت غرور و شخصیت خودتونو واسه یه آدم بی ارزش نزارین ....
وستاتونو درست انتخاب کنید .
با آبروی خودتونو و خانواده هاتون بازی نکنید .
چون از قدیم میگن :
بگو دوستات کی اند تا بگم چی کاره ای ....
یکی از امید بخش تر لحظات زندگی من این بوده که با تمام وجودم به کسی اعتماد داشته باشم و جواب اعتمادم رو هم ببینم.
حتی اگر بارها انسان هایی تو زندگیم بیان که اعتمادم رو از بین ببرن، فقط یک اعتماد دلنشین میتونه همه اون گذشته هارو پاک کنه.
اگر از این دلخورین که چرا نمیشود به کسی اعتماد کرد، به خودتان رجوع کنید که چقدر به دیگران شک نداشتین و ندارین؟
هر وقت اعتمادم را برای کسی خالص کردم او هم برای من خالص شد.
و هر زمان دوست داشتم به کسی اعتماد کنم اما با کلی شک و تردید، دقیقا تردیدها کار دستم داد !!!
این تجربه رو نه تنها برای خودم، بلکه برای خیلی هایی که میشناختم دیدم که رخ داده.
پس با خلوص کامل به اونایی که میدونین قابل اعتمادن اعتماد کنید، جواب این خلوص در اعتماد رو بدون شک از اونها هم میگیرین.
بچه هاتونو از 3سالگی بفرستید مهد کودک و کلاس زبان و ...
ببریدشون پارک, شهر بازی, خرید, مهمونی و ...
تا یاد بگیرن اجتماعی بشن ...
اینو کسی داره بهتون میگه که
از طرف خانوادش هیچوقت این کارها واسش انجام نشد
و حالا یه مفلوک گوشه نشینه که دچار هراس اجتماعیه شدیده
این بیماری باعث شد از درس و دانشگاه انصراف بدهم
جرئت انجام دادن هیچ کاری رو ندارم حتی جواب دادن به یه تلفن
نذارید بچه هاتون مثل من بشن خواهش میکنم.
تجربه ای که همین الان به دست اوردم .
هر وقت خواستید کالایی بخرید ، مبلغی بپردازید و ... در کل از درگاه اینترنتی پرداخت استفاده کنید . قبل از پرداخت ببینید مبلغ نوشته شده همونی هست که باید بپردازید .
امروز از یک فروشگاه خواستم خرید کنم . مبلغ کالا 36 هزار و خورده ای بود . که تو مبلغ پرداخت کم مونده بود 360 هزارتومان ازحسابم کم بشه . یعنی شانس اوردما...:n30:
یه پستی تو بخش آداب معاشرت دیدم و جواب دادم
گفتم شاید به عنوان یه تجربه به دردتون بخره (( البته برای دانشجویان ))
بحث هم در مورد اعتراض نمره هست
در خیلی موارد پیش میاد دانسجو نمره 8 - 8.5 - 9 - 9.5 میگیره و یا به اصطلاح نمره لب مرز قبولی !!!
اینجور نمرات 8 8.5 9 9.5 اکثرا نمراتی هستن که دانشجو نمره پایینی میگیره و استاد به دلیل اینکه دانشجو مشروط نشه بهش نمره 9 میده !!
این داستان اعتراض ورقه و ..... یه جورایی تو اکثر دانشگاه ها کشک محسوب میشه و ترتیب اثر داده نمیشه
بجز اینکه دانشجو از اعتراض خودش واسه کم بودن نمره مطمعا باشه
در غیر اینصورت استاد بعد از اعتراض همون نمره واقعی رو میده !!! (( به شخصه دیدم استادی تو سایت خودش نوشته بود در صورت اعتراض ورقه نمره واقعی داده خواهد شد . این یعنی اعتراض ممنوع ))
ولی در خیلی مواقع به اعتراض رسیدگی نمیشه !!
حالا سوال اصلی ؟؟
چرا به اعتراضات رسیدگی نمیشه ؟؟ :
دلیلش رو چند سال قبل از یکی از اساتید پرسیدم و جواب جالبی داد
دلیلش اینه وقتی شما اعتراض ورقه میکنی
آموزش دانشگاه باید به استاد مورد نظر گزارش بده و یا به صورت اتوماتیک اعتراض به استاد ارسال میشه
و 2 حالت داره
1 - نمره واقعی شما بیشتر از نمره وارد شده هست
2 - نمره واقعی شما کمتر از نمره وارد شده هست
1 -
در این حالت استاد ورقه رو از دوباره تصحیح میکنه و یا اینکه شما بهش گفتید استاد 10 بده (( به دلایل مختلف مثل ترم آخری و یا مشروطی ))
و بعد استاد نمیتونه نمره رو توی سایت وارد کنه
و در صورتی که نمره تجدید نظر از نمره وارد شده اولیه بالاتر باشه اول باید یه نامه بزنه که در تصحیح اشتباه شده (( تغییر نمره هم همین معنی رو میده ))
حالا در صورتی که استاد جزو هیئت علمی باشه یه نمره منفی واسش محسوب میشه و این خطا قابل قبول نیست
و به همین دلیل هست که اساتید به اعتراض نمرات رسیدگی نمیکنن !!!
2-
و اگه هم رسیدگی کنن نمره واقعی اون دانشجو از نمره وارد شده کمتره و واسه همین استاد نمره واقعی رو رد میکنه (( جایگزین کردن 4 به جای 9.5 ))
حالا یه پیشنهاد :
هیچوقت سعی نکنید اعتراض نمره بکنید !!
به 2 دلیل
1 -
چون احتمال اینکه نمره واقعی شما از نمره وارد شده بیشتر باشه درصدش پایینتره !!(( چون با توجه به ارفاق موجود میزان خطای استاد پوشونده میشه ))
و اگه نمره واقعیتون هم کمتر باشه به شدت ضرر میکنید !!
2 -
اکثر اساتید در زمان رد کردن نمره به کل دانشجویان ارفاق میکنن (( در بعضی حالت ها ارفاق برابر میشه یا به اصطلاح خودمونی روی نمودار رفتن ))
در این صورت اگه نمره تصحیح شده شما 5 باشه و با ارفاق 8 بشه پس استاد 3 نمره ارفاق کرده
و اگه شما اعتراض کنید استاد اون 3 نمره رو پاک میکنه و شما نمرتون میشه 5
و اگه از دوباره تصحیح کنه غیر ممکن هست که در تصحیح دوباره 3 نمره اشتباه کرده باشه که 5 شما بشه 8 !!!
پس باز هم شما هستید که ضرر میکنید !!
اعتراض نمره در صورتی انجام بدید که صد در صد به خودتون اعتماد دارید و میدونید نمره واقعی شما بیشتره (( همچین احتمالاتی شاید زیر 5 درصد از کل اعتراضات باشه - چون مقدار ارفاق نمره طوری هست که هیچ استادی اونقدر اشتباه نمیکنه ))
سلام
دیروز صبح تا شب دنبال خرید یک لپ تاپ دانشوجویی با قیمت دانشجویی بودیم .:n02:
کلی بازار رو زیرو رو کردیم . همه جور مارک های بازار HP-ASUS و ... که همشون تو رده زیر 1.5 میلیون تومان واقعا سخت افزار پایینی داشتن که مناسب نبود .
مارکی جدید به عنوان لنوو اومده . که خیلی ها میگن چینی هستش و ... از این حرف ها که میدونید میزنن . یکی از دوستان گفت درسته چین جنس هاش مضخرفه اما Lenovo مطرح ترین برند تو چین هست .
و شناخت شدست و به عنوان جنس درجه یک چینی به حساب میاد . ما م رفتیم ببینیم با این برند چه لپ تاپ هایی هستش . خلاصه دیدیم که واقعا با توجه به سخت افزاری که داره در مقایسه با قیمت و سخت افزار واقعا این لچ تاپچ های لنوو ارزش خرید واقعا بالایی دارن . مخصوصا برای فقیر فقرات :n02:
و واقعا برای دانشجو هایی که نمیتونن زیاد بودجه خرچ کنن بهترینه . دیروز خواستم براش درایور دانلود کنم . گفتم ای خدا الان دردسر تحریم و .... ولی در کمال تعجب تا سرچ کردم دیدم نه بابا ... دمش واقعا گرم .
کافیه مدل درایور و لچپ تاپ رو بزنید . با لینک مستقیم و بدون تحریم درایورشو دانلود کنین . از لحاظ ساپورت هم کاملا تایید میشه .
در کل مثل برند هووی آی هست که داره تازه تو ایران و جهان شناخته میشه . برای لپ تاپ های اقتصادی و ارزون قیمت دانشجویی روی این برند حساب کنید . لپ کلام !!! :n02:
در ضمن عزیزان من نه تبلیغ کننده ام . چه شما خریداری کنین چه نکنین هیچ فرقی به حال من نداره . تجربه من برای افراد هست که میخوام با کمترین قیمت بالاترین سخت افزار رو داشته باشن .
موفق باشین .
همه توی زندگیشون هدف دارن... به ندرت کسی پیدا میشه که هدف نداشته باشه... حالا هر چند اون هدف کوچیک و یا کوتاه مدت باشه
ولی همه ی افراد به اهدافشون نمیرسن... اونایی به هدفشون میرسن که بهش اعتقاد داشته باشن... کسی که به هدفش اعتقاد داره بعضی وقتا نیازه کارای بزرگ انجام بده
پس همیشه به اهدافتون اعتقاد داشته باشین... اعتقاد داشته باشین که بهش میرسین... و قطعا بهش خواهید رسید